1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#442 ááá, a csikós műhely lapján van egy kocsi benne kamera, erre én is gondoltam, de csak nem nekem jutott előbb eszembe :-) -
#441 Ez egy irtó nagy baromság!!!
Hétezer körül kapsz egyet, de jobban ajánlom a TRAN dekódert.Nézd meg URL=http://www.modell.hu/products.php?cat=modellvasutak&id=ModVas-Digital-Dekoderek]ezt[/URL], itt van egy dekoder.Igaz, ez nem TRAN.Azért itt is nézz körül:www.csikos-muhely.hu.
50 és 80 ezer között Deák modelleket lehet kapni, de egyáltalán nem érnek meg annyit...
-
#440 egy vacak dekóderért? még az 5k is irreális, már csak ezért sem fogok venni, csinálok én magamnak :-) -
#439 akkor rosszul tippelsz mert 50-80 ezer:D -
#438 hol? -
2adam2 #437 van valaki fenn?
-
#436 francba, ahogy elnézegetem ezeket a képeket (na meg a többit is), leírásokat egyre jobban erősödik bennem a dolog, hogy egy saját szerzeményt összehozzak.
Na és persze, hogy összekössem a kellemest a hasznossal, saját digi renszert építek ki, egyrészt azért, mert szeretek ezekkel (is) foglalkozni, másrészt meg nem tudom, hogy pl egy ilyen lenz ls100 dekóderért mennyit kérnek a boltban.
én kb 5-8 ezerre tippelek. hol lehet ilyesmiket kapni? -
#435 nemtom -
#434 És ez most hogy jön ide? -
#433 heh... -
#432 no skacok holnap évnyito!!:D Szurkoljatok hogy rábírjam huzni a kis elsősökre vmien érmet vagy mit!!:D ( tavaly az egyiknek nem bírtam ráhuznmi a fejére me nagy volt a fule XD ) -
#431 Most lettél kilencedikes? -
#430 nem mindenhol de valahol igen:DD:D:D: -
#429 Nah, itt vok, 9edikes.... már nem mondehatom azt hogy nem is tanultam mégis konyítok az elektronikához. és az infóhoz. és amin röhögtünk hogy egy nagy paraszt az igazgató, és hogy nem elég papírral igazolni a hiányzást mert egy infós suliban nem nagy szó ha egy gyarek tud nyomtatni :D -
#428 Nem mindehol! -
#427 pedig falun ien szétrohadt. -
#426 Szépen meg van csinálva, de ha én ilyen jól megcsinálnám akkor nem ilyen "szétrohadt" stílusban. -
#425 én kb ha lenne 50 millám őgy 5-öt költenék rá. a maradékt meg eraknám takarékbetétbe. -
#424 ln azér nem..... -
#423 ha én kapnék 50 millát az egésze ienekre költenémXD -
#422 Ezt a weboldalt ismerem.Nagyon gyönyörű!!! -
#421 -
#420 Énis belinkelnék egy két gyönyörűt.
-
#419 Egy weboldalt én is belinkelek. -
#418 Azzal tisztába vagy, mi az a gyök- és csúcsirány?Az átszelési váltó az az angolvas, angolváltó vagy x váltó, ahogy tetszik.Nekem van egy olyan, most próbálgattam rajta a Bobóm váltón való futását.Jól csinálja...:-PPP Én már tettem fel képet a modelleimről, kicsit nagyok voltak, de attól még megvannak, egy-két oldallal visszáb.Hamarosan bővülni fog a gyűjteményem -remélem- egy Ro-La szerelvénnyel.Tegnap(előtt) vitek el a szemem elől egy Szergejt, 10000 alatt.:-(((H0-ás volt:-'( -
#417 TUDTAM :DD hogy ide küldtök.deazt nem értem az egyszerű áltó | egyenes az hogy néz ki? merre vált? akkor az nem is váltó?? van jobbos meg balos
átszedésről sem hallottam....
-
#416 reggelt -
#415 Jó reggelt!
Akkor egy kis tábla ismeret!
Jelzőtáblák s még egy csomó dolog amit illik tudni! -
#414 de kezdünk ám. inkább azt monnyátok meg hogy balos váltó előtt van ez a tábla? < -
#413 kezdunk meghalni?? -
#412 ide ted fel hátha segít:D -
#411 Hát ezt nem értem miértnem megy? Most már tök ideg vok! -
#410 Ezek nem vesztek el szerencsére:
Vagonjaim:
Az útolsó három modell nem teljesen egyeznek az enyéimmel, de hasonlóak. -
#409 :D -
#408 Bakker odaveszett az egész munkám, nah majd honlap újrakezdem. -
#407 Nah akkor amit igértem az előző hozzászólásomban:
Mozdonyok:
-
#406 nemtudjátok honnan tudnék szerezni gumiágyas H0-s C sínszettet???:)))) -