Laptopokat vesznek a fővárosi képviselőknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
highest late-delivery fee. The company also offered the lowest price of $160,000. In contrast, Autocont’s price tag was more than twice as high. What made the difference between the losing and winning bids? On the Dell laptops,
wireless connection to the Internet was to be activated with a button, Autocont’s with a lever. The public official in charge of the deal argued that pulling the lever was more difficult than pressing the button, which would prevent the MPs from accidentally accessing the Internet and inadvertently disseminating sensitive information. The bids were evaluated on a point scale that was suspiciously skewed in favor of Autocont. For example, the higher processing speed of Dell’s computers was worth 1 point, whereas Autocont’s lever was worth 15 points."
http://www.cato.org/pubs/dpa/dpa1.pdf
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Itt sem munkáról nem beszélhetünk, érdemrõl meg aztán végképp nem. Menjenek a fenébe.
Fél millás laptop??? A jó ***** ****** ** ***** ** * * *********** * * * ******!!
Tisztelet a kivételnek. (Akik nem férnek oda a levesestálhoz...)
Nem egyenloseget kerek, de ha egy cegnek szarul megy, akkor a fonoknek is menjen szarul, ne csak az effektiv munkat vegzoknek, akik tobb muszakban hetret gornyednek...
Belegondolt mar valaki, hogy a fonoksegnek sem lenne semmije, ha nem lenne, aki megkeresne a ravalot? Hm?
Tudom, muszaj dolgoznunk, ha meg akarunk elni. De legelebb ezt vernem bele minden nagykepu fonok agyába: oreg, tiszteld a melost, mert ha megdoglik, neked se lesz semmid a nagy pofadon kivul!
Sot, jobb otletem van! Toltson el mindegyik fel evet koztuk, aztan jobban aterzik a helyzetet... ne csak a szajat jartassa, kostolja meg, milyen erzes meggorbedni a melotol!
Ha mar politika... akkor a tegnapi balhe utan inkabb arra koltenek a penzt, hogy rendbetegyek a fovarost es ne megint az adoforintokbol kelljen kigazdalkodni!
Mellesleg 3 eves amortizacio? Lassan 6 eves a gepem, egy vinyocseren kivul eddig semmi nem volt rajta, anno 150ezerbol hoztam ki. Az persze megint mas lapra tartozik, hogy informatikuskent ertek is a hasznalatahoz, nem pedig sikito titkarnokent nezek rajuk...
Masreszt: egy kepviselonek dokumentumkezelesen es levelek olvasasan-kuldesen kivul masra is kell a gep? Nem? Akkor meg a szoftverek arabol is lehet am faragni boven!
Meg fogjuk erni valaha, hogy ebben az orszagban a megvalasztott kepviselonek -legyen az barmilyen szervezet, nem kell okvetlenul politikainak lennie-, nem sajat maga fele fog hajlani a keze?
ON
...es vegul 67-szer fel millio... az annyi mint 33 es fel millio. Igaz, az allitolagos (mivelhogy nem vagyok se penzugyes, se egyeb kozgazdasz) 200 millios karhoz kepest keves, de azert valahol el kell kezdeni, nem?
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Mi a francnak egy 500ezres laptop egy kepviselonek?(ja, gyarilag volt a gepen Win XP home,szoval az benne volt az arban!)
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Mellesleg nem értem miért nem lehetne megcsinálni hogy magukról ne hozhassanak törvényeket meg hasonló baromságokat.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
sztem lan-ba küldik az FPS-eket... jobb oldal a baloldal ellen... team deathmatch
az informatika karon a haverok ált. 200-350e Ft-ért vesznek notebookot és már azon is tudnak jáccani wow-val meg eve-online-nal...
kíváncsi vagyok mikor szavazzák meg, h MINDEN képviselõ kapjon új villát és 3 évenként új limuzint...
hát igen... a képviselõknél most "nagy a jólét"...
Gracie Barra
Milyen alkalmazásokat kell futtatniuk hogy egy ilyen erõs gép kell alá?
pff... <#levele>#levele>
Majd a közpénzen vett 3 éves notit 10 ezer forintért hazaviszik.
ez aztán a lopás...
Gracie Barra