1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • Lyyndaa
    Köszönöm a segítséget máshogy próbáltam a másolást és megoldódott Örök hála :)
  • Lyyndaa
    Köszönöm de ez volt az első próbálkozásom de nem nagyon jött össze!Vmi más ötlet?
  • tototto
    megnézed mi a fájl struktúra ott ahova telepitetted és értelemszerűen oda bemásolod őket
  • Lyyndaa
    Sziasztok!Remélem tudtok nekem segíteni!Letöltöttem a Settlers 6 ot és a magyarosítást is csak nem tudom hogy kell magyarosítani!A magyarosítás mappában egy "bba" és egy "Support" mappa van!Jó lenne ha segítenétek!Nagyon Köszönöm
  • traktor0007
    1% remelem reggelre meglesz
  • Promi #1233
    Kíváncsian várjuk
  • traktor0007
    na leesett a szoveg ertelme toltom a jatekot es majd meg holnap este irok hogy mi az allas eloreis koszonom
  • traktor0007
    figyeljetek elhiszem hogy nagyon untatlak de ha joemberekvagytok akkor segitetek ennek a "balfacanak" elinditani a jatekot
  • traktor0007
    mejik kertes szoweget?
  • tototto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.mininova.org/tor/1462351
    de a torrentezés mikéntjét bocsi de nem fogom leírni, hosszú lenne :)

• traktor0007
    legyszi legyszi nem talalom sehol a jo verziot
  • Promi #1227
    LOL fel ne rakjuk helyetted?
  • traktor0007
    ismet azt irja ki tudodmit van egy otletem agy egy linket ahonnan leszedhetem ujra a jatekot es azutan megprobalom
  • tototto
    valamit már elrontottál, uninstalláld a játékot és tedd ujra , és utánna tedd fel a patchet, igy most nem tudom mi lehet a hiba d elvileg egy frissen telepitett játék + utánna a patch kell hogy menjen
  • traktor0007
    bocs de ezzel is van valami ezt irja ki :the settlers-rise of an empire could not be found!ezt irja mit tegyek ?
  • traktor0007
    koszonom a tajekoztatast nemtom hogy hogy tudnam meghalalni neked ezt koszi
  • tototto
    ha lejön rákattintasz kettőt és elindul elvileg azt a helyet fogja felajánlani ahova telepítetted, ha nem akkor betallózod és feltelepíted next next next asszem :D
    na ha ez megvan akkor indítod a játékot és elvileg mennie kell
  • traktor0007
    nezdel kerlek nekem hogy enyire nemertek a gephez de ez van koszonom mindkettotoknek a segicseget!
  • traktor0007
    koszonom koszonom most meg csak anyit hogy legyszi magyarazd el hogy ezt hova is kel beraknom mit kell csinaljak ezzel ?
    pliz
  • tototto
    filefront
  • traktor0007
    nagyon megeccer nagyon koszonom de ha tudnatok kuldeni errol a 1.71-es patchrol linket azzal megkonyitened a dolgom ja es megeccer koszonom a segicsegedet
  • tototto
    naja abban kiszedték a másolásvédelmet :)
  • Narxis
    Tedd fel az 1.71-es patchet.
  • traktor0007
    sziasztok nekem van egy ojan bajom hogy ker egy valamifele aktivalo kulcsot de nemtalalok sehol megkoszonnem ha valaki adna egyet eloreis koszonom sziasztok
  • nagy1miklos
    Most csak én vagyok szerencsétlen vagy tényleg nem lehet beszerezni a kiegészítőt? Persze jó lenne magyarul,de ha nem megy akkor is szeretném kipróbálni az editort. Valaki adjon nekem egy linket ahonnan le lehet szedni, ahol eddig megtaláltam az mind fizetős, akkor már akár ubitól is megvehetném.
  • nagy1miklos
    Ezer hála, megtaláltam. Mindig azt hittem ezek normál küldik és visszaléptem előtte. Még egy kérdés van már pályaszerkesztő a játékhoz? Esetleg a kiegészítőben? Szeretek szanaszét építkezni mindenféle "szomszédság" nélkül.
  • Narxis
    Ha elindítod a Hadjáratot/Campaign-t akkor az első pálya vagy első 2 az gyakorlóküldetés.
  • nagy1miklos
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani miért nincs/nem találok gyakorlóküldetést a játékban? Eléggé el nem ítélhető módon csak letöltött verzióm van egyenlőre, mindenféle kieg és/vagy patch nélkül. Van egy olyan emlékem hogy egyszer valamikor pár windows-al ezelőtt találkoztam tutoriallal de most egy istennek nem találom.
  • Narxis
    Asszem van.
  • totus
    Van a kiegészítőhöz patch???????Most kezdem el és nem akarok abba a hibába esti mint az alap játéknál!
  • szirmay
    Hali!
    Felrakom a játékot,update lemegy,elinditom valamelyik pályát és betöltés közben kilép a játékból!
    Tipp hogy mitől lehet ez?
    Win7-em van,lehet ez a gond?
  • zso23
    Nem! Mert ha felteszed valamelyik patch-et, akkor az nem kompatibilis az előző vezióval. Előről kell kezdened.
  • Promi #1206
    Igen
  • totus
    Hello!!

Nekem az lenne a kérdésem h fel lehet úgy patcheli a game-t h nem veszik el a mentés???Le akarom szedni a patchokat.A hetedik pályán vok és nem szeretném h elvesszem a mentés.
  • nico000
    sziasztok ott akadtam el mikor az egyik lovagot kell kiszabadítani a börtönből. Azt írja menjek oda a lovagommal a börtönhöz, de a várkapun nem engednek be csak kémeket de azokkal nem tudok mit csinálni.
    HLP
  • Ombika
  • zso23
    Update magától letölti az 1.71 Patchet, ehhez nem kell crack! Magyarítás:

4shared v. speedyshare
  • Ombika
    Melyik patchet erdemes feltenni amihez van crack? Honositas letezik hozza?
  • Killió
    nem ctrl hanem shift.
    Boccs, hogy javitok!
  • Killió
    Ha megcsinálod a feladatokat akkor hamarosan vége lesz a télnek.
    Jobb alul van egy "panel" abban van a kistérkép, a tetején vannak gombok, az egyiken egy ház, arra rá nyomsz akkor megjelennek a nyersanyag begyüjtő épületek, az "árus" épületek és a katonai épületek, na ott rákattintasz a kiválasztott épület képére, alul megjelenik 1-2 kép (egyiken fogaskerekek melletük áthuzott karika, másikon ládák melletük áthuzott karika) a fogaskerekesere kettintva leállithatod a gyártást, a másikal az eladás állitod le, vagyis nem veszik meg az árut.