1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
kohl #1038 help második pálya
mit kell csinálni
felépítettem a várost minden tartomány enyém, katonát mért nem tudok csinálni, vagyhogy kel? merrt igy nehéz lesz harcolni help sürgősen
köszi előre is -
MrSnake #1037 Itt van crack: http://www.gamecopyworld.com/ -
Sickboy25 #1036 Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
4. pálya ,de nem tudok a Brekk nevű faluval szerződést kötni!
Mi a baj?
Segítsetek
Köszi -
#1035 Szerintem arra gondol, hogy sivatagos pályán csak oda lehet tenni, ahol zöld a talaj. -
kohl #1034 hi! help! 2. pályán járok, és farmot kéne építeni, de csak elvileg termőföld mellé lehet, hogy lehet termőföldet csinálni? -
nkasi #1033 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?Feltelepítettem a játékot,de sehogysem indul.Crackot sehol nem találok hozzá.ha indítani akarom egyből elkezdi neten frissíteni a játékot.Ha nincs kapvcsolatom akkor pedig nem reagál az indításra.Mit csináljak hogy induljon?'.6 patch-et felraktam!!Előre is köszönöm.Üdv -
perko #1032 Ha beírod alul a keresőbe, hogy magyarítás, neked is kidobja.
Egyébként #780 -
The Best #1031 Hali köszi müködik. Csak nem tud valaki magyarositást mert 1 kicsit nehéz angolul:(
-
#1030 Csak Daemon Tools-t használj mert a többi szart sem ér!!! -
#1029 mert régi a Daemon tools...tölsd le a 4.12-est!
-
The Best #1028 Sziasztok nem tudja valaki miért nem tudom berakni a virtuális meghajtóba ezt a játékot? -
#1027 hali nem tudna valaki az Easter realm kiegészítőjéhez Cracket-küldeni vagy linket?
nagyon megköszönném -
Christian #1026 én egész hamar odaküldtem a halakhoz a katonákat, és akkor még nem volt ott senki -
DarkManCi #1025 Ezek megvoltak,de a halakat annyian védik,hogy 100 emberem odaveszett már!akkor hadjam a halakat,és inkább hajtsak az ostrom gépekre? mert szépen sikertelen küldetés lessz mindig a vége! csak tudnám h miért? a kémet már ahogy beér megölik! volt hogy direkt 4-et is küldtem hogy megvédjem a halászokat de hiába!annyi katonája támad le,hogy én a vezéremmel is közbe csaltam el ,de mégis. azé köcce azt próbálkozok csak kezd unalmassá válni :) -
Christian #1024 #998 -
DarkManCi #1023 Hali!ennél az anyókánál mit lehet csinálni? arany.farkasok megvan!halat nemlehet,mert 100 védik!az ostromgép meg időre nemkészül el!jól elakadtam ezmiatt!valami tipp-et vagy mentést ha kérhetek azt megköszönném szépen! -
pekosy #1022 de van trainer az 1.0 as verziohoz -
Veatta #1021 köszi -
#1020 Nekem is ez a problémám valszeg hibás a verziónk. Reloaded verzióval müxik. -
Veatta #1019 Sziasztok!
A második pályán az a jelenség, hogy amikor a sót kell venni, hiába klikkelek a kikötőben a megfelelő gombra, nem történik semmi, nem indul el szekér, nem veszi le a pénzt. Nincs ötletem: elnéztem valamit vagy hibás a játék(om)?
Köszi a segítséget előre is. -
#1018 Nekem CloneCD-s verzió. -
Christian #1017 Nem kell regelni. Nekem a reloaded verzió van meg, feltettem az 1.5ös patchet meg krekkeltem (lásd: #1003), és tökéletesen működik. -
#1016 Letöltöttem már a cracket de még mindig nem jó:S -
#1015 akkor ezek szeritn innét kezdve ne lehet vele játszani csak ha reggelem ?
ahhoz meg kéne szám :O -
Christian #1014 #1003 -
#1013 találkozott már valaki ilyen ablakkal ?
hogy lehet ezen továbbjutni ? -
#1012 Hali
A 2. pályán mikor gyapjút kell venni akkor hiába kattintok a kis ikonra a déli faluba nem csinál semmit. Mitől van ez -
#1011 óó, kipróbálom, köszi szépen ^^ -
#1010 Már tudom mi hol a hiba, a készítők nem voltak felkészülve a támadni szerető játékosokra, már nem tudom melyik küldetés volt, csak az a léyneg h a tuloldalo az ellenfél bázosa de nem kellett megtámadni, de én ledíúrtam az egészet, persze ettől még nem nyertem -
#1009 A fal egy része fából van, de oda csak jégen lehet eljutni, Várd meg a telet és vigyél néhány katonát és gyújst fel a falat. -
#1008 sziasztok
4. pályán elakadtam, ott, ahol azt az arabnevű úriembert kéne a b9rt9nből kiszabadítanom..
azt mondja vigyem oda a hősömet, de nem tudom mert ott a várfal, azt meg nem tudom lerombolni.
nem tudja valaki mi a teendő? :-o -
#1007 köszi a tippet de :-( nem igazán sikerült
:-( én már örökéletre ott ragadok a nagymaminál
ha esetleg lenne valakinek egy mentése ennek a pályának a végéről azt nagyon +köszönném -
Christian #1006 Ez azért is érdekes (ha ugyan arra a pályára gondolunk), mert akkor már elvileg kiderült hogy Marcus átállt a gonosz oldalra, mégis lehetett őt választani a pálya elején. -
#1005 Van egy nagyon bizar dolog a Settlers 6 ban. Az egyik mapon, ahol Marcussal mentem, össze talákoztam az Gondosz Marcussal. Nekem és a az ellenfélnek is ugyna za volt a főse. (Kampányban) Érdekes...
Én elvártam volna hogy az a fekete hajú boszorka, a Rőt herceg intézője vagy kije, milye, leygen az ellenséges lovag. -
Raven21 #1004 Működött
köszi. -
Christian #1003 Ez crackhiba. Tedd fel az 1.5-ös patchet, majd tölts le egy 1.5ös cracket a http://gamecopyworld.com/start.htm -ről. -
Raven21 #1002 Heló mindenkinek.
Én a 2. pályán akadtam el felderítettem az egész térképet mindenhova raktam helyőrséget és 2 küldetés maradt hátra de sehogy nem tudom megcsinálni.
az eggik az hogy ahol kezdek attol északra van egy csávó és kell neki 9 gyapjú ruha de nekem nics gyapjúm hogy csináljak álítólag tőlem délre lehet venni gyapjút lementem a hősömmel és ott egy raktár ahol van gyapjú de hiába kattintok rá nem történik semmi a gyaplyú ikon felett van egy 5 szám alatta meg 9-es gondolom azt jelenti hogy 5 van raktáron de nem lesz 5-nél több már játék eleje óta 5 van.
ugyan ez van a másik jüldetésnél ott sót kell venni a kikötőben.
valaki segítsen mer megőrülök nagyon állat a game.
ha valaki tud küldjön a 3.pályáról egy mentést a [email protected].
köszi
-
vinkogabor #1001 http://www.files.to/get/286620/jegmrmud0w
Re. ez elvileg 1magyaritas de nem tom hogy ti ismertek e másikat várom esetleg ha bvan másik is mert lehet hogy ez nem jo még csak most töltöm a jatekot, előre is thx -
vinkogabor #1000 SZIASZTOK A JÁTÉKNAK LÉTEZIK MAGYARÍTÁSA??? HA IGEN NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI ADNA LINKET VAGY TUDNA SEGITENI!!! NAGYON JO LENNE, ELŐRE IS KÖSZI!!!! -
Christian #999 Azt nem vágom, hogy mi a fenét keres
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Marcus -aki a sima Settlers VI-ben elárult minket, és asszem meg is öltük - a kiegészítőben a lovagok között?!