1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • perko
    C:\Documents and Settings\...saját könyvtárad....\Dokumentumok\THE SETTLERS - Rise of an Empire\SaveGames\
  • Csibusz
    1.6 ot patch is fenn van a játékon de akkor wsem kereskedhetek.. a gyapjút a második pályán... Miért??-.-
  • Csibusz
    Sziasztok, feltttem a játékot meg minden és akkor kér egy aktiváló kódot.. na ugye megcrakkeltem, és akkor már nem kéri de a játák Opció részlegénél ott van mmég hogy aktiválási kód megadása..ezzel kell tördőnöm? nem lesz ugye demo a játék ettől?
  • Lanamaci
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hová menti el az elmentéseket a játék??
  • SzlobiG
    Viszont lenne itt más probléma is. A 2. pályán miért nemtudok vásárolni pl sót mikor kreskedelmi kapcsolatba vagyok velük és aranyam is van rá? Meg még helyem is, de nem csak ott seholse tudok vásárolni, pedig most az lenne a küldi nem s egy és ezért nemtudok tovább menni.:((
  • SzlobiG
    Köszi, de sajna nem változott ugyanúgy szét esik a kép.:( Na mind1 játszok így vele.
  • tototto
    látom ati-d van catalystban állítsd be: 3d fülön belül -> all settings -> görgesd le és van egy olyan hogy "Wait for vertical refresh" na ezt állitsd maximumra (always on)

ha ez a játék allergiás rá akkor nemtok segiteni de többnyire ez megoldja
  • toobz
    Sziasztok!
    Az Eastern Realm-hoz nincs magyaritás véletlen?
  • mama2
    Én problémámra senki semmit?
  • SzlobiG
    A játékba belehet kapcsolni valahol a V-syncet? Mer eléggé zavaró, hogy ha húzom a képet akadozik a gém miközbe 70FPs felett van.:(
  • koj
    Hali! Van egy problémám! Nekem a monitorom alapból picit hibás. LCD de néhány játéknál néhány meürész íhy hangyafocizik mert általában a felbotás miatt. Pl: A játék alapból 75 nemtom mi, és úgy súg de ha 60 ra állítom akkor tökéletes a kép. De itt hogy lehet beállítani?
    A gépem pedig tuti elég: Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz, 2 Gb Ram, Nvidia Gforce 8800 Gt 512 mb.
  • mama2
    És milyen crackot? Mer én már mindennel póbálkoztam de... Ezt az egyet találtam.
  • tototto
    szerintem rosz a crack, próbálj inkább valami miniimaget
  • mama2
    Hali. Meg van a játék, nagy nehezen találtam Crackot is hozzá, és magyar is. Első küldetést megcsinálom és amikor töltené be a második küldetést, kilép egy olyan hibával hogy: Error while parsing XML file és még vannak ott több dolog is, csak azt nem tudom leírni, milvel újraraktam és az első küldetés van még csak meg, és ott nem lép ki. De egyedi játéknál, az egyik térképnél ezzel folytatódik a hiba üzenet: "maps\singleplayer\me_kagunda\MapData.xml" at line 1, column 45: Unexpected Character! (STag).
    Ha másik térképet töltök be akkor is ugyanez, csak más a mapp neve. Ötlet?
  • Wasse 1
    Tudtok segíteni? 1058#
  • Láma!
    szia!

erre mi a megoldás? fél napja szenvedek vele... nem indulnak a kereskedők...
  • Sephi
    Erre senki sem tud helpet???
  • norbaj
    Helló Mindenki!

Én is itt kaptam segítséget úgyhogy viszonzom.

ITT A MAGYARÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://rapidshare.com/files/76363067/settlers6_magyaritas.rar.html
  • Wasse 1
    PLS HELP!Az a baj, h amikor elindítom kéri a sorozatszámot.Nem lehet vhonnan letölteni, vagy cracket szedni hozzá?PLS HELP
  • Sephi
    Az expansion masodik palya... nos sikerult kovet szerezzek a keleti faluban de SEHOGY nem tudok toluk venni semmit. Masikbol sem. Odamegyek a lovagommal, ranyomom, van eleg penzem, de megsem tortenik semmi.

Miert? 1.5 van fent...
  • Wasse 1
    Köszi!De most a sorozatszámot kéri...Tud vki adni?
  • Palika1989
    www.gamecopyworld.com - jegyezd meg :)
  • Wasse 1
    sziasztok! Nem tud vki egy cracket a gamehez linkelve?
    Előre is köszi!
  • Peti011
    Elméletileg nincs hozzá magyarosítás
  • Palika1989
    hát esetleg próbáld meg vmi fájlcserélővel. vagy torrent és szedsz hozzá magyarosítást.
  • Peti011
    Vki nem tudja h hol tudom letőlteni a settlers 4-et + kieg-et magyarul?
    Ne legyen fizetős oldal.
    Előre is köszi.
  • Palika1989
    Aha, de mivel nyomom le a falat mikor katapultom még nincs sima egységek meg nem tudják támadni. Ha meg csak a hőssel megyek oda akkor is egyből becsukódik a várkapu előtte. :(
  • Rusy
    Jaaaaa szöktetni csak hőssel lehet le kell nyomnod a falat és úgy tudod
  • Palika1989
    Tolvajjal bejutottam, már összes épületet kiraboltam amit tudtam, de bármelyik toronyhoz megyek, nincs semmi gomb ami aktiválná a 'szöktetést'.
  • Rusy
    A tolvajjal kell, azt beengedi a kőkapu

Tudja valaki mikor jelenik meg a kieg?
  • Palika1989
    Hello!
    a 4. pályán mikor azt az emberkét kell kiszabadítani a börtönből, hogy kell tenni? :D Már próbáltam 10 tolvajjal is de a kőkapun sehogy se tudok bejutni a többi harcossal! Mi a megoldás?? :(
  • R1200Gs
    Sziasztok!
    Tegnap letöltöttem az alapjátékot, és a kiegészítőjét. Feltelepítettem, de nem néztem meg milyen a Rise of an Empire, egyből fel raktam az Estern Realmot. Azt kérdezném, hogy így is az alap játékkal kezdem, és ha annak a végére érek akkor kezdődik a kiegészítő, vagy így csak a kiegészítővel tudok játszani?
    Üdv Tibi
  • Hompi01
    Na végigvittem király volt uccsó pályán 3 helyőrséget kikell nyirni én simán kiszabaditottam aztán a társaim a keleti szárnyat megkatapultozták aztán én betörtem és kinyirtam őket :D ennyi amugy az uccsó video nagyon király volt ! :P
  • Rusy
    utolsó pályán hogy kell kiszabadulni a hőssel nem tudok
  • Hompi01
    Na sziasztok ismét megoldottam 14-dik pályánál vok k**** jó akinek kell segítség szóljon az 1.5 patch kell hozzá és lehet küldeni !-csak ujra kell kezdeni a mappot :S de sebaj :P 8.-dik pálya őőőő tudsz adni egy képet és segitek !
  • rambuu
    Hi!

ÉN is itt vagyok le akadva! Valakinek van valami megoldása?
    Vagy te Hompi megoldottad már?
  • MrSnake
    #1003 !
  • The Best
    Sziasztok a 8 pályán elakadtam tudnátok segiteni köszike.
  • Hompi01

Sziasztok valaki segítsen hogyan kell küldeni gyapjút második pálya :S nem akar menni vikingeket is visszavertem meg minden. :-(
  • MrSnake
    Lépésről lépésre csináld végig a feladatokat, és jobb fent meg fog jelenni egy kard alakú ikon na ott lehet. De majd vas is kell meg fegyverkovács.
    Ez még tutorial.