The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ciao
Most akkor hogy is van ez a pálya??? Kieg. 5.
Nekem összejöttek a dolgok, ki is vittem õket a kunyhókhoz, de utána kellene még valamit csinálnom, ami nem tudom, hogy mi lehet... :-(
Letelik a 20 perc és vége!
rvn
feltettem a 4 et... és hiába petchelem crackelem ossze vissza akkor se müködik...a gépembe intgerált videokari van az lehet abaj?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Tárgytalan...megoldottam. 😊
Kis segítséget kérek.
15 pályán hogyan jutok be a várba, hogy elkapjam az árulót?
Elõre is kösz.
na most akkor hogy kell ezt elinditani???? Nekem a MAGYAR változat van meg és azt irja ki hogy tegyem be a cd-t. ha felrakom a Patch-t akkor is. Szal hogy is kell ????<#help><#help><#help><#help><#help>

Promi
Ez az most mar ok koszonom a segitseget.
Le kell tiltani hogy a telepesek ne tudjanak elvinni anyagot. De scak azt amit kell. Minimap felett jobbrol a 3. ikon, ott megkeresed pl. a kenyeret, rákatt és lent jobbra sárga ikon.

Promi
Az odaig ok, csak az anyagok nem akarnak ossze jonni 20 perc alatt, mert a telepeseim nem hordanak ki sokkal tobbet mint ami nekik szukseges.Pedog templomba is jaratom oket(:-))meg bulit is csinalok nekik, hogy oruljenek, de ram se xarnak.😊Ojan volt mar, hogy az egyik (peldaul a kenyer) ossze jott vagy a masik, de mind 1 szerre 20 percen belul meg nem.
Oda kell vinni a herot,majd a kézre katt. Persze ha csak meg van az anyag.

Promi
The Settlers 6 - Rise Of An Empire The Eastern Realm
5. -ik palya Idukum a neve.
Tudna valaki segiteni, hogyan lehet meg oldani a mapot?
Mert mindeg lejar a 20 perc mielott ossze gyujtenem a 3 cuccost.
Hiaba van 1 rakas anyag a raktarba, nem akarjak ki vinni az epuletekhez.

Bakutyin
Multiba lehet valahogy játszani? ASE? Hamachi?

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

hali!
lenne 1 égetõ kérdésem!
letöltöttem a gémet és van 1 mdf és 1 mds fájlom... de a daemon toolsom nem tudja olvasni... hlp plz! volt viken ilyen gondja már? v3.47es a daemontoolsom.
nyirog
oké köszi akkor mégegyszer 😛 😊

Köszönöm szépen!
Erre sosem jöttem volna rá magamtól! ;-)
Üdv.
CaviaR
15. pályára tipp:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik csapattal rányomsz a kapura, amitõl az kinyílik, és ki tudsz menni a lovagoddal. Másik kapunál ugyanígy. Sztem ott is hagyhatod az embereket mert az elején sokba fognak kerülni de nem lesz rájuk szükség.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Ciao
A 15. pálya elején mit kell csinálni??
Elvileg ki kellene jutnom a birodalomból, de sehol nem találom a kiutat... :-(
Mindig levadásznak!
KeKKSZike
Hali!

Mi ez az új kiegészítõ??

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Csak felhúz a gyógynövény gyûjtéssel,így inkább elõször befejezem az alapot.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Öhm...:

Daemon Tools Pro-val 4.10.0218 még mindig megy...

De megy.Szerinted én akkor hogy játszom vele?

nyirog
köszi, csak az a baj ,hogy ez nem megy már a kiegészitõvel ( a The eastern Realmmal), szóval a kiegészitõnél ez nme mûködik :S.

de azért köszi 😊

1.Felrakod a Rise of an Empire-t.
2.Letöltöd a miniképet az alábbi linkrõl.
3.Daemon Toolsban létrehozol egy IDE virtuális meghajtót:eszközök/IDE virtuális meghajtó hozzáadása.
4.Bemountolod a microtages képet.
5.A kinti ikonról indítod,majd hagyod,hogy felpatchelje magát 1.5-re.
6.Felrakod a kieget.Õ is fel fogja magát patchelni 1.5-re.
7.Elindítod amelyik tetszik.

nyirog
na nekem ez egy kicsit zavaros ( több mint vszinûh suta vagyok a dolgohoz :p ), ha nem nagy gond megkérhetnélek, hogy írd le lépésrõl lépésre, hogy te hogyan indítottad el a kieget?
Elõre is köszi.

De jó a kieg annyiból,hogy az idõgyorsítást már az alapban is lehet használni.

The Settlers: Rise of an Empire No-DVD/Fixed Image #2

[url=http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_settlers_6.shtml#The%20Settlers:%20Rise%20of%20an%20Empire%20%20No-DVD/Fixed%20Image%202]Ezt[/url]kell használni DT pro 4.10.0218 vIDE meghajtóval.Ezzel fel tuja patchelni magát az alap és a kiegészatõ is,és mûxik is rendesen.

az mi ??
ha image fájlra gondolsz nekem abbol csak 1 van

Pharaoh
nincs crack, használj miniimage-t

csõsztok hagy kérdezem már meg hogy hol van a CRACK meik mappába mert én nem találtam sehol. HELP Meeeee

Nekem is kidobálja magát a microtages kép néha a daemonból,de egy laza restart és már megy is tovább..😊

Pharaoh
Napokig szenvedtem vele hogy elionduljon, de nem ment, majd egyszercsak elindult, végigvittem egy pályát és másnap már megint nem volt jó.

Megoldottam! :-)
A "ketrec" alatt a börtönt érted?
Nem tudom beküldeni a tolvajt, mert nincs rá lehetõség! :-(
Kicsit elakadtam a 8.pályán
mivel ostromalkatrészt kellene vinni meg is van 15 darab de nem engedi
elküldeni miért?

Miféle ketrec??
Ilyesmivel nem találkoztam!
A tolvajt csak a raktárba és a fegyverkovács mûhelyébe tudom beküldeni!
És a kerítést sem tudom lerombolni, amit szintén nem értek, hogy miért nem....
CaviaR
Ha megvan az a ketrec amire a nyíl mutat, akkor küldd be a tolvajt. Asszem katonákkal le is kell rombolni a kerítést, de erre nem biztos h szükség van.

Bocs...
Errõl van szó: The Settlers VI. - Egy birodalom születése... (Rise of an Empire)...
Ciao
Valaki járt már "Narfang"-ban??
Hogy kell kiszabadítani a rabot a börtönbõl??
A tolvajt beküldtem a raktárba, megvan, hogy melyik börtönben van a rab, de utána semmi.... :W :W
Valaki?? :F
nyirog
na jó most szedtem le a kieget, hát az nekem se megy már 😄 :S , valaki eltudta indítani meghajtó lehúzás nélkül?

HoReSz1975
17 <#kuss>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Ez a 8 pálya nem olyan sok... 😞

Van hozzá törés !!Nekem azzal müködik 😄
nyirog
edit: csak mert akieget addi gnem fogom leszedni amíg nicsnek hozzá maygar nyelvi fájlok 😛

nyirog
az aalpjátékra gondólsz?

Magyar nyelvi fájlok???? Elõször el kéne indítani. Te hogy csináltad?
nyirog
majd ha lesznek a kieghez maygar nyelvi fájlok akakor vki légyen oyla kedves és dobjon meg egy üzivel 😊

Pharaoh
Melyik miniigamet használod? Nekem nem indul.

van , elszeded a mini image-t , beteszed DT Pro vIDE driveba és játszol

sziasztok!
megvan a keleti oldal ADD-ON, és azota nem indul el a jatek! :S eredeti lemezt kér!
van már valami megoldás erre?