1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#922 Jah ismerem. Sajna mikor ott jártam nem tudtam a boltba bemenni. Elégé lehetetlen nyitvatartásuk van! -
#921 www.zzemoki.hu
Itt van csörgő kapcsoló is, meg kocsi kapaszkodó is. ÉS még jópár dolog.:) -
Rainbow15 #920 Ja, az egyszerűbb.
Nekem a fuggerth kocsikra kellenének kapaszkodók, mert régen, amikor kicsi voltam, elvesztettem egy csomót...Ilyet szerintetek lehet kapni m.boltban? -
#919 Köszi, de azért mielött licitálnék, körbenézek a helyi modellboltba, hátha meguszhatom a postadíjat! -
Rainbow15 #918 Valahogy utólag biztos rá lehet rakni.
Amúgy itt van még egy, ezen már van olyan is :) -
#917 Kicsit furának tűnik ez, mivel nincs rajt az a kis felhajtható rész. -
#916 na az a jó ha egy 7 kocsis szerelvény szépen befér! én is úgy fogom megcsinálni az állomásokat, nekem még igazán olyan lerajzolt tervem nincs mert még nem építek de majd egyszer :) -
Rainbow15 #915 kupplungra gondolsz?
itt van egy, de van ott még több is. -
#914 Szerintem szép lett.
Más:
Ma sajnos nekem ki kellett vonni a forgalomból az M41 003-as gépemet. Már többször is letört az egyik csatlakozója tőből, de mindig visszaragasztottam. Sajna már a sok ragasztás miatt, nem rögzíthető újra. Nem tudjátok merrefelé lehet kapni Fuggi csatlakozókat, mert akkor vennék 1-et. -
Rainbow15 #913 Kicsit bekoszoltam a tau egyik oldalát és elejét
Többi kép:
kép2
kép3 -
#912 Hát neméppen...
Az elsőn a kép van, a másodikon pedig egy oldal, és oda van írva, hogy: "A kép nem a legjobb, ennél hosszabb az asztal, így a vágányok is hosszabbak, mint a képen, ja, és összeérnek!:)"
Jobban tennéd, ha este aludnál, mert 2 dolgot is benéztél 10 percem belül... -
#911 Hooopsz, ezt nagyon benéztem :P -
#910 #1000 -
#909 Én főleg olyanokat gyűjtök amit nap, mint nap látok városomban, szóval főleg Gysev és ÖBB gépeket és kocsikat. Ebből egyértelmű, hogy epoche V. Van azért egy kis gőzösöm is, nosztalgia vonatok elére tökéletes :) -
#908 Már bocsi, de ez nem válasz a kérdésemre és amugyis mind2 link ugyanaz! -
Rainbow15 #907 Nekem nincs konkrétan korszak, mert össze-vissza vannak.
Kevés járművem van. Ep. V a taurus. Ep. III. az E11, aztán van még egy DSB nohabom, ez is III-as lehet. A jövőben amúgy Ep. V érdekel, ha veszek vagonokat, mozdonyokat, az az lesz. Hogy azon belül mi, az majd el dől. -
#906 Bocsi, hogy ilyen sokat írok ide, de feldobok én is egy témát: Ti konkrétan egy korszakot modelleztek, vagy úgy összevissza, ami megtetszik?
Én Epoche V., azon belül kb. 1993-1995-ös időszak. -
#905 Így kellett volna linkelnem .:) -
#904 Ezen a pályaterven a váltók közötti hossz elég rövid! Hány kocsis szerelvény fér be? -
#903 Kb. 2, vagy 2,5 méter hosszú. Azért nem kicsi. A gyorsvonatom 7 kocsis lesz maximum, annak el kell férnie, de lesz még egy 10 kocsis nyitott tehervagonokból álló vonatom, 11 kocsis tartályvonat, sokminden. Összegyűjtöttem, kb. 30 szerelvény lesz összesen.
Én Epoche V-öt modellezek, MÁV-ot, az 1993-as, '94-es éveket. Narancs Szergej, narancs NoHAB, Csörgő. Engem valahogy nagyon megfogott ez az időszak. Igaz, én ekkor születtem.:) Ekkor még egy csomó olyan jármű is közlekedett, ami manapság már nem. Többek között a Gags, Es, E, Gbs típusú teherkocsik (Gbs-ből még azért működik valamennyi, de régen több).
Úgyhogy sajna a Piko Taum munkanélküli lesz.:) A WRm-em meg H-START-os, de ezt még elviselem, úgysem látszik messzebbről.
Később lehet, hogy teszek még fel képeket, ha nem gond, és találok is.:) -
Rainbow15 #902 Jó terv. Milyen hosszú az állomás? Nekem 1 mozdony + talán 3 személyvagon befér, szóval nem valami nagy.
-most éppen a piko A íves váltó idegesített fel. A belsőre ha megy a piko tau, kisiklik... Tudom, hogy nem kell 1000-rel menni a váltónál, de azért nem kéne félgázzal kisiklania. A váltó elött a kereszteződés van, és az egy egyenes rész, szóval nem tudom mi lehet a gondja, de már megbántam, elég lett volna a sima váltókat lerakni... -
#901 Itt van az én pályatervem. Véleményeket szívesen fogadok. Tudom, hogy nem nagy, de nekem elég. Sokat gondolkodtam rajta, nem szeretnék olyan nagyon nagy állomást. Viszont lehet, hogy még egy negyedik sín is lesz, csak még nem tudom, hogyan lehetne "odapótolni".:)
Mellesleg nem is olyan kicsi.:) Egy csomót szoktam játszani rajta, és nincs vele bajom. Csak hogy még a régi, Piko sínek vannak rajta. Majd le lesznek cserélve persze új A típusúra.
Tudni kell, hogy már le vannak szögelve a sínek, de jelenleg még nem teljes a pálya, és mint előbb írtam, a sínek se jók. -
#900 Óvatosan az emelkedővel, nem biztos, hogy fel fognak menni rajta a modellek! Én valamiért a 0,25%-os vagy a 0,5%-os emelkedőre emlékszem, mint maximum.:)
Egyébként jó kis pályaterv. Ha megtalálom, én is feldobom az enyémet! -
Rainbow15 #899 király :)
Ott egy híd van.
A híd alatt, ahol fel megy, ott kicsit meg lett nyújtva, hogy ne olyan hírtelen kelljen emelkedni. A kereszteződésnél van a váltó, és oda csatlakozik a híd alatti rész. -
Ez fog robogni rajta. -
Remélem nem gond hogy feldobtam ezt a képet! -
#896 A terved alapján megcsinálom a pályád mert tetszik az elgondolás. Sajnos jelenleg csak a Rail Simulatort tudom használni. (messze vagyok kis vonataimtól)
A rajzod tetején ahol a vágányok keresztezik egymást, az ott híd lesz vagy egy sima kereszt sín?
-
#895 De lesz :)
Én most csinálom egyik állomásom peronját. Majd ha elkészül, rakok fel :) Addig egy kis türelmet kérek :)))
Szerencsére most egy 5 napos szünetem lesz suliba, így tudom építgetni. -
Rainbow15 #894 Köszi!
Arra én is gondoltam, de az még szerintem soká lesz.
A te asztalodról nincs kép? -
#893 Jó lett, nekem bejön!
Egy esetleges tippnek még azt ajánlanám, hogy csinálhatnál egy teher vagy iparvágány körzetet, nagyban feldobja a játszást a terepasztalon! -
Rainbow15 #892 tessék
az állomás azóta már módosult, a képen még a régi van. -
#891 Nem rossz.
A lehendő pályatervről van valami képed? Ha van rakd fel, hátha megihlet pár fórumlakót :-) -
Rainbow15 #890 Kezdetnek egy kép az elkészült állomásról, az asztalomon :)
-
#889 Digitális rendszerben van lehetőség hangdekóder beépítésére. Nekem analóg van... -
#888 Használ valaki itt olyan vonatot aminek van hangja?
(úgy értem szimulálja a valódi hangot) -
#887 nah jöhetne vmi téma vagy valami mert megint kihaltak vagyunk :( aki tudja az terjesze hogy itt van vasútmodell topik :) fel kéne egy kicsit dobni... -
#886 köszi, de ha N-esbe is lenne akkor se venném meg, kicsit drága xD -
#885 Hát asszem ezt a remek ajánlatot most kihagynám :D:D -
#884 Szép gyűjtemény, gratulálok!!
Más: Nem akar valaki venni egy egyedi, réz MÁV 424-es modellt? Epoche II, III-as verzió lesz. 2011 körül lesz kséz a "handmuster"-je. Az ára "éppenhogy megközelíti a drága határt", 1650 €(!)-ba fog kerülni. (átszámítva félmillió ft körül lehet).:D Előlegként 400€-t kell húsvétig (asszem) befizetni.Gőzös
Azért érdekes, 5-en már leadták a rendelést.:) Világválság idején..:D -
#883 persze csak vicces volt :)