1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#1042 Jó kérdés hallod :)
Amúgy hivatalos weblapjukon sok ilyen videó van még, szóval akit érdekel annak érdemes ott csemegéznie :) ,vagy meglátogatható élőbe Hamburgban :))) -
#1041 piszokjó , de mér nincsenek fent az áramszedők ?:DDD -
#1040 öcsém, ez gyönyörű :O -
#1039 -
#1038 Nah jó, valamiért nem megy a videó, én nem vacakolok itt vele. Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=RBArNAyODLc&feature=player_embedded -
#1037 Sziasztok! Azért, hogy feldobjam kicsit a topicot rakok be egy videót megint a Miniatur Wnderlandból:
Amúgy ne hidjétek azt, hogy nagy örömömbe rakom be ezt a videót, mivel továbbra is jól belassul a topic (a sok kiálítási kép miatt). Remélem hamarossan átcsúsznak a 2-es oldalra és akkor újra teljes életet élhetek XD
Jah és PÖRÖGJÖN A TOPIC! :) Cél: bekerüljünk a top 10-be (álmodozok) + átcsússanak a képek a 2. oldalra :)))
-
-
Sponnyabob #1035 ja bocs az előző a #1033-aa komm-ra volt. -
Sponnyabob #1034 Tyűha nem rosszak én is el tudnám viselni őket a pályámon XD -
#1033 Mint korábban írtam róla, beszerzésre került még két Rils típusú tehervagon. Roco gyártmány, egy DB, és egy SBB-CFF vasúttársaság tulajdonában levő tehervagon. Nagyon szépek, részletesek, még a kompkampó, meg a kapaszkodók is festve vannak. Szett részei voltak, gondolom ezért. A múltkori Habbins és Rils kocsi társaságában holnap lesznek futópróbán, a tavaly vásárolt negyedik Rils kocsival eggyütt fognak rohangálni.:)
Képek:
A svájci
A német -
#1032 A váltókat együtt olyan 7500FT körül gondoltam (boltban a kettő 17 400 Ft), a vagonszétkapcsolóért 1800Ft-ot gondoltam, a sínek pedig megegyezés szerűen, 6-7db van...
A sinek állapota jó, doboz is van hozzá... -
#1031 konrét árat mondj? -
#1030 Sziasztok!
A korábban hirdetett Fuggerth MÁV graffitis BHV elkelt!
Viszont továbbra is eladók Fleischmann sínek: 2db elektromos váltó, 1db vonatszétkapcsoló, egyenesek, ívek... Reális áron!!!
Érdeklődni privátban lehet!
-
Rainbow15 #1029 OFF: , vasutmodellezes.lap.hu
Köszönöm a javaslatot!
Az ajánlatában szereplő weblap sajnos színvonalában (külalak, tartalom) nem éri el a linkgyűjteménybe válogatott oldalak minőségét.
az oldal
Nem tudom mi a gondjuk vele... :( -
#1028 nekem nagyon bejön, csak én N-esben utazok :D -
#1027 Hát nem tudtam megbarátkozni ezzel a "koszos" kocsival, valahogy nem illet be a "steril" kocsik közé. Nem kell rosszra gondolni, nem lett semmi baja a kocsinak, nem emiatt eladó... -
#1026 tán nem vált be a vagon?:D -
#1025 Sziasztok!
Eladó néhány dolog:
-Fuggerth BHV egyedi (antikolás+vízesmatrica graffiti)
-Fleischmann sínek 2db váltó, 1db vagon szétkapcsoló, egyenesek, ívek...
Érdeklődni privátban lehet!
-
#1024 Fuh hallottam hogy a Gützold szergejekben ledes világítás van ami kis tempóban is jól világít , ez mindegyikre igaz? Mert nagyon úgytünik hogy majd egy olyat beszerzek:D -
#1023 Huhú! Befejeztem a diorámát, majd megmutatom! -
Rainbow15 #1022 Kivágtam a szegélykövek egy részét, felraktam egy vagonra :)
(a vagonon az a fehér az ragasztó, és most szárad, szóval nincs megrontva :) )
-
#1021 Egy vasútmodellbolt tulajdonostól azt hallotam, hogy fésűvel kell "felállítani" XD a fűszállakat. Lehetőleg ne használt legyen az a féső sztem :DDD Persze a ragasztóba beleszórás útán kell ezt a fésűs módszert alkalmazni, ezért útánna se érdemes már a fésűt fésülködésre használni :)) Fő az óvatosság!!!! XD -
#1020 de jó ugye?
amúgy arra lennék kiváncsi hogy lehetne a szállakat felállítani :P (rossz az aki rosszra gondol) mint a flokkoló. rákel csiptetni egy földelést és elektrosztatikusan felállnak...
hogy lehet létrehozni nagyon erős statikus teret?
-
#1019 XD abban vannak a szóróanagok. van 2 szivacsos lombszerű, van 1 rövid zöld fű (széna) van egy hosszab (májusi zöld) széna. Erdei talaj (barna darálék vagymi:P) -
Sponnyabob #1018 Az alsó képen a mogyoró az asztal része? -
-
#1016 viszont a kocsik odaasznak. -
#1015 maradjunk annyiban hogy lekicsinyítem őket és linkelem a nagyot alá, vagy a képre kattintva -
#1014 Figyi az is jó megoldás, ha a képeket úgyanoda feltöltöd mint ahogy most is vannak, csak mindegyik képet ide a fórumra linkekkel illeszted be. Ugyanannyi idő mintha simán raknád be. És én személy szerint, megnézegetném egyenként, és nem lassulna be a topic. Amugy nem vagyok egyedül azzal, hogy belassul a topic, egyik haveromnak is pont ezek a tünetek voltak... -
#1013 gondoltam hogy linkelni kéne egy galériába de azt meg senki nem nézné meg.
Egy év mire átméretezgetem:(
sorry legközelebb nem tölötk fel. -
Rainbow15 #1012 tiszta magyar hangulat :D -
#1011 Ezt nem így gyártják, hanem ez egy sima fuggerth kocsi antikolva és graffitizve, szóval ez egy egyedi darab :) -
#1010 ez gyönyörű!:O -
Rainbow15 #1009 ez nem egy fuggerth kocsi, "enyhén" antikolva? :) -
#1008 atomkirály -
#1007 Na neee. Ezt komoly így gyártják? -
#1006 Ma ezt hozta nekem a posta:
Amúgy átléptük a bűvös #1000-ret. -
Sponnyabob #1005 Hát már ne haragudj de nekem se lassul be és szerintem nem baj ha belassul olvass lassanXD -
#1004 Nekem abszolút nem szaggat meg semmi.. -
#1003 Megőrülök? Te ezt most élvezed? Tudod, hogy belasítja mindig a gépemet ez a sok kép mikor belépek a topicba. Most meg még ilyen szarokat illesztesz be, már bocs... Szerintem kéne hozni egy szabályzatot, hogy bizonyos képméretnél nagyobb képeket nem lehet felrakni. Engem nagyon idegesít, hogy nem tudom a topicot rendessen megjeleníteni.