Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy jó amibõl sok minden megtudható a fináléról, és, hogy írtak egy másik tipusú véget is.

Igazán szar,hogy vége lett ennek az évadnak 😞

Tud-e valaki mûködõ linket a legutóbbi Michael C. Hall - John Litgow interjúhoz??
AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rita nooooooooooooooooooooooo. Pedig nagyon szerettem😞
Ami nem tetszett az az, hogy Dexter miért akkor kapta meg az üzenetet mikor hazaért? (Pedig Rita jóval korábban elküldte már neki:S)

Az pedig tuti, hogy trinity ölte meg Ritát még mielõtt elment volna a kocsiért. (Utalások: Kád Teli vérrel, vonat sinek és vonata(?) amit Dexter szét rúg mikor haza ér.)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez nem is rossz feltevés... mármint hogy kifolyt oda a vér és a kiskölyök ott volt. Nekem kicsit gyanús volt, hogy a Trinity reggel korán elment, de Dexter mégis hamarabb ért oda a kocsihoz... és ez azért volt lehetséges szerintem, mert akkor volt Rituskánál. vagy tévedek? 😊

5c0rp330n
en is gondoltam erre is, hogy a gyilkos tudatosan aztatta verbe dex gyereket es akkor viszont nagyon ismernie kene, es az biztos nem trinity lett volna. viszont most visszanezve ugy tunik siman kifolyhatott arra a helyre a ver, a gyerek pedig nyilvan odamaszkalhatott es attol lett csak veres, igy megint a kezenfekvo trinityt tartom a legeselyesebbnek, a linkelt cikkek is ezt erositik..

itt azt írják hogy trinity volt link

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Oziris666
Ne vegyél rá mérget, h Trinity volt!Mi a túrónak ültette volna a csurom vérbe a babát?!Trinity túl kézenfekvõ lenne,a sori meg nem errõl híres😊 Amugy meg kár h kiirták az egyetlen eyecandyt a soriból,most majd marad nekünk "Deb" pff😄

IMHO Rita már csak azért se lehetett öngyilkos, mert a gyûrû a kezén van. És ha mástól nem, tõle kitelik, hogy leveszi, ha öngyi akar lenni Dex miatt... De elég esélytelen , hogy rájött valamire. Trinity még megölhette, mert volt ideje rá, bár nem túl sok. Amire még gondoltam, hogy a rendõrfõkapitány, mert érdekesen pont most beszéltek a kikötõi gyilkosságról. A szomszéd? 😊 Elbaszott egy környék lenne akkor... 😊
thx
majd csak holnap nézem meg 😞
legjobb pedig
honnan tudnám gyorsan lehuzni a 12.es részt? mert torrent az fos :S

Bulykin
fuck yeah!!!!
<#worship>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zaki
DöflingR
Beszarok, http://dexterfelirat.atw.hu/ nem jön be 😄DDDDDDDD

"Ne haragudj, de annyira nem bírtam elviselni, hogy 4 hete felhívtam a producert"

Hát ez! Ilyen nincs, és megis van! 😄 A panelproli felhívja a producert! 😄

DöflingR
Linket plz, mert ahol UF csinálta a feliratot ott lezárták a hsz-t a spoilerezõk miatt😄

má van

DöflingR
Unfriendly fogja leghamarabb megcsinálni a feliratot. 22h-ra ígérte de még sehol sincs :\

felirat mikor lesz?
Shiwo
azért egy 1 év körüli gyerekben tán nem marad meg annyira a lemészárolt anya és a mindent elborító vér képe, mint mondjuk egy 5-6 évesében, így nem feltétlenül lesz belõle gyilkos

a gyerekekkel vagy Dex fog szívni, esetleg Deb segít neki (egyedül tökéletesen esélytelen), vagy rábízzák mondjuk a nagyszülõkre, és Dex rendszeresen látogatja õket (utóbbi esetben könnyebb dolga lesz..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
amúgy én is erre gondoltam, hogy erre fog elhaladni a sztori, ha nem is a következõ de az azutáni évadban tuti

Bazinga!

gabo91
Oké eddig három gyereke volt, de vér szerint csak egy... hogy hányat fog tovább nevelni az csak azon múlik milyen ember... ... nem nagyon vannak érzései. Eltudom képzelni hogy a kettõ gyerek megy árvaházba vagy az igazi apjuk szülei fogják nevelni õket (volt róluk szó hogy milyen rendessek) dex meg az egyettlen gyerekét nevelné pontossabban tanítaná.... kitanítaná...
pár évet elõre ugornánk a sorozatban 5-6 évet és az ifju Morgan kimutatná foga fehérjét...
Okkal volt ott a gyerek a vértócsa közepén...
Meg aztán a két másik kölök el lett küldve akkor éppen.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

joebacsi
TUTTAM!
Az nem vigasztal. Rambónégyet is rita (najó, meg az m60 😊) miatt néztem meg, bár az utóbbi idõben feltûnõen sok vakolat volt az arcán, lehet ez is közrejátszott...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
Francba, nekem már most hiányzik a sorozat... Szar lesz Dexter nélkül majdnem egy évig.
I.C.ram
Ne haragudj, de annyira nem bírtam elviselni, hogy 4 hete felhívtam a producert, hogy vegyék már ki a sorozatból, mert nem bírom már tovább idegekkel azt a csajt. 😞 Úgyis összejön majd egy másik csajjal szerintem, mert egyedül felnevelni 3 kölköt + gyilkolni + dolgozni nem lehet túl egyszerû
Még a temetésen lehet h mutatják <#vigyor5><#szomoru1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerintem jó évad volt. Dexter vívódását a család-munka-Kyle-sorozatgyilkos szerepek között tökéletesen ábrázolták, ha fogalmazhatok így. A többi szál meg elég nevetséges volt, mint ahogy alattam is írták, Laguertáék szerelme egyáltalán nem vitte elõre a cselekményt, sõt. Arthur karaktere tetszett, Debra és Quinn is elég jó volt, végezetül még mindig ez a kedvenc sorozatom.<#smile> Örülök, hogy elvarrták a fõszálakat, mint eddig.
Rita
karaktere meg nem fog hiányozni 😄

joebacsi
Mert kinyírták dexter nõjét.
MIATTAD!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
Mos mér? 😄
ProGabe
nagyon nem akartam, hogy ilyen vége legyen, de 100%-ig adta magát, újabb nagy fordulat,blabla

látom is magam elõtt a köv. évad elsõ pár percét:
kiscsaj totál depi, kissrác ön-, és közveszélyes, a baba folyton sír és Dexter már az ideg-összeroppanás szélén

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joebacsi
Utállak!

I.C.ram
Durva volt ez a rész! 😄 Éreztem, hogy nem lehet ilyen simán vége a résznek!
Flamer
yaok belenéztme végébe mostmár látom miért irtad:|

http://loal.atw.hu

Narancs
Értem én persze, de akkor is jóval igénytelenebb és olcsóbb megoldás mint az eddigi visszaemlékezések. Szerintem ez elvett az élménybõl és idegesítõ volt.
Az, aki azt hiszi Dex ölte meg Ritát, még mindig nem érti az egész sorozatot. Tavaly is mindenki hogy rápörgött a Dex kötésébõl Rita ruhájára csöppenõ vérre, és már letartóztatást meg leleplezést vizionáltak a következõ évadra, ami már akkor is röhejes volt, ahogy az a feltevés is az, hogy Dex saját kezûleg nyírta volna ki. Aki még mindig nem érti, leírom világosan - Trinity volt az, nem a begolyózott Dexter.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

omfg a vége
Hát aki Cody-ra tippelt annak majdnem bejött :o [/apro]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
Ne legyél már ennyire fantáziátlan, Dex faterja nem szellemként jelenik meg, hanem azokat a gondolatokat képviseli Dex fejében, amiket belenevelt.

Tudod, mint amikor nem tud vki dönteni valamiben, és a filmekben megjelenik egy angyalka és kisördög a két vállán, és vitatkoznak egymással. Na Dex faterja a filmben ugyanolyan metaforikus szereplõ mint ezek. Dexter a faterja nevelése, "kódja" alapján élte le élete nagy részét, és bizony ez egy monogám életvitelt követel meg. De már rég nem monogám, felesége, gyereke van, de mellette még él a "dark passanger" is benne, akit eddig Harry kódja tartott életben és rácson kívül. Nem csoda, hogy ebbnen az évadban folyamatosan vájúdik az új énje a régivel (akit ugye Harry képvisel képletesen), hiszen a két életforma amit egyszerre szeretne élni enyhén üti egymást.

A végére pedig nem találok szavakat. Icram örülhet, õ végig utálta Ritát, de jogos a kérdés: Ki ölte meg? Arthur? Dexter golyózott be? Öngyilkos lett Rita?

<#levele>

Shiwo
hát, szerintem ütõs évad volt, nem értek egyet Naranccsal

amúgymeg (csak akozkan, akik már látták az uccsó részt..)
a köv évadban még mindig iszonyat nagyokat szívhat Dex Arthur miatt..ügyebár a feleségét úgy ölték meg, ahogy a trinity szokott gyilkolni..és hát gyanús, hogy milyen hamar ott volt a trinity lakásán..mi több, még kiderülhet, hogy ismerte is õt a trinity családja..kyle buttler néven, és ügyebár van egy ilyen nevû hulla is terítéken..ki tudja, ez a név szerepelhet azon a listán, akik segítettek a ház építésében, ami újabb összefüggés..pluszba Dex nyakába szakad a 3 gyerek, anya nélkül..egyedül nem fogja bírni, de ha segítsége lesz, akkor meg attól lesz nehéz megszabadulni, hogy gyilkolászni mehessen..és az is gyanús lehet Debrának, hogy két ilyen trauma után (felesége meghalt és kiderült, hogy a jeges tesója) nem eléggé összetört, vagy nem csavarodik be..szóval lesznek itt még csúnya dolgok...

Narancs
Összegezve szerintem elég foscsi volt ez az évad. Az elsõben azt szerettem, hogy három jól elkülöníthetõ szálon futott a történet, minden részre jutott egy feldarabolt rosszfiú, némi elmélkedés a beilleszkedésrõl és színlelésrõl, meg egy-egy újabb ITK helyszín a kirakós következõ darabjával.
A második évadban ha lehet mondani az összes szálra ráerõsítettek, kicsit többet nyomtak mindenbõl, rendesen felpörgették a sztorit - nekem az már nem jött be annyira, de legalább a karakterek a helyükön voltak.
A harmadik már egyáltalán nem jött be, tele volt WTF jelenetekkel, és kurva lassan rajzolódott ki, hogy mirõl is akar szólni, de a végén csak egyre jobb lett, vettük, hogy Dexter megtanulta mesterien manipulálni az embereket.
Ez a negyedik olyan mintha minden eddigit elfelejtenénk, Dexter kibaszott szerencsétlen, a darabolós szálat az elsõ részt kivéve teljesen eldobják, aztán egyszer csak az évad közepén kinyír egy ártatlan embert, de nem történik semmi, teljesen súlytalan minden cselekedete. Nem is ez a legrosszabb, hanem hogy az összes többi szereplõ is teljesen feleslegessé és súlytalanná válik, az egész LaGuerta-Angel szerelmi szál a legkevesebb hatással sincs Dexterre vagy a sztorira, persze értem én, kezdeni kellett valamit a két szereplõvel. Vince-nek az egész évadban talán ha két beszólása van (régen részenként volt ennyi), aztán reménykedünk, hogy a hálaadáson lesz valami értelme a karakterének, de az égvilágon semmi nem lesz, csak nagy búslakodó fejeket vág. Quinn az egyetlen konstans elem, minden részben cseszteti Dexet, aki nagyon nem tudja kezelni a helyzetet, egyre csak dühöng meg kapkod. Ott van még Harry, aki eddig elég érzékletesen volt jelen a sorozatban, visszaemlékezések, flashback-ek formájában emlékeztette Dexet a helyes útra - most meg megjelenek mint egy szellem (WTF!!!) és face to face löki a rizsát, amit Dex persze leszar és sosem hallgat rá, mindig az ellenkezõjét cselekszi annak amit szerencsétlen látomás mond. Egyetlen normális magyarázat Dex bénázására, arra, hogy mindent elfelejtett amit az elõzõ évadokban megtanult az évad elején lévõ autóbalesete, ami után nem pihen, pedig a doki figyelmezteti, hogy nagyobb gáz is lehet, az agysérüléssel nem lehet viccelni - pár jelenettel az intés után jelenik meg Harry látomás formájában elõször, és marad is az egész évadban, jelezve, hogy Dex agya véglegesen károsodott. A vége is elég fura, nem szpoilereznék, de az biztos, hogy az ötödik évadra gecire össze kell szednie magukat az íróknak, hogy ebbõl a helyzetbõl felálljanak. SZVSZ.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

precision
nem, vagyis pontosabban mondva nem tudni 😊

Bazinga!

5c0rp330n
ez a vege enyhen bebuntetett

igazabal adna magat h arthur volt (mert furdokad meg nem is nagyon maradt mas akire gondolni lehetne), viszont egy furcsa dolog megis lenne benne: ha tenyleg o lett volna akkor a halala elott sztem nem hagyta volna ki h elmondja dexternek es egy jot rohogjon rajta.. persze erdekes volt vegig az arthur gyerek, lehet h direkt nem mondta el h nagy meglepetes legyen es megjobban kibasszon vele.. jah meg ritanak nem 2 gyereke van, szoval nem is illik a semaba, mar amennyire ez szamitott mar itt barmit is..

Flamer
õ ölte meg ritát?😮

http://loal.atw.hu

Shiwo
mondjuk nekem nem telt el olyan gyorsan, mert én is láttam, hogy már írták "húwazzemilyenvégelett" és közbe az ideghúzó részeknél úgy éreztem, vánszorog az idõ, mikor jön már a vége, amitõl a hajukat tépik az emberek

<#csodalk> már bánom,hogy beolvastam a topicba 😄 vasárnapig úgy elvoltam,kb vártam,hogy jöjjön a következõ rész.
Szal magam alatt vágtam a fát 😄 mostmár kegyetlenül várom a feliratot azaz a holnap estét :S és vhogy érzem,hogy ez a 43 perc vmi eszméletlen gyorsan elfog telni<#rinya>
Shiwo
ez rosszabb...bár ezt a fordulatot is ellehetett képzelni, de az hogy meg is csinálták, az a dúrva

precision
hát... készülj fel... mert... ez... odabasz 😊
jöhetne már a következõ évad 😊

Bazinga!

nagy fordulat vagy mi a fene van ettõl a sok aztakurvaááábazdmeg...stb 😄
tán nem rita is segít arthurnak xDDDDDD
másmilyen fordulatot elnemtudnékképzelni :|
precision
aztakurvabazmeg.

#2442:

én nem hiszem, hogy Dexter skizofrén... mármint nem a szó klasszikus értelmében... az durva lenne, ha õ ölte volna meg Ritat, úgy, hogy nem is tud róla

Bazinga!

Megnézem.
ÓMÁJGÁÁÁD HOLIMADAFAKINSHIITT
Nem térek magamhoz! ÁÁÁÁ ! Te jó ééég ez hihetetlen <#csodalk><#csodalk>..
Ááá és még több áááá 😄
Majd elemzem ha már jól leszek...