5447
DexterBanner.jpg
  • PJack
    ígyvanbizony
  • 5c0rp330n
    ne beszeljunk hulyesegeket. a dexter mindig is qrvajo volt es az is marad, egy olyan fossal mint a heroes ne is probald egy mondatba tenni. az 1. evad volt talan a legjobb, de nagyon is jo meg most is.
  • Calver
    protip: nézd meg a 2. évad 11. részéig, azt is lődd le úgy 10 perccel a vége előtt - addig a pontig volt a Dexter ugyanis. most egy rég cápaugrott sorozat, ami tippem szerint soha nem fogja utolérni a régi részek színvonalát - és bizony perpill a "hát, épphogy szívesebben nézem ezt, mint a Heroes-t" kategóriába került, ami azért elég kellemetlen.
  • rooney8
    aha:D de ahogy mondja Dean Winchester, nekem még jó sok rész van és akkor nézem amikor csak akarom :D
  • PJack
    énis :DD
    habár már asszem 2szer 3szor biztos végignéztem az első hármat
  • Flamer
    szerintem betegvagy. én arra gondolok mekkora szarvagy hogy eddig nem nézted :DDD
  • Dean Winchester
    na ja :D ilyenkor lehet írígykedni,hogy mennyi jó részt fog még látni mi meg itt várunk heteket :D ő gondol egyet és megnéz egyet :P
  • kirol
    Sose késő!
  • Dean Winchester
    mármint a legelső évad legelső részét?:D
  • rooney8
    ma megnéztem az első részt... (pár évet késtem :D) azt kell mondjam, hogy jó kis sori ez, asszem nézős lesz :D
  • kirol
    Ja, hogy át ment rajta az egy dolog, de varrták, meg minden, és 24 órán belül már dobbantott.
  • Micsu
    csak nekem tűnt fel debra gáz gyorsaságú felépülése? egy vakbélműtét miatt többet kellene a kórházban lenni mint lőtt sebbel
  • kirol
    Hát nyilván nem öli meg, mert az évadban ez a fő téma.
    A végén még kiderül, hogy ő se találomra öl embereket, hanem valami hasonló szisztémával, mint Dexter. Azonban meg kell halnia, hisz Debrát csak meglőtte, amit első felindulásában meg akar torolni, de ki tudja.

Szerintem most alaposan tanulmányozni fogja a 3-ast, aztán azt nem tudom elképzelni, hogy a legvégén ne önlé meg.

Rita meg kurvára idegesítő karakter lett, mi a francot pattog állandóan, hihetetlen. Amikor kinyitotta a ládát utána azt hittem, eljött az a pillanat, hogy elválnak majd útjaik, de a vége miatt, és a profi álca miatt, biztos maradni fog. De rendet rakhatna kicsit otthon Dexter, mer Rita nagyon elkanászodott.
  • Dean Winchester
    ejjj de kemény volt a vége :|
    de ez a hármas akkor most kiket is öl? akik elhanyagolják a családjukat?
    hogyan fog neki megbocsájtani dexter? MOndjuk remélem sehogysem :D
  • MrSpock
    Nagyon jó kis rész volt,és érdekes,hogy Dexter viszonyul Trinityhez:-)
    Jelenleg szerintem a legjobb futó sorozat,pedig nézek párat,de már nagyon várom a következő részt.:-)
  • Flamer
    hátazgood. (y)
  • [HUN]Crassus
    http://www.dexterfelirat.atw.hu/

köszi!!
  • Big Bad Ryder
    Nagyon nagyon jó rész volt. Főleg a vége felé. Hozta a régi jó Dexteres izgalmakat. A következő rész traileréről meg annyit, lehet Dexter nem öli meg egyből a trinity killert, hanem elkezd nyomozni utána, próbál tanulni tőle? Hmmmm még 1 hetet kell várni a következő részre
  • ProGabe #2025
    nagyon jó rész. nem lepődnék meg, ha a Debrat alakító színész csajnak befigyelne egy emmy!

Rita meg remélem az elkövetkezendő részekben csakis ezt a ruhát fogja hordani :)

jó volt az egész rész, úgy, ahogy van. pl. amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Deb nyúlt a gyógyszerért, egyből bevillant, hogy függő lesz, jönnek majd azok a részek, amikor sumákol, aztán rehab, szenvedés, szar, uncsi, klisé, fos. erre beledobja a szemetesbe. Halleluja, sister, halleluja! :D

imádom ezt a sorozatot, na! és tényleg úgy néz ki, hogy még durvább részek jönnek
  • sb1
    Jah, amilyen jó bőr, akkora ringyó is :)
  • precision
    jó volt a mai rész, újságírónő megint alkotott :D
  • Dean Winchester
    mostmár mindig egyre durvább részek jönnek :D végül az uccsót már csak fél szemmel fogjuk tudni megnézni :D
  • Cat 02 #2021
    A rész végére ez is rendbe jött.
    promo alapján köv rész meg durva lesz :o
  • sb1
    Bocsika...a videó még1*:

• sb1
    Nah, jó kis vérengzős rész volt ez..:)..mint mondtam, a dobozban semmi extra, viszont azon én is meglepődtem, hogy trinity-nek milyen szép nagy családja van...és a kalapáccsal operált rendesen, aminek a köv.részben is jut bőven szerep.. :)

http://www.youtube.com/v/Cj3AFAIww90&hl [/flash]

• Cat 02 #2018
    Fent van. Épp kérdezni akartam h ez mindig vasárnap van ? :o
  • Big Bad Ryder
    Volt tegnap 5. rész a Showtime-on? Ugye nem maradt el vagy ilyesmi? És miért nincs még fent a zinterneten? Túl korán keltem? Szükségem van a heti dexter adagomra de nagyon
  • sb1
    Sok-minden nem fog történni, mivel ez egy magic-box..felül kinyitod, ruhák vannak benne, de alatta van egy titkos retesz, amiben benne vannak Dexter barátunk "segédeszközei" :)....de már láthattuk régebbi részekből, honnan veszi elő belőle a cuccosokat, szal semmi extra nem lesz, meglásd :)
  • dXter
    aki látta a mai esti (5.) rész trailereit a hivatalos oldalon, azoknak egy kis meglepetés: térkép, és alatta egy videó a következő részből - ahol elégsokminden fog történni :O
    http://www.dextersfollowthecode.com/
    egyébként ez egy kvíz volt, amiben én is segítettem :P
  • kirol
    Mondom, hogy mindezt csak én hittem, hisz ők már tuti nem mennek Dexter lakására. Legalább is Lundy nem.
  • Cat 02 #2013
    Dexter biztos nem vinne haza véres kést.
  • Dean Winchester

egyrészt sztem már lehet spoiler nélkül írni,ha nem akkor spoiler következik .D!!!

véres kés a csapban? ilyenre nem emlékszem :D újrakell nézni a ezt a részt :S
  • kirol
    Amikor mondtátok, hogy hű, milyen vége van a 4. résznek már nézés közben 2 véget is kitaláltam magamnak, de azok sokkal komolyabbak lettek, mint ami tényleg:

- amikor a rendőr csaj elment Dexter házába és elkezdtek verekedni, a csaj meglepően jól verekedett, azt hittem lerúgja majd Dextert és elmenekül, és ebből még nagy problémák lesznek később. De nem így lett.

- a másik, későbbi gondolatom az volt, hogy amikor Dextert felhívta a felesége ő elrohant a régi lakásáról, és ottmaradt a csepegő csap. Az apja külön figyelmeztette, hogy ezt még el kell intéznie, de nem tette meg. A csapba nem mutatott a kamera, csak hogy csepeg a víz. Deb és Lundy aztán este újra összejöttek, és azt vártam ,hogy Deb azt mondja neki, hogy van egy ötlete, menjenek fel Dex régi lakására, az úgy is üres és neki is van hozzá kulcsa. És akkor ők a csapban megtalálték volna Dexter véres kését, vagy valami egyéb gyilkoló eszközét.
  • Cat 02 #2010
    Ezért kell blogot vezetni, ha gáz van megtudják :D
  • precision
    passzolom
  • Big Bad Ryder
    Mondd már, ki??
  • Dean Winchester
    aza a 2.ra rájöttél :D
    akkor választ pls
  • RAMyMamy
    ?
    én az első mondatára válaszoltam xD