5447
DexterBanner.jpg
  • Cat 02 #2083
    Nem értem ezeket az írókat. Első 20-30 perc olyan unalmas, h nem lehet nézni kb, utána meg úgy beindul a sorozat, h nem bírsz várni a köv részig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most pl végre rendeződtek otthon a dolgok, jöhet a gyilkolás
    Somebody stole Lundry's Trinity research.
    Me.
    And there is only 1 person who'd do that
    Me ?
    :DDD
  • ProGabe #2082
    hát, én egészen mást csinálnék vele :D nem tudom hogy csinálja ez a nő, de évről-évre egyre szexibb :O :)

"pl ebben az évadban az első részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!"

hát igen, pl. Lundy felbukkanása váratlan volt, és nagyon jó! nekünk nézőknek is úgy jött le, hogy visszatért egy régi ismerős. meg itt tényleg minden karakter ÜT, mindenki igazi 3D-s személyiség, nem valami papírmasé

mondjuk annyit tegyünk hozzá ehhez az egészhez, hogy itt csak 12 részről van szó. pont a Prison Break az, ami nagyon jó lett volna, ha csak ennyi részt kellett volna írniuk a készítőknek évadonként. ott lehetett érezni, hogy nincs ötletük megtölteni 22-24 részt, meg is lett az eredménye :(
  • GregSB
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyugi, a 6. részben lenyugszik Rita, nem fog többet rinyálni. Deb viszont tovább kutakodik fater után :)
  • Dean Winchester
    este vagy délelőtt?:D

ProGabe.: meg mit lehet hallani? ahogy haladunk előre az évaddal egyre gázabb,megmilyen kár h vontatják-nyúzzák a sorozatot! Itt meg mit tapasztalunk?(legalábbis én) ahogy haladunk előre egyre jobb évadokat kapunk!
    pl ebben az évadban az első részben vmi különleges érzés fogott el mikor megláttam egy egy régi arcot!
    anno pl a prisonbreak-nel ezaz érzés nem volt meg!Pedig kedveltem azt a sorozatot is!
    és hát ahogy haladunk előre az évadon belül egyre jobb részeket kapunk,szóva ha ilyen ütemben fog haladni akkor az uccsó részhez érve oda jutok,hogy remegőz kézzel töltöm le :D
  • kirol
    10 óra körül lesz "csak" kész, azt mondta a srác.
  • Big Bad Ryder
    Ez bizony az 5. Pedig már úgy megörültem :D
  • kirol
    Én azért Ritát mostanában szívesen lebuciznám egy úthengerrel!
  • RAMyMamy
    le vagyok maradva egy résszel..
  • RAMyMamy
    jabocs :>
  • MrSpock
    Ez nem véletlenül az 5 részhez van?:-)Mert jelenleg a 6.-at néznénk:-)
  • MrSpock
    Én még nem néztem meg de helytadok,tényleg ez a legjobb sorozat.
    Nézek jó párat,hosszú évek óta,de ez amit mindig ugyanolyan lelkesen várok:-) És ami ugye ebben az érdekes,hogy a szereplők szinte mind úgy szimpi,bármilyen karakter is,főleg az őrsön.
  • RAMyMamy
    de van
  • Big Bad Ryder
    Hogy lehet, hogy még mindig nincs felirat? Még angol sem... ha valakinek van az ossza meg velem :)
  • ProGabe #2070
    jöhet a szokásos szöveg: "mekkora rész volt!" :D

de ez most ahelyett, hogy sokkolt volna, inkább nevettetett. azt kell, hogy mondjam, jelenleg ez a legjobb futó sorozat. persze nem nézem az összeset, de ennél még nem olvastam egyszer sem, hogy "ez a rész szar volt", ellenben az ÖSSZES többi sorozatnál be-becsúszik egy rossz rész
  • tomi555
    Hát ez is jó kis rész volt:)
  • precision
    amerikában vetítik vasárnap este ami nálunk olyan hétfő hajnali 3-4 óra kb :)
  • precision
    most már nekem is írja
  • cherubim06
    http://www.dexterfelirat.atw.hu/magyar felirat itt lesz a leghamarabb
    angol pedig itt
    Még nincs....
  • Dean Winchester
    ugorj neki még1szer!

flamer írja.: Airing: Sunday

én erre az nem vasárnap?(mert tudtam,hogy vasárnap :D de az előzményét meg nem olvastam ... mind1
  • rancidity
    Sziasztok! Ha valaki tud a 6. részhez angol (esetleg magyar) feliratot, légyszi linkelje:) Letöltöttem az új részt, de olvasás nélkül azért még nem megy olyan jól az angol:) Köszi!
  • kirol
    Szerinted nem vasárnaponként szokott lenni?
  • Dean Winchester
    az nem vasárnap? :Dd
  • Flamer
    érdekes mer nkm eztv irta hogy van..

Dexter.S04E06.HDTV.XviD-SYS
    Airing: Sunday
  • kirol
    Volt tegnap!
    És látni is sok helyen.
  • precision
    én sem látom, pedig elvileg a Dexter nem volt szüneten a hülye baseball miatt

szal nemvágom én se hogy most mi van :) eztv -n se írta hogy on break...
  • cherubim06
    Tudja valaki, hogy volt-e tegnap dexter, mert sehol se látom a megszokott hétfő reggeli betevőmet....
  • Flamer
    ahahah. ya. nemneked. tegnapeste nem voltam toppon na :D
  • Cat 02 #2056
    Hja. Aztán mindig vége lett az évadnak ^^
  • ProGabe #2055
    9-10 millióan

a legnézettebb műsorok 20 milliós nézettséget produkálnak, a legnézetteb sorozat úgy 15-16 milliót, esetenként akár 18-at is. a super bowl meg 40-et :D

lényeg a lényeg, hogy a Dexter kábelen megy, ott teljesen más számok vannak. sorozatokat tekintve ott egy 4 milliós nézettség már eszméletlenül durva, szóval ez a 1.67 millió nagyon jó, ahogy nézem ez a csatorna jelenlegi legnézettebb sorozata
  • RAMyMamy
    a heroes sem volt mindig fos
  • kirol
    Nem tudok mihez viszonyítani. Egy Lost -ot mennyien néznek?
  • ForzaInter
    A sorozatnak jó a nézettsége ezzel nincs gond, a legutóbbi részt 1,67 million láttak ami nagyon jó.
  • ProGabe #2051
    ez az évad az eddigi legnézettebb

Dexter: 1,67M – 0.9/1 – 18-49: 0.8/2
  • Micsu
    nagyrészt a nézettségi adatoktól függ
  • kirol
    Pont ez jutott eszembe.
    Van arról infó, hogy hány évadot terveznek?

Van valami nézettségi infó, mert érdekelne, hogy ez ügyben hogy áll a sorozat.
    Mert itt Magyarországon nem sokan nézhetik, hisz pl. ha kijön egy új Lost rész, akkor 2 nap múlva van vagy 500 hsz, még itt van vagy 10.
  • ForzaInter
    Tényleg talán a 3 leggyengébb, de az is egy 8/10 nálam, szal kb ezt jelenti a gyengét a Dexternél, nincs sztem még egy ilyen sorozat amelyik ennyire színvonalas lenne, és tartsa is végig a színvonalat..

Az idei évad meg sztem nagyon jó eddig, remélem még nagyon sok évad lesz.
  • kirol
    Na, 3. évad nem volt túl jó. De többi nagyon és ez az évad (4.) is nagyon ott van.
  • Dean Winchester
    nem nekem akartad írni ugye? -.-" én már láttam !
  • Micsu
    úgy látszik rajtamaradtál a papíron
  • ProGabe #2044
    +1, igaz, a 3-ik évad tényleg kicsit alább adta. na de ez a sorozat egészen más pályán mozog, mint a többi. a Dexterben egy rosszabb rész olyan, mint más sorozatban a lábszárlehugyozós évadfinálé. kevés ilyen sorozat van, nagyon kevés

ez is biztos azért volt, mert könyvben is (amikből ugyebár csak a karakterek vették, a sztorit tényleg csak nagyon nagy vonalakban "másolták" le) a harmadik rész egy határ szar :)