1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • Web mester
    Haszálj feltöltő oldalt, itt van 1: LINK
  • geldof
    Nem tudom feltölteni a képet, de bárkinek küldök fotókat akiket érdekel. Köszi:)
  • geldof
    [IMG]F:\DCIM\100_FUJI\BBÖ 310\DSCF18501.jpg[/IMG]
  • geldof
    Eladó egy 1982-ben egy ausztriai kisszériás cég által gyártott BBÖ310-es mozdony. Nem játékról van szó. Ritkaságszámba menő modelleket készített Gerhard Riedl cége. Halálát követően a cég megszűnt. A mozdony anyaga réz és bronz. Nem tucat termék, összerakása kézi, forrasztott. Ez nem a digitális kor terméke, bár digitalizálható. :) Gyűjteménybe, vitrinbe való darab, amivel el lehet kápráztatni a gyűjtő barátokat. Komoly értéket képvisel, az ára is ennek megfelelő. Átvétel csak személyesen, fizetés kizárólag készpénzben. Nem bíznám a Postára.:)Ár: 310000Ft. Elérhetőség:[email protected][IMG]F:\DCIM\100_FUJI\BBÖ 310\DSCF18501.jpg[/IMG]
  • Web mester
    Énis érzemXD Ha odahajol az ember Kútvölgy állomásához má akkor is megcsap az a büdi szagXD Ráadásul még vannak benne ilyen feketek rudak, ami nem tom mi, mindenesetre kiválogattam belőle. A napon pedig fakulni, pedig febrárban vettem. Lehet kidobom a fenébe XD Amugy Jordan gyártmányu, NEM AJÁNLOM SENKINEK! XD
  • garam93
    Olyan bokrom nekem is van, de olyan szaga van, hogy inkább békénhagyom.:-)
  • Web mester
    Írtam korában h Kútvölgy megálló csak parketta lapokból van összerakva ideglenessen, ezért nincs is lefüvezve:D Majd idővel megcsinálom ezt is úgy mint a terepasztalt és akkó jöhet a fű.
  • Gollo
    ajánlanák egykis füvesítést:) Am nagyon faja:)
  • leho94
    De jó cucc..Iet énis csinálok :)
  • Web mester
    Köszi az infókat, kár h nem válaszol, mivel jó kis cucc lenne.

Más:
    csináltam Kútvölgy állomásra két lámpaoszlopot:

esti képet nem rakok fel mivel nagyon rossz minőségű lett
  • garam93
    Én már írtam neki mailt, asszem kb. egy éve, még nem jött a válasz tőle, de azért reménykedhetsz.

Más:
    Új szerzeményem:
  • leho94
    :DDD Nicetos!
  • Web mester
  • Schwarz
    Hű, szép munka , ez valami játékba készül?
  • Web mester
    Felvetödött a Bzmot készítés előző üzimbe és találtam most a neten egy oldalt ahol Bzmot kasznit készítenek műgyantából. LINK
    Most írtam neki e-mailt hogy menyibe kerül és meddig kell várni a 2. szériáig. Remélem válaszol mivel elég régen frissült a honlapja.
    Addig is itt egy kép lefestett állapotban a kaszniról. Ebbe már csak hajtás kéne:
  • Theodoric
    hátizé... én 3D grafikus vagyok és 3D-ben fogom megépiteni, ha lesz végre olyan szabadidőm, amikor nem mosogatórongy vagyok :D
    Csak itt foglalkoztok ilyesmivel, szval itt tettem fel az idevágó kérdésemet.
    A gears of war-hoz akarnék egy pálya mod-ot csinálni és a nyugati épitészetileg és berendezésügyileg is elég jó hely lenne témának nekem...

Link ezt kéne befejeznem, mielött a vonatozásba belevágok... :)
    Naszval az elég off ebben a topicban, ugyhogy nagyon zárójelben irtam mindezt.
  • Web mester
    Gondolom saját magad akarsz készíteni. Mien motszerrel akarod megvalósítani. Gigant építés érdekel engem is, de talán Bzmot építésnek elöbb nekiesnék szerintem. Örülnék ha beleavatnál a építésmodszeredbe :)
  • Theodoric
    Köszi!
    A tömegarányokhoz tökéletesen tudom használni és a részleteket is össze lehet vadászni a fényképekből. Személykocsikról nincs véletlen hasonló?
    Itt keresgélve egyenlőre még nem találtam...
  • Web mester
    Ezen az oldalon találhatsz a Gigantról tervrajzokat. Elég rossz minőségű, nem tom hasznát tudod-e venni...
  • garam93
    Szépek!Jó sokmindent szereztél!:-)
  • Theodoric
    A legjobb rajz ilyen lenne számomra a keresett mozdonyokkal, kocsikkal:
    6623
  • Theodoric
    Hello mindenki!
    Kellene egy kis segitség, a magyar intercity vagon(ok)ról, ill. az elektromos és dizel mozdonyokról keresek tervrajzokat (blueprinteket), de sajna nem találok... nem tudjátok hol találhatnék jó felbontásban legalább oldalnézeti rajzot?
    Ilyenekre rajzokra gondolok: (meg egyuttal meg is osztom ezt a linket azokkal, akik még nem látták volna)
    Train blueprints
  • Web mester
    Király!
  • leho94
    Nemcsúnya..Szeressük a Szergejt..
  • Gollo
    Néhány új szerzeményem és a terepasztalom átépítés alatt...:D

• leho94
    Ah de teccik(Y)
  • Web mester
    Vaterán vettem ezt a Faller kilátót, összerakatlan állapotban:
  • Web mester
    Vaterán volt egy graffitis fuggerth kocsi. Most vitték el az elöbb, énis licitáltam rá de az útsó 3 percben rohamossan felszököt az ára. Ha valakit érdekelnek a képek és az ár akkor nézze meg itt: http://www.vatera.hu/h0_fugerth_uj_pullman_eredeti_grafiti_ritkasag_52608052.html
  • leho94
    Nice!
  • Web mester
    A belső kör "picit" szét van bontva, mert új síneket várok.
  • Web mester
    Kicsit megkésve, de rakok fel egy képet az új állomásomról. Ez a terepasztalból ágazik le és egy hosszú egyenes végén van az állomás. Ideglenessen parkettádarabokból van összerakva, de majd szerintem csinálok egy lapot hozzá, mint a terepasztal:

Itt pedig a terepasztalom, 10 db új fenyővel. Nagyon jól mutat szerintem:
  • Web mester
    Énis :P
  • leho94
    Add nekem rárakom szívesen
  • Web mester
    Hát te tod, az én szememet szúrná.
  • garam93
    Fel voltak, de letörtek, aztán így hagytam.
  • Web mester
    Hogyhogy nincsenek felragasztva a kapaszkodók?
  • garam93
    Köszi mindenkinek!!
  • Szuszidi
    Nagyon szúpi!!
  • Web mester
    Király!
  • leho94
    Oahh de teccik(Y)