51
-
Béla bácsi #11 95 %? Ki? Mikor? Hol? Hogy? -
kandeláber #10 Hát lehet, végülis legalább 95%-ot elért a "csűrhe kisebbség" a legutóbbi választásokon. -
Szocsi88 #9 hát igen az ország keményen ketté van szakítva. Kösz Orbán! -
#8 Az a baj hogy a munkanéküliek meg a hajléktalanok is csak rongálnak...nem az ő adóforintjukból lesz ez kifizetve...
De gondolom nemcsak belőlük állt az egész csürhe hanem munkásemberek is voltak köztük, a diákokról nem is beszélve...csak valakinek elkéne mondania már nekik hogy ez az egész a tisztességes emberek kontójára megy...
Így is nagy a pénzhiánya az államnak, hátha ezzel több lesz pár millióval/milliárddal...
>>>Szánalom ez a magyar társadalom -
lazly #7 Mibol gondolod, hogy a tobbseg a "csürhe kisebbség"-gel van. -
Béla bácsi #6 Ezt mondta Hitler is annak idején, amikor firtatták az intézkedéseit... A média nagy úr, elmondták ezt előttem is itt. -
kandeláber #5 "egy csürhe kisebbség uralkodik egy országon"
Ha nem tetszik a rendszer, csinálj forradalmat. De persze a forradalomhoz többség kellene, és sajna a többség a "csürhe kisebbség"-gel van. -
Béla bácsi #4 A médiának ezzel a részével szerintem nincs gond. Mutassák be azt ami történik. Inkább tré az amikor behívnak 3 bölcsészt és elkezdenek langymelegen beszélgetni a "politikáról". -
Béla bácsi #3 Sztem inkább másokat kéne főbe lőni. Mellesleg nem tudom hogy képzeled azt, hogy egy '56-ot hogy lehet csendben ünnepelni, amikor ugyanaz van lényegében, mint akkor: egy csürhe kisebbség uralkodik egy országon. -
gyuri12 #2 hát a zavargásokkal kapcsolatban: én sztem fejbe kéne lőni az összes hülye "zavargót"! hát mekkora parasztok,hogy az 56-os az ünnepség alatt azt ordibálják hogy: gyurcsány takarodj!! meghogy:elkúrtad!!! meg azthiszik,hogy most '56 van... amúgy én utálom az összes politikust(mindet) de azé orbán elég hülye hogy mondja:hogy mehetnek ki tüntetni,de ne szarozzanak ott,de ha a magyar kimegy valahova tüntetni,ott vér fog folyni! szal hülye mind... -
Wittao #1 Talán a médiánál nincsen mocskosabb dolog a világon!
Azt várják, hogy mikor esik egy véres húscafat a kamerára...Egyszerűen az embernek a bicska kinyílik a zsebében, ahogy nézi a műsort. Ott keltenek félelmet, ahol csak tudnak és komolyan mondom csak a balhéra várnak, mint a dögkeselyűk.
Kezdjük átvenni USA-ból ezt a pánik és riadalomkeltést. Le kellene vetkőznie magukról, mert ez semmi jóra nem vezet.
W