1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
  • CaviaR
    4.12-es Daemon kell neki, régebbi nem jó
  • The Best
    Hiába mountolom be semmit nem csinál kezd elszomoritani.
  • The Best
    Sziasztok. Ti milyen virtuális programot használtok mert nekem se a daemon se az alcohol nem nyitja meg. Pedig nagyon szeretnék vele játszani. Elöre is köszi
  • HoReSz1975

15. az utolsó pálya, vagy mennyi küldetés van
  • Pharaoh
    Katonákkal ki kell nyitni a kaput.
  • HoReSz1975

komolyan, a 15. pályán hogy lehet kijutni a várból

• HoReSz1975

ott a köszönöm nem látod b*****g főnők
  • Promi #871
    Eloszor is szivesen alma masodszor is szivesen alma harmadszor jusson mar eszedbe + koszonni ha valamit kersz b@zmeg l@ma azutan erdeklodj.
  • HoReSz1975
    A 15, pályán hogyan lehet kijönni a várból, az ellenség várából indulok és nem enged kijönni és kinyírnak
  • HoReSz1975
    Skacok, aki nem tudná fríssités után a kínai no dvd .img -vel megy a játék
  • Promi #868
    Ctrl+1 es az 1 es gomb nyomasara akik benne voltak a csapatba, ki lesznek jelolve.Aztan Ctrl+2 Ctrl+3 stb.
  • HoReSz1975
    a csapatokat nem lehet összevoni pld.: ilyászok egy gombnyomásra vagy a gyalogosok egy kattintásra

• HoReSz1975
    Hi

Ép az a lényeg, hogy nem szabad patch -elni, mert nem fog működni.

A 13 pályán hogy nyomultatok , kiírtanak mindenkit, nem tudok ilyen gyorsan segíteni és építkezni és persze a saját védelmemet ellátni

hány pálya van amúgy

13. pályán mit csináltatok
  • KraZ
    Építs még egy olyan terméképítő épületet
  • tornius
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam az 5.pályán. Elkéne hozni 18 terméket az egyik faluból de 15 terméknél többet nem hajlandóak szállítani. Nem tudom mit csináljak ezzel mert így nem tudom teljesíteni a pályát. Ha valaki tudja írhatna. Előre is köszike.
  • sgamez
    Próbáltad újrakezdeni?
  • shesaid
    már mindenhogy probáltam, de nem sikerül sehogy sem... nagyon szomoru vagyok ám emiatt!!!!:(
  • sgamez
    Hello!
    Nem próbáltad visszalopni tőle?
  • KraZ
    Vagy a cracked nem jó. Keress a gamecopyworld-on
  • KraZ
    Talán crack kell a patch után,de már nem emlékszem
  • martin1992
    felraktam de megpróbálom újra
  • CaviaR
    Paraoh: Köszönöm, így már sikerült.. :)

shesaid és martin1992: CloneCD-s verzióhoz van fix (BBLua51.dll) tegyétek fel ha még nem tettétek volna, ez valszeg segít.
  • martin1992
    sziasztok
    The.Settlers.VI.Rise.Of.An.Empire-CLONECD ez a verióm van meg felraktam ,patch mappa és fixed mappa tartalma bemásolva, bin könyvtárból játék indítva és néha játék közbe kilépked úgy hogy kifagy és magától kilép
    segítségeteket várom
    plusz felraktam az innen letöltöt valaki által belinkelt kiszedet magyar nyelvi féjlokat
  • shesaid
    az a daemon van nekem. van amikor bejön a jatek, de akkor nincs kép...amugy azt irja ki rakja be a jo cd-t.... a ép jo lenne jatekra, mi a baj akkor?
  • Pharaoh
    A szikláknál macerás a fal, nem mindig építi teljesen a szikláig és így a fal és a szikla között lesz egy kicsi rész. Próbáld meg a falat újból építeni a sziklánál, hogy a hősőd ne tudjon ott átmenni.
  • CaviaR
    Tudnátok segíteni? Elakadtam a 2. pályán :P. Az volt a dolgom h tradeljek szomszédfaluval, meg h meggyújtsak egy jelzőfényt, és már csak az maradt h vegyem körbe a birodalmat fallal. Teljesen körbe vettem már (kjivéve a szikláknál, de oda nem is tudok rakni falat), de nem hajlandó teljesítettenk venni. Mi kéne csinálni?
  • KraZ
    Talán régi a daemonod. Nekem a daemon lite 4.11.2 van és megy.
  • Rusy
    Hello keresek egy eredeti magyar verziós Settlers - Rise of an Empire játékot ha valakinek van eladó írjon
  • shesaid
    Sziasztok. letöltöttem a játékot, telepiítettem, átmásoltam a fixed mappábol a dolgokat, patcheltem,de nem indul el. azt irja hogy helyezzem be az eredeti lemezt.mit tegyek? ugy szeretnék már játszani vele. a másik játékase indul a settlersnek.a :( a 3d-s
  • biri1974
    Sziasztok! © Dulli -nak
    A 12. pályán és elfoglaltam az ellenség várát, 3 katapulttal tudtam csak lerombolni és amikor teljesen leégett, akkor megnyertem a játékot, mert ott volt a 3. kincs.
    Én most a 13. pályán szenvedek és nekem is az a problémám, mint előttem itt valakinek, hogy állandóan teljesen szétvernek. Segítsen az aki tud valami ötletet, vagy esetleg a megoldást is. Köszi.
  • Hoppácska
    Sziasztok!

Settlers - Rise of an Empire játékhoz szeretnék segítséget kérni!

A párom elakadt a 15. pályán, és már félek, hogy a gép fogja bánni a dolgot, tud valaki esetleg pályakódokat ehhez a játékhoz, ami megkönnyíthetné a dolgát?
    Előre is nagyon köszi, ha valaki tud segíteni!
  • martin1992
    nem a pálya a hibás mert újrakezdtem
  • Pharaoh
    Szerintem kezd újra azt a pályát, lehet bugos
  • martin1992
    sziasztok
    The.Settlers.VI.Rise.Of.An.Empire-CLONECD ez a verióm van meg felraktam ,patch mappa és fixed mappa tartalma bemásolva, bin könyvtárból játék indítva és néha játék közbe kilépked úgy hogy kifagy és magától kilép
    segítségeteket várom
    plusz felraktam az innen letöltöt valaki által belinkelt kiszedet magyar nyelvi féjlokat
  • atibacsi1977
    Hello! Tudna nekem vki egy 3.pálya eleji mentést küldeni, mert midig kifagy , amikor betöltené ezt a pályát! a cimem [email protected]
  • szimida
    Helló! Letöltöttem a játékot, de crack sajna nem volt mellékelve hozzá.:(
    Ha valaki linkelne egyet a clonecd-s változathoz, azt megköszönném, mert én nem találom sehol.
  • Dulli
    Senki nem tud akkor segíteni nekem a 12-es pályán hogy mit is kéne csinálnom?
  • martin1992
    sziasztok
    segítségeteket várom
  • Dulli
    le van a vára is mer mind a 2 lerombolódott de sztem ez nem az a mission.jah és amikor lerombolodott akkor meg mondta a romnál aki ott van hogy nekem adja de nem történik semmi.
  • Pharaoh
    A várát a leromboltad? nem abban van?