Vasútmodellezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Windows Movie Makerrel próbáltad? Alap program, szerintem lehet vele.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Web mester
Sziasztok!
Kinek van olyan programja amivel el lehet forgatni a videókat? Tudom, hogy nem témába illõ, de csináltam egy videót a terepasztalomon a mozdonyvezetõ szemszögébõl, de el kéne forgatni a videót, mert most ferde. Sony Vegasal pl ezt meg lehet csinálni, szóval akinek ilyen progija van szóljon!

i robot
<#worship><#taps>

i robot
HMM! Impozáns gyûjtemény! Nem is gondoltam volna hogy az n-es is tud ilyen jól kinézni. Türelmesen várjuk a terepasztalod.

Mondjuk én pont fordítva látom de ez mindenkinek szíve joga mit szeret jobban és ha nincs is sok hely maradok a h0-nál

Web mester
Ez cégtõl függ, mert pl a h0-ás Piko Tau és a Roco taurus között is nagy a különbség külsõleg, pedig egy a méretarány.

tenkenorman
akárki akármit mond sok N es modell kidolgozottabb a legtöbb h0-s nál. (persze akad bõven ellenpélda is)

http://www.tenke.hu

v43 001
én csak azért mer nálunk nincs nagy hely hogy H0 terepasztalt csináljunk, legalá nem olyan nagyot, és ezért döntöttem az N mellett 😊 már egy jó ideje gyûjtögetem õket!huh.......

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Web mester
Huhh, ez aztán nem semmi, bár én nem N-ben utazok.

v43 001

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
na ez az 😊 még lesz 3 kép: ezek a modelleim, egész kis pofás gyûjtemény lett belõle 😊 N-es méretben, kiegészítésre várva, sajnos még terepasztal nincs :S 😞

v43 001
remélem behozza :S

v43 001
na ilyen kocsit én is szeretnék majd N-esbe 😊

Web mester
Egy kicsit nekem is karrog. És valóban hangosodik lassulásnál, de nekem ami a nagyobb baj: az R2-es ívet elég nehezen veszi be, kell egy kis lendület, mert különben lelassul. Amugy van egy piko Herkulesem is ami felépítésíleg hasonló és formailag is. Szebben is van kidolgozva és annak olyan szép hangja van, hogy öröm hallgatni 😊 Az az ívet is gond nélkül beveszi, szóval semmi panasz nincs rá... Amugy csak a tau-nak nem tetszik az R2-es ív, a többi mozdonyom és motorvonatom simán beveszi.

Igen, én vagyok 😊
Még nem próbáltam összeilleszteni õket, csak egyenesben, de ott nincs semmi gond. Szerintem ha rések lesznek, akkor vágom a flexi-t, aztán csak jó lesz...Még nem tudom, hogy rögzítem, valószínû ahogy írták ott: leragasztom, ideiglenesen szöggel rögzítem. Aztán majd meglátom mi sül ki belõle. Asztalból látszik egy kis rész a lenti képeken, kb. olyan az egész 😊 Sín az csak úgy van, nincsenek illesztve / leragasztva.
Hétvége fele leragasztom õket, majd rakok be képeket.
-látom neked is piko tau-d van. Neked nincs enyhén kerregõ hangja? Nekem szinte állandóan, lassulásnál hangosodik. Olajoztam a fogaskereket, de nem lett jobb.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Web mester
Szépek! Ha már kép, az asztalodról is szivessen látnánk képeket 😛
Amugy te az index fórumon is szoktál írogatni? Mert láttam egy Rain nevû nicket a Modellvasút építés topicban.
Majd a sín lerögzítéséhez szívessen vennék pár tanácsot tõled, ahogy az indexen olvastam flexi sineket fogsz leragasztani. Nekem fix Rocos síneim vannak, de én valószínüleg sínszöggel fogom lerögzíteni, ami már meg is van. Amugy neked vannak kisebb-nagyobb rések a sínek összeillesztése között, vagy flexivel sikerült szépen megcsinálni?

leho94
zsajak!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sajnos nem a legjobb minõség, de ez van.

Web mester
Tudnál esetleg képet berakni? Eddig tõled nem nagyon láttunk képet... De ha lehet ne túl nagy képeket.

Én az ÖBB-t jobban csípem mostanában, most egy öbb ic-t akarok majd összehozni, taurus van hozzá, és van egy roco öbb ic vagonom, ez nagyon szép, csak drága, de látom már gyárt ilyet a piko is, az is szép, és persze olcsóbb.

Ja és persze MÁV személy vagonokat

pedig annyiszor írtam már le de pont itt szúrom el Szóval: Fuggerth

Én egy Figgert M41-es Disel mozdonyt akarok a link alatt lévõek közül bármelyiket tudom elég gyakori modell de ez a kedvencem<#vigyor2> (talán a nyárra összejön annyi hogy vegyek egyet)

v43 001
nem semmi 😊 eljátszanék egy darabig ilyenen 😄

v43 001
én most zöld emeletes kocsikat szeretnék beszerezni vezérlõvel 😊

leho94
hát én amit mindenképp valamikor befogok szerezni az egy szili és egy szergej 😊) Valószínûleg a szili fuggerth lesz , a szergej meg majd eldõl😄

Web mester
Arra gondoltam feldobhatnánk a topicot egy jó témával: Ki milyen vasútmodellre vágyik a legjobban?
Ha már saját ötlet, kezdek én 😊
Én következõ beszerzésemnek a Kleibahn által gyártott 5147-est szeretném. Festése (Gysev vagy ÖBB-s) nekem mindegy, mivel mindkettõ egyenlõen jó. Bár mondjuk az ÖBB-s a gyakoribb ( a Gysevest, a vasúttársaság megrendelésére egy soproni kisszéríás gyártó festette). Valószínüleg e-bayrõl fogom majd beszerezni, mivel itthon elég ritkán kapható és használtan is igen szépeket árulnak, elég jó áron. Amugy 5047-esem van már ami ennek a szimpla változata. És most jöjjön róla egy kép:

leho94
meg mire megépült😮

Hát én se tudok sokkal többet mondani mint hogy ez DÚRVAAAA!! basszus azért ez nagyon nagy helyen lehet. király

leho94
durva

Web mester
Már volt szó régebben a Minatur Wunderlandról és most errõl raknék be egy videót. Egy osztrák fogaskerekû vasúton útazhatunk végig:

Web mester
Jó lesz! Bár az fényvisszaverõ oszlop elég érdekes megoldás😄
Én most a kútvölgyi vonalrész felépítését akarom kicserélni, mert a mostani parketta tákolmány nem a legjobb... Hamarosan beszerzem a faanyagot és kezdõdhez a munka... Addigis kisebb-nagyobb szépítések végzek, nameg vonatozok 😊

Web mester
Siker!!!

Web mester

leho94
www.kepfeltolto.hu ....

Web mester
Valamiért itt még mindig nem megy, de ha jobb klik/tuljadonságok menü alól kimásoljátok a linket és arra kerestek rá nettel, akkor bejön!

Web mester
Nah mivel még mindig nem jön be a kép, berakom újra másik szerverrõl:

leho94
ezkajak jó

tenkenorman
addig nem tölti le a képeim amíg a többit be nem hozza:S
Nagyítás alatt vannak nagyban. az alagút egy út széli fényviszaverõ tábla, ami teszi is a dolgát a vakura rendesen😛

tenkenorman

gabi89
Nem törölték csak a pirateclub most szenved új szerver is lesz mert a régi már nem nagyon bírja. Éppen ezért az oldal sem megy most 😞
Amint újra menni fog a képek is láthatóak lesznek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tenkenorman
de lehet kepfeltolTO rõl.
kepfeltolTES rol nem lehet.

garam93
Kep.tar.hu-n regelsz, vagy a picasa webalbumokon, és feltöltöd oda a képeket, onnan lehet linkelni sztem.(picasaweb.google.com)
Egyébként kíváncsi vagyok a leendõ ACME Gigantra. Lehet, hogy olyan lesz mint a deáké. Aztán még ott van az ára is... Majd meglátjuk.
Meg ugye még a CAF-okat is ki akarja hozni, arra is kíváncsi leszek. A Traxx nem lett olyan rossz, bár a futástulajdonságai nem a legjobbak.😞

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Web mester
Onan nem lehet belinkelni.

leho94
kepfeltolto.hu

Web mester
Letörölték a www.kepfeltoltes.pirateclub.hu-ról. Meg mindenki másnak is aki oda töltött fel. Mondjon valaki egy új képfeltöltõ helyet aztán felnyomom megint.

i robot
Én se látom képeket!

tenkenorman
nem hozza be a képeket😞

Web mester
Amúgy van egy jóhírem a modellezõknek! 2009 második felébe megjelenik az ACME-tõl a 150-es Gigant!

leho94
zsír