1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
JonasSandor #1358 Az online részbe megint jött az a szerveres hiba mitől van? Mostanába elég sűrűn jön elő. -
Tibbbor #1357 Én is magyarítást szeretnék, de amit ajánlasz, azt képtelenség leszedni. Hálózati hiba miatt a letöltés meghiúsul. :(
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2021.09.10. 12:08:49 -
JonasSandor #1356 Az online részét nyomjátok? -
mate23 #1355 van kód a játékhoz?
-
Balázs 17 #1354 -
goofy666 #1353 http://data.hu/get/2973001/The_Settlers_6_Rise_an_Empire_Hun.exe.html
telepítő -
Balázs 17 #1352 Hi
Hátha valaki még idetalál
Feltudná tölteni valaki a magyar nyelvi fájlokat? -
Jossua #1351 akinek van kedve coopozni az írjon privit ! -
nagygepard087 #1350 SOS !!!
Hali ! én a 8. pályán akadtam el akárhogy csinálom nem sikerül teljesíteni a küldetést.
Kérlek segítsetek !!
-
#1349 segítenétek hogy hol lehet letölteni pályákat vagy hogy kell használni a pályaszerkeztöt? -
SilverMoon000 #1348 Megoldottam, köszi -
SilverMoon000 #1347 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
a 14. küldetésnél járok, és lehet hogy elrontottam.
Itt van az hogy a 3 falut kell megvédeni, és folyamatosan ostrom van, de aztán én önszorgalomból elindultam és legyalultam pár ellenség táborát. A térképen felül az egyikbe később küldetést adtak, hogy a kémemmel menjek oda és lopjam el a terveket. Hát akkor a terület már az enyém volt, de lebontottam az őrtornyomat, és vissza vették, felépítették a sátrat amiből tudnak is lopkodni a kémeim, de már vagy 5x megyek oda lopkodni 10-15 kémmel, normális ez? vagy teljesen összezavartam a játékot azzal, hogy már előre elfoglaltam a célterületet? Már nem szeretném újra kezdeni, de kicsit sok hogy vagy 40 tervet már elloptam és még mindig nincs kiút :(
Köszi előre is! -
#1346 Készítettem egy videót
-
boxing #1345 sziasztok.eredeti játékom van és az lenne a kérdésem hogy win7-en elindul-e? mert eddig másik gépen játszotam és azon xp volt.légyszi segítsetek.
üdv -
#1344 Mindegyiket. -
#1343 Sziasztok, meg szeretném kérdeni, hogy melyik patch-et érdemes feltenni? Vagy mindegyiket fel kéne? Köszi előre is -
#1342 Meg kell várni mig tél lesz és befagy a viz! -
deicide #1341 Üdv..
Az én életembe most jött el a Settelers VI és eszi az életemet rendesen..!
a 15 pálya borzolja a kedélyeket..!
Mégpedig elmentem a kémmel a várba ott kiderült hol vannak a foglyok azok egy szigeten vannak de én hogy jutok a szigetre...?
Mert itt a csónak játszik de nem értem hogy...!! -
hollofekete #1340 Sziasztok!
Megint elakadtam, méghozzá a 6.pályánál. Én is úgy jártam, mint előttem páran megkaptam a búzát, de a kenyeret az én embereim ették meg. Szóval nincs búzám, megcsináltam minden küldetést, minden terület az enyém és
nem tudok továbbhaladni. Valaki? Segítene esetleg?
Előre is köszi. -
hollofekete #1339 úgy nem sikerült, de így viszont igen -
hollofekete #1338 RÁJÖTTEM!
Én úgy csináltam, hogy oda küldtem egy adag kardos+íjászt és mindkettőnek megparancsoltam, hogy ugyanazt a rönkfaldarabot támadja meg. Jöttek volna oltani, de kevesen voltak és ledőlt a fal. -
#1337 Olvas vissza 3-4 et -
hollofekete #1336 Valaki tudna segíteni? Elakadtam annál a küldetésnél amikor azt az arab vagy milyen származású hapit kell kimenteni az ellenségtől időre és nem tudom, mit kell csinálni. Hogy kell bemenni az ellenséges várfalon? A tolvajt már beküldtem, ki is hozta az infót, de utána hogyan tovább?
VALAKI SEGÍTSEN!!!!
Előre is köszi annak aki megszán:) -
#1335 Sziasztok.
A sivatagos pályán nem tudok csak egyszer küldeni vizet hiába van a kútban elég :(
Nem tudja valaki miért?
-
#1334 Hát pont ez az! Nem tudok bemenni, pedig látom, hogy ég. Odajönnek az emberek és eloltják. Már 10x próbáltam, nem ment. Lehet, hogy én vagyok a láma, de nem ment. -
#1333 Fel tudod gyujtani, miután elég be tudsz menni. -
#1332 Igen, igen. A kém bement, kijött és a haver megkért, hogy szabadítsam ki. Na ezután mentem a cölöpfalhoz, mert azt olvastam it, hogy csak a cölöpfalon lehet bemenni. Na nekem ez nem sikerült. -
#1331 Sziasztok.Ez jó verzió???
The Settlers VI rise of an empire [PC-DVD] [Multi5] REPACK ISO -
#1330 Ha egyre gondolunk, akkor oda 1 kémet kell be küldeni. -
#1329 Ha tud valaki segíteni: Amikor a befagyott folyón át odamegyek, a fa várfal ugyan elég amikor felgyújtom, de bemenni nem tudok, mert szinte azonnal felépítik. Pedig az összes katona (amit enged csinálni) ott van. Másodszor pedig még támadni sem engedi a falat. Így itt elakadtam. -
iWild #1328 Itt megtaláljátok többek közt a Settlers sorozatot is kiegészítőkkel együtt!
Rapidshare, megaupload feltöltések.
---> http://www.latestdown.com/settlers.html <---
-
arathor #1327 vagyis az ellenség területére -
arathor #1326 a 4. pályán nem tudok bejutni a várba mit kel csinálni?? -
marci555 #1325 Heló!
A 2. pályán nem tudom leszállítani a 9 gyapjúkabátot a falunak, de nem értem miért. Egy csomó határos tartományom van velük, a 9 kabát is megvan. A másik kérdésem, hogy ebben a küldetésben lehet katonákat toborozni, mert nem tudom hogy kell. A harmadik az lenne, hogy hogyan kell a városfalat felépíteni? Minden épületemnek benne kell lenni, vagy van olyan rész aminek nem kell benne lenni?
Előre is köszi! -
dzsihad01 #1324 köszi a segítséget! -
#1323 nem kell... -
#1322 nem tud vki adni egy működő trainert?
kipróbáltam már az összesen, de egyikkel sem jutottam semmire...
(1.7-es verzióhoz!) -
#1321 ok köszi! -
#1320 Asszem csak az utolsót. Magyarosítást nem tudom. -
#1319 köszi, és az összes patchet fel kell rakni vagy csak az 1.7-et? (asszem ez az utolsó patch)
és a magyarosítás menni fog az 1.7-es patchel?