1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • Web mester
  • SpeedXHUN
    Ausztriában végén van a kocsi.
  • Web mester
    Műanyag papucs a megoldás. Sztem minden modellboltba megtalálható ez...
  • garam93
    Nem, még nincs kész.Képet majd teszek fel róla.
  • attila46
    Hy!! Még egy kis segitség kéne !! Mivel a TT . készltben van szakaszoló sin rendre meg is tudtam oldani mindent!! ..........ez most HO ...ehez is van szakaszoló sin vagy mi ??? Ha van akkor hol rendelhető?? HA nincs akkor mi a megoldás ? befürészelem a sint??
  • Web mester
    garam és mi van az M44-es mozdonyoddal? Az első hozzászólások között raktál fel 1 képet róla készítés közben. Elkészült már közben? Rakj föl képet róla! :)
  • Schwarz
    nézz körül itt
  • Schwarz
    képt!
  • leho94
    Azt most néztem:)) Van ára szépen csak az a baj 2 mozdony van csak ilyen:S
  • Web mester
    Bakker ma mekkorát modellvasútaztunk!:) Két haverom elhozta a síneit meg az összes cuccát és három traforól ment a vezérlés. Marha jó volt, volt amikor menetrendszerint mentünk (voltak kisebb-nagyobb késések, meg volt amelyik járat kimaradt:) ). Természetessen bemondóhangok is voltak. Sajna nem maradhatott éjszakára az építmény így el kellet bontanunk, de sztem naon jó szórakozás volt. Ha valakit érdekelnek képek vagy videó írjon privátba vagy MSN-en.
  • Web mester
    Láttam H0-at a vaterán, ez nem tom mien.
  • leho94
    Pfu én csak lerakom a sínt bedugom a konektorba azt játszom:D máshoz nem értek..
  • attila46
    Szia Leho!! Máté kéne egy kis segitség!!Most szeretne az őcsém vasútépitésbe kezdeni és kellene egy kis segitség az elektromos hálozat terén.........link vagy bár mi! H0 ás szetje van ,,,,,,most indul a készitése a terepasztelnak.Ha esetleg másnak is volnának segitő őtletei azt magköszöném!!
  • leho94
    Megint én vagyok:D
    Azt szeretném kérdezni hogy kiskoromba (najó még mostis) Thomas a kisvonat függű voltam és rohadtul tetszenek benne a modellek..Találtam egy oldalt ahol ezek fentvannak és annyit szeretnék kérdezni hogy ezek H0-sok vagy TT vagy milyen??
    LINK
  • leho94
    Vkinek nincsenek eladó magyaros vagonja,mozdonyjai vagy akár objektum???
  • leho94
    Uff..Akkor nemjól hittem:D
  • Szuszidi
    Szerintem 1 kicsit olcsóbb a H0 mint a TT.
  • leho94
    Én azt szeretném kérdezni hogy a H0-nál a TT az olcsóbb??
  • garam93
    Én a jövő évre tervezek ezt azt vásárolni.De azért nem olyan sokmindent:egy RoLa kísérőkocsi (ÖBB), egy MÁV Wrm típusú kocsi, és egy négyrészes GOSA szerelvényt, vagy a RailTop CAF szettjét szeretném megvásárolni.Csak az utolsó kicsit drága...:-)))
    Ti nem gondolkodtatok ilyenen?:-)
  • akyyy
    nincs videótok?:D
  • Web mester
    Karácsonyra kaptam 1 Herkulest, meg 1 Wiesel kocsit, meg 1 Gysev pogyászt. Sajna csak 1 képet tudtam feltölteni, ha valakinek még kell az írjon MSN-en.
  • Attila8805
    Az első képen jó gyors vonat:D
    Csak nem TGV?
  • Gollo
    hát ezvan:) remélem azért kiszedhető a képekből hogy mit ábrázolnak:)!
    Első: Br98 teherrel háttérben csörgő száguld
    Második:Csörgő állomáson várja hogy menesszék
    Haramadik: Csörgő gépmenet helyeet hozzácsatolták az EC-hez Taurussal az élen4
    Negyedik: SÜTIIIIIIIII xD
  • leho94
    A 2ik képből látszik vmi a többi kicsit elmosódott:D
  • Gollo
    Pár kép a régi "terepasztalomról" amit most újjáépítek:)!Na meg sütit sütök xD

• leho94
    Szívás:)
  • Gollo
    Naés ha hátulról rongyolnak bele a szerelvénybe akkor mivan?:)
  • Gollo
    Jah jah volt szerencsém ahoz mikor viharban utaztunk csak az Rostock ból volt Trelleborgba (Svédország) a Hajó 2x akkora mint a P&O Hajói(ott nyomultam két órán keresztül a játékterembe a Need for Speed Underground -al xD) meg az út is 8 óra volt és a hajó fölött átcsaptak a hullámok voltam nagyvécén te azon nem lehetett megülni xD!De viszont a Svédeknek olyan szép vasútjuk van hogy...:)!
  • leho94
    Mi is mindig:D Csak úgy volt hogy vonaton megyünk mert vihar miatt szüneteltek a hajósok mert 16 méter magas hullámok voltak:D Máskor pedig 10méteres hullámok voltak akkora mitn a P&O-s hajó és mégis mentek a hajók:D
  • Gollo
    Mi hajózunk
  • leho94
    De az Európai Unió betiltotta mert volt németben egy baleset és a sofőrök akik bent ültek azokat a kamionok hátulrol összepaszírozták és most ha kimész küldföldre elvileg igy kell mennie.Én is a nyáron már így utaztam át Calaisból Doverbe.
  • garam93
    Erről még nem hallottam.Én friss képeket nézek szinte naponta, és mindegyiken így jár a RoLa.
  • leho94
    Pont fordítva..A személyvagon a végén van mostmár!
  • garam93
    Ezzel a képpel kívánok Békés, Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet mindekinek!!!
  • Web mester
    Hát jah, most Fleischmannom van és azon is elég "izésen" megy át. De ha Desiro átmegy akkor azért a Taurusnak szebben kéne átmennie...
  • Gollo
    Beveszi de eléggé neccesen pl ott rárakni a sinre nemtudod a forgóváz ugy feszül mind állat és csak egy kis lendülettel mész át rajta:)
  • Web mester
    Most olvasom a neten hogy a Deák által átalakított Piko Desiro beveszi az R2-s ívet. Ha az beveszi akkor a Taurusnak is be kéne vennie...
  • Web mester
    Íves váltóból olyan nincs amit én akartam volna szoval az nem lesz, de az ív probléma továbbra is megvan. Az R2 és R3 között kéne valami, de olyan sajna nincs
  • Web mester
    Már énis tom, de télleg beszorul?! Akkor nekem valami más kell a belső ívbe. De nem tom mi... A külső R3. Bazz, jó hogy nem rendeltem meg az R2-st. Van valami tanácsotok akkor mit csináljak?
  • Gollo
    igen tökéletesen igazad van:)!
    Én R3/4-eset használok mert a piko taurus nem nagyon szereti az R2-es sint sokszor nekem beis szorul abba az ivbe:S!