25
-
BobaFett #25 Nem semmik ezek az emcsik. még eztis megadóztatni...
Már kezdem sejteni hol tanulta Gyurcsány a népszivatást :) -
Morden23 #24 Az teljesen mindegy egészen addig, ameddig vannak ilyen emberek. Hogy ő ironizált, annak semmi köze ehhez. -
Luminas #23 "Erre te mit tudsz mondani?"
Azt, h ironizált.. -
Exi #22 Az rohadt sok, tekintve hogy 30e körül lehet venni full lila karaktert néhány aukciós oldalon.
Mellesleg a korrekt felcuccolás pénzért szerintem továbbra sem állja meg a helyét, legfeljebb BOE epic cuccokat kapsz. BOP cuccokat kifarmolni (pl tier 1 szettet) nem lehet 1 hónap alatt, na meg ki a bánat menne MC-be egy kínai farmerrel.
Nekem fél évembe tellett hogy összehozzam a full lila szettet, ennél lényegesen gyengébbet kaphatsz csak pénzért. Szóval minden szempontból lúzer aki ilyenre költ :) -
hopp #21 exi nem csak aranyat lehet venni, hanem 1-60 grindért is lehet fizetni, felcuccolásért is lehet.. komplett szolgáltatáscsomagok vannak :D jó multkor kíváncsiságból nézegettem, olyan 2-300ezer forintot kell pengetni azért, hogy kb 1 hónap műlva kapj egy közepesen felszerelt 60-ast :D a hülyének is megéri :) -
Exi #20 Azt tudom rá mondani hogy konkrétan a wow-ra nézva baromság, mert a 'csúcs' cuccokat nem lehet megvenni, meg kell küzdeni értük. Hátast ugyan venni lehet, de egy átlagos játékos kb 1 hónap alatt össze tudja szedni az árát ingame.
Abban egyetértünk amúgy hogy aki pénzért vesze ingame aranyat az haljon éhen. Az olyanos miatt vannak tele a szerverek kínai farmerekkel. -
Morden23 #19 Az király.
De mégis, a legtöbb ember, aki bele van merevedve valamelyik MMORPG-be, az pontosan a hájfejű, ragyás geek, akit leírt Commandante is.
Mellesleg nem arról beszélt a srác, hogy mind a 7 millió felhasználó szánalmas, hanem arról, hogy MINDENKI szánalmas, aki a havidíjon kívül képes terhelni a számláját virtuális pénz illetve fegyverek vásárlásával.
"Elözö honapban parizeren éltem, mert kellett wow karimnak 1 csúcs fegyó.
Jövö hónapban a hátast veszem meg.."
Erre te mit tudsz mondani? Mert abban a pillanatban tiltanám el a gyerekemet a számítógépétől, amint ilyet ki mer jelenteni... -
Evil Merodak #18 Ez ahír kicsit bulvárosabban má két napja fenn van az Indexen itt. -
Exi #17 Hogy ki az a barom aki fizetne egy MMORPG-ért? Ha jól emlékszem a wownak jelenleg 7 millió (!) előfizetője van... Mind hülyék lennénk? Vagy csak egy újabb barom vagy aki úgy bírálja a játékot hogy a sims volt a legjobb amit valaha láttál.
A skatulyázás a másik amit a fajtátok gyakran alkalmaz. Bármennyire is biztos vagy a dolgodban, ki kell hogy ábrándítsalak. Nem csak ragyásképű geekek tolják a játékot akik soha nem láttak pinát élőben. Sőt azt kell hogy mondjam hogy kifejezetten értelmes emberekkel lehet összefutni, ha nem így lenne megette volna a fene az egészet ugyanis a játék magasabb szinten elég komoly koordinációt, stratégiát, csapatmunkát (tehát értelmes embereket) igényel. Mi pl erősen szűrjük a klánba felvett embereket, és sok helyről hallottam hogy korhatárossá tették a tagfelvételt. A guild wars mellesleg rossz példa részedről ugyanis nem havidíjas. -
Luminas #16 Milyen finoman fejezed ki magad.. -
Commandante #15 Egész éddigi éltemben tévedésben éltem: aszittem, a Sims-nél nincs szánalmasabb. De ez a second life meg MMORPG hype mindenen túltesz. Ki az a barom, aki a beugrón meg a havidíjon kívül még fizet egy JÁTÉKÉRT??? Amikor a Félagyarú ork csodálatos 400$-os odabasz-harciláncfürésze nélkül az adott közösségben senki vagy, akkor nem veled van baj, hanem a többi kis csökött ragyásképü geek-kel meg 40 éves aggszüz fapinákkal. A volt fönöknöm valami guild wars nevezetü faxsagot tolt allandoan. Persze a fél életét odaadta volna egy jó dugásért. E helyett valszeg vett egy mágikus csatabardot meg egy vibrit a szep kis fizujabol... -
Goth #14 vedd komolyan. -
Morden23 #13 Kiegészítés:
Értelmesebb embereknek tartom azokat a nyerészkedő senkiháziakat, akik pénzért árulnak karaktereket/tárgyakat/akármit, mint azokat a marhákat, akik eufórikus örömmel kísérve eltartják előbbieket. -
Morden23 #12 Komolyan mondom, aki képes virtuális aranyért valódi pénzzel fizetni, azt úgy adóztatnám meg, hogy a virtuális aranya után valódi pénzben fizet.
Legalább meglenne a szimmetria, és ezzel a leghülyébbek nagyobb részt vállalnak az államkincstár feltöltésében. -
juzosch #11 Nem a kifarmol arany után kell adózni nagyokosok. Azután kell, ha ezt az aranyat, vagy más cuccot valós pénzárt eladod valakinek. Főleg ha ezt üzletszerűen csinálod. -
#10 De akkor az adót is virtuális pénzben kelljen fizetni, és lehessen m ás adókat is így rendezni. -
Kindred Blades #9 Yes, maga egy igazi agymen!
Soha nem érem fel ésszel. Adott a figura: megvásárolja a játékot, fizet havidíjat, aztán még fizet azért is, hogy valaki helyette kalandozzon mert ugye az adott felszerelést maga is meg tudná szerezni, én is képes voltam rá, amikor high end cuccok kellettek. S bizony örömömre szolgált Ragnaros lehullott fejét rugdosni. Erre persze mondhatnánk azt, hogy biztos nincs ideje rá. MondhatNÁNK, de igaz ami igaz, én se játszok sokat, hetente egy pár napon 3-4 órát, szerintem ez épp elég. -
#8 "és ez az összeg minden hónapban két számjegyű értékkel emelkedik."
azt a mindenit, micsoda óriási növekedés -
#7 Mit adóztatnak azon? :) Minden hónapban be kell fizetned a kifarmolt aranyod 25 %át, igazi aranyban vagy mi? :) -
Luminas #6 (Legalábbis az EU-ban) -
Luminas #5 A WoW rossz példa, mivel illegális ingame cuccok valós pénzért való forgalmazása (igen, ennek ellenére van ilyen természetesen). Kb. azon a szinten áll, mintha a csempészeket szeretnék megadóztatni.. -
#4 Hát megis érdemled b*zdm*g erre nemlehet mást mondani. Aki aegy karakterért képes éhezni annak már nincsen élete... -
Ez lesz *+, nézzétek meg, *+.. -
Morden23 #2 Na, ezért érdemes éhezni. -
#1 Elözö honapban parizeren éltem, mert kellett wow karimnak 1 csúcs fegyó.
Jövö hónapban a hátast veszem meg..