Vasútmodellezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Kinek van olyan programja amivel el lehet forgatni a videókat? Tudom, hogy nem témába illõ, de csináltam egy videót a terepasztalomon a mozdonyvezetõ szemszögébõl, de el kéne forgatni a videót, mert most ferde. Sony Vegasal pl ezt meg lehet csinálni, szóval akinek ilyen progija van szóljon!
http://www.tenke.hu
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Még nem próbáltam összeilleszteni õket, csak egyenesben, de ott nincs semmi gond. Szerintem ha rések lesznek, akkor vágom a flexi-t, aztán csak jó lesz...Még nem tudom, hogy rögzítem, valószínû ahogy írták ott: leragasztom, ideiglenesen szöggel rögzítem. Aztán majd meglátom mi sül ki belõle. Asztalból látszik egy kis rész a lenti képeken, kb. olyan az egész 😊 Sín az csak úgy van, nincsenek illesztve / leragasztva.
Hétvége fele leragasztom õket, majd rakok be képeket.
-látom neked is piko tau-d van. Neked nincs enyhén kerregõ hangja? Nekem szinte állandóan, lassulásnál hangosodik. Olajoztam a fogaskereket, de nem lett jobb.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Amugy te az index fórumon is szoktál írogatni? Mert láttam egy Rain nevû nicket a Modellvasút építés topicban.
Majd a sín lerögzítéséhez szívessen vennék pár tanácsot tõled, ahogy az indexen olvastam flexi sineket fogsz leragasztani. Nekem fix Rocos síneim vannak, de én valószínüleg sínszöggel fogom lerögzíteni, ami már meg is van. Amugy neked vannak kisebb-nagyobb rések a sínek összeillesztése között, vagy flexivel sikerült szépen megcsinálni?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ha már saját ötlet, kezdek én 😊
Én következõ beszerzésemnek a Kleibahn által gyártott 5147-est szeretném. Festése (Gysev vagy ÖBB-s) nekem mindegy, mivel mindkettõ egyenlõen jó. Bár mondjuk az ÖBB-s a gyakoribb ( a Gysevest, a vasúttársaság megrendelésére egy soproni kisszéríás gyártó festette). Valószínüleg e-bayrõl fogom majd beszerezni, mivel itthon elég ritkán kapható és használtan is igen szépeket árulnak, elég jó áron. Amugy 5047-esem van már ami ennek a szimpla változata. És most jöjjön róla egy kép:

Én most a kútvölgyi vonalrész felépítését akarom kicserélni, mert a mostani parketta tákolmány nem a legjobb... Hamarosan beszerzem a faanyagot és kezdõdhez a munka... Addigis kisebb-nagyobb szépítések végzek, nameg vonatozok 😊
Nagyítás alatt vannak nagyban. az alagút egy út széli fényviszaverõ tábla, ami teszi is a dolgát a vakura rendesen😛
Amint újra menni fog a képek is láthatóak lesznek.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egyébként kíváncsi vagyok a leendõ ACME Gigantra. Lehet, hogy olyan lesz mint a deáké. Aztán még ott van az ára is... Majd meglátjuk.
Meg ugye még a CAF-okat is ki akarja hozni, arra is kíváncsi leszek. A Traxx nem lett olyan rossz, bár a futástulajdonságai nem a legjobbak.😞
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!