Megadóztatnák a virtuális gazdaságokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már kezdem sejteni hol tanulta Gyurcsány a népszivatást 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Azt, h ironizált..
Mellesleg a korrekt felcuccolás pénzért szerintem továbbra sem állja meg a helyét, legfeljebb BOE epic cuccokat kapsz. BOP cuccokat kifarmolni (pl tier 1 szettet) nem lehet 1 hónap alatt, na meg ki a bánat menne MC-be egy kínai farmerrel.
Nekem fél évembe tellett hogy összehozzam a full lila szettet, ennél lényegesen gyengébbet kaphatsz csak pénzért. Szóval minden szempontból lúzer aki ilyenre költ 😊
Abban egyetértünk amúgy hogy aki pénzért vesze ingame aranyat az haljon éhen. Az olyanos miatt vannak tele a szerverek kínai farmerekkel.
De mégis, a legtöbb ember, aki bele van merevedve valamelyik MMORPG-be, az pontosan a hájfejû, ragyás geek, akit leírt Commandante is.
Mellesleg nem arról beszélt a srác, hogy mind a 7 millió felhasználó szánalmas, hanem arról, hogy MINDENKI szánalmas, aki a havidíjon kívül képes terhelni a számláját virtuális pénz illetve fegyverek vásárlásával.
"Elözö honapban parizeren éltem, mert kellett wow karimnak 1 csúcs fegyó.
Jövö hónapban a hátast veszem meg.."
Erre te mit tudsz mondani? Mert abban a pillanatban tiltanám el a gyerekemet a számítógépétõl, amint ilyet ki mer jelenteni...
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
A skatulyázás a másik amit a fajtátok gyakran alkalmaz. Bármennyire is biztos vagy a dolgodban, ki kell hogy ábrándítsalak. Nem csak ragyásképû geekek tolják a játékot akik soha nem láttak pinát élõben. Sõt azt kell hogy mondjam hogy kifejezetten értelmes emberekkel lehet összefutni, ha nem így lenne megette volna a fene az egészet ugyanis a játék magasabb szinten elég komoly koordinációt, stratégiát, csapatmunkát (tehát értelmes embereket) igényel. Mi pl erõsen szûrjük a klánba felvett embereket, és sok helyrõl hallottam hogy korhatárossá tették a tagfelvételt. A guild wars mellesleg rossz példa részedrõl ugyanis nem havidíjas.
Értelmesebb embereknek tartom azokat a nyerészkedõ senkiháziakat, akik pénzért árulnak karaktereket/tárgyakat/akármit, mint azokat a marhákat, akik eufórikus örömmel kísérve eltartják elõbbieket.
Legalább meglenne a szimmetria, és ezzel a leghülyébbek nagyobb részt vállalnak az államkincstár feltöltésében.
Gracie Barra
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Soha nem érem fel ésszel. Adott a figura: megvásárolja a játékot, fizet havidíjat, aztán még fizet azért is, hogy valaki helyette kalandozzon mert ugye az adott felszerelést maga is meg tudná szerezni, én is képes voltam rá, amikor high end cuccok kellettek. S bizony örömömre szolgált Ragnaros lehullott fejét rugdosni. Erre persze mondhatnánk azt, hogy biztos nincs ideje rá. MondhatNÁNK, de igaz ami igaz, én se játszok sokat, hetente egy pár napon 3-4 órát, szerintem ez épp elég.
azt a mindenit, micsoda óriási növekedés <#idiota>#idiota>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ez lesz *+, nézzétek meg, *+..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!