1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • Sponnyabob
    Ja és persze MÁV személy vagonokat
  • Sponnyabob
    pedig annyiszor írtam már le de pont itt szúrom el Szóval: Fuggerth
  • Sponnyabob
    Én egy Figgert M41-es Disel mozdonyt akarok a link alatt lévőek közül bármelyiket tudom elég gyakori modell de ez a kedvencem (talán a nyárra összejön annyi hogy vegyek egyet)
  • v43 001
    nem semmi :) eljátszanék egy darabig ilyenen :D
  • v43 001
    én most zöld emeletes kocsikat szeretnék beszerezni vezérlővel :)
  • leho94
    hát én amit mindenképp valamikor befogok szerezni az egy szili és egy szergej :)) Valószínűleg a szili fuggerth lesz , a szergej meg majd eldől:D
  • Web mester
    Arra gondoltam feldobhatnánk a topicot egy jó témával: Ki milyen vasútmodellre vágyik a legjobban?
    Ha már saját ötlet, kezdek én :)
    Én következő beszerzésemnek a Kleibahn által gyártott 5147-est szeretném. Festése (Gysev vagy ÖBB-s) nekem mindegy, mivel mindkettő egyenlően jó. Bár mondjuk az ÖBB-s a gyakoribb ( a Gysevest, a vasúttársaság megrendelésére egy soproni kisszéríás gyártó festette). Valószínüleg e-bayről fogom majd beszerezni, mivel itthon elég ritkán kapható és használtan is igen szépeket árulnak, elég jó áron. Amugy 5047-esem van már ami ennek a szimpla változata. És most jöjjön róla egy kép:
  • leho94
    meg mire megépült:O
  • Sponnyabob
    Hát én se tudok sokkal többet mondani mint hogy ez DÚRVAAAA!! basszus azért ez nagyon nagy helyen lehet. király
  • leho94
    durva
  • Web mester
    Már volt szó régebben a Minatur Wunderlandról és most erről raknék be egy videót. Egy osztrák fogaskerekű vasúton útazhatunk végig:
  • Web mester
    Jó lesz! Bár az fényvisszaverő oszlop elég érdekes megoldás:D
    Én most a kútvölgyi vonalrész felépítését akarom kicserélni, mert a mostani parketta tákolmány nem a legjobb... Hamarosan beszerzem a faanyagot és kezdődhez a munka... Addigis kisebb-nagyobb szépítések végzek, nameg vonatozok :)
  • Web mester
    Siker!!!
  • Web mester

• leho94
    www.kepfeltolto.hu ....
  • Web mester
    Valamiért itt még mindig nem megy, de ha jobb klik/tuljadonságok menü alól kimásoljátok a linket és arra kerestek rá nettel, akkor bejön!
  • Web mester
    Nah mivel még mindig nem jön be a kép, berakom újra másik szerverről:

• leho94
    ezkajak jó
  • tenkenorman
    addig nem tölti le a képeim amíg a többit be nem hozza:S
    Nagyítás alatt vannak nagyban. az alagút egy út széli fényviszaverő tábla, ami teszi is a dolgát a vakura rendesen:P
  • tenkenorman

Nagyítás +

---

Nagyítás +

---

Nagyítás +

---

Nagyítás +

---

Nagyítás +
  • gabi89
    Nem törölték csak a pirateclub most szenved új szerver is lesz mert a régi már nem nagyon bírja. Éppen ezért az oldal sem megy most :(
    Amint újra menni fog a képek is láthatóak lesznek.
  • tenkenorman
    de lehet kepfeltolTO ről.
    kepfeltolTES rol nem lehet.
  • garam93
    Kep.tar.hu-n regelsz, vagy a picasa webalbumokon, és feltöltöd oda a képeket, onnan lehet linkelni sztem.(picasaweb.google.com)
    Egyébként kíváncsi vagyok a leendő ACME Gigantra. Lehet, hogy olyan lesz mint a deáké. Aztán még ott van az ára is... Majd meglátjuk.
    Meg ugye még a CAF-okat is ki akarja hozni, arra is kíváncsi leszek. A Traxx nem lett olyan rossz, bár a futástulajdonságai nem a legjobbak.:(
  • Web mester
    Onan nem lehet belinkelni.
  • leho94
    kepfeltolto.hu
  • Web mester
    Letörölték a www.kepfeltoltes.pirateclub.hu-ról. Meg mindenki másnak is aki oda töltött fel. Mondjon valaki egy új képfeltöltő helyet aztán felnyomom megint.
  • i robot
    Én se látom képeket!
  • tenkenorman
    nem hozza be a képeket:(
  • Web mester
    Amúgy van egy jóhírem a modellezőknek! 2009 második felébe megjelenik az ACME-től a 150-es Gigant!
  • leho94
    zsír
  • Web mester
    Múlt szombaton volt 1 éves a kútvölgyi vasútvonalam, ezt megünnepelve volt egy ünnepi különvonat és egy fotósvonat, remélem nem néztek zakkantnak :D

• Sponnyabob
    feé helyett fel
  • Sponnyabob
    Na ezzel egyet értek. Csak feé kén futtatni valahogy ezt a topicok nincs 5letem pedig már agyaltam rajta valakinek ötlet?
  • tenkenorman
    te jó ég ezt én írtam. felcseréltem a szórendet:D máshova sok ember jár azt akartam. sry. amúgy meg elég egyedülálló egy topik mert itt nem megy az oltást.
  • Rainbow15
    Próbáld az URL beszúrást. Ha meg ezt próbáltad, akkor a KÉP beszúrást próbáld.
  • v43 001
    azt írja hogy a képfeltöltés.hu ról nem engedélyezi a fórum a beszúrást :(
  • v43 001
    megpróbálom a modelleim képeit feltenni:)
  • Web mester
    Sziasztok!

Sürgősen eladó Fleischmann modell típusú sínrendszer:

- egy balos és egy jobbos elektromos váltó (6072 és 6073) 5664FT együtt (boltba: 16 800 Ft a két darab együtt)

- 1db kocsi szétakasztó-kézi (6014) 1500FT (boltba nem kapható)

- egyenes és íves sinek X darabszámba, ármegegyezéssel

A váltók, kocsi szétakasztó és az egyenesek kitűnő állapotban vannak, keveset lettek használva, az íves sínek kicsit már megviseltebbek. Némelyiknek a doboza is megvan.

Érdeklődni e-mailbe lehet!

• Web mester
    Mer ide kik járnak ha nem emberek? Köszönöm a bókot a többi topiclakóval együtt...
  • tenkenorman
    igen, de máshova emberek járnak és lehet hogy nem teccene neki.
    ennyire nem lenne közkedvel ez a topic?:(?