1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#522 Az R2/3 gondolom a váltót jelöli, az egyik irányba R/2-es, a másikba meg R/3-as a sugár. -
#521 Hello!
Helyi modellboltba jártam mert szerettem volna síneket venni. Roco R2/3-s ívesváltó jó a Roco R2-shez úgy ha egy kört akarok összehozni? Mert nekem fura volt mert ha egyszer hosszabb a váltó az ívnél akkor hogy jön ki a kör? Meg mit jelent ez az R2/3? Amugy semmit nem tudtam venni mert nem volt elég R2, megprobálom holnap egy másik üzletbe hátha ott van pár és akkor a két üzletből összehozom végre...
(www.modell.hu -n is fent vannak ezek a termékek) -
Beszy #520 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy tudtok Zalába Modell boltot?
Előre is köszönöm! -
#519 -
#518 Kicsit megkésve, de berakom a képeket az új szerzeményeimről:szerdaiak.
-
#517 A mai ablak is egy jó videót rejt! -
#516 Eggyetértek:)
Köszi a linket Web mester ^^ -
#515 az a video tuti jó :-) -
#514 Hello!
Nemtom mennnyire ismeritek a Miniatur Wunderlandot ami Hamburgban van, de pár hete nyílt meg a legújabb terepasztaluk. Egy Adventi naptár is felkerült a honlapjukra ami minden nap valami más meglepetést rejt. A mai pl.: egy olyan vidi volt ami a mozdony szemszögéből mutattja a terepasztalt. Itt találjátok az oldalt: LINK -
#513 Jah meg azt kifelejtetem hogyha tud valaki még Graffiti matricákat, akkor szóljon. -
#512 Korábban már volt szó, vagon Graffitiről meg vagon koszolásról. A graffitis vagon már régebben is eszembejutott. Kerestem graffity matricákat és találtam is a Busch termékei közt, link. Az áldozatnak pedig ezt gondoltam:
Azért ezt mert ennek nincs középen ajtó és 2. osztályú.
A Gyseves kerékpárszállításra alklamas vagonnal együtt ez is bekerült a terveimbe. De sztem hamarosan valamelyik megvalósul, de hát elöbb be kell szereznem... -
#511 Jah énis csak a lámpákra gondoltam. -
#510 Én meg pasztellkrétaport felvittem a mozdonyra, majd matt lakkal lefújtam, és kész.De hamarosan kipróbálom a pigment alapú festéket.Állítólag nagyon jó!Amúgy így csináltam a kamiont, maszkoltam, majd lefestettem pár lámpáját, az első indexeket, meg az összes hátsó lámpát.Csak az alvázat le kéne festenem feketére, csak nincs fekete festékem, és nem tudok beszerezni a városban modellfestéket:-( -
#509 sztem maradhat fehéren a kamion, kimaszkolod és a lámpákat lefested. akkor lesz a legjobb.
én ma újítottam fel két piko juniort meg a francia SNCF 70000 számu dízelemet. a juniorokat cask kijavítgattam, négyszög ütközőket dobtam rá, a sncf-re pedig új díszcsíkot festettem és leantikoltam a tetejét.
TIPP:
antikolásnál nemtudom ti hogyan szoktátok de én így:
1-ecsettel leragaztózom, majd egy darab faszenet szétzúzok és meghintem kicsit elsímítom hogy ne legyen annyira göcsörtös, végül hajlakkal lefújom. -
#508 Hát, a másik kamionomat már elkezdtem festeni, a lámpákat, nem tudom, hogy ezen is megcsinálom-e. -
#507 Szép, bár mondjuk az eleje nem valami kidolgozott. Vagy majd te fested le? -
#506 Egy kis H0-ás ujdonságom:
Még kettő kamiont várok, azookról is teszek majd be képet! -
#505 Hello!
Erre a Fuggerth vagonra szeretnék egy kerékpárszálításra alkalmas jelzést rakni. Kerestem és találtam is vizesmatricákat, de olyan ami nekem kellene nem volt. Olyasmit keresek mint ami a V43 vezérlőkocsin van. -
#504 Jah, meglehet oldani ügyessen ,de sztem nekem nem lesz ilyen. A valóságban is a mozdonyvezetőnek kell figyelnie a szemafort :) -
#503 nemkell ahoz digi cucc nekem is analóg ésmégis jó;) -
kisviku #502 Nem kell ahhoz digitális cucc.Nekem sincs, ugyanazért az okért, amit mondtál.
-
#501 Csak világit mivel nem digitális uccom van mivel kurva drága. -
#500 [email protected] küldheted:D
Én már vettem fel egy csomó videót az asztalomról mégpedig úgy hogy telefonomat(Sony Ericcson K750i) Pőre kocsira felgumiztamelinditottam a felvételt és ennyi:D akit érdekel msn-en átküldöm:) -
kisviku #499 Vonat befolyásolással van vagy csak világít? -
kisviku #498 Az hogy nem számítógép periféria,nem jelenti,hogy nem lehet vele videót rögzíteni egy egyszerűbb tv kártya segítségével. -
#497 Csináltam egy kapcsolot a szemaforomhoz (bal alsó sarok):
-
#496 [email protected] (msn) küldheted őket:) -
#495 Hali!
Máma elhozta haverom a síneit meg a trafóját és csináltunk egy rámpát amin levezettünk egy kiváltodást és lent pedig egy fordított meg még kiváltodásokat az angolváltóból. A terepasztal állomáson pedig laptopal bemondóhangokat nyomattunk. Jah és a rámpánál beraktunk két műanyag papucsot így külön vezéreltük a két pályát. Sajna már szétszedtük és elment haverom, de maraha jó volt!!! Ha valakit érdekelnek a videók akkor elküldöm neki e-mailben vagy MSN-en. -
#494 Aranyos. Azért egy ilyen videót is megnéznék. -
#493 Na megnéztem egy videót, pont egy vasútmodell volt. Tök jó, csak egy kicsit magasan volt a kamera. Egészen beleszédültem -
#492 "NEM SZÁMÍTÓGÉP-PERIFÉRIA" ezt írja. Szóval csak áttételesen lehet vele felvenni. Meg aztán nincs kedvem kidobni 12 rugót, hogy szórakozzak egyet. De egy kisebb fényképezőgét is elég lenne -video funkcióval ) Azt egy mozdony simán elbírja, legfeljebb az alagút lehet kisebb akadály -
#491 Ilyet csináltak már a fuggerth vezérlővel is.Tessék, itt potom 35500Ft-ért csináltathatsz egyet. -
kisviku #490 Én még nem, de az ötlet nem egyedi.
Szerintem a legegyszerűbb, hogy veszel vezeték néküli minikamerát például itt és azzal valósítod meg.
A videójeleket pedig bármivel rögzítheted.Akár gépen, akár videóval/DVD-vel. -
#489 Próbálta már valaki közületek, hogy egy kis kamerát rárak egy mozdonyra és végigmegy vele egy szakaszon?
Ha igen, dobjon egy linket lsz.
Az én gépem dúrva nagy az ilyesmihez DDD -
#488 Megbeszéltük!:-P -
#487 Jelezz, ha összejönn,kíváncsi vagyok rá. -
#486 Jó ötlet! -
#485 Szerintem a rozsda egyszerűen megoldható. Néhány vasszeg forró vizbe bele. Egy napig még ázni hagyni. Ezzel a lével lehetne ecsetelgetni. -
#484 vagy grafity-s is fasza lenne:D -
#483 A koszolására már én is gondoltam, de még nem álltam neki, majd megnézem, van-e rozsda színű pasztellkrétám.:-)