The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!De most a sorozatszámot kéri...Tud vki adni?

Palika1989
www.gamecopyworld.com - jegyezd meg 😊

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

sziasztok! Nem tud vki egy cracket a gamehez linkelve?
Elõre is köszi!

Elméletileg nincs hozzá magyarosítás

Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/

Palika1989
hát esetleg próbáld meg vmi fájlcserélõvel. vagy torrent és szedsz hozzá magyarosítást.

Vki nem tudja h hol tudom letõlteni a settlers 4-et + kieg-et magyarul?
Ne legyen fizetõs oldal.
Elõre is köszi.

Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/

Palika1989
Aha, de mivel nyomom le a falat mikor katapultom még nincs sima egységek meg nem tudják támadni. Ha meg csak a hõssel megyek oda akkor is egybõl becsukódik a várkapu elõtte. 😞

Jaaaaa szöktetni csak hõssel lehet le kell nyomnod a falat és úgy tudod

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Palika1989
Tolvajjal bejutottam, már összes épületet kiraboltam amit tudtam, de bármelyik toronyhoz megyek, nincs semmi gomb ami aktiválná a 'szöktetést'.

A tolvajjal kell, azt beengedi a kõkapu

Tudja valaki mikor jelenik meg a kieg?

Palika1989
Hello!
a 4. pályán mikor azt az emberkét kell kiszabadítani a börtönbõl, hogy kell tenni? 😄 Már próbáltam 10 tolvajjal is de a kõkapun sehogy se tudok bejutni a többi harcossal! Mi a megoldás?? 😞

Sziasztok!
Tegnap letöltöttem az alapjátékot, és a kiegészítõjét. Feltelepítettem, de nem néztem meg milyen a Rise of an Empire, egybõl fel raktam az Estern Realmot. Azt kérdezném, hogy így is az alap játékkal kezdem, és ha annak a végére érek akkor kezdõdik a kiegészítõ, vagy így csak a kiegészítõvel tudok játszani?
Üdv Tibi

Na végigvittem király volt uccsó pályán 3 helyõrséget kikell nyirni én simán kiszabaditottam aztán a társaim a keleti szárnyat megkatapultozták aztán én betörtem és kinyirtam õket 😄 ennyi amugy az uccsó video nagyon király volt ! 😛

utolsó pályán hogy kell kiszabadulni a hõssel nem tudok

Na sziasztok ismét megoldottam 14-dik pályánál vok k**** jó akinek kell segítség szóljon az 1.5 patch kell hozzá és lehet küldeni !-csak ujra kell kezdeni a mappot :S de sebaj 😛 8.-dik pálya õõõõ tudsz adni egy képet és segitek !

rambuu
Hi!

ÉN is itt vagyok le akadva! Valakinek van valami megoldása?
Vagy te Hompi megoldottad már?

#1003 !

Sziasztok a 8 pályán elakadtam tudnátok segiteni köszike.

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Sziasztok valaki segítsen hogyan kell küldeni gyapjút második pálya :S nem akar menni vikingeket is visszavertem meg minden. :-(

Lépésrõl lépésre csináld végig a feladatokat, és jobb fent meg fog jelenni egy kard alakú ikon na ott lehet. De majd vas is kell meg fegyverkovács.
Ez még tutorial.

help második pálya
mit kell csinálni
felépítettem a várost minden tartomány enyém, katonát mért nem tudok csinálni, vagyhogy kel? merrt igy nehéz lesz harcolni help sürgõsen
köszi elõre is
Itt van crack: http://www.gamecopyworld.com/

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!

4. pálya ,de nem tudok a Brekk nevû faluval szerzõdést kötni!

Mi a baj?

Segítsetek
Köszi
Pharaoh
Szerintem arra gondol, hogy sivatagos pályán csak oda lehet tenni, ahol zöld a talaj.

hi! help! 2. pályán járok, és farmot kéne építeni, de csak elvileg termõföld mellé lehet, hogy lehet termõföldet csinálni?
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?Feltelepítettem a játékot,de sehogysem indul.Crackot sehol nem találok hozzá.ha indítani akarom egybõl elkezdi neten frissíteni a játékot.Ha nincs kapvcsolatom akkor pedig nem reagál az indításra.Mit csináljak hogy induljon?'.6 patch-et felraktam!!Elõre is köszönöm.Üdv
Ha beírod alul a keresõbe, hogy magyarítás, neked is kidobja.
Egyébként #780

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hali köszi müködik. Csak nem tud valaki magyarositást mert 1 kicsit nehéz angolul😞

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Robez84
Csak Daemon Tools-t használj mert a többi szart sem ér!!!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
mert régi a Daemon tools...tölsd le a 4.12-est!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Sziasztok nem tudja valaki miért nem tudom berakni a virtuális meghajtóba ezt a játékot?

Robez84
hali nem tudna valaki az Easter realm kiegészítõjéhez Cracket-küldeni vagy linket?
nagyon megköszönném

én egész hamar odaküldtem a halakhoz a katonákat, és akkor még nem volt ott senki

Ezek megvoltak,de a halakat annyian védik,hogy 100 emberem odaveszett már!akkor hadjam a halakat,és inkább hajtsak az ostrom gépekre? mert szépen sikertelen küldetés lessz mindig a vége! csak tudnám h miért? a kémet már ahogy beér megölik! volt hogy direkt 4-et is küldtem hogy megvédjem a halászokat de hiába!annyi katonája támad le,hogy én a vezéremmel is közbe csaltam el ,de mégis. azé köcce azt próbálkozok csak kezd unalmassá válni 😊

Hali!ennél az anyókánál mit lehet csinálni? arany.farkasok megvan!halat nemlehet,mert 100 védik!az ostromgép meg idõre nemkészül el!jól elakadtam ezmiatt!valami tipp-et vagy mentést ha kérhetek azt megköszönném szépen!
de van trainer az 1.0 as verziohoz
köszi
Törölt felhasználó
Nekem is ez a problémám valszeg hibás a verziónk. Reloaded verzióval müxik.
Sziasztok!
A második pályán az a jelenség, hogy amikor a sót kell venni, hiába klikkelek a kikötõben a megfelelõ gombra, nem történik semmi, nem indul el szekér, nem veszi le a pénzt. Nincs ötletem: elnéztem valamit vagy hibás a játék(om)?
Köszi a segítséget elõre is.
Törölt felhasználó
Nekem CloneCD-s verzió.
Nem kell regelni. Nekem a reloaded verzió van meg, feltettem az 1.5ös patchet meg krekkeltem (lásd: #1003), és tökéletesen mûködik.

Törölt felhasználó
Letöltöttem már a cracket de még mindig nem jó:S
DonPapa
akkor ezek szeritn innét kezdve ne lehet vele játszani csak ha reggelem ?

ahhoz meg kéne szám 😮

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
találkozott már valaki ilyen ablakkal ?

hogy lehet ezen továbbjutni ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Törölt felhasználó
Hali
A 2. pályán mikor gyapjút kell venni akkor hiába kattintok a kis ikonra a déli faluba nem csinál semmit. Mitõl van ez<#confused>
Dragooon
óó, kipróbálom, köszi szépen ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

JethroHUN
Már tudom mi hol a hiba, a készítõk nem voltak felkészülve a támadni szeretõ játékosokra, már nem tudom melyik küldetés volt, csak az a léyneg h a tuloldalo az ellenfél bázosa de nem kellett megtámadni, de én ledíúrtam az egészet, persze ettõl még nem nyertem <#zavart1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pharaoh
A fal egy része fából van, de oda csak jégen lehet eljutni, Várd meg a telet és vigyél néhány katonát és gyújst fel a falat.