SPECNAZ: Project Wolf

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
te melyik wallhacket használod?<#ravasz1><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Igen igen! 😊 Te is ott voltál? 😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Aha laggoló emberkék ugrálnak a háztetõkön és lõnek Thomsonnal közben gránáttal szórnak pontosan mint a 2.Vh ban ugye?

Persze, de én itt az alalpjátékra gondoltam. Tudom h vannak modok amikkel már sznte ArmedAssault hatása van de azokhoz tényleg burtális gép kell. Hát a Resisance tényleg pofás de azért ma már nem az igazi. A CoD2 pedig továbbra is egy csillivilli realism nuku game...<#vigyor4>
lol
Sanyix
Na hát ez az, hogy még nem játszottál jobbal, pedig van jobb 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
"Ronda de még ma is nagy rajongótábora van." ezt gondold át mégegyszer 😊 alapon lehet hogy ronda, resitance-val már egész jó, pár moddal, meg már nagyonjó 😊 csak brutális proci meg memória kell hozzá.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

én a COD2-nél jobb játékkal még nem játsszottam!Multi-ba nagyon király!!!!<#gun><#violent>
Khm.... A COD2 egy istenárkád qurvaszar csilli-villi játék. A realizmus benne Kb a 0-val egyenlõ. MÁr csak a multi kill-es beszólások a rocket-jump és a railgun hiányzik belõle. Engem is az OFP váltott meg. A pályaszerkesztõvel nagyon jókat lehet nyomulni.
Azért egy második világháborús kvéket nem hasonlítanék egy taktikai FPS-hez... <#vigyor2>

szerintem meg a Call of Duty 2 a neked való játék
felejthetetlen játékélmény
izgalmas esti mérkõzések
ez a CoD2...

VRSDM
America's Army - neked lett kitalálva... 😊

u dont have to listen anybody else but me

Na kérem szépen, én végignyomtam az IGI-t, a Ghost Recont és az OFP-t is.
A konkluzió:

IGI : Kellemes kis darab de a végét nagyon untam, multira nem emlékszem (egyáltalán volt?)

Ghost Recon : Jó lett volna, de a nevetségesen kis pályák nem nagyon jöttek be.

OFP: Ez volt az a játék, ami után azt mondam magamban: SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK CÉLKERESZTES, MEDIPACKOS, ÖTTÁRATLÖVÖKAZEMBERBEMIREMEGDÖGLIK TIPUSÚ JÁTÉKKAL JÁTSZANI. És azóta is hanyaglom ezeket. Jöhet nekem dúm3 halflife2 megálloszthonor, stb. nem érdekel a csillivilli grafika, ha nincs mögötte semmi.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Na, kitaláltam.
Nektek nem kell más, mint hogy az engine kirendereljen 18 darab 2048x1024, 8xfsaa duqwhuiew képet, arra rácsorgatjátok a nyálat, oszt amikor megvan a gamma, akkor 800x600-ban végigtoljátok 😊

Menjetek HL2-zni...
Éljenek a nem full agytalan gamék!

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Helo
Az Igi Project az eddig általam játszott játékok közül a legkirályabb. Még ma is van, hogy felteszem és végignyomom. HA az ilyet szereted, még tudom ajánlani a Ghost recon-t, bár az nem magányos harcolás, hanem csapattal kell menni-irányitani.
Fut az IGI XP-n

Baromi ronda ez az új dizájn!

Az OFP az IGI nél 1000x több taktikai lehetõséget rejt. Mindent megtehetsz csak nem minden jön be. Ronda de még ma is nagy rajongótábora van. És az Armed Assaultig az OFP a legjobb taktikai FPS.
Gondolom a P IGI már nem mai játék. Szal arra vagyok kiváncsi hogy fut e XP alatt? Az OFP2-t én is nagyon várom.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én próbáltam az Igi-t de abszolút nem jött be. Az Ofp mindent visz!
Még most is szívesen játszok vele. Ja és nemsokára jön az Armaa, azaz ofp2!
Az OFP-t nem ismerem, de sokat IGI2-ztem.
Nah igen az IGI2 nagyon ott volt! Sõt néha gondolkodom, hogy fölteszem megint!
Erre a játékra is nagyon kiváncsi vagyok és amodó lennék, hogy inkább legyen szarabb a grafikája, minthogy hent-menet legyen az egész..

A cod2 meg a hozzáhasonló csilivili, de agyilag zokni taktikai lehetõségekkel megáldott fps-eket utálom. Primitív közönséges hentelés az egész. Ráadásul mindegyik egysíkon mozog.
Az OFP-t szerintem még semmi sem multa felül. Leszögezném, hogy jelenlegi véleményem szerint, mert a Project IGI-rõl eddig még nem is hallottam. Akik ismerik az OFP és a P IGI-t azok tanácsát és véleményét szeretném kérni, hogy melyik a jobb.

ui: ha ez a játék csak félig is megközelíti az OFP feelingjét, akkor biztos hogy megszerzem. A grafika számomra sem szempont.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

A projest IGI a leegjobb volt az taktikai FPSek közül! Ez tény.
A 2. rész is jó volt...
de ez..

egy kalap szar, kb 10 éves grafika, nnagyon szar a játék probáltam <#levele>

Baromi ronda ez az új dizájn!

jó jó, csak nem támogatja a SM9et meg 32xFSAA-t<#vigyor>

Matyóhímzés
Szerintem tök jó a grafikája. 😄

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

A pasziánsz ronda? 😄

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

gabber a hun
a pc guru ban nagyon osztották a gamát...

mára picit feljebb ugrott a népek ingerküszöbe, köszönhetõen Unrealok,FarCry,Doom meg ilyen csillivilli JÁTÉKtalan játékoknak köszönhetõen.Attól még hogy randa lehet jó.pl passziánsz😄

Matyóhímzés
Feltehetõen itt páran 7 éve is ugyanezen az agyi szinvonalon voltak...feltehetõen. 😛

18+ éve a csörgõdet ráztad, most mér nem rázod? D:

Matyóhímzés
Erre a válasz:

7 éve összecsináltad volna magad a gyönyörûségtõl, ha ilyen grafikájú játékkal játszhatsz, és a legkisebb rosszérzés nélkül élvezetes perceket töltöttél volna el vele, akkor most mi a probléma? 😊
Ha akkor élvezted volna uyganezt a játékot, akkor most miért ne élveznéd?

BCS CORPS
ronda

http://www.bcsinfo.hu/forum

Broafka
ez rettenet csúnya 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tiszta op.flash.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Nem az ofp motorja van benne ez tisztán látszik. A játék pedig bûnrossz. tele van hibával. Már próbáltam.
Operation Flashpoint mond neked valamit? Na annak a "motorja" van ebben is 😊
És az sem volt szép, de még ma is szívesen tolom..

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Bûnronda <#beka3>

De attól még lehet jó a játék <#violent> , és legalább nem egy különleges és hiperszuper amcsi kommandóval kell nyomulni <#taps>

Will your Soul live for Ever?

az UAZ a legjobb JEEP?<#conf>

NEXUS6
Hát ez nekem a jó öreg Quake3 motornak tûnik, vagy legalább is olyan színvonalon van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DEHOGY! A legjobb Jeep. HA lenne hozzá anyagi forrásom vennék egyet magamnak. A keresztapám vezet is egyet a seregben. Jó lenne. Ez egy gyönyörû terepjáró. Hát még ha van PKM a tetején <#vigyor4><#vigyor4>
tiszta project IGI fíling... de tán még az is szebb volt =) szerettem.

hát tényleg nem voltam katona😊
amúgy elég ronda kis kocsi...

12 évesen te sem voltál katona 😊

Matyóhímzés
Te sem voltál katona. 😊
Az a gyönyörû zöld terepjáró. 😊

ööö. mi aza Uaz?😄

Matyóhímzés
Ha nem lenne rajta, akkor nem is látszana. 😄

Remélem az UAZ nem csak terptárgy. Kiváncsi vok mit hoztak össze. És egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy nem minden a graf.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Remélhetõleg nem kell egy erõmû a futtatásához...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Dragonlords
Egy kipróbálást megér sztem..

nekem is az szúrt szemet(a táska) az tetszett,de a többi már egy kalap kaki😊

mielõtt ordítanátok nekem hogy milyen grafikabuzi vagyok,mondom hogy én ezzel a graffal biztos eljátszogatnék...

mikloss
Biztos jó lesz kicsit olyan Delta Forcos a beütése grafikai szempontból 😊

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Oldal 1 / 2Következő →