1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#722 nah király sok sikert hozzá!!!
hát igen. nem sokára én is elkezdek egy terepasztalt gyártani és ugy érdemes hogy a falon futatod végig a pályát mármint a fal mellett :D
lesz egy fővonal és egy kis mellékvonal, de még odébb van :( -
#721 természetesen, holnap lessz a piros rész két rétegben lefújva, és a kiegészítő elemek kifestése, megpróbálok szerezni matricákat. ill megnézem az áramszedők mien árban lesznek. nem akarok sokat költeni...
ja és a vastag elmattosodott ablakokat vékony fóliára cserélem, a 4 ablak mellé pedig megpróbálok készíteni belteret, csak akkorát amekkora láccik az ablakokon. van 5-6ezrem. valamit összehozok.
-
#720 a terepasztal a lent említett méretben készül, azon belül H0-ás méretarányban. az íróasztalom mellett a szoba falánál fut végig a szekrényig, ahol elkeskenyedik hogy a szekrény oldala mellett elférjen. itt ha jól tudom 60cm. lekerekítve hogy nyíljon az ajató.
A legkisseb ív szerint egy kör. D-i irányban egy állomás, két váltó ahova kitér a vonat, É-i oldalon pedig 6,5 cm magasra fut fel,tervben van hogy a szekrény melletti részre aplikálunk egy kisseb állomást, vagy fatelepet. (bár nekem inkább szénosztályzó teccene.)
Csatolok egy két képet, a többit egy picitt lejjebb megtalálhatjátok. többek között a vonatot is amit most újítok.
---
---
---
--- -
#719 vannak tervek hogy hogy épited? -
#718 sajnos nem tom miért de nem tudok képet felteni, mert hibát jelez -
#717 te jó ég mi van itt. beindult volna?:D most sikerült a 3m x alig 1m es terepasztal alapját lerakni:P -
#716 (köszi) jó oké akkor majd a többit is felteszem majd holnap addig is:
http://modellkit.hu/tools/ecommerce/index.php?homeinclude=catalog&category_id=663&parent_id=663&product_id=7704&countdisplay=149&start=140&addcountview=Yes
itt a szépség, kicsit hosszú linkel -
#715 www.kepfeltolto.hu , ingyen van , regelni sem kell , www. nélkül írd ugy jön be:D -
#714 majd teszek fel csak még nem vagyok ilyen képfeltöltön regizve -
#713 BUÉK!! -
#712 képet -
#711 nem hát, már meg is van -
#710 nemrossz .. -
#709 ááá éppen ma fogja hozni a postás a kezdőkészletem amiben egy CAT-os szerelvényvan
tartalma: CAT-taurusz, 2 CAT-emeletes személykocsi, és egy CAT-emeletes vezérlő
CAT: osztrákoknál az a cég amelyik Bécsből a reptérre viszi az utasokat
-
#708 legegyszerűbb megoldás ha elmész egy könyvtárba és kiveszel egy ilyen könyvet ami segit a vasutmodellezésben/modulépitésben.
707 -
#707 ez vasútmodell topik :D -
Hadobas #706 Ez kell valakinek -
Hadobas #705 -
Hadobas #704 És hogy kell hegyet csinálni? -
Hadobas #703 Köszi a segítséget.
-
#702 trafoval kell ugyebár irányítani igy a trafobol kell két vezetéknek mennie a bekötösínbe ilyet venni kell vagy kezdőkészletekbe találsz de ha nem jol irtam akkor javítsatok -
Hadobas #701 Lesz mozdony Januárba.
-
#700 de ha csak síned van , akkor még minek bele áram?:D -
Hadobas #699 Á nema akarok venni mozdonyt.Cak azt szeretném megtudni hogy vezessem a sínbe az áramot. -
#698 ha a lentebbi modellek érdekelnek tudok engedni az árukból:D de csak ha többet is viszel -
Hadobas #697 Nincs,csak sín. -
#696 Szted még modellei sincsenek :D -
#695 terepasztal építésben vagy vonatgyártásban???? -
Hadobas #694 Hát hogy mivel kezdjem? -
#693 Miben is? -
Hadobas #692 Kezdő vagyok,tud valaki segíteni? -
#691 nah hátha még megfordul itt valaki , szóval a tehervagonjaimat cserélném magyar személyvagonra :) -
#690 már miota nem irt ide senki még a témainditó sem asszem maradok az E.T.S. fórumon :D de majd néha azért erre is ránézek -
#689 dehogynem :C -
#688 mert rajtunk kivül nem ir ide senki:( -
#687 mert? -
#686 ennek a fórumnak kampec :( -
#685 hahó vasutmodellező barátaim ébredezzetek és irjatok:) -
#684 dejó!!!! a 424 csapat is ott lesz?? -
#683 Miskolci vasútmodell kiállítás!
Egyesületünk szervezésében 2008. november 21-23-a között vasútmodell kiállítás lesz.
A kiállításon láthatóak:
- több méretarányban (analóg és digitális vezérlésű) szobai terepasztalok, köztük hangdekóderes mozdonyokkal üzemelő terepasztal,
- H0-s és N-es méretarányú modulrendszerű terepasztalok,
- LGB kertivasút több szerelvénnyel, kb. 30 négyzetméteren,
- gyári, kisszériás és egyedi készítésű, különböző méretarányú vasútmodellek,
- a LAEV (Tóth Zsolt) és az egyesületünk által készített a MÁV Tiszavas Járműjavító Kft. történetét feldolgozó kiállítási anyaga,
- a kiállítás ideje alatt gyermek játszósarok,
- modellbörze.
A kiállítás helyszine: Miskolc, (Diósgyőr) a Vasas Művelődési Központ földszinti aulája. (3531 Miskolc, Andrássy Gyula út 36., az Újgyőri főtérnél)