1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
Rainbow15 #1082 Itt vagyok én is, bár mostanában nem nagyon építem az asztalt, de még meg van, és majd nyáron folytatom is. A topicot meg nézem mindig, csak nincs mit írnom... -
#1081 Az a gáz, hogy a többiek pedig eltűntek a topicból... Végülis napok óta mi ketten írunk ide, pedig voltak idők amikor szépen fellendült a topic! -
Sponnyabob #1080 Én benne vagyok!! -
#1079 Nah akkor mindenki belemegy? Mert akkor szólok a moderátoroknak, hogy írják ki! -
Sponnyabob #1078 Háát nem tudom nem igazán értek hozzá meddig szép egy kép és mikortól csúnya erről valaki szakértőttnek a véleményét kéne kikérni de szerintem jó lenne a 800x600 -
#1077 Mondjuk 800x600? -
Sponnyabob #1076 jaja nem rossz ötlet ki lehetne írni mekkora legyen a max. méret vagy csak azt hogy ne legyen túl nagy -
#1075 Hogy legyen valami:
Múlt szombaton beszereztem a parafát a töltésnek. Remélem, hogy vasárnap el tudom kezdeni a lefektetését a parafának és a sínek rögzítését.
Amúgy szerintem ki lehetne írni a fejléc alá, hogy mekkora képet lehessen berakni maximumként. -
Sponnyabob #1074 Eléggé halott a topic nem sokan írnak :( lentebb ígértek néhány képet szívesen megnézném őket és hogy Web mester társamat idézzem "ne túl nagy méretű képeket" :) -
#1073 Csak vicceskedésből írtam ezt :))) -
#1072 Milyen góré?:)
Egy közösség vagyunk, megbeszéljük/itek, váltunk/otok. Nekem mind1.:) -
#1071 Jah értem, de miért nem azzal kezdted, hogy menet irány szerinti világítást akarsz? :)
Amúgy nem tudom, de mit szólnátok ahhoz ha egy új bannert adnánk a topicnak? Így túl az 1000.-ik hozzászóláson megérdemelné a topic. :-)
Bár ebbe Gabi a döntő, ő itt a góré :))) -
#1070 http://www.csikos-muhely.hu/termek.html
Itt van a "Fuggerth M41 (csörgő) digitális panel". Na, ilyet szeretnék.:) -
#1069 "nekem főleg a csíkos-féle világítás kellene"
Az milyen? :))) -
#1068 Jól is tudtad, nem digitezek, konkrétan a digit előkészítő panelre gondoltam. Csak a fogalmazás, sőt inkább a megszokás...:)
A mostani belsőben is van digit előkészített panel, nekem főleg a csíkos-féle világítás kellene.:) Majd lehet, hogy beugrom hozzá.:) -
#1067 Nem is tudtam, hogy digitálisban utazol. -
#1066 Na szóval, a lényeg:
A neten hirdettek egy roco br 215-ös mozdonybelsőt, ami be volt szabva a csörgő kasznija alá (szélességben+hosszban). Ezt a belsőt vásároltam meg, és most azon dolgozom, hogy a mozdony kész legyen. Működik tökéletesen, csak némi átépítést igényel az új belső: a mellgerendákat a kasznira kell ragasztani, az alváz elemeit (fv-maszk, akkuláda, gázolajtartály imitációt, és azt a vmit a fv elé) az alvázra vagy a kasznira odaragasztani, és már tökéletes is. Csak a kuplungot nem tudom, hogy oldom meg. De meglesz...:)
Utána Sabotaz festékkel újrafújom a kasznit, feliratozom, majd antikolás után lakkozom, és kész az egész. Vmikori közeljövőben kap egy csíkos-féle digit panelt is. -
#1065 Engem érdekel a dolog! -
#1064 Cseles, cseles...:)
Egyébként vagy a mostani, vagy a következő héten fogok Roco Br215-ös mozdonybelsőt vásárolni, átszabva a fuggerth csörgő méreteire. Átszerelem, és hamarosan lesz egy roco hajtású csörgőm. Ha érdekel vkit, majd írok róla+kép is lesz:) -
#1063 Nem teljesen igaz így az állítás :)
Az angolváltó valóban Piko sín, de az egyenesek Roco 2.5. És, hogy miért? Azért, mert a Roco 2.5 -ben nem gyárt angolváltót, így esett a választás a piko sínekre amik szintén 2.5mm magassak. Amúgy ezen az angolváltón kívül mindegyik sínem Roco. Sajnos idén meg fog szűnni a Roco 2.5 sínek gyártása, ezért még valószínűleg kisebb beszerzést tervezek. -
#1062 Igen, ezek PIKO A sínek.:) -
Rainbow15 #1061 Jó ez az angol váltó :) Nekem csak sima kereszteződésem van.
Amúgy milyen sínek ezek? Piko A? -
#1060 Szombati budapesti kiruccanásom terményei ezek lettek:
Késöbb rakok majd be olyan képeket ahol már be van építve. -
#1059 De lécci ne túl nagy méretű képeket :))) -
Sponnyabob #1058 úgy értem a jobbat hogy saját magad csináltad most mennyire snassz elmenni a boltba é venni így van benne kihívás :) -
#1057 pill és rakok képet énis -
#1056 Ez jó kérdés, nem tom festékszóró menyire fogja a fát. Szerintem festékboltba érdeklődj! -
Rainbow15 #1055 jobb nem biztos, mert nem valami méretarányos, de nekem megérte :)
Amúgy ezt a fát mivel fessem le? Festékszóró, vagy valami más? -
Rainbow15 #1054 köszi.
Nekem teljesen ingyen volt, mert volt itthon véletlenül minden.
Amúgy az alap 4mm vastag műanyag lemezből készült, a többi meg balsa fából. -
Sponnyabob #1053 fasza lett. kb mennyibe került ezt így össze rakni? gondolom olcsóbb volt mint egy bolti meg jobb is :) -
Rainbow15 #1052 a szerkezete olyan, mint igazából. -
Rainbow15 #1051 na jó, akkor berakok egy képet a frissen készült hidról. (festeni kell már csak)
link -
#1050 ...az a gáz ha mindenki csak olvassa a fórumot... -
Rainbow15 #1049 Csak olvasó vagyok :D -
#1048 na mi van kihaltunk? :( -
#1047 A mozdonyokban úgy is van megcsinálva, de itt a szerelvény hangját nem lehet így, mert vagy a második mozdonyban lehetett volna a hangja, vagy a sínek alatt, hangszóróban (ez az én merész ötletem =)), de akkor sem hallatszott volna így. Tuti aláfestés, nincsvita.:) -
#1046 Biztonsági okokból, nehogy valahol műszaki hiba történjen. -
#1045 digitális hangos cuccal nem lehet megcsinálni? láttam eg taurusta minek tök szépen megvolt csinálva. villany fel, katt!, áramszedő fel, psssszt zzssiimmm. pittyenés, és elindul. rakatakaakakaka:D -
#1044 biztosan az.. -
#1043 Jó videó, bár tuti szerkesztett a hang a videó alá. Ha nem úgy lenne, az már durva lenne. =)