1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#1002 -
#1001 aztán a gyök kettővel haladó vonatot meg egy hosszú elmosodott csíkként vette fel...
kéne egy gép. -
#1000 telefonnal készült:( hiába autofocus. emléxem úgy volt a tévében hogy ugraszottt a snowboardos és előkapta a csávó (a telefont) és leshotolta a snowboardost és éles lett mint a kés... -
#999 ha hiszitek ha nem a kezem biztos mint az atom. viszont valahol ahol nagyon elmosódott ott a vonat próbál éles lenni!
Azért ragadtam ki őket mert a számomra hasznos dolgokat emeltem ki. elsősorban magamnak készült. otthon jutott eszembe hogy feltölthetem. -
#998 Legközelebb bemozdult képeket szerintem inkább mellőzd :))), de amúgy nagyon jó és érdekes képek, kiragadtad az apró részleteket :)
Az első pár kép a te terepasztalod, nem? Talán te is ott voltál a kiállításon az asztaloddal?
-
Sponnyabob #997 Nem semmi a biztos. Hú bár kész lenne már a enyém is de még csak tervezés státuszban van, de legalább halad:) -
#996 Látom, biztos a kezed!:)
Am ide majdnem mentem énis, de aztán sajna mégse! Biztos jó lehetett! -
#995 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#984 rakjak fel képet a tatabányai vasútmodell kiállításról?
-
#983 Egy 1,4 * 3 méteres asztalom van, ami abból áll, hogy a rétegelt lemezekre rá vannak szögelve a sínek, és tudok rajta játszani, nem kell állandóan összerakni egy pályát. Szóval van. De ez még meg lesz toldva egy 1,5 méterrel, csak az még odébb van. Terep még nincs rajta.
Van még más tervem is, de az csak terv.:)
Amúgy meg ha nem rakom rá, akkor se törik le.:) -
Rainbow15 #982 Szépek!
Nekem is jól jönne már pár 4 tengelyes vagon is :) -
#981 Hát ha vigyázva van akkor nem törik az csak úgy le! :)
Amúgy neked már van terepasztalod, vagy még csak tervekbe létezik? -
#980 Még nem tetszett, nehogy idő előtt letörjenek!:) -
#979 Szépek :)
Kiegészítőket fel tetszett már szerelni?:)) -
#978 Inkább link elem.:) -
#977 Képek a szombaton beszerzett új modelleimről: http://gab-page.extra.hu/teher.html -
#976 Hát ilyen még H0-ban sincs. -
#975 Valami programra gondolok ami beírom a méretek ő meg kiad pár tervet! -
#974 Hát azt várhatjátok!:):P Ma nincs itthon a fotógépem, így vagy este, vagy csak holnap lesz kép. Bocsi, nem volt betervezve. De talán teszek fel képet másról addig.:) -
Rainbow15 #973 Akkor már én is:
-
#972 Ezt hogy érted, hogy mivel tervezhet?
Gabi: várjuk már azokat a képeket :PP -
#971 Nem vitázni akartam de 2007 ben írogattam több oldalon át! (senki nem volt abban az időben szinte)
Az indexet ismerem de nem jön be!
Majd csak olvaslak titeket ha van ötletetek mivel tervezhet egy TT-s azt szívesen veszem!
Köszönöm! -
#970 Na, hogy örüljél: TT-s fórum -
#969 Ismerem Albertet, szép modelleket készít, az tuti. Bár azért nekem nem jön be az ilyen redvás kocsi, már olyan élethű, hogy nem is szép.:)
Főleg, hogy már nekem is van ilyen kocsim! Olyan szép modell!:) -
#968 Jah és megnéztem, előbb kommenteltem én mint te ebbe a topicba.
Na de én nem akarok vitát ebből, mivel ez most, hogy ki volt itt előbb semmit se számít, a lényeg az, hogy minden sg-s vasútmodellező itt legyen!
Térjünk a lényegre: milyen terepasztalt tervezel, milyen nagy stb...? :) -
#967 Megnézhetnéd a regisztrációm időpontját, mielőtt a vakvilágba irogatsz. -
#966 Figyi én meg 2 éve írogatok ide ti még sehol nem voltatok! -
#965 Figyi én nem TT-ben utazok, tudtommal Rain és Garam se. Ha kicsit visszaolvasnál láthatnád, hogy vannak itt TT-sek is és akkor ahoz intézhetnéd a kérdésedet!!! -
#964 Köszönöm az ötleteket tényleg jók!
Segítő készek vagytok az már tuti! -
#963 Ugyanolyan Shell-es tartálykocsim van!
Az az egyik kedvencem!