5447
-
#5086 Nálam alap, hogy addig a dátumig olvasom a fórumot, amíg az adott rész, amit megnéztem, már lement a tévében :) -
Rony94 #5085 Ja itt lehet spoilerezni? Csak mert ki tudja, lehet itt olyan emberek is járnak akik még nem látták az összes évadot vagy részt. -
#5084 Nincs mit spoilerezni 1 hete lement a rész felirattal. -
#5083 milyeneket? -
Rony94 #5082 Jó-jó, de amúgy legközelebb szerintem figyelj arra hogy az ilyeneket spoiler-be írd. ;) -
#5081 pontosan. ezért írtam én is. -
#5080 ez csak etetés:) -
Rony94 #5079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 8. rész végén Vogel ragaszkodott hozzá hogy hazavigye Zach-et. Mikor Dexter hazaért és meglátta a halott Zach-et, a 'Make your own kind of music' ment (ami Vogel kedvenc száma), utána pedig Vogel-t mutatta a kamera ahogy nagyban nézegeti a kiszedett agydarabot.
Szóval szerintem egyértelműen Vogel a tettes. De javítsatok ki ha tévedek! -
#5078 Annyira egyértelmű, hogy 110%, hogy nem ő :) -
#5077 Szerintem lesz még ebben csavar. -
#5076 vogel az agysebesz, sztem ez egyértelmű már. -
#5075 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a végén kiderül, hogy Masuka lánya az agysebész :) -
#5074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mostmár értem miért csipkelődött hannah-val, tudja vogel hogy ő talán képes normálissá tenni dextert... a kertészkős dialógus is helyére került, vogel ugyanezt csinálja. gondozza őket majd "learatja" az agyukat. eléggé well played váratlan fordulat volt a végén is most, várom a következő részt... -
mikromanus #5073 Hm. EZ a rész... Kezdett érdekes lenni, erer ilyet bevágni a végén...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pszichoanyu egyik báránykája vadássza le a körülötte élőket és körözik a csaját gyilkosságért. Nosza, "ne menj eeel!". ÉS nem megy. Gratula! Ennek mi értelme van? Inkább akkor már leléphetett volna és küld neki képeslapot, Dex meg meglátogatja ha ilyen érzései vannak. De nem. Légyszi maradj fejlékelésre, vagy egy kis méreginjekcióra! Fogjatok le, mert ez már túl romantikus nekem! -
#5072 amikor a csomagtartónál beszélgettek hárman mintha valami tarantino film lett volna:D -
Neoncsoves #5071 -
#5070 Tegnap nem volt időm linkelni, de most itt van: Dexter 8x08 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#5069 leggyengébb évad? ohhai!
-
Unreal1942 #5068 Eddig határozottan a leggyengébb évad. Egy jó hajrával ezt még be lehet hozni majd :) -
Rony94 #5067 Ez a szappanoperásosdi nagyon nem illik ehhez a sorozathoz. Kövezzetek meg, de ez az évad eddig nagyon lapos az összes eddig évadhoz képest. Eddig talán ez a leggyengébb. De lehet pont azt akarják hogy az évad nagy része unalom lesz, utána a fináléba beletesznek mindent.
Viszont a Zach-es spin-off-ról most már tényleg lemondhatunk. :D -
#5066 btw emelem kalapom a Zach-ot játszó színész (Sam Underwood) előtt, zseniális volt az "átalakulása" az ezt megelőző pöcskenőcs viselkedéséből -
#5065 Ez már tényleg jó volt! Várom a köv. részeket! -
#5064 Na ez már tényleg fasza volt, a következő rész pedig még jobbnak ígérkezik. -
#5063 na, ez határozottan kurvajó volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "három sorozatgyilkos társalog egy hulla felett" meg végképp csúcs jelenet -
Egerwin #5062 Végre egy jó rész, legalábbis a vége az volt. :) -
ddany7 #5061 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zach gyerek engem valahogy nem izgat, mint ahogy az egész Vogel szál sem.(Persze érdekel ,hogy ki az ágymetsző csávó, de sokkal inkább kiváncsi lennék arra, hogy Hannahval mi lesz, vagy Quinn mikor jön már rá az egészre.
Az is annyira be volt harangozva, hogy ő nagyon akarja az előléptetést, ezért Zach, és így Dex nyomában lesz, aztán nem lett belőle semmi. -
Susarc #5060 a foteles rész azért csak felcsigázott,nem? -
ddany7 #5059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a végén Hannahval együtt fog maghalni Dex. Más okot nem látok arra, hogy visszahozták a csajt. Esetleg miatta, aztán ő majd megmérgezi magát, nemtudom, de valami ilyesmire számítok.
Az a bajom hogy már 8rész lement, és még most sem érzem azt, hogy hűűűűűű ezaz, várom a következő részt már nagyon,stb. Van 5 részük lezárni az egészet, és még elég kusza nekem... -
Susarc #5058 huhhh jó kis összefogagló az elképzeléseidből! nem rossz! van pár része amit hasonlóan látok én is! -
#5057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet Deb főnökéből lesz -
federer880402 #5056 Kis okfejtés következik; Nem kimondottan spoiler, de aki látta már a részt, csak az olvassa el az esetleges utalások miatt. A Brain Surgeon lesz Cassie barátja, ez egyértelmű. Lehetségesnek tartom azt is, hogy a pszichiáternőnek a fia, vagy egy volt páciense a Brain Surgeon, rá találta ki először a kódot, de csak elméletben, nem alkalmazta. Nem hitt a kódban, így alkalmazta ellenben az úgynevezett "unconventional" eljárásokat. Úgy tűnik, hogy ezzel jól mellényúlt. ;-) Ezek lehettek bárminemű dolgok, ezeket pontosan
nem tudhatjuk. Ezután találhatta ki a gyakorlatban a kódot is és pont
akkor jött Harry Dexterrel. Kapóra jött a dolog, hiszen ez a kód is - egyfajta nem általános metódusként fogható fel, de akár lehet
egyfajta finomított verziója az előzőeknek. Dexter volt az első,
akinek a kód nyitott egy új esélyt az ÉLET-re. Ha belegondolunk,
eléggé meglepődött azon, hogy Dexter ekkora jellemfejlődésen ment
át, a kód nélkül pedig kétség kívül nem itt tartana. Ezek a kivágott
agydarabkák pedig olyanok, mint Dexter vérlemezkéi. A dokinő
áhítattal nézte a kis üveget, a Brain Surgeon így kívánja
elkápráztatni a spirituális/valós édesanyját, hiszen a dokinő ezzel
foglalkozik, ez az élete. Valamelyik részben egyébként említette is a dokinő, hogy saját magát Dexter spirituális anyjának tekinti. Lehet, hogy ez az agysebész meg a spirituális anyjának tekinti a nőt. Másrészről úgy néz ki, hogy Deb főnöke fogja felfedni a titkokat. Kicsit lehet, hogy túldimenzionálom, de eddigi részek alapján bármit lehetne feltételezni (nyugi, nem én vagyok a showrunner. :D). -
#5055 Ez elég unalmas volt az utolsó 5 percet leszámítva :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ennyit arról, hogy a srácból lesz spin-off :D
-
#5054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uhh ez elég kemény volt. Én arra kezdtem gyanakodni hogy Quinn ölte meg a szomszéd csajt hogy Zacket le tudja csukni... De a rész vége teljesen összekavart. Quinn csak nem lenne képes arra hogy ő legyen az agysebész gyilkos. -
123xyz #5053 Ez a Hannah szál egy kicsit unalmas és kiszámítható, annyira nem hiányzott nekem személy szerint erre az évadra...
A rész végét viszont nagyon odatették!!!
Ezt egyáltalán nem láttam jönni... De remélem így felpörög a sorozat a maradék néhány részre :) -
#5052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első ziccer: vogel megjelent az első rész végén totális WTF volt, a második részben még volt egy kis rejtély mögötte, ellenszenvet ébresztett hogy talán őlesz a főgeci az évadban... erre most? milyen szerepet tölt be? egy pszichológus akivel mindent megbeszélhetnek a morgan tesók és a helyi sorozatgyilkosok hogy ki mit mikor akar megölni LOL
második ziccer: deb vergődéséhez hozzádobják hannaht. még mindig nemtudja hova tenni dextert ez a két picsa de rossz nézni ahogy egymásra is marakodnak. akkorsem tudtam ezeket a nagy drámai csavarokat ("dexter válassz ő vagy én") hova tenni de hogy most miért hozták vissza... újra összejönnek, debra meg újra kikészül? vagy megint előveszik ezt a baszottnagy fordulatot hogy dexter válaszút elé kerül és mindenképp elveszít valakit akit szeret? vagy debra fogja megölni (jogosan hisz megmérgezte) és dexter berág rá? vagymi pff...
harmadik ziccer lehet ez az új kölyök lesz akit be akar tanítani... amúgy még nemis lenne rossz spinoffnak, egy miamiban élő milliomos tinisrác aki gonoszokat öl, tökre mint batman... hát de meglátjuk vele milesz a mostani rész zárása után. tuti lesz még itt csavar, csak sajnos úgy tűnik hogy sokat markolt keveset fogott a történet eddig ,remélem hogy csak valami nagyon epic záráshoz közelítünk és azért ilyen keszekusza még minden szál
-
#5051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Masuka lányával lesz valami nagy WTF moment, mert ez így tényleg kevés... :) lehet rá fog jönni ott a laborban dolgozva, hogy ki Dexter? az olyan sablonos lenne... vagy eleve tudja, hogy ki az és így akar odaférkőzni hozzá? még sablonosabb... szóval nem tudom
nekem se túlzottan tetszik ez az évad, de azért rossznak nem nevezném... egyrészt amolyan vihar előtti csend feeling van, másrészt el kell fogadni, hogy Dexter változik, nem ugyanaz az ember mint az első pár évadban... egyre több emberi érzése van, foglalkoztatja a testvére, a szerelem, a gyereke...stb.
kicsit elmentek a karakterek irányába, a jellemfejlődésbe, drámába... végülis nincs vele gond, de azért az események is haladhatnának már valamilyen irányba -
Susarc #5050 én minden részt élvezek...miért tartjátok gyengének? nem értem.... -
#5049 Ez már valóban jobb volt amugy mint az eddigi részek. -
#5048 nekem meglepő és mulatságos módon az eheti rész határozottan tetszett -
#5047 A tavalyi kurvajó évad után ez eddig tényleg kevés. 5 rész van hátra es egyáltalán nem érződik, hogy ez az utolso évad lenne, nem tudom, hogy a készítők ezt hogyan gondoltak, azt meg pláne nem, hogy ebből a végere mit fognak kihozni.