Külön Vista az EU-nak és Dél-Koreának

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
áh, megtaláltam 50-60k. hát igy tuti h nem veszek vista-t😞
Rage47
mennyibe fog kerülni a Vista nem tudja vki?
Az OneCare már megy rc2 alatt ?
Kiadják az EU-s "N"-es verziót igaz, hogy az EU bizotsági tagokon kivül senki nem veszi meg, de ha véletlenül valaki ilyent kapna a gépéhez. Akkor az M$ lapjárõl letöltheti a "patch"-et hozzá amivel teljes értékû verziója lesz (a Médiaplayer nélküli verziónál is ezt csinálták).
Jagh <#eljen>
asysoft
Gyanítom addig is optimalizálnak, javítanak bizonyos részeket, hisz egy irodai gépen nem fognak használni pl MediaCentert/DirectX-et. Márpedig játékok terén még lassú...

/*WTF?!*/

asysoft
"A beépített keresõ egyenlõként kezeli a különbözõ keresõmotorokat, vagyis szabadon választhatunk, nem kell ragaszkodnunk a Vista saját keresõjéhez."
Miért, eddig máshogy volt?😊 Vista telepítés után egyik elsõ lépésem mindig a keresõmotor Google-re való átállítása volt... Azóta azt használja.

/*WTF?!*/

Én csak azt nem értem, hogy ha novemberre kész a Vista, akkor M$ miért nem dobja piacra karácsony elõtt a home usereknek szánt változatot is? <#nemtudom> Karácsonykor biztos nem keveset adnának el belõle... Nem mintha érdekelne mert úgysem vennék, csak nem látom a rációt a januári megjelenésben...

← ElőzőOldal 2 / 2