1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#642 Haszálj feltöltő oldalt, itt van 1: LINK -
geldof #641 Nem tudom feltölteni a képet, de bárkinek küldök fotókat akiket érdekel. Köszi:)
-
geldof #640 [IMG]F:\DCIM\100_FUJI\BBÖ 310\DSCF18501.jpg[/IMG] -
geldof #639 Eladó egy 1982-ben egy ausztriai kisszériás cég által gyártott BBÖ310-es mozdony. Nem játékról van szó. Ritkaságszámba menő modelleket készített Gerhard Riedl cége. Halálát követően a cég megszűnt. A mozdony anyaga réz és bronz. Nem tucat termék, összerakása kézi, forrasztott. Ez nem a digitális kor terméke, bár digitalizálható. :) Gyűjteménybe, vitrinbe való darab, amivel el lehet kápráztatni a gyűjtő barátokat. Komoly értéket képvisel, az ára is ennek megfelelő. Átvétel csak személyesen, fizetés kizárólag készpénzben. Nem bíznám a Postára.:)Ár: 310000Ft. Elérhetőség:[email protected][IMG]F:\DCIM\100_FUJI\BBÖ 310\DSCF18501.jpg[/IMG] -
#638 Énis érzemXD Ha odahajol az ember Kútvölgy állomásához má akkor is megcsap az a büdi szagXD Ráadásul még vannak benne ilyen feketek rudak, ami nem tom mi, mindenesetre kiválogattam belőle. A napon pedig fakulni, pedig febrárban vettem. Lehet kidobom a fenébe XD Amugy Jordan gyártmányu, NEM AJÁNLOM SENKINEK! XD -
#637 Olyan bokrom nekem is van, de olyan szaga van, hogy inkább békénhagyom.:-) -
#636 Írtam korában h Kútvölgy megálló csak parketta lapokból van összerakva ideglenessen, ezért nincs is lefüvezve:D Majd idővel megcsinálom ezt is úgy mint a terepasztalt és akkó jöhet a fű. -
#635 ajánlanák egykis füvesítést:) Am nagyon faja:) -
#634 De jó cucc..Iet énis csinálok :) -
#633 Köszi az infókat, kár h nem válaszol, mivel jó kis cucc lenne.
Más:
csináltam Kútvölgy állomásra két lámpaoszlopot:
esti képet nem rakok fel mivel nagyon rossz minőségű lett -
#632 Én már írtam neki mailt, asszem kb. egy éve, még nem jött a válasz tőle, de azért reménykedhetsz.
Más:
Új szerzeményem: -
#631 :DDD Nicetos! -
#630 -
#629 Hű, szép munka , ez valami játékba készül? -
#628 Felvetödött a Bzmot készítés előző üzimbe és találtam most a neten egy oldalt ahol Bzmot kasznit készítenek műgyantából. LINK
Most írtam neki e-mailt hogy menyibe kerül és meddig kell várni a 2. szériáig. Remélem válaszol mivel elég régen frissült a honlapja.
Addig is itt egy kép lefestett állapotban a kaszniról. Ebbe már csak hajtás kéne:
-
Theodoric #627 hátizé... én 3D grafikus vagyok és 3D-ben fogom megépiteni, ha lesz végre olyan szabadidőm, amikor nem mosogatórongy vagyok :D
Csak itt foglalkoztok ilyesmivel, szval itt tettem fel az idevágó kérdésemet.
A gears of war-hoz akarnék egy pálya mod-ot csinálni és a nyugati épitészetileg és berendezésügyileg is elég jó hely lenne témának nekem...
Link ezt kéne befejeznem, mielött a vonatozásba belevágok... :)
Naszval az elég off ebben a topicban, ugyhogy nagyon zárójelben irtam mindezt. -
#626 Gondolom saját magad akarsz készíteni. Mien motszerrel akarod megvalósítani. Gigant építés érdekel engem is, de talán Bzmot építésnek elöbb nekiesnék szerintem. Örülnék ha beleavatnál a építésmodszeredbe :) -
Theodoric #625 Köszi!
A tömegarányokhoz tökéletesen tudom használni és a részleteket is össze lehet vadászni a fényképekből. Személykocsikról nincs véletlen hasonló?
Itt keresgélve egyenlőre még nem találtam... -
#624 Ezen az oldalon találhatsz a Gigantról tervrajzokat. Elég rossz minőségű, nem tom hasznát tudod-e venni... -
#623 Szépek!Jó sokmindent szereztél!:-) -
Theodoric #622 A legjobb rajz ilyen lenne számomra a keresett mozdonyokkal, kocsikkal:
6623 -
Theodoric #621 Hello mindenki!
Kellene egy kis segitség, a magyar intercity vagon(ok)ról, ill. az elektromos és dizel mozdonyokról keresek tervrajzokat (blueprinteket), de sajna nem találok... nem tudjátok hol találhatnék jó felbontásban legalább oldalnézeti rajzot?
Ilyenekre rajzokra gondolok: (meg egyuttal meg is osztom ezt a linket azokkal, akik még nem látták volna)
Train blueprints -
#620 Király! -
#619 Nemcsúnya..Szeressük a Szergejt.. -
#618 Néhány új szerzeményem és a terepasztalom átépítés alatt...:D
-
#617 Ah de teccik(Y) -
#616 Vaterán vettem ezt a Faller kilátót, összerakatlan állapotban:
-
#615 Vaterán volt egy graffitis fuggerth kocsi. Most vitték el az elöbb, énis licitáltam rá de az útsó 3 percben rohamossan felszököt az ára. Ha valakit érdekelnek a képek és az ár akkor nézze meg itt: http://www.vatera.hu/h0_fugerth_uj_pullman_eredeti_grafiti_ritkasag_52608052.html -
#614 Nice! -
#613 A belső kör "picit" szét van bontva, mert új síneket várok. -
#612 Kicsit megkésve, de rakok fel egy képet az új állomásomról. Ez a terepasztalból ágazik le és egy hosszú egyenes végén van az állomás. Ideglenessen parkettádarabokból van összerakva, de majd szerintem csinálok egy lapot hozzá, mint a terepasztal:
Itt pedig a terepasztalom, 10 db új fenyővel. Nagyon jól mutat szerintem:
-
#611 Énis :P -
#610 Add nekem rárakom szívesen -
#609 Hát te tod, az én szememet szúrná. -
#608 Fel voltak, de letörtek, aztán így hagytam. -
#607 Hogyhogy nincsenek felragasztva a kapaszkodók? -
#606 Köszi mindenkinek!! -
#605 Nagyon szúpi!! -
#604 Király! -
#603 Oahh de teccik(Y)