53
-
#53 te melyik wallhacket használod? -
sftomee #52 Igen igen! :) Te is ott voltál? :D -
tpM #51 Aha laggoló emberkék ugrálnak a háztetőkön és lőnek Thomsonnal közben gránáttal szórnak pontosan mint a 2.Vh ban ugye? -
Szalámi #50 Persze, de én itt az alalpjátékra gondoltam. Tudom h vannak modok amikkel már sznte ArmedAssault hatása van de azokhoz tényleg burtális gép kell. Hát a Resisance tényleg pofás de azért ma már nem az igazi. A CoD2 pedig továbbra is egy csillivilli realism nuku game... -
Borg #49 lol -
#48 Na hát ez az, hogy még nem játszottál jobbal, pedig van jobb :) -
#47 "Ronda de még ma is nagy rajongótábora van." ezt gondold át mégegyszer :) alapon lehet hogy ronda, resitance-val már egész jó, pár moddal, meg már nagyonjó :) csak brutális proci meg memória kell hozzá. -
animatrix #46 én a COD2-nél jobb játékkal még nem játsszottam!Multi-ba nagyon király!!!! -
Szalámi #45 Khm.... A COD2 egy istenárkád qurvaszar csilli-villi játék. A realizmus benne Kb a 0-val egyenlő. MÁr csak a multi kill-es beszólások a rocket-jump és a railgun hiányzik belőle. Engem is az OFP váltott meg. A pályaszerkesztővel nagyon jókat lehet nyomulni. -
Indigo #44 Azért egy második világháborús kvéket nem hasonlítanék egy taktikai FPS-hez... -
heyman8909 #43 szerintem meg a Call of Duty 2 a neked való játék
felejthetetlen játékélmény
izgalmas esti mérkőzések
ez a CoD2... -
#42 America's Army - neked lett kitalálva... :) -
SG #41 Na kérem szépen, én végignyomtam az IGI-t, a Ghost Recont és az OFP-t is.
A konkluzió:
IGI : Kellemes kis darab de a végét nagyon untam, multira nem emlékszem (egyáltalán volt?)
Ghost Recon : Jó lett volna, de a nevetségesen kis pályák nem nagyon jöttek be.
OFP: Ez volt az a játék, ami után azt mondam magamban: SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK CÉLKERESZTES, MEDIPACKOS, ÖTTÁRATLÖVÖKAZEMBERBEMIREMEGDÖGLIK TIPUSÚ JÁTÉKKAL JÁTSZANI. És azóta is hanyaglom ezeket. Jöhet nekem dúm3 halflife2 megálloszthonor, stb. nem érdekel a csillivilli grafika, ha nincs mögötte semmi.
-
irkab1rka #40 Na, kitaláltam.
Nektek nem kell más, mint hogy az engine kirendereljen 18 darab 2048x1024, 8xfsaa duqwhuiew képet, arra rácsorgatjátok a nyálat, oszt amikor megvan a gamma, akkor 800x600-ban végigtoljátok :)
Menjetek HL2-zni...
Éljenek a nem full agytalan gamék! -
to71 #39 Helo
Az Igi Project az eddig általam játszott játékok közül a legkirályabb. Még ma is van, hogy felteszem és végignyomom. HA az ilyet szereted, még tudom ajánlani a Ghost recon-t, bár az nem magányos harcolás, hanem csapattal kell menni-irányitani.
-
Godefroy #38 Fut az IGI XP-n
-
Szalámi #37 Az OFP az IGI nél 1000x több taktikai lehetőséget rejt. Mindent megtehetsz csak nem minden jön be. Ronda de még ma is nagy rajongótábora van. És az Armed Assaultig az OFP a legjobb taktikai FPS. -
Szepy2884 #36 Gondolom a P IGI már nem mai játék. Szal arra vagyok kiváncsi hogy fut e XP alatt? Az OFP2-t én is nagyon várom. -
Kenyér001 #35 Én próbáltam az Igi-t de abszolút nem jött be. Az Ofp mindent visz!
Még most is szívesen játszok vele. Ja és nemsokára jön az Armaa, azaz ofp2! -
xmacx #34 Az OFP-t nem ismerem, de sokat IGI2-ztem.
Nah igen az IGI2 nagyon ott volt! Sőt néha gondolkodom, hogy fölteszem megint!
Erre a játékra is nagyon kiváncsi vagyok és amodó lennék, hogy inkább legyen szarabb a grafikája, minthogy hent-menet legyen az egész.. -
Szepy2884 #33 A cod2 meg a hozzáhasonló csilivili, de agyilag zokni taktikai lehetőségekkel megáldott fps-eket utálom. Primitív közönséges hentelés az egész. Ráadásul mindegyik egysíkon mozog.
Az OFP-t szerintem még semmi sem multa felül. Leszögezném, hogy jelenlegi véleményem szerint, mert a Project IGI-ről eddig még nem is hallottam. Akik ismerik az OFP és a P IGI-t azok tanácsát és véleményét szeretném kérni, hogy melyik a jobb.
ui: ha ez a játék csak félig is megközelíti az OFP feelingjét, akkor biztos hogy megszerzem. A grafika számomra sem szempont. -
Godefroy #32 A projest IGI a leegjobb volt az taktikai FPSek közül! Ez tény.
A 2. rész is jó volt...
de ez..
egy kalap szar, kb 10 éves grafika, nnagyon szar a játék probáltam -
neoG #31 jó jó, csak nem támogatja a SM9et meg 32xFSAA-t -
#30 Szerintem tök jó a grafikája. :D -
Morden23 #29 A pasziánsz ronda? :D -
#28 a pc guru ban nagyon osztották a gamát... -
neoG #27 mára picit feljebb ugrott a népek ingerküszöbe, köszönhetően Unrealok,FarCry,Doom meg ilyen csillivilli JÁTÉKtalan játékoknak köszönhetően.Attól még hogy randa lehet jó.pl passziánsz:D -
#26 Feltehetően itt páran 7 éve is ugyanezen az agyi szinvonalon voltak...feltehetően. :P -
Goth #25 18+ éve a csörgődet ráztad, most mér nem rázod? D: -
#24 Erre a válasz:
7 éve összecsináltad volna magad a gyönyörűségtől, ha ilyen grafikájú játékkal játszhatsz, és a legkisebb rosszérzés nélkül élvezetes perceket töltöttél volna el vele, akkor most mi a probléma? :)
Ha akkor élvezted volna uyganezt a játékot, akkor most miért ne élveznéd? -
#23 ronda -
#22 ez rettenet csúnya :D -
Emmegki #21 tiszta op.flash. -
Kenyér001 #20 Nem az ofp motorja van benne ez tisztán látszik. A játék pedig bűnrossz. tele van hibával. Már próbáltam. -
Runo #19 Operation Flashpoint mond neked valamit? Na annak a "motorja" van ebben is :)
És az sem volt szép, de még ma is szívesen tolom.. -
sylverangel #18 Bűnronda
De attól még lehet jó a játék , és legalább nem egy különleges és hiperszuper amcsi kommandóval kell nyomulni -
neoG #17 az UAZ a legjobb JEEP? -
#16 Hát ez nekem a jó öreg Quake3 motornak tűnik, vagy legalább is olyan színvonalon van.
-
Szalámi #15 DEHOGY! A legjobb Jeep. HA lenne hozzá anyagi forrásom vennék egyet magamnak. A keresztapám vezet is egyet a seregben. Jó lenne. Ez egy gyönyörű terepjáró. Hát még ha van PKM a tetején -
Goth #14 tiszta project IGI fíling... de tán még az is szebb volt =) szerettem.