5447
-
#3084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én Masuka párducmintás gatyáján szartam be :DDD -
#3083 Már van is felirat! :) -
#3082 ah, pont elottem :D -
#3081 felirat akkor mikor lesz? vagy valaki tudna linket adni?
-
#3080 csak legyne már felirat ... -
#3079 s5e5! hát a bölcsis jeleneten az elején beszartam!:D -
#3078 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezdett már kifulladni az a nagy családi idill Dexteréknél, én számítottam valami hasonlóra. -
#3077 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megleptek akkor a készítők egy kicsit igaz? :>
emlékszem mikor vége lett a finálénak én még 10 percig bámultam az üres képernyőt vérbe fagyva. és én ezt tekintem zsenialitásnak, hogy képesek voltak ekkora sokkot zúdítani a nézőre. és pont ezért 10/10 -
#3076 Dexter s04:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jó k*rva büdös életbe, ez meg mi a f*sz volt bazmeg?
Két perccel azelőtt, hogy megnéztem volna a záró rész utolsó képkockáját, már formálódott a fejemben az újabb hsz-em tele ":D"-el. Aztán meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a k*rva életbe
Nagyon nem tetszett nekem. Nem szeretem az ilyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végződéseket. Nagyon nem kóser. Kénytelen voltam beletekerni a következő részbe, reméltem, hogy csakWTF? vagy milyen(ami R-el történt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!álmodik vagy valami, de kiderült, hogy nem (itt-ott belenéztem a s05e01be...).
Szintén 10/10et akartam adni ennek az évadnak is, de most csak 1/10.
Ez így nagyon nem kóóser... -
#3075 Én ilyen hülye vagyok, mert szeretem néha tudni előre, hogy mi fog történni, meg ilyenek. :) Például szeretek úgy kosármeccset nézni, hogy tudom előre, hogy nyerni fog a csapatom. Nah, nem off-olok tovább! :) -
#3074 azert ilyen infokat tudni ugy hogy a masodik evadnal jarsz, sztem nem hat jol az elmenyre.. en azert is olni tudnek, ha a kovetkezo reszbol derul ki valami lenyeges. :) -
#3073 Igazad van... Bár sajnos már rákerestem Ritára... És... Nah, nah mindegy! :) -
cherubim06 #3072 Baráti tanács:
Javaslom tartózkodj a fórum olvasásától, mert elég nagy poénokat fogsz így lelőni. Legtöbbünk már az 5. évadról beszél és sokan pedig képtelenek spoiler taget használni, szóval neked veszélyes ide járnod, ha szereted a fordulatokkal teli sztorikat. -
#3071 Ez a Rita nagyon jó nőő! :) Ötödik évadban is benne van, ugye? :) (második évadnál tartok...) -
#3070 :D -
#3069 :D
-
#3068 jólvan ügyes vagyok, azt hittem 5 rész van most, és ahoz vártam feliratot:D ezt az oldalt meg is néztem a héten vagy 5*:D:D:D -
#3067 Már tegnap volt hozzá felirat ^^
Tedd be a kedvencek közé azt az oldalt amit Fenrir nagylelkűen belinkelt -
#3066 Én most kezdtem el nézni a sorozatot... Érdekes, az biztos. Az első évadot már megnéztem, most nézem a másodikat. Az eleje itt nekem egy kicsit szenvedős, de remélem, hogy hamarosan ez az évad is beindul. ;) -
#3065 http://www.dexterfelirat.atw.hu/ -
#3064 A 4.-nek még aznap volt mármint hétfőn. -
#3063 Még mindig nincs felirat?:(
Lehetne már egy állandó, jó fordítója a sorozatnak.. -
#3062 Jaja tom de akkor se lehet 38 éves XD
Mindenesetre jól tartja magát -
zotja22 #3061 72 ben született :) -
Nem létezik hogy ez a nő 38 éves
Amúgy még egy kis off. A haverom pont tegnap mondta hogy hozzá nem nyúlna egy 40 éves nőhöz és akkor megmutattam neki ezt a csajt és mindjárt meggondolta magát -
#3059 -
eatmerr #3058 most néztem meg az első részt, kicsit vontatott volt, és fura is. Tetszett, hogy megint kidomborodott dexter karaktere, és nem a gyilkolásban. -
#3057 Rita aztán tényleg csúcskategóriás 5csillagos MILF -
zotja22 #3056 http://www.youtube.com/watch?v=BwNRhbPInx0
egy kis off de megéri Rita jelenetei a született feleségekbe :) Anyám aza test :) 38 évesen :P
-
#3055 Na megnéztem én is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt imádom ebben a sorozatban, hogy valahogy sosem tudom kitalálni, mi lesz az adott szituációban. Ill. sose az lesz, amire gondolok. :)
Amikor elmenekült Lumen, na mondom ezt elkapja egy aligátor és megeszi, mert kicsit lehetetlen számomra a szitu, hogy mi más lehetne. Aztán, na, mondom most mi lesz, beszáll a kocsiba. És hát maradt.
Ez a Kyle Butler szál pedig szintén érdekes. Gondolom nem lövik el ugyan azt a sztorit, mint a múltkor, szóval ebből se tudom mi lesz. Quinn meg alapvetően jó arc.
S a zárás, hogy a tetemszedő srác nem egyedül volt, az ütött a végén.
Én már arra gondoltam, hogy Lumen nem is áldozat, hanem "társ volt". De ez meg azért lehetetlen, mert rosszul lett a hordóban látottaktól.
Az előzetesben meg most lelő valakit Lumen ez már előrevetíti a Lumen+Dexter párost. De Debra meg hogy találja meg a hordókat?
-
#3054 Király rész volt, a kövi is az lesz a promó alapján! -
#3053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt a mostani isViszont volt benne 1-2 dolog ami izgalmasabban is alakulhatott volna. pl hogy jonah nem mondta meg nyíltan hogy Dex Kyle Butler így megint csak marad a gyanakvás. Viszont az ohgy a csajjal összespanolt az kifejezetten tetszett. Ez olyan lesz kb mint a 3.évadban Miguel Pradoval. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki beleőle -
#3052 Egy kis csemege...
-
#3051 az! én nem is tudom melyiket sajnálnám jobban, ha kiírnák. ez is azt mutatja, hogy mennyire jó karakterekkel van dolgunk
ITT megnézhető a főcím egyik korai verziója. jobb a mostani, de azért az sem volt kutya :) -
#3050 szóval gyakorlatilag az összes szereplőt meg kéne ölni? :D
ez szánalmas :D -
#3049 legszarabb lista, amit valaha is olvastam a neten, bármiről is legyen szó :D -
#3048 remelem :D áááááa alig varom a jovo hete :D -
#3047 Pedig az benne a lényeg :D -
kiskapucska #3046 Én a 4. évad befejező része után egyből kimentem az erkélyre elszívni egy cigit. :D Remélem az ötödik is lesz olyan jó, mint a 4., és nem okoz majd csalódást.
Barátommal sokat vitáztam ezen, kértem, hogy nézze meg, elkezdem vele az elejétől, de ő nem bírja elviselni Dexter monológjait. Amit nem is értek, hogy hogy lehetséges ilyen :D Azt mondta falra mászik tőle. :D De szerintem csak ő a dili. -
#3045 hát ha már a 3. is ennyire tetszett, akkor a 4.-től egyenesen EL FOGOD DOBNI az agyad, mer nagyon pörgős évad lett :D