1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • garam93
    Nekem a szili!Ő:
  • MM2
    xd
    én nekem a kedvenc vonatom az M41-es csörgő !!!!!!
  • garam93
    Te szivatsz?Asszed nem ismerem őket?Kicsit más értelme van annak a kérdésnek, mint ahogy te értelmezted, és ezt Web mester kolléga meg tudta érteni.Szóval...
  • MM2
    a szmájli az figura mint pl ezek:
  • Web mester
    Értem. Tovább sok sikert hozzá!
  • garam93
    Hát még az nincs benne.Amúgy ez nem a vége, mert még messze nincs kész.Ez a kép már viszonylag régi, azóta újítottam ezt azt.
  • Web mester
    Első benyomásra gyurmának tünt. Jó hát anyira nem szép, de azért minden elismerésem, mert sztem én még ilyet se tudtam volna csinálni. Amugy mien motor van benne?
  • garam93
    Műanyag.De mi az a smiley?:-)Nem tetszik?Amúgy kritikákat várok!
  • Web mester
    Miből van az M44? :S
  • MM2
    Az egy M41-es (csörgő)
  • garam93
    Bocsi, hogy csak most írok, de egész eddig nem engedett be ez a hülye sg, nem tudtam bejelentkezni.:-(
    Na szóval:-igen, én vagyok modellfan, de már új nickem van, mert azzal sok volt a baj.
    -Igen, jan. 6-án volt a szülinapom, és köszi.
    -Kép a 44-esről, csak nem túl jó.:-)
    -És egy kép az új szerzeményemről, illetve a mostani vágyamról.

• Roland16F
    Eladó egy zöldszínű HO méretarányú dízelmozdony kítűnő,megkímélt és alig használt állapotban !! Érdeklődni privátban !

• Web mester
    Eladó két FLEISCHMANN elektromos váltó! Az egyik balos, a másik jobbos! Továbbá még eladó két kézi vonatszétkapcsoló! Érdeklődni privátban lehet!
  • Web mester
    H0 azért is jó mert abből van a legtöbb cucc! Meg a H0 mivel nagyobb jobban ki lehet dolgozni, meg jobban szemügyre lehet venni. De hát izlések és pofonok...
  • Szuszidi
    Szerintem meg nem, de tudod kinek a lelkész kinek a felesége nekem a lány! :):) Szerintem a H0-ás meg túl böszme az N-es kicsi aranyos de az veszik el a kezemben!
  • Web mester
    Jó, de a TT sztem már túl kicsi. Szinte "elveszik" az ember kezébe.
  • Szuszidi
    Az igazság az hogy TT-ben már van 3-4 ezer forintért is mozdony szépen ki vannak dolgozva! Váltók 1000-1500 Ft ért az is meg teszi!
  • Web mester
    15 ért is lehet kapni mozdonyokat, persze ezek nincsenek anyira jól kidolgozva, de sok embernek megteszi ez is mint pl. nekem is.
  • thomasthomas
    "aszta"...
  • leho94
    200.000 körül..
  • thomasthomas
    Hi!

Én szívesen csinálnék terepasztalt, csak az a baj, hogy rohadtul drágák...én egy mozdonyért nem adnék ki 40e ft-ot, még ha teljes részletességgel van lemodellezve..egyébként mennyibe kerül egy jobb terepasztal??
  • adiker
    Sürgősen eladó egy Fuggerth görög A255-ös csörgő, irányára: 12000 ezer forint. Hibátlan állapotú, a kiegészítők sincsenek felrakva. Alig futott, körülbelül kettő éves. Akit érdekel és kell neki kép az itt jelezze:

[email protected]

(átvétel Budapesten)
  • Web mester
    Nekem 31. én lesz :)
  • leho94
    De az ő neve is kivolt irva:P
  • Gollo
    Nekem volt 6. án xD!!!!!!
  • leho94
    Boldog szülinapot!! (ha ma van:$)
  • Rainbow15
    Létezik ÖBB-s 1142 vagy 1044 vagy 1144, vagy 1042 olcsó H0-s modellek között? Nemnagyon láttam ilyet, csak Rocoban, de az meg drága.
  • Gollo
    jó de ilyen kicsire nem legalábbis nekem a 15-ös kerékméret a leggkisebb benne és hát ez :D!
  • Rainbow15
    Mennyibe kerülne pl egy digitális trafó, + piko taurusba dekóder?
  • Web mester
    Ez tetőled függ. Ráköltenél többet a terepasztalodra vagy pedig megelészel egyszerübbel?
  • Schwarz
    jah, nagyügy, van itt nekem is egy régi bringakomputer :-)
  • Schwarz
    Csakis digitális! Igaz drágább, de ha már új terepasztal, akkor célszerű az új rendszer szerint építeni. Rengeteg előnye van. Pl. kevesebb drótozás.
  • Rainbow15
    Hello
    Terepasztal építéshez megérné beszerezni egy Digitális trafót + a mozdonyaimba dekódert? Vagy érdemesebb analóg rendszert építeni, szakaszolással?
  • Web mester
    De lehet állítani különböző kerékméretekhez.
  • Gollo
    Nemlehetne mert itt modellbe kell a sebesség meg a méter!És az meg valós értékbe adná meg...!Meg a kerékméret noshát :D!
  • leho94
    Te vagy modellfan17 néven fent az Index fórumon??
  • Joxy
    Hát szerintem ezt lehetne házilag is egy bicó komputerből csinálni, legfeljebb nem ilyen dizájnos. Ez is a Sigma órákra hasonlit
  • Web mester
    Nah megtaláltam azt a távolságmérő kocsit. Nem rossz, csak drága... LINK
  • leho94
    BUÉK kicsit megkésve:)
  • Szuszidi
    B.U.É.K. 2008!!