Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
én is pont ezen törtem a fejem, hogy hova tovább

a kanalazós gyilkos csak arra kellett, hogy összehozza Deb -et és Dextert (meg Vogelt) és nincs a láthatáron most semmi "fõgonosz"
bár bejött most az a kölyök a képbe, elég serial killer feje van... :) lehet õ lesz a következõ célpont
a Masuka lánya sztoriból még nem tudom mit fognak kihozni... ilyen még a Dexter szomszéd nõje akivel Jamie akarja összehozni... úgy érzem ezek csak tölteléknek vannak benne a sorozatban, de ne legyen igazam

Bazinga!

Shiwo
és Masuka lánya lesz a fõszereplõ <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

FZoleee
"A Showtime szerzõdést kötött Scott Buck-kal, a Dexter mostani, sokadik showrunnerjével. A cél a spinoff alapjainak lefektetése. It’s happening, people!"
skinnyman
A folytatasra kivancsi leszek, kb nem volt cliffhanger es direkt nem nezem meg a preview-kat.

Regards,

acsati
Szerintem ez a rész is jó volt! Ritkán látni ilyen állapotban Dextert, ahogy az elején volt. Jó színész :)
Fenrir
<#worship>

A halál csupán a kezdet...

cassoneitaly
Dexter 8x05 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

Idõzítés WEB-DL-1080i-NTb verzióhoz ITT.

J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Seth
A Matsukás jelenet minek volt benne? Csak egy kis fanservice? Csaj cuki volt, a nevetése tiszta apja :)

PSN ID.: Beegabor

Eléggé pszicho valóban. Meg milyen kis elégedetlen/értetlen volt amikor úgy tûnt Dexter törõdik valakivel. Persze aztán most próbálja beilleszteni a világképébe, hogy ez is inkább önzés csak, azaz rendben van az elmélet még mindig.
"Are you upset?" Egyébként Vogel is rendelkezik minden szociopata tulajdonsággal...

kommersz
hello dexter morgan!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

skinnyman
Egyebkent ha Deb nem talalja meg Vogel tobbi videojat, mar epp kezdett volna minden rendbejonni. Mondjuk igy is innen mar csak felfele lehet. Bar a f@sz tudja, nem tudom most milyen iranyba mennek, mi lesz meg itt a vegen. A gyilkost sztem nem kapjak el egyhamar, ezek utan kurva ovatos lesz, es ismeri is Dextert, megszopathatja barhol.

Regards,

precision
érdekesen halad eddig ez az évad

ez a Vogel annyira ellenszenves nekem... azzal az ijesztõ ábrázatával magyaráz bele az ember arcába és mindent jobban tud mindenkinél persze :D a raktáros jelenetnél amikor Deb ráordibál, hogy mégis mia a faszt törõdik vele, erre Vogel visszakérdez halál lazán (és rohadt idegesítõen) hogy "Are you angry?" nem bazmeg, nem mérges... :D

túl sok az új karakter, történés, amivel egyelõre nem lehet mit kezdeni és olyan érzés mint ha csak bedobálták volna õket, hogy legyen mivel kitölteni a részeket

a rész legvége pedig tényleg WTF, érdekes... ez volt Debnél az a mélypont amirõl Vogel is beszélt

Bazinga!

skinnyman
Neztem egyet en is

Regards,

<#worship><#worship>
cassoneitaly
Dexter 8x04 (hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

WTF

Szolnokboy1
cobol, szopol? neked Dex asztalán lenne a helyed.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

A másik kiváló sorozat :) Biztos megy a recska otthon, hogy most jól megmondta <#nevetes1>

Szerencsétlen félkegyelmû <#gunyos1>

Mondj egy jobbat búza gyerek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cobol
Dexter a kemény sorozat gyilkos,akinek állítólag nincsenek érzései.Mekkora hazugság!

cobol
sztem szopjátok le egymást,ja utána meg dextert. úristen mennyi nyálas kis köcsög

épp akartam írni én is....srácok COBOL épp most szapúlta le a BB-et is....sztem kollektíven ignoráljuk

jazzy
Köszönjük, most elmehetsz.
cobol
te meg miért nem szopod le dextert!
ilyen elvakult fanokat.
Nem bírják a negatív kritikát. qrva nagy LOL

skinnyman
LOL, ez ugyanaz a tag aki a Breaking Bad topicban is ugyanezt csinalja.
Mezei troll, do not feed.

cobol: leirom neked itt is: mindenki telibeszarja a velemenyed. GTFO.

Regards,

PJack
ez volt már?
http://www.youtube.com/v/9pFPJ5X-854&version=3

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kmarha
tipikus troll, minek foglalkoztok vele. Ha nem etetitek éhen hal.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

cobol
Ez nagyon is igaz.Mindig mindent megúszik,és úton út félen mindenkinek be valja hogy sorozat gyilkos.Nagyon irreális már az utolsó évadok.
De ettöl függetlenül nem rossz sorozat.

jazzy
Amúgy most elkezdte ugyanez a Breaking Bad topicban is.

Igazi mûértõ lehet, ha ilyen sorozatokat szól le..
Systore
egyébként Dexter 5-8. még így is jobb, mint a legtöbb sorozat. nézem az új évadot is, és várom a finálét. rég kezdtem el ahhoz, hogy csak úgy abbahagyjam a nézését. fõleg itt a végén..

az a baj a Dexterrel, hogy a formulán nem változtatnak, ami 3-4 évad után elég gáz. ugyanaz történik más körítéssel, közben dexter átmegy "szuperhõsbe", aki minden baromságot megúszik.

szerintem.
cobol
Az összes részt megnéztem,még jó hogy le írom hogy milyen a sorozat!
Jó sorozat ez tény.Csak egy idõ után már unalmas a karakterek,fõleg dexteré.Azért mert én nem vagyok elvakult fan,még le írhatom ide a véleményem.

Evvel értek egyet. A megszámlálhatatlan sorozatok között csak alig néhány van ami igazán tetszik és végig figyelemmel kísérem.
Van olyan is amit sokan istenítenek én viszont nem kedvelem és ezért nem is nézem.
Viszont nem megyek abba a topikba csak azért, hogy elmondjam mekkora szar.

Fenrir
Ez is tény.

jazzy
A negatív kritika az kritika, ha négyszer leírod akkor meg már kb duzzogás.
Fenrir
A negatív kritika is kritika, neki is joga van kimondania, hogy neki milyen a sorozat. Ha unalmas, akkor unalmas, abbahagyja és majd néz mást.

jazzy
Akinek unalmas az nem fröcsög a topicjában, én se megyek a Lost topicba csak hogy leírjam mennyire unom.

De ha le is írom nem nézegetem folyton a topicot és válaszolgatok, minden kommentemben kifejtve, mennyire unalmas.
cobol
Akinek már unalmas egy idõ után ez a sorozat,akkor az már barátok köztös?
Gondolom te nézed mind kettõt,azért írogatott.

Akkor nem kell nézni. Én se bírok megnézni egy Barátok köztöt sem.

cobol
Szerintem is,de azért hozzá teszem hogy kíváncsi voltam a többi évadra is a karakterek miatt.Talán az volt a gond hogy majd 3 hét alatt tudtam le 7 évadot. Meg néztem a 8 évad 3 részét,de már tényleg uncsi.

Systore
elég lett volna a 4. évadig nézni, utána elég gyenge és erõltetett lett az egész.

ideje lezárni.
GregSB
Uncsi a nyáriszünet, mi? :[

Surprise motherfucker :D

FZoleee
acsati
de nem ette meg õket :D nem Hannibal bácsi :D
kommersz
mondjuk vicces mert latott mar sokkal durvabb dolgok meg csinalt is:DDDD

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PJack
hogy beparázott már attól az ujjtól :DD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Nem kerül be az elit közé? Ez csupán ízlés dolga. Nálam például eddig minden idõk legjobb sorozata. Vannak benne hullámvölgyek, de melyik sorozatban nincsenek?