Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
az mindig késõbb készül el
holnap ilyenkor már tuti lesz az is

Bazinga!

kirol
Én nem látom a 720p-set! 😞

davidka003
Elkészült.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

kirol
Na jó, én a 3x03-ra gondoltam, hány nap alatt készül el kb?

precision
dehogynem
hosszupuska

Bazinga!

kirol
Már nem készítenek ehhez az évadhoz magyar feliratot?

igaz nem volt spoiler persze 😄
csak arra utaltam,hogy vártam a sorozatban mikor fog akkor lebukni,és mikor boncolt már vártam hogy na most fog jönni vki és lám jött is!
részben spoiler részben nem 😄
mind1,hanyagoljuk a témát 😉
precision
én sem szeretem a spoilert, 1-2 napig én is használni szoktam a spoiler makrót
de ez tényleg nem volt spoiler. egyáltalán nem. lásd tnm érvelését, igaza van 😊

Bazinga!

tnm
mondjuk azért nem bukott le. szvsz az nem spoiler(=szórakozást elrontó), hogyha valamit akkor értesz meg, amikor látod.
pl. nem tudtad elõre, hogy: nah, most fog jönni vki. meg gondolom arra se gondoltál, hogy lebukik mint sorozatgyilkos és a további részek arról szólnak hogy vár halálsoron (amíg ugyanoda nem kerül a kitetovált felsõtestû építész öccse, hogy kihozza).

de nem akarom hevíteni itt tovább az indulatokat

dexter lebukott--->elolvastam és egybõl ara gondoltam,hogy az egyik áldozat boncolása közben bukott le
szvsz épp jóra gondoltam mint utólag kiderült :S
de nem azt kérjük hogy 10 napig spoilerezzen vki hanem azt hogy kb 2 napig ,de jó nekem8 úgy írtok spoilereket ahogyakartok én ilyen marhaságon nem vitatkozok :S
MerlinW
2008-Oct-19 Dexter 03x04 All In The Family
2008-Oct-26 Dexter 03x05 Turning Biminese
2008-Nov-02 Dexter 03x06 Si Se Puede
2008-Nov-09 Dexter 03x07 Easy As Pie
2008-Nov-16 Dexter 03x08 The Damage A Man Can Do
2008-Nov-23 Dexter 03x09 About Last Night
2008-Nov-30 Dexter 03x10 Go Your Own Way
2008-Dec-07 Dexter 03x11 I Had a Dream

[merlinw.org]

Flamer
sry.
csak nem tudom mértkell fojton mindenütt beugatni hogy "nemtudod használni a szpojlert+!!!?M?" amikor rohattul nem volt szpojler. na.
ennyi. 😄

http://loal.atw.hu

ProGabe
ja oké, csak annyira össze-vissza írt, hogy igazság szerint nem sikerült magyarra fordítanom...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
<#miaz>
irónia mond vmit? 😊 mint fogalom 😊
ez egyik részben sem volt, Flamer arra célzott, hogy csupán ennyibõl hogy Dexter lebukott _akár_ erre is lehetne gondoni... vagy bármi másra... _tehát_ nem volt spoiler

Bazinga!

ProGabe
mi? te most mégis melyik részrõl beszélsz? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ChevyG
fav- semmi értelme ennek a totyiknak
jólvan hagyjuk ....
Flamer
demit hogy lebukott? hogy cipõveél ment be ak onyhába feltörölte de mégis megtalálta a nyomait a csaja?:o
hát ezt tényleg szpojlerbe kellett volna tenni..

a smile-t figyeld és vegyél vissza a stílusodból <#felkialtas>
(amúgy azért mert van aki még nem látta a legfrisebb részt és jó lenne ha kb 2 napig spoiler nélkül nem irna senki semmi olyat ami az élményt megrontaná)
Flamer
minek. omgdelamavagy.

tep
nagyon poénos volt a harmadik rész is....már amennyit értettem belõle 😊

\"SLICE of LIFE\"

threeman
ez hataaalmaaas volt xD

kirol
Na én most néztem meg a 2. részt, és ez már az igazi Dexter fílinget hozta.

Valami hihetetlen, hogy mindig az lesz, amitõl félek, hogy mi lenne.
Pont azon gondolkodtam, hogy hogy meri ilyen helyen csinálni, ha valaki odamegy mi lesz. Erre tessék. 😄 Állat.

Remélem a 3x03 720p-hez is mielõbb lesz felirat.

5c0rp330n
teljesen korrekt volt, mindenre gondol az emberünk 😊

tnm
poén volt. végén is, bár kicsit erõltetett, ahogy munkából hazamenet felkapta a tejet a gondoskodó családfõ😄

5c0rp330n
bár még nem láttam a 3.-at, én a 2. rész után azért nem mondanám, hogy nem pörög eléggé, nagyon odabaszós rész volt 😊

ProGabe
na megnéztem. természetesen jó rész volt, igazi Dexter hangulat, jó beszólások, a sztori pöröghetne jobban is, de az elõzõ évad elején is hasonló volt a tempó és mind tudjuk milyen lett a végére 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a pedo meggyilkolása érdekes. most már tényleg a saját útját járja, felnõtt a kis Dexter, nemsokára talán átadja majd a tudását valakinek <#ravasz1> hiszen egy Mester dolga az, hogy kiképezze az utódját, hogy átadja a tapasztalatát

GregSB
Kint az angol Sub!

ProGabe
már van 720p \o/

Narancs
Sziasztok!
Angol felirat nincs kint valahol? Elõre is thx...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

precision
naja, egyre több sorozatnál csúszik a 720p rlz... felháborító 😄

Bazinga!

ProGabe
még mindig nincsen 720p 03-ból. hát milyen világot élünk, kérem szépen 😊

a kést azért vitte,hogy eltudjon bánni a kellemetlen emberkével 😄
amúgy elsõnek meglepõdött,majd eljátszotta a zavartságot 😛
threeman
meglepõdött? vagy csak megjátszotta a meglepõdést és zavartságot? 😛

hol a spoiler ? 😛
Flamer
lál 😄

amugy dexter yóak volt (y)
de csunyán lebukott.. 😄

precision
flém off
ki kiváncsi rá, hogy ki mennyire tud angolul? senki 😛
a személyeskedés meg privátban is megoldható, ott még meghittebb hangulatban tudjátok egymást szeretni 😛

Bazinga!

Ugyan már! <#hehe>

Fenrir
Beszkenneljem neked gyíkarcú? Esetleg tegyem mellé a repülésmûszaki angol nyelvvizsgámat is?

Te már elég sok helyen nemkívánt személy vagy, nem akarsz elhúzni végre az sg-rõl? Van elég sok idióta rajtad kívül is, csak a színvonalat rontod.

Nyomorult újreg...

A halál csupán a kezdet...

GregSB
Már írták elõttem, de szerintem is ez volt az okos döntés: Ha otthagyja a helyszínt, elkezdenek megint nyomozni egy sorozatgyilkos után. Sõt, nem is egy új után, hanem a Bay Harbour Butcher után, mert az áldozaton ott voltak a jellegzetes jegyek: vágás az arcon, precíz szúrás a nyakon. Szerinted mennyire kellett ez neki? 😊

GregSB
Abban igazad van, hogy egy IGAZI középfokú nyelvvizsgával rendelkezõ egyénnek simán meg kéne értenie, mert nem nehéz a szövege és érthetõen is beszélnek. Igazi középfokú papír = amit még 4-5 éve osztogattak. Manapség olyan embereknek adnak huszadrangú nyelvintézetek ilyen papírt hogy az eszem megáll. Ismerek olyaT aki egy mondatot alig bír összerakni. (akinek nem inge ne vegye magára, nem konkrétan a topicba írókra céloztam, ezt az egyént máshonnan ismerem)

tnm
off
mondtam már, hogy Te egy kedves ember vagy?

"Amúgy még van is valamelyik fiókban valahol egy középfokú c-m angolból tehát ezzel nincs is gond csak éppen szeretem tudni, hogy nem hallom-e félre az akcentusoktól vagy a szlengtõl..."

Kamu, neked nincs semmilyen középfokúd! A sorozat, (ahogy mindegyik) igazi középfokú nyelvizsgával, angol felirattal tökéletesen érthetõnek kellene lennie! Mellesleg ezekkel a sorozatokkal kívánlóan lehet angolul tanulni(elöbb angol felirattal, aztán magyarral, esetleg forditva), de ehez már egy bizonyos intelligencia kell, ami a nem jellemzõ a feliratokért kuncsorgó egyedekre.

tep
VAN FELIRAT!

\"SLICE of LIFE\"

tnm
sztem azért maradt a kezében, mert pánikban cselekedett és csak kint tért magához agyilag

ProGabe
ahogy én gondolom:

Dexter látta ki az, csak nem mutatták, amikor kisandított 😊 szóval látta, hogy az ügyész az, és húzott egy rizikósat, ami bejött neki! ki kellett mennie elé, hiszen nem akarta, hogy bemenjen a garázsba a váratlan vendég, hiszen ott volt egy elkészített helyszín, simán látszik, hogy elõre eltervelt gyilkosság. nem hiányzott neki egy újabb bay harbor butcher dolog!

precision
hát nemtom, szal épp végzi a dolgát, meghallja hogy jött valaki, ki sem leskelõdött hogy ki az, csak cucc le, és megy ki... de a kést azért viszi 😄 szal logikátlanul cselekedett most szerintem
szal látnia kellett volna hogy ki az és annak megfelelõen cselekedni... de nem látta, mert kurvára esett az esõ, és meg is lepõdött mikor meglátta az ügyész fazont

Bazinga!

threeman

gondolom érezte h lehet vmi ismerõs lesz, debra, vagy akárki... mégse mehetett úgy ki, hogy be van öltözve a hentes szerkóba, mégha freebonak vmi haverja is jött volna, mert mi van ha ismerõs, vagy teegan anyja vagy vki... már úgy ment ki h elõadja majd az önvédelem volt dumát...

tep
ezt én sem értettem

\"SLICE of LIFE\"

precision
Én azt nem értem, hogy mikor Dexter Freebonál volt és hallotta hogy jön valaki akkor miért ment ki a kezében a véres késsel? Ennél jóval nagyobb óvatosságot szoktunk meg tõle 😊 És mivel az ujjlenyomata sem volt a késen, akár ott is hagyhatta volna nyugodtan. De amúgy jó rész volt, kezd visszatérni a régi Dexter Feeling 😊

Bazinga!