50
Magyarul Méreg, Pókember ellenfele
-
#10 az első füzetben, amikor visszaadja a csajnak a táskáját, azért mosolyog:)!!!
-
#9 Mikor a címet megláttam, azt hittem, hogy az ősrégi Black-Metal bandáról van szó. Majdnem... -
#8 hát egy ilyen arcot nem nehéz "félreérteni" :DD -
#7 Nekem is, csak az emberek folyton félreértik... -
#6 egyik kedvenc képregényhősöm :P -
#5 Hidd el, jó ez is:) -
#4 áhhh azt hittem a zenekar mert az jó...
de ez nem... -
#3 Abban is szerepelt Venom, annyi különbséggel, hogy ott kb. annyi volt összes gondolata, hogy "Kinyírok mindenkit, de főleg téged, Pókember, muhahahahhaaaaa..." -
#2 fú én ezt soha nem tudtam :O
jó pap holtig tanul
régebben kis talicska koromban a pókembert mindig megnéztem hétvégén (rajzfilmet) a retek klubbon -
#1 Venom.
Sokan csak "Méreg"-ként ismerjük, méghozzá a régi Pókember képregényekből. Venom egy idegen szimbióta, akit Pókember hozott magával az űrből, majd egyesült vele - így jött létre a híres Fekete Pókember (vagy Fekete Pókruha). Az új Pókruha azonban - mint azt Mr. Parker eleinte hitte - nem egy felszívódó, majd szükség esetén előtűnő szerves öltözék, hanem egy (emberi szemmel nézve) gonosz, szadista lény, akitől Pókember csak nagyon nehezen (egy templomban, a harangok kongásának segítségével - Venom ugyanis nagyon érzékeny az erős hangokra) tudott megszabadulni. De az események nem ilyen egyszerűek: a szimbióta ugyan levált Peterről, de rögtön talált magának egy új gazdatestet: Eddie Brockot. Miután Eddie és a szimbióta egyesültek (ez esetben mélyebb szinten, testileg, lelkileg egyaránt - ez magyarázza, hogy Eddie illetve a szimbióta is többes szám egyes személyben beszél Venomról), egy majdnem megállíthatatlan szörny jön létre - Venom.
Venomról készült egy önálló képregény is, mely bemutatja, hogy Venom (a maga nyakatekert, és önbíráskodó módján) is ugyanazt csinálja, mint Pókarc: védi az ártatlanokat. Persze a két fél azt gondolja a másikról, hogy követhetetlen logikája van, de további részletekért kéretik ellátogatni a HálóZsák nevű képregény-szájtra, hol mindenki szép, ékes magyarsággal követheti nyomon Venom (és még RENGETEG más képregényhős) belső gondolatvilágát, kalandjait. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne hagyjátok ki!!!