1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#602 Nekem a szili!Ő:
-
#601 xd
én nekem a kedvenc vonatom az M41-es csörgő !!!!!! -
#600 Te szivatsz?Asszed nem ismerem őket?Kicsit más értelme van annak a kérdésnek, mint ahogy te értelmezted, és ezt Web mester kolléga meg tudta érteni.Szóval... -
#599 a szmájli az figura mint pl ezek: -
#598 Értem. Tovább sok sikert hozzá! -
#597 Hát még az nincs benne.Amúgy ez nem a vége, mert még messze nincs kész.Ez a kép már viszonylag régi, azóta újítottam ezt azt. -
#596 Első benyomásra gyurmának tünt. Jó hát anyira nem szép, de azért minden elismerésem, mert sztem én még ilyet se tudtam volna csinálni. Amugy mien motor van benne? -
#595 Műanyag.De mi az a smiley?:-)Nem tetszik?Amúgy kritikákat várok! -
#594 Miből van az M44? :S -
#593 Az egy M41-es (csörgő) -
#592 Bocsi, hogy csak most írok, de egész eddig nem engedett be ez a hülye sg, nem tudtam bejelentkezni.:-(
Na szóval:-igen, én vagyok modellfan, de már új nickem van, mert azzal sok volt a baj.
-Igen, jan. 6-án volt a szülinapom, és köszi.
-Kép a 44-esről, csak nem túl jó.:-)
-És egy kép az új szerzeményemről, illetve a mostani vágyamról.
-
Roland16F #591 Eladó egy zöldszínű HO méretarányú dízelmozdony kítűnő,megkímélt és alig használt állapotban !! Érdeklődni privátban !
-
#590 Eladó két FLEISCHMANN elektromos váltó! Az egyik balos, a másik jobbos! Továbbá még eladó két kézi vonatszétkapcsoló! Érdeklődni privátban lehet! -
#589 H0 azért is jó mert abből van a legtöbb cucc! Meg a H0 mivel nagyobb jobban ki lehet dolgozni, meg jobban szemügyre lehet venni. De hát izlések és pofonok... -
#588 Szerintem meg nem, de tudod kinek a lelkész kinek a felesége nekem a lány! :):) Szerintem a H0-ás meg túl böszme az N-es kicsi aranyos de az veszik el a kezemben! -
#587 Jó, de a TT sztem már túl kicsi. Szinte "elveszik" az ember kezébe. -
#586 Az igazság az hogy TT-ben már van 3-4 ezer forintért is mozdony szépen ki vannak dolgozva! Váltók 1000-1500 Ft ért az is meg teszi! -
#585 15 ért is lehet kapni mozdonyokat, persze ezek nincsenek anyira jól kidolgozva, de sok embernek megteszi ez is mint pl. nekem is. -
#584 "aszta"... -
#583 200.000 körül.. -
#582 Hi!
Én szívesen csinálnék terepasztalt, csak az a baj, hogy rohadtul drágák...én egy mozdonyért nem adnék ki 40e ft-ot, még ha teljes részletességgel van lemodellezve..egyébként mennyibe kerül egy jobb terepasztal?? -
adiker #581 Sürgősen eladó egy Fuggerth görög A255-ös csörgő, irányára: 12000 ezer forint. Hibátlan állapotú, a kiegészítők sincsenek felrakva. Alig futott, körülbelül kettő éves. Akit érdekel és kell neki kép az itt jelezze:
[email protected]
(átvétel Budapesten) -
#580 Nekem 31. én lesz :) -
#579 De az ő neve is kivolt irva:P -
#578 Nekem volt 6. án xD!!!!!! -
#577 Boldog szülinapot!! (ha ma van:$) -
Rainbow15 #576 Létezik ÖBB-s 1142 vagy 1044 vagy 1144, vagy 1042 olcsó H0-s modellek között? Nemnagyon láttam ilyet, csak Rocoban, de az meg drága. -
#575 jó de ilyen kicsire nem legalábbis nekem a 15-ös kerékméret a leggkisebb benne és hát ez :D! -
Rainbow15 #574 Mennyibe kerülne pl egy digitális trafó, + piko taurusba dekóder? -
#573 Ez tetőled függ. Ráköltenél többet a terepasztalodra vagy pedig megelészel egyszerübbel? -
#572 jah, nagyügy, van itt nekem is egy régi bringakomputer :-) -
#571 Csakis digitális! Igaz drágább, de ha már új terepasztal, akkor célszerű az új rendszer szerint építeni. Rengeteg előnye van. Pl. kevesebb drótozás. -
Rainbow15 #570 Hello
Terepasztal építéshez megérné beszerezni egy Digitális trafót + a mozdonyaimba dekódert? Vagy érdemesebb analóg rendszert építeni, szakaszolással? -
#569 De lehet állítani különböző kerékméretekhez. -
#568 Nemlehetne mert itt modellbe kell a sebesség meg a méter!És az meg valós értékbe adná meg...!Meg a kerékméret noshát :D! -
#567 Te vagy modellfan17 néven fent az Index fórumon?? -
#566 Hát szerintem ezt lehetne házilag is egy bicó komputerből csinálni, legfeljebb nem ilyen dizájnos. Ez is a Sigma órákra hasonlit -
#565 Nah megtaláltam azt a távolságmérő kocsit. Nem rossz, csak drága... LINK -
#564 BUÉK kicsit megkésve:) -
#563 B.U.É.K. 2008!!