Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak arra utaltam,hogy vártam a sorozatban mikor fog akkor lebukni,és mikor boncolt már vártam hogy na most fog jönni vki és lám jött is!
részben spoiler részben nem 😄
mind1,hanyagoljuk a témát 😉
de ez tényleg nem volt spoiler. egyáltalán nem. lásd tnm érvelését, igaza van 😊
Bazinga!
pl. nem tudtad elõre, hogy: nah, most fog jönni vki. meg gondolom arra se gondoltál, hogy lebukik mint sorozatgyilkos és a további részek arról szólnak hogy vár halálsoron (amíg ugyanoda nem kerül a kitetovált felsõtestû építész öccse, hogy kihozza).
de nem akarom hevíteni itt tovább az indulatokat
szvsz épp jóra gondoltam mint utólag kiderült :S
de nem azt kérjük hogy 10 napig spoilerezzen vki hanem azt hogy kb 2 napig ,de jó nekem8 úgy írtok spoilereket ahogyakartok én ilyen marhaságon nem vitatkozok :S
2008-Oct-26 Dexter 03x05 Turning Biminese
2008-Nov-02 Dexter 03x06 Si Se Puede
2008-Nov-09 Dexter 03x07 Easy As Pie
2008-Nov-16 Dexter 03x08 The Damage A Man Can Do
2008-Nov-23 Dexter 03x09 About Last Night
2008-Nov-30 Dexter 03x10 Go Your Own Way
2008-Dec-07 Dexter 03x11 I Had a Dream
[merlinw.org]
csak nem tudom mértkell fojton mindenütt beugatni hogy "nemtudod használni a szpojlert+!!!?M?" amikor rohattul nem volt szpojler. na.
ennyi. 😄
http://loal.atw.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
irónia mond vmit? 😊 mint fogalom 😊
ez egyik részben sem volt, Flamer arra célzott, hogy csupán ennyibõl hogy Dexter lebukott _akár_ erre is lehetne gondoni... vagy bármi másra... _tehát_ nem volt spoiler
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát ezt tényleg szpojlerbe kellett volna tenni..
http://loal.atw.hu
(amúgy azért mert van aki még nem látta a legfrisebb részt és jó lenne ha kb 2 napig spoiler nélkül nem irna senki semmi olyat ami az élményt megrontaná)
Valami hihetetlen, hogy mindig az lesz, amitõl félek, hogy mi lenne.
Pont azon gondolkodtam, hogy hogy meri ilyen helyen csinálni, ha valaki odamegy mi lesz. Erre tessék. 😄 Állat.
Remélem a 3x03 720p-hez is mielõbb lesz felirat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Angol felirat nincs kint valahol? Elõre is thx...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
amúgy elsõnek meglepõdött,majd eljátszotta a zavartságot 😛
ki kiváncsi rá, hogy ki mennyire tud angolul? senki 😛
a személyeskedés meg privátban is megoldható, ott még meghittebb hangulatban tudjátok egymást szeretni 😛
Bazinga!
Te már elég sok helyen nemkívánt személy vagy, nem akarsz elhúzni végre az sg-rõl? Van elég sok idióta rajtad kívül is, csak a színvonalat rontod.
Nyomorult újreg...
A halál csupán a kezdet...
Kamu, neked nincs semmilyen középfokúd! A sorozat, (ahogy mindegyik) igazi középfokú nyelvizsgával, angol felirattal tökéletesen érthetõnek kellene lennie! Mellesleg ezekkel a sorozatokkal kívánlóan lehet angolul tanulni(elöbb angol felirattal, aztán magyarral, esetleg forditva), de ehez már egy bizonyos intelligencia kell, ami a nem jellemzõ a feliratokért kuncsorgó egyedekre.
Dexter látta ki az, csak nem mutatták, amikor kisandított 😊 szóval látta, hogy az ügyész az, és húzott egy rizikósat, ami bejött neki! ki kellett mennie elé, hiszen nem akarta, hogy bemenjen a garázsba a váratlan vendég, hiszen ott volt egy elkészített helyszín, simán látszik, hogy elõre eltervelt gyilkosság. nem hiányzott neki egy újabb bay harbor butcher dolog!
szal látnia kellett volna hogy ki az és annak megfelelõen cselekedni... de nem látta, mert kurvára esett az esõ, és meg is lepõdött mikor meglátta az ügyész fazont
Bazinga!
gondolom érezte h lehet vmi ismerõs lesz, debra, vagy akárki... mégse mehetett úgy ki, hogy be van öltözve a hentes szerkóba, mégha freebonak vmi haverja is jött volna, mert mi van ha ismerõs, vagy teegan anyja vagy vki... már úgy ment ki h elõadja majd az önvédelem volt dumát...
Bazinga!