1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • kohl
    help második pálya
    mit kell csinálni
    felépítettem a várost minden tartomány enyém, katonát mért nem tudok csinálni, vagyhogy kel? merrt igy nehéz lesz harcolni help sürgősen
    köszi előre is
  • MrSnake
    Itt van crack: http://www.gamecopyworld.com/
  • Sickboy25
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek!

4. pálya ,de nem tudok a Brekk nevű faluval szerződést kötni!

Mi a baj?

Segítsetek
    Köszi
  • Pharaoh
    Szerintem arra gondol, hogy sivatagos pályán csak oda lehet tenni, ahol zöld a talaj.
  • kohl
    hi! help! 2. pályán járok, és farmot kéne építeni, de csak elvileg termőföld mellé lehet, hogy lehet termőföldet csinálni?
  • nkasi
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?Feltelepítettem a játékot,de sehogysem indul.Crackot sehol nem találok hozzá.ha indítani akarom egyből elkezdi neten frissíteni a játékot.Ha nincs kapvcsolatom akkor pedig nem reagál az indításra.Mit csináljak hogy induljon?'.6 patch-et felraktam!!Előre is köszönöm.Üdv
  • perko
    Ha beírod alul a keresőbe, hogy magyarítás, neked is kidobja.
    Egyébként #780
  • The Best
    Hali köszi müködik. Csak nem tud valaki magyarositást mert 1 kicsit nehéz angolul:(
  • Robez84
    Csak Daemon Tools-t használj mert a többi szart sem ér!!!
  • Robez84
    mert régi a Daemon tools...tölsd le a 4.12-est!
  • The Best
    Sziasztok nem tudja valaki miért nem tudom berakni a virtuális meghajtóba ezt a játékot?
  • Robez84
    hali nem tudna valaki az Easter realm kiegészítőjéhez Cracket-küldeni vagy linket?
    nagyon megköszönném
  • Christian
    én egész hamar odaküldtem a halakhoz a katonákat, és akkor még nem volt ott senki
  • DarkManCi
    Ezek megvoltak,de a halakat annyian védik,hogy 100 emberem odaveszett már!akkor hadjam a halakat,és inkább hajtsak az ostrom gépekre? mert szépen sikertelen küldetés lessz mindig a vége! csak tudnám h miért? a kémet már ahogy beér megölik! volt hogy direkt 4-et is küldtem hogy megvédjem a halászokat de hiába!annyi katonája támad le,hogy én a vezéremmel is közbe csaltam el ,de mégis. azé köcce azt próbálkozok csak kezd unalmassá válni :)
  • Christian
  • DarkManCi
    Hali!ennél az anyókánál mit lehet csinálni? arany.farkasok megvan!halat nemlehet,mert 100 védik!az ostromgép meg időre nemkészül el!jól elakadtam ezmiatt!valami tipp-et vagy mentést ha kérhetek azt megköszönném szépen!
  • pekosy
    de van trainer az 1.0 as verziohoz
  • Veatta
    köszi
    Nekem is ez a problémám valszeg hibás a verziónk. Reloaded verzióval müxik.
  • Veatta
    Sziasztok!
    A második pályán az a jelenség, hogy amikor a sót kell venni, hiába klikkelek a kikötőben a megfelelő gombra, nem történik semmi, nem indul el szekér, nem veszi le a pénzt. Nincs ötletem: elnéztem valamit vagy hibás a játék(om)?
    Köszi a segítséget előre is.
    Nekem CloneCD-s verzió.
  • Christian
    Nem kell regelni. Nekem a reloaded verzió van meg, feltettem az 1.5ös patchet meg krekkeltem (lásd: #1003), és tökéletesen működik.
    Letöltöttem már a cracket de még mindig nem jó:S
  • DonPapa
    akkor ezek szeritn innét kezdve ne lehet vele játszani csak ha reggelem ?

ahhoz meg kéne szám :O
  • Christian
  • DonPapa
    találkozott már valaki ilyen ablakkal ?

hogy lehet ezen továbbjutni ?
    Hali
    A 2. pályán mikor gyapjút kell venni akkor hiába kattintok a kis ikonra a déli faluba nem csinál semmit. Mitől van ez
  • Dragooon #1011
    óó, kipróbálom, köszi szépen ^^
  • JethroHUN
    Már tudom mi hol a hiba, a készítők nem voltak felkészülve a támadni szerető játékosokra, már nem tudom melyik küldetés volt, csak az a léyneg h a tuloldalo az ellenfél bázosa de nem kellett megtámadni, de én ledíúrtam az egészet, persze ettől még nem nyertem
  • Pharaoh
    A fal egy része fából van, de oda csak jégen lehet eljutni, Várd meg a telet és vigyél néhány katonát és gyújst fel a falat.
  • Dragooon #1008
    sziasztok
    4. pályán elakadtam, ott, ahol azt az arabnevű úriembert kéne a b9rt9nből kiszabadítanom..
    azt mondja vigyem oda a hősömet, de nem tudom mert ott a várfal, azt meg nem tudom lerombolni.
    nem tudja valaki mi a teendő? :-o
  • DonPapa
    köszi a tippet de :-( nem igazán sikerült

:-( én már örökéletre ott ragadok a nagymaminál

ha esetleg lenne valakinek egy mentése ennek a pályának a végéről azt nagyon +köszönném
  • Christian
    Ez azért is érdekes (ha ugyan arra a pályára gondolunk), mert akkor már elvileg kiderült hogy Marcus átállt a gonosz oldalra, mégis lehetett őt választani a pálya elején.
  • JethroHUN
    Van egy nagyon bizar dolog a Settlers 6 ban. Az egyik mapon, ahol Marcussal mentem, össze talákoztam az Gondosz Marcussal. Nekem és a az ellenfélnek is ugyna za volt a főse. (Kampányban) Érdekes...
    Én elvártam volna hogy az a fekete hajú boszorka, a Rőt herceg intézője vagy kije, milye, leygen az ellenséges lovag.
  • Raven21
    Működött
    köszi.
  • Christian
    Ez crackhiba. Tedd fel az 1.5-ös patchet, majd tölts le egy 1.5ös cracket a http://gamecopyworld.com/start.htm -ről.
  • Raven21
    Heló mindenkinek.

Én a 2. pályán akadtam el felderítettem az egész térképet mindenhova raktam helyőrséget és 2 küldetés maradt hátra de sehogy nem tudom megcsinálni.
    az eggik az hogy ahol kezdek attol északra van egy csávó és kell neki 9 gyapjú ruha de nekem nics gyapjúm hogy csináljak álítólag tőlem délre lehet venni gyapjút lementem a hősömmel és ott egy raktár ahol van gyapjú de hiába kattintok rá nem történik semmi a gyaplyú ikon felett van egy 5 szám alatta meg 9-es gondolom azt jelenti hogy 5 van raktáron de nem lesz 5-nél több már játék eleje óta 5 van.
    ugyan ez van a másik jüldetésnél ott sót kell venni a kikötőben.
    valaki segítsen mer megőrülök nagyon állat a game.
    ha valaki tud küldjön a 3.pályáról egy mentést a [email protected].
    köszi
  • vinkogabor
    http://www.files.to/get/286620/jegmrmud0w

Re. ez elvileg 1magyaritas de nem tom hogy ti ismertek e másikat várom esetleg ha bvan másik is mert lehet hogy ez nem jo még csak most töltöm a jatekot, előre is thx
  • vinkogabor
    SZIASZTOK A JÁTÉKNAK LÉTEZIK MAGYARÍTÁSA??? HA IGEN NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI ADNA LINKET VAGY TUDNA SEGITENI!!! NAGYON JO LENNE, ELŐRE IS KÖSZI!!!!
  • Christian
    Azt nem vágom, hogy mi a fenét keres
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Marcus -aki a sima Settlers VI-ben elárult minket, és asszem meg is öltük - a kiegészítőben a lovagok között?!