Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"mi a különbség a kettõ között,ha sz-gn crt 17es monitoron nézem a sorozatot"
úgy semmi. de én nem 17-es crt-n nézem, és szerintem más sem, aki 720p-t szed
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
várjatok és kész...
am egyet nem értek,és ebben vki segítsen már.
van a 720as verzioi ami 1giga körüli mig a sima 350 megás.
mi a különbség a kettõ között,ha sz-gn crt 17es monitoron nézem a sorozatot<#fejvakaras>#fejvakaras>
leadják a részt és rögzítik. tudom, hogy csak akkor kerül ki a többi csapat munkája, ha nuke-olták az elsõt (ezért van verseny, és ezért (is) vannak internal rls-ek, hiszen dupe lenne ha ugyanazt rilízelnék)
"akkor kell hogy legyen eredeti is a "groupnál""
tehát az eredeti 1080i, amit a csatorna sugárzott. ugyebár azt downsample-zik 720p-re
szóval hidd el, tudom hogyan mûködik a rendszer 😉
nem mellesleg a "minden kis hülye sorozat" alatt pont a PB-re gondoltam 😄
"egyik legkommerszebb kábeles sorozat"
de attól még szigorúan felnõtteknek szól és kábeles
na mind1. a lényeg hogy jöjjön már az a 720p!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
xvid-et pedig nem 720p-bõl készítik hanem valamilyen tömörítetlen formátumból, ahogy 720p-t is. mivel a kisebb verziók a népszerûbbek, ezért általában azzal szokták kezdeni.
az persze igaz, hogy pl. Prison Break-nél külön csapat
disclaimer: a fentieket nem vitának szántam, csak kis infóhintés, hátha tudtam valami újat is mondani😉
ráadásul ha van sima xvid, akkor kell hogy legyen eredeti is a "groupnál", szóval végképp nem értem mi van
amúgy nem tudom mi van ma a 720p-kkel, új Californication is csak most este 6kor került fel mininova-ra
\"SLICE of LIFE\"
na meg az elõzetes... huh...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A múltkori elõzetest látva is aggódtam h meg fog változni dexterünk, de csak úgy volt vága... talán most se lesz az, amit az elõzetesben látunk, h felülteti..
maga a rész annyira nem volt izgalmas, de most kezdtek el bonyolódni a dolgok, ez amolyan vihar elõtti csend rész volt 😊
Bazinga!
Az elsõ rész szar volt, de azóta beindult szerencsére.
na mind1..😄 akkor mostmár ugy lessz a felirat hogy mindig a legujabb részt mikor adják akkora lessz meg az elõzõ rész felirata 😄
gyors legugliztam már kiis az a Jimmy Smits...
mostmár tudom,hogy Prado az 😊
Viszont lassan valamit kezdenie kell Miguel közelségével is, mert nem tudja fenttartani eddigi rutinját egy egyre inkább közeledõ barát mellett, mint ahogy azt az elõzetesben is látni:
!!! Dupla Spoiler, aki nem akarja megnézni az elõzetest és mindent az 5. részbõl akar megtudni az ne olvassa el!!!
Dex ugye elmegy megölni valakit, és amikor kiviszi hajóval a tengerre a tetemet Miguel és Rita azt hiszik eltûnt, és elkezdenek teljes erõvel kutatni utánna. Itt fog visszanyalni az a fagyi, hogy belement a férj/apa szerepébe, és hogy egyre közelebb engedte magához Miguelt mint barátot.
Remélem azért kiforrja magát az irány...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
#1210: sztem majd adni fog ami okot rá,hogy végezzen vele.De lehet,hogy most valóban igazi barátra lelt😮 majd kiderül,várom a csütörtököt 😉
gondolom, még szerepe lesz a véres Prado ingnek is, azaz ezzel fogja sakkban tartani Dexter a fõügyészt késõbb. Azaz az ügyész rájön ,hogy kedvenc serialkillerünk nagyban ûzi az ipart, de a "bizalom inge" nem engedi, hogy feldobja Dextert...
egyébként ha már, akkor mki írja oda aláírásába, hogy:
"Nyomokban spoiler-t tartalmazhat."
xD
dexter sztem felfogja darabolni pradot is,volt egy ilyen gyanúm de az ing átadása meglepett
amúgy jó rész volt ezi is 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ami fura volt, hogy Dexter kezd 'rakoncátlankodni', most ölt elõször olyan embert aki nem ölt embert (ezt jól megmondtam 😊)
Bazinga!
a lényeg mindig 1 hét múlva nézed így is úgy is 😊