1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • Web mester
    Jó kérdés hallod :)
    Amúgy hivatalos weblapjukon sok ilyen videó van még, szóval akit érdekel annak érdemes ott csemegéznie :) ,vagy meglátogatható élőbe Hamburgban :)))
  • leho94
    piszokjó , de mér nincsenek fent az áramszedők ?:DDD
  • v43 001
    öcsém, ez gyönyörű :O
  • gabi89
  • Web mester
    Nah jó, valamiért nem megy a videó, én nem vacakolok itt vele. Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=RBArNAyODLc&feature=player_embedded
  • Web mester
    Sziasztok! Azért, hogy feldobjam kicsit a topicot rakok be egy videót megint a Miniatur Wnderlandból:

Amúgy ne hidjétek azt, hogy nagy örömömbe rakom be ezt a videót, mivel továbbra is jól belassul a topic (a sok kiálítási kép miatt). Remélem hamarossan átcsúsznak a 2-es oldalra és akkor újra teljes életet élhetek XD
    Jah és PÖRÖGJÖN A TOPIC! :) Cél: bekerüljünk a top 10-be (álmodozok) + átcsússanak a képek a 2. oldalra :)))
  • tenkenorman

• Sponnyabob
    ja bocs az előző a #1033-aa komm-ra volt.
  • Sponnyabob
    Tyűha nem rosszak én is el tudnám viselni őket a pályámon XD
  • garam93
    Mint korábban írtam róla, beszerzésre került még két Rils típusú tehervagon. Roco gyártmány, egy DB, és egy SBB-CFF vasúttársaság tulajdonában levő tehervagon. Nagyon szépek, részletesek, még a kompkampó, meg a kapaszkodók is festve vannak. Szett részei voltak, gondolom ezért. A múltkori Habbins és Rils kocsi társaságában holnap lesznek futópróbán, a tavaly vásárolt negyedik Rils kocsival eggyütt fognak rohangálni.:)
    Képek:
    A svájci
    A német
  • Web mester
    A váltókat együtt olyan 7500FT körül gondoltam (boltban a kettő 17 400 Ft), a vagonszétkapcsolóért 1800Ft-ot gondoltam, a sínek pedig megegyezés szerűen, 6-7db van...
    A sinek állapota jó, doboz is van hozzá...
  • tenkenorman
    konrét árat mondj?
  • Web mester
    Sziasztok!
    A korábban hirdetett Fuggerth MÁV graffitis BHV elkelt!
    Viszont továbbra is eladók Fleischmann sínek: 2db elektromos váltó, 1db vonatszétkapcsoló, egyenesek, ívek... Reális áron!!!
    Érdeklődni privátban lehet!
  • Rainbow15
    OFF: , vasutmodellezes.lap.hu
    Köszönöm a javaslatot!
    Az ajánlatában szereplő weblap sajnos színvonalában (külalak, tartalom) nem éri el a linkgyűjteménybe válogatott oldalak minőségét.
    az oldal
    Nem tudom mi a gondjuk vele... :(
  • v43 001
    nekem nagyon bejön, csak én N-esben utazok :D
  • Web mester
    Hát nem tudtam megbarátkozni ezzel a "koszos" kocsival, valahogy nem illet be a "steril" kocsik közé. Nem kell rosszra gondolni, nem lett semmi baja a kocsinak, nem emiatt eladó...
  • leho94
    tán nem vált be a vagon?:D
  • Web mester
    Sziasztok!
    Eladó néhány dolog:
    -Fuggerth BHV egyedi (antikolás+vízesmatrica graffiti)
    -Fleischmann sínek 2db váltó, 1db vagon szétkapcsoló, egyenesek, ívek...
    Érdeklődni privátban lehet!

• leho94
    Fuh hallottam hogy a Gützold szergejekben ledes világítás van ami kis tempóban is jól világít , ez mindegyikre igaz? Mert nagyon úgytünik hogy majd egy olyat beszerzek:D
  • tenkenorman
    Huhú! Befejeztem a diorámát, majd megmutatom!
  • Rainbow15
    Kivágtam a szegélykövek egy részét, felraktam egy vagonra :)
    (a vagonon az a fehér az ragasztó, és most szárad, szóval nincs megrontva :) )
  • Web mester
    Egy vasútmodellbolt tulajdonostól azt hallotam, hogy fésűvel kell "felállítani" XD a fűszállakat. Lehetőleg ne használt legyen az a féső sztem :DDD Persze a ragasztóba beleszórás útán kell ezt a fésűs módszert alkalmazni, ezért útánna se érdemes már a fésűt fésülködésre használni :)) Fő az óvatosság!!!! XD
  • tenkenorman
    de jó ugye?
    amúgy arra lennék kiváncsi hogy lehetne a szállakat felállítani :P (rossz az aki rosszra gondol) mint a flokkoló. rákel csiptetni egy földelést és elektrosztatikusan felállnak...
    hogy lehet létrehozni nagyon erős statikus teret?
  • tenkenorman
    XD abban vannak a szóróanagok. van 2 szivacsos lombszerű, van 1 rövid zöld fű (széna) van egy hosszab (májusi zöld) széna. Erdei talaj (barna darálék vagymi:P)
  • Sponnyabob
    Az alsó képen a mogyoró az asztal része?
  • tenkenorman

• tenkenorman
    viszont a kocsik odaasznak.
  • tenkenorman
    maradjunk annyiban hogy lekicsinyítem őket és linkelem a nagyot alá, vagy a képre kattintva
  • Web mester
    Figyi az is jó megoldás, ha a képeket úgyanoda feltöltöd mint ahogy most is vannak, csak mindegyik képet ide a fórumra linkekkel illeszted be. Ugyanannyi idő mintha simán raknád be. És én személy szerint, megnézegetném egyenként, és nem lassulna be a topic. Amugy nem vagyok egyedül azzal, hogy belassul a topic, egyik haveromnak is pont ezek a tünetek voltak...
  • tenkenorman
    gondoltam hogy linkelni kéne egy galériába de azt meg senki nem nézné meg.
    Egy év mire átméretezgetem:(
    sorry legközelebb nem tölötk fel.
  • Rainbow15
    tiszta magyar hangulat :D
  • Web mester
    Ezt nem így gyártják, hanem ez egy sima fuggerth kocsi antikolva és graffitizve, szóval ez egy egyedi darab :)
  • v43 001
    ez gyönyörű!:O
  • Rainbow15
    ez nem egy fuggerth kocsi, "enyhén" antikolva? :)
  • leho94
    atomkirály
  • i robot
    Na neee. Ezt komoly így gyártják?
  • Web mester
    Ma ezt hozta nekem a posta:

Amúgy átléptük a bűvös #1000-ret.
  • Sponnyabob
    Hát már ne haragudj de nekem se lassul be és szerintem nem baj ha belassul olvass lassanXD
  • leho94
    Nekem abszolút nem szaggat meg semmi..
  • Web mester
    Megőrülök? Te ezt most élvezed? Tudod, hogy belasítja mindig a gépemet ez a sok kép mikor belépek a topicba. Most meg még ilyen szarokat illesztesz be, már bocs... Szerintem kéne hozni egy szabályzatot, hogy bizonyos képméretnél nagyobb képeket nem lehet felrakni. Engem nagyon idegesít, hogy nem tudom a topicot rendessen megjeleníteni.