1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • garam93
    Nem, ez Fuggerth modell.
  • Nevem senki
    Nagyon szép, mikre vagytok képesek! Egy kis kosz a tetőre-oldalára, és nem mondja meg senki, hogy nem eredeti.
  • kisviku
    Nagyon szép.
    A festés is saját?
    Mert akkor megkérdezném, hogyan sikerült a MÁV-kéket kikavarni.
  • garam93
    Simán!Mivel ugye rugós a kinematika (kupplung), ezért engedi a kanyarban annyira szétválni, hogy elkanyarodjon.Olyan, mint a Roco "Kurz-kupplung"-ja.
  • Web mester
    Ez képes kanyarodni??? XD
  • leho94
    és hogy kanyarodik?:D
  • garam93
    Egy múlt vasárnapi saját alkotás:

Véleményeket várok!!!
  • kisviku
    "BN GP35 RTR #978/DCC PLUG EQUIPPED.."

Egyelőre ezt találtam.
    A nyomok a www.athearn.com -ra vezetnek.Ott vannak ilyen megjelölésű mozdonyok.
  • kisviku
    Igen, azt tudom.Egy jó ideje nem látom már, hogy nyitva lenne.
    De most van egy új hely a vasutmodell.com, Krisztina körúti üzlettel a XII.kerületben.
    Több modelles oldal írja, hogy nagyon nagy választékuk van, főleg Fleischmann modellekből.Bár még csak a webshopjukat láttam,de valóban nagy választékuk van.
    Ja,és vannak akcióik is...
  • jura52
    sziasztok,
    a segítségeteket szeretném kérni. vettem egy régi gőzdozdonyt (3 tengelyes,66x20cm) az oldalára ez van írva: RTR 978. sajnos több info nincs a mozdonyon.nagyon szép munka.
    kíváncsi lennék arra, hogy milyen gyártmány lehet, (nem találtam neten) illetve hogy melyik mozdony típusának lehet a mása. ha valaki esetleg tudja, légyszi írja meg! nagyon köszi

• Szuszidi
    Igaz én TT ben utazom! Egy két kocsimat átalakítottam ledes világitásra meg persze mozdonyt is! Persze volt vele meló de meg érte! Majd tólok fel képet is!
  • garam93
    A Kálvária téri már becsődölt.Már csak a Németh utcai műxik.
  • barret
    Kozben rakerestem... Enyem igen hianyos :D Ez egyben van.
  • barret
    Ezt ismeritek? Nem tul jo a kep,de latszik a lenyeg.Ezmiez?
  • kisviku
    Én nem túl gyakran szoktam vásárolni,mivel nem egy olcsó mulatság ez, de ha veszek,akkor képes vagyok tíz és százezreket kiadni...
    Régen voltam a Kálvária téren a Deák Modellsportnál,de az a faszi elég nagy cigány az árakkal kapcsolatban,illetve a Szív utcai modellesnél,de az meg egy kcsit el van szállva magától.
    No,de nem is a személyüket szeretem,hanem a modelleket.
    A Német utcai boltban is megfordulok,de mondom, nem túl gyakran.
    Nem vagyok igazi modellező,mert időm,s helyem nincs leginkább.
    Leginkább a Vaterán szoktam venni, eddig szerencsém volt és jó cuccokat vettem.
  • garam93
    Igen, használt.Ezt én 15000Ft-ért vettem, haver direkt szólt, hogy eladja, mert tudta, hogy ilyet keresek.Ez Roco hajtással és Piko kasztnival van ellátva, nagyon király!
  • Web mester
    Hello!
    Állomási bemondóhangokat keresek. A zpvasúton már találtam párat, de aki tud többet az írja le nekem, thx!
  • Web mester
    Szép, amugy ez használt? És menyiért dobálnak most egy ilet? Jah és ezt meik márka forgalmazza?
  • Web mester
    Hello!
    Nem tom nekem anyira a Fleischmann nem jön be mivel nem forgalmaz magyar vonatkozásuakat se öbb-set ezért nekem valahogy nem jön be, jah meg hát az árak... Amugy te mien modellshopokba vásárolsz?, mert vannak azért akciók csak valahol több valahol kevesebb.
    Amugy szombaton voltam vasútmodell kiállításon, tök jó volt.
  • kisviku
    Szerintem kicsit el vannak szállva ezekkel az árakkal.Jó, hogy kicsi, meg sok munka, meg korszerű, de menjenek a p*ba.Amikor beléptünk az EU-ba, úgy örültem, hogy eltörölték a vámot.Persze olcsóbbak is lettek a modellek, de annyira azért nem.

Igaz, a vasútmodellezés sosem volt olcsó hobbi, de azért nem kéne ennyire drágának sem lenni. Vagy legalább lehetnének akciók itthon.Annak idején jóatyám fillérekért hozta be Kelet-Németországból a Piko N-et.Fillérekért!60 DDR márkáért hozott mozdonyokat a 80-as években!Aztán megszűnt a DDR és maradt a "nyugatnémet", illetve ma már csak sima német.
    Jó, lehet, hogy nem Fleischmann-t kéne gyűjtenem, mert azok a legdrágábbak, de nem tudok ellenállni nekik.
  • kisviku
    Nagyon szép.Milyen kár, hogy N-es méretben nem nagyon csinálnak magyar vonatkozásúakat.
    Legalábbis a Fleischmann nem...
    De a többi sem kapkodja el. Persze minek is? Lassan már nem lesz MÁV sem.A Ganz gyárat tönkretették, széthordták, eladták.No mindegy, nem ezért írtam, hanem csak olvasgatok és örülök, hogy van itt is végre egy vasútmodellezésről szóló topic.
    Én egyébként N-es vagyok és Fleischmann-t gyűjtök.Csak az a bajom, hogy nincs helyem összerakni.Azért meg kicsit túlzás, hogy álljon a polcon dobozokban...
  • Szuszidi
    Jól néz ki nagyón!! :)
  • garam93
    Hali!

Ma megérkezett az új szerzeményem:

Véleményeket várok!
  • tenkenorman
    egy haverom annya maerklinben termékellenőr és leelenőriz hibásra nekem egy ét vonatot:D (nem nekem mert mindig van hibás) ja és nem elektronik gondú hanem teszemazt van egy karc rajta vagy eggyik ablak szennyeződött műanyagú (az a gyakori) és azt már egy gyűjtő nem veszi meg....
  • garam93
    Örülök!:-D
    És végre, harmadik alkalommal sikerült beszereznem egy Szergejt!!!!:-D :-P H0-ás.
  • Schwarz
    teccik
  • garam93
    Nahh, ez meg kicsi!Akkor a normál:
  • garam93
  • garam93
    Alakítgattam a csörgőmat:
    http://users.cwi.hu/sgupload/1190127136.jpg

Észrevételeket kénék!:-)
  • garam93
    Ezt ismerem!!!Én vagyok a 6. tag!!!!:-PPP
  • Web mester
    Taurus Club
  • Szuszidi
    Tenkétöl kérd ő találta! Én nem is hallottam róla!
  • Web mester
    Méé? Lene pl képet berakni a #446os kérésemre:)
  • Szuszidi
    Nem halunk ki naponta nézzem de nincs mit leirnom.
  • Web mester
    Ja énis ezt akartam kérdezni... Nagyon kihaultunk az előző hetekhez képest!!!
  • tenkenorman
    vége???:D
  • Web mester
    KÉPET!
  • Schwarz
    jaja, mondjuk alapfunkció lenne a mozdonyomban a távolság és sebességmérés :-)
  • tenkenorman
    láttátok a hosszúság mérő vagyont? hozzákapcsolod a mozdonyhoz és az lcd-képernyő mutizza neked mennyit tesz meg. habár a cérna meg a centi is beválik sztem....
  • garam93
    :-DD