53
  • koschwarz
    te melyik wallhacket használod?
  • sftomee
    Igen igen! :) Te is ott voltál? :D
  • tpM
    Aha laggoló emberkék ugrálnak a háztetőkön és lőnek Thomsonnal közben gránáttal szórnak pontosan mint a 2.Vh ban ugye?
  • Szalámi
    Persze, de én itt az alalpjátékra gondoltam. Tudom h vannak modok amikkel már sznte ArmedAssault hatása van de azokhoz tényleg burtális gép kell. Hát a Resisance tényleg pofás de azért ma már nem az igazi. A CoD2 pedig továbbra is egy csillivilli realism nuku game...
  • Borg
    lol
  • Sanyix
    Na hát ez az, hogy még nem játszottál jobbal, pedig van jobb :)
  • Sanyix
    "Ronda de még ma is nagy rajongótábora van." ezt gondold át mégegyszer :) alapon lehet hogy ronda, resitance-val már egész jó, pár moddal, meg már nagyonjó :) csak brutális proci meg memória kell hozzá.
  • animatrix
    én a COD2-nél jobb játékkal még nem játsszottam!Multi-ba nagyon király!!!!
  • Szalámi
    Khm.... A COD2 egy istenárkád qurvaszar csilli-villi játék. A realizmus benne Kb a 0-val egyenlő. MÁr csak a multi kill-es beszólások a rocket-jump és a railgun hiányzik belőle. Engem is az OFP váltott meg. A pályaszerkesztővel nagyon jókat lehet nyomulni.
  • Indigo
    Azért egy második világháborús kvéket nem hasonlítanék egy taktikai FPS-hez...
  • heyman8909
    szerintem meg a Call of Duty 2 a neked való játék
    felejthetetlen játékélmény
    izgalmas esti mérkőzések
    ez a CoD2...
  • VRSDM
    America's Army - neked lett kitalálva... :)
  • SG
    Na kérem szépen, én végignyomtam az IGI-t, a Ghost Recont és az OFP-t is.
    A konkluzió:

IGI : Kellemes kis darab de a végét nagyon untam, multira nem emlékszem (egyáltalán volt?)

Ghost Recon : Jó lett volna, de a nevetségesen kis pályák nem nagyon jöttek be.

OFP: Ez volt az a játék, ami után azt mondam magamban: SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK CÉLKERESZTES, MEDIPACKOS, ÖTTÁRATLÖVÖKAZEMBERBEMIREMEGDÖGLIK TIPUSÚ JÁTÉKKAL JÁTSZANI. És azóta is hanyaglom ezeket. Jöhet nekem dúm3 halflife2 megálloszthonor, stb. nem érdekel a csillivilli grafika, ha nincs mögötte semmi.

• irkab1rka
    Na, kitaláltam.
    Nektek nem kell más, mint hogy az engine kirendereljen 18 darab 2048x1024, 8xfsaa duqwhuiew képet, arra rácsorgatjátok a nyálat, oszt amikor megvan a gamma, akkor 800x600-ban végigtoljátok :)

Menjetek HL2-zni...
    Éljenek a nem full agytalan gamék!
  • to71
    Helo
    Az Igi Project az eddig általam játszott játékok közül a legkirályabb. Még ma is van, hogy felteszem és végignyomom. HA az ilyet szereted, még tudom ajánlani a Ghost recon-t, bár az nem magányos harcolás, hanem csapattal kell menni-irányitani.
  • Godefroy
    Fut az IGI XP-n
  • Szalámi
    Az OFP az IGI nél 1000x több taktikai lehetőséget rejt. Mindent megtehetsz csak nem minden jön be. Ronda de még ma is nagy rajongótábora van. És az Armed Assaultig az OFP a legjobb taktikai FPS.
  • Szepy2884
    Gondolom a P IGI már nem mai játék. Szal arra vagyok kiváncsi hogy fut e XP alatt? Az OFP2-t én is nagyon várom.
  • Kenyér001
    Én próbáltam az Igi-t de abszolút nem jött be. Az Ofp mindent visz!
    Még most is szívesen játszok vele. Ja és nemsokára jön az Armaa, azaz ofp2!
  • xmacx
    Az OFP-t nem ismerem, de sokat IGI2-ztem.
    Nah igen az IGI2 nagyon ott volt! Sőt néha gondolkodom, hogy fölteszem megint!
    Erre a játékra is nagyon kiváncsi vagyok és amodó lennék, hogy inkább legyen szarabb a grafikája, minthogy hent-menet legyen az egész..
  • Szepy2884
    A cod2 meg a hozzáhasonló csilivili, de agyilag zokni taktikai lehetőségekkel megáldott fps-eket utálom. Primitív közönséges hentelés az egész. Ráadásul mindegyik egysíkon mozog.
    Az OFP-t szerintem még semmi sem multa felül. Leszögezném, hogy jelenlegi véleményem szerint, mert a Project IGI-ről eddig még nem is hallottam. Akik ismerik az OFP és a P IGI-t azok tanácsát és véleményét szeretném kérni, hogy melyik a jobb.

ui: ha ez a játék csak félig is megközelíti az OFP feelingjét, akkor biztos hogy megszerzem. A grafika számomra sem szempont.
  • Godefroy
    A projest IGI a leegjobb volt az taktikai FPSek közül! Ez tény.
    A 2. rész is jó volt...
    de ez..

egy kalap szar, kb 10 éves grafika, nnagyon szar a játék probáltam
  • neoG
    jó jó, csak nem támogatja a SM9et meg 32xFSAA-t
  • Matyóhímzés
    Szerintem tök jó a grafikája. :D
  • Morden23
    A pasziánsz ronda? :D
  • gabber a hun
    a pc guru ban nagyon osztották a gamát...
  • neoG
    mára picit feljebb ugrott a népek ingerküszöbe, köszönhetően Unrealok,FarCry,Doom meg ilyen csillivilli JÁTÉKtalan játékoknak köszönhetően.Attól még hogy randa lehet jó.pl passziánsz:D
  • Matyóhímzés
    Feltehetően itt páran 7 éve is ugyanezen az agyi szinvonalon voltak...feltehetően. :P
  • Goth
    18+ éve a csörgődet ráztad, most mér nem rázod? D:
  • Matyóhímzés
    Erre a válasz:

7 éve összecsináltad volna magad a gyönyörűségtől, ha ilyen grafikájú játékkal játszhatsz, és a legkisebb rosszérzés nélkül élvezetes perceket töltöttél volna el vele, akkor most mi a probléma? :)
    Ha akkor élvezted volna uyganezt a játékot, akkor most miért ne élveznéd?
  • BCS CORPS
    ronda
  • Broafka
    ez rettenet csúnya :D
  • Emmegki
    tiszta op.flash.
  • Kenyér001
    Nem az ofp motorja van benne ez tisztán látszik. A játék pedig bűnrossz. tele van hibával. Már próbáltam.
  • Runo
    Operation Flashpoint mond neked valamit? Na annak a "motorja" van ebben is :)
    És az sem volt szép, de még ma is szívesen tolom..
  • sylverangel
    Bűnronda

De attól még lehet jó a játék , és legalább nem egy különleges és hiperszuper amcsi kommandóval kell nyomulni
  • neoG
    az UAZ a legjobb JEEP?
  • NEXUS6
    Hát ez nekem a jó öreg Quake3 motornak tűnik, vagy legalább is olyan színvonalon van.

• Szalámi
    DEHOGY! A legjobb Jeep. HA lenne hozzá anyagi forrásom vennék egyet magamnak. A keresztapám vezet is egyet a seregben. Jó lenne. Ez egy gyönyörű terepjáró. Hát még ha van PKM a tetején
  • Goth
    tiszta project IGI fíling... de tán még az is szebb volt =) szerettem.