Vasútmodellezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester

SpeedXHUN
Ausztriában végén van a kocsi.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Web mester
Mûanyag papucs a megoldás. Sztem minden modellboltba megtalálható ez...

garam93
Nem, még nincs kész.Képet majd teszek fel róla.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Hy!! Még egy kis segitség kéne !! Mivel a TT . készltben van szakaszoló sin rendre meg is tudtam oldani mindent!! ..........ez most HO ...ehez is van szakaszoló sin vagy mi ??? Ha van akkor hol rendelhetõ?? HA nincs akkor mi a megoldás ? befürészelem a sint??
Web mester
garam és mi van az M44-es mozdonyoddal? Az elsõ hozzászólások között raktál fel 1 képet róla készítés közben. Elkészült már közben? Rakj föl képet róla! 😊

Schwarz
nézz körül itt

Mi az a windows?

Schwarz
képt!

Mi az a windows?

leho94
Azt most néztem😊) Van ára szépen csak az a baj 2 mozdony van csak ilyen:S

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Web mester
Bakker ma mekkorát modellvasútaztunk!😊 Két haverom elhozta a síneit meg az összes cuccát és három traforól ment a vezérlés. Marha jó volt, volt amikor menetrendszerint mentünk (voltak kisebb-nagyobb késések, meg volt amelyik járat kimaradt😊 ). Természetessen bemondóhangok is voltak. Sajna nem maradhatott éjszakára az építmény így el kellet bontanunk, de sztem naon jó szórakozás volt. Ha valakit érdekelnek képek vagy videó írjon privátba vagy MSN-en.

Web mester
Láttam H0-at a vaterán, ez nem tom mien.

leho94
Pfu én csak lerakom a sínt bedugom a konektorba azt játszom😄 máshoz nem értek..

Szia Leho!! Máté kéne egy kis segitség!!Most szeretne az õcsém vasútépitésbe kezdeni és kellene egy kis segitség az elektromos hálozat terén.........link vagy bár mi! H0 ás szetje van ,,,,,,most indul a készitése a terepasztelnak.Ha esetleg másnak is volnának segitõ õtletei azt magköszöném!!
leho94
Megint én vagyok😄
Azt szeretném kérdezni hogy kiskoromba (najó még mostis) Thomas a kisvonat függû voltam és rohadtul tetszenek benne a modellek..Találtam egy oldalt ahol ezek fentvannak és annyit szeretnék kérdezni hogy ezek H0-sok vagy TT vagy milyen??
LINK

leho94
Vkinek nincsenek eladó magyaros vagonja,mozdonyjai vagy akár objektum???

leho94
Uff..Akkor nemjól hittem😄

Szuszidi
Szerintem 1 kicsit olcsóbb a H0 mint a TT.

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

leho94
Én azt szeretném kérdezni hogy a H0-nál a TT az olcsóbb??

garam93
Én a jövõ évre tervezek ezt azt vásárolni.De azért nem olyan sokmindent:egy RoLa kísérõkocsi (ÖB😎, egy MÁV Wrm típusú kocsi, és egy négyrészes GOSA szerelvényt, vagy a RailTop CAF szettjét szeretném megvásárolni.Csak az utolsó kicsit drága...:-)))
Ti nem gondolkodtatok ilyenen?:-)

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

akyyy
nincs videótok?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Web mester
Karácsonyra kaptam 1 Herkulest, meg 1 Wiesel kocsit, meg 1 Gysev pogyászt. Sajna csak 1 képet tudtam feltölteni, ha valakinek még kell az írjon MSN-en.

Attila8805
Az elsõ képen jó gyors vonat😄
Csak nem TGV?<#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gollo
hát ezvan😊 remélem azért kiszedhetõ a képekbõl hogy mit ábrázolnak😊!
Elsõ: Br98 teherrel háttérben csörgõ száguld
Második:Csörgõ állomáson várja hogy menesszék
Haramadik: Csörgõ gépmenet helyeet hozzácsatolták az EC-hez Taurussal az élen4
Negyedik: SÜTIIIIIIIII xD

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

leho94
A 2ik képbõl látszik vmi a többi kicsit elmosódott😄

Gollo
Pár kép a régi "terepasztalomról" amit most újjáépítek😊!Na meg sütit sütök xD

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

leho94
Szívás😊

Gollo
Naés ha hátulról rongyolnak bele a szerelvénybe akkor mivan?😊

Gollo
Jah jah volt szerencsém ahoz mikor viharban utaztunk csak az Rostock ból volt Trelleborgba (Svédország) a Hajó 2x akkora mint a P&O Hajói(ott nyomultam két órán keresztül a játékterembe a Need for Speed Underground -al xD) meg az út is 8 óra volt és a hajó fölött átcsaptak a hullámok voltam nagyvécén te azon nem lehetett megülni xD!De viszont a Svédeknek olyan szép vasútjuk van hogy...😊!

leho94
Mi is mindig😄 Csak úgy volt hogy vonaton megyünk mert vihar miatt szüneteltek a hajósok mert 16 méter magas hullámok voltak😄 Máskor pedig 10méteres hullámok voltak akkora mitn a P&O-s hajó és mégis mentek a hajók😄

Gollo
Mi hajózunk <#ravasz1>

leho94
De az Európai Unió betiltotta mert volt németben egy baleset és a sofõrök akik bent ültek azokat a kamionok hátulrol összepaszírozták és most ha kimész küldföldre elvileg igy kell mennie.Én is a nyáron már így utaztam át Calaisból Doverbe.

garam93
Errõl még nem hallottam.Én friss képeket nézek szinte naponta, és mindegyiken így jár a RoLa.

leho94
Pont fordítva..A személyvagon a végén van mostmár!

garam93
Ezzel a képpel kívánok Békés, Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet mindekinek!!!

Web mester
Hát jah, most Fleischmannom van és azon is elég "izésen" megy át. De ha Desiro átmegy akkor azért a Taurusnak szebben kéne átmennie...

Gollo
Beveszi de eléggé neccesen pl ott rárakni a sinre nemtudod a forgóváz ugy feszül mind állat és csak egy kis lendülettel mész át rajta😊

Web mester
Most olvasom a neten hogy a Deák által átalakított Piko Desiro beveszi az R2-s ívet. Ha az beveszi akkor a Taurusnak is be kéne vennie...

Web mester
Íves váltóból olyan nincs amit én akartam volna szoval az nem lesz, de az ív probléma továbbra is megvan. Az R2 és R3 között kéne valami, de olyan sajna nincs<#schmoll2>

Web mester
Már énis tom, de télleg beszorul?! Akkor nekem valami más kell a belsõ ívbe. De nem tom mi... A külsõ R3. Bazz, jó hogy nem rendeltem meg az R2-st. Van valami tanácsotok akkor mit csináljak?

Gollo
igen tökéletesen igazad van😊!
Én R3/4-eset használok mert a piko taurus nem nagyon szereti az R2-es sint sokszor nekem beis szorul abba az ivbe:S!

garam93
Az R2/3 gondolom a váltót jelöli, az egyik irányba R/2-es, a másikba meg R/3-as a sugár.

Web mester
Hello!
Helyi modellboltba jártam mert szerettem volna síneket venni. Roco R2/3-s ívesváltó jó a Roco R2-shez úgy ha egy kört akarok összehozni? Mert nekem fura volt mert ha egyszer hosszabb a váltó az ívnél akkor hogy jön ki a kör? Meg mit jelent ez az R2/3? Amugy semmit nem tudtam venni mert nem volt elég R2, megprobálom holnap egy másik üzletbe hátha ott van pár és akkor a két üzletbõl összehozom végre...
(www.modell.hu -n is fent vannak ezek a termékek)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy tudtok Zalába Modell boltot?

Elõre is köszönöm!

leho94
<#wow1><#eljen>

garam93
Kicsit megkésve, de berakom a képeket az új szerzeményeimrõl:szerdaiak.

Web mester
A mai ablak is egy jó videót rejt!<#wink>

Gollo
Eggyetértek😊
Köszi a linket Web mester ^^

Schwarz
az a video tuti jó :-)

Mi az a windows?

Web mester
Hello!
Nemtom mennnyire ismeritek a Miniatur Wunderlandot ami Hamburgban van, de pár hete nyílt meg a legújabb terepasztaluk. Egy Adventi naptár is felkerült a honlapjukra ami minden nap valami más meglepetést rejt. A mai pl.: egy olyan vidi volt ami a mozdony szemszögébõl mutattja a terepasztalt. Itt találjátok az oldalt: LINK

Web mester
Jah meg azt kifelejtetem hogyha tud valaki még Graffiti matricákat, akkor szóljon.