The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4. pályán elakadtam, ott, ahol azt az arabnevû úriembert kéne a b9rt9nbõl kiszabadítanom..
azt mondja vigyem oda a hõsömet, de nem tudom mert ott a várfal, azt meg nem tudom lerombolni.
nem tudja valaki mi a teendõ? :-o
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
:-( én már örökéletre ott ragadok a nagymaminál
ha esetleg lenne valakinek egy mentése ennek a pályának a végérõl azt nagyon +köszönném
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Én elvártam volna hogy az a fekete hajú boszorka, a Rõt herceg intézõje vagy kije, milye, leygen az ellenséges lovag.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
köszi.<#smile>#smile>
Én a 2. pályán akadtam el felderítettem az egész térképet mindenhova raktam helyõrséget és 2 küldetés maradt hátra de sehogy nem tudom megcsinálni.
az eggik az hogy ahol kezdek attol északra van egy csávó és kell neki 9 gyapjú ruha de nekem nics gyapjúm hogy csináljak álítólag tõlem délre lehet venni gyapjút lementem a hõsömmel és ott egy raktár ahol van gyapjú de hiába kattintok rá nem történik semmi a gyaplyú ikon felett van egy 5 szám alatta meg 9-es gondolom azt jelenti hogy 5 van raktáron de nem lesz 5-nél több már játék eleje óta 5 van.
ugyan ez van a másik jüldetésnél ott sót kell venni a kikötõben.
valaki segítsen mer megõrülök nagyon állat a game.
ha valaki tud küldjön a 3.pályáról egy mentést a [email protected].
köszi
Re. ez elvileg 1magyaritas de nem tom hogy ti ismertek e másikat várom esetleg ha bvan másik is mert lehet hogy ez nem jo még csak most töltöm a jatekot, elõre is thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon nem sikerül megnyernem a nagyanyó bizalmát <#szomoru1>#szomoru1> mindig lecsuszok valamelyik kérésének a teljesitésérõl
valakinek valami tipp esetleg vagy egy végigjátszás valahol ?
elõre is thx
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
amikor telepíteni akarom az Eastern Realm kiegészítõt, a telepítés megkezdése elõtt ezt írja ki:
"Uninstallation information is corrupt. Installation cannot proceed"
gondolom ezelõtt valamit elcsesztem az uninstallnál. Valaki tudna valami megoldást ajánlani hogy hogyan tudnám elejét venni a problémának?
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Elöre is köszönöm a választ <#lookaround>#lookaround>
egyébként meg semmi gond! mindenkivel elõfordúlhat, hogy elsiklik vmi felett! Én csak mosolyogtam, hogy mire rá nem jöttél! <#mf1>#mf1><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
<#falbav>#falbav>
Köszi a segítséget, mindjárt meglesem! <#email>#email>
Ha elakadnátok, itt elértek! Segítek, ha tudok!
A birkák a rózsaszín karámba vándorolnak, nem hozzád!
Mind a tízet meg kell keresned, elszórva vannak 2-3-asával!
Közel kell menni hozzájuk, s elindulnak a rózsaszín területre!!
Mindjárt megnézem!
Már meg van minden szabad területem!
Bírkák nem jöttek neke a karámba, ahogy már írtam! :S
Lehet újra kell kezdenem? <#lookaround>#lookaround><#guluszem1>#guluszem1>
Méheket csinálj inkább, a sör jobban fogy!! :-)
Kicsit nõ a "morál" ha mindent ehetnek, de elvannak akkor is, ha csak egy fajta kaja van! ;-)
Az 5. pálya az "Drengir" ugye?? Én nem látok olyan feladatot, hogy szerezzek 10 birkát! Amúgy meg nyugatom, és délen van 5-5 birka!
És ha elfoglalod az északi területet, akkor még hozzájutsz 15-höz! ;-)
A 6. pályán (csak tél van) teljesítettem az egyik követelést, de a másikat nem tudom, mivel 10bírkát kellene vennem a másik falutól, de azokkal nincs kereskedelmi kapcsolatom! Így venni nem tudok! Járkáltam a pályán és néha kiabál, hogy van egy bírka, építettem is a területre õrtornyot, de nem jönnek be a bírkák a karámba! Pedig van bõven! Vmi ötlet? <#help>#help>
Meg kell várni, míg tél lesz, és a befagyott folyón megközelítve kell támadni a fakerítést!
A katonák nem tudnak kõfalat támadni, keresd meg ahol fakerités van és ott tufódsz bemenni.
Nekem 1 szövetségesem (Brekk falu) van + 1ellenfelem és itt lehet elõszõr kémet csinálni!
A kapott Kémmel bementem az ellenség Rakátárába így már én is tudok képezni! De a katonáim nem támadják meg a várfalat, se a kaput! Kémmel próváltam a kapuba megállni, hogy ne csukódjon le és hogy bemehessek a katonákkal, de úgy sem mennek be! És a 30 perc alatt nem tudom kiszabadítani a foglyot, akkor cseszhetem! Eddig mindig csesztem és ezért fordúltam hozzátok! 😊
Pls help!
Elõre is köszi!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Falat húztam a bal oldali területek köré, hogy onnan ne érhessen támadás, ezért nem jöttek az elfoglalandó szekerek!!! :-(
Lebontottam, máris elindultak!
Valaki végigvitte már a kiegészítõt?? Hány pálya van összesen??
Most vagyok a 7.-en, tehát ennyi biztos van! :-)
Utána valamin elszöszöltem, aztán kezdhettem újra onnan!
Most viszont:
6. pálya... már túl vagyok mindenen, mégsincs vége a pályának!!!
A nagy piros terület ugyan még megvan, de nem tudok bejutni, mert nem enged megtámadni... inaktív a katapultra...
Hogy a rákba fejezzem be a pályát??
Elvileg 3 db szekeret el kellene foglaljak, de nem tudok, mert nem indulnak útra! A vár elõtt akkora a tömörülése, hogy nem tud kijönni a szekér... :-(
Remélem nem bug és kezdhetem elörõl... :-(
De most összeszedtem magam...
Köszi ;-)
Gondolom itt páran jácottak a régiekkel is ezért gondoltam h ide irok...Bocs...elöre is kösi a válaszokat...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Elkezdem lerombolni a katapulttal a falat, erre vége... :-(
Mit csinálok rosszul??
Azon agyalok, hogy lehet szintet kellene lépnem???
S máris tudnék építeni??
Még mindig az 5. pálya... Elérek a várfalig, ahol át kéne jutnom!
Megépítem a harci szerkezetek mûhelyét, viszont nem tudok faltörõ kost gyártani, sõt semmit sem tudok!! Miért nem??
Vagy másképp hogy jutok át a falon??
Nekem is csak az alap magyar, a kieg az nem... :-(
Ehhez nincs még magyarítás??