SPECNAZ: Project Wolf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
felejthetetlen játékélmény
izgalmas esti mérkõzések
ez a CoD2...
A konkluzió:
IGI : Kellemes kis darab de a végét nagyon untam, multira nem emlékszem (egyáltalán volt?)
Ghost Recon : Jó lett volna, de a nevetségesen kis pályák nem nagyon jöttek be.
OFP: Ez volt az a játék, ami után azt mondam magamban: SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK CÉLKERESZTES, MEDIPACKOS, ÖTTÁRATLÖVÖKAZEMBERBEMIREMEGDÖGLIK TIPUSÚ JÁTÉKKAL JÁTSZANI. És azóta is hanyaglom ezeket. Jöhet nekem dúm3 halflife2 megálloszthonor, stb. nem érdekel a csillivilli grafika, ha nincs mögötte semmi.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Nektek nem kell más, mint hogy az engine kirendereljen 18 darab 2048x1024, 8xfsaa duqwhuiew képet, arra rácsorgatjátok a nyálat, oszt amikor megvan a gamma, akkor 800x600-ban végigtoljátok 😊
Menjetek HL2-zni...
Éljenek a nem full agytalan gamék!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az Igi Project az eddig általam játszott játékok közül a legkirályabb. Még ma is van, hogy felteszem és végignyomom. HA az ilyet szereted, még tudom ajánlani a Ghost recon-t, bár az nem magányos harcolás, hanem csapattal kell menni-irányitani.
Baromi ronda ez az új dizájn!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Még most is szívesen játszok vele. Ja és nemsokára jön az Armaa, azaz ofp2!
Nah igen az IGI2 nagyon ott volt! Sõt néha gondolkodom, hogy fölteszem megint!
Erre a játékra is nagyon kiváncsi vagyok és amodó lennék, hogy inkább legyen szarabb a grafikája, minthogy hent-menet legyen az egész..
Az OFP-t szerintem még semmi sem multa felül. Leszögezném, hogy jelenlegi véleményem szerint, mert a Project IGI-rõl eddig még nem is hallottam. Akik ismerik az OFP és a P IGI-t azok tanácsát és véleményét szeretném kérni, hogy melyik a jobb.
ui: ha ez a játék csak félig is megközelíti az OFP feelingjét, akkor biztos hogy megszerzem. A grafika számomra sem szempont.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A 2. rész is jó volt...
de ez..
egy kalap szar, kb 10 éves grafika, nnagyon szar a játék probáltam <#levele>#levele>
Baromi ronda ez az új dizájn!
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
7 éve összecsináltad volna magad a gyönyörûségtõl, ha ilyen grafikájú játékkal játszhatsz, és a legkisebb rosszérzés nélkül élvezetes perceket töltöttél volna el vele, akkor most mi a probléma? 😊
Ha akkor élvezted volna uyganezt a játékot, akkor most miért ne élveznéd?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
És az sem volt szép, de még ma is szívesen tolom..
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
De attól még lehet jó a játék <#violent>#violent> , és legalább nem egy különleges és hiperszuper amcsi kommandóval kell nyomulni <#taps>#taps>
Will your Soul live for Ever?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
amúgy elég ronda kis kocsi...
Az a gyönyörû zöld terepjáró. 😊
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
mielõtt ordítanátok nekem hogy milyen grafikabuzi vagyok,mondom hogy én ezzel a graffal biztos eljátszogatnék...