5447
DexterBanner.jpg
  • GregSB
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én Masuka párducmintás gatyáján szartam be :DDD
  • kirol
    Már van is felirat! :)
  • Jim Morrison
    ah, pont elottem :D
  • Jim Morrison
    felirat akkor mikor lesz? vagy valaki tudna linket adni?
  • gabo91
    csak legyne már felirat ...
  • [HUN]Crassus
    s5e5! hát a bölcsis jeleneten az elején beszartam!:D
  • Fenrir
    Kezdett már kifulladni az a nagy családi idill Dexteréknél, én számítottam valami hasonlóra.
  • PJack
    megleptek akkor a készítők egy kicsit igaz? :>
    emlékszem mikor vége lett a finálénak én még 10 percig bámultam az üres képernyőt vérbe fagyva. és én ezt tekintem zsenialitásnak, hogy képesek voltak ekkora sokkot zúdítani a nézőre. és pont ezért 10/10
  • Jim Morrison
    Dexter s04:
    A jó k*rva büdös életbe, ez meg mi a f*sz volt bazmeg?

Két perccel azelőtt, hogy megnéztem volna a záró rész utolsó képkockáját, már formálódott a fejemben az újabb hsz-em tele ":D"-el. Aztán meg...

Nagyon nem tetszett nekem. Nem szeretem az ilyen
    WTF? vagy milyen(ami R-el történt)
    végződéseket. Nagyon nem kóser. Kénytelen voltam beletekerni a következő részbe, reméltem, hogy csak
    álmodik vagy valami, de kiderült, hogy nem (itt-ott belenéztem a s05e01be...).

Szintén 10/10et akartam adni ennek az évadnak is, de most csak 1/10.
    Ez így nagyon nem kóóser...
  • LoSA
    Én ilyen hülye vagyok, mert szeretem néha tudni előre, hogy mi fog történni, meg ilyenek. :) Például szeretek úgy kosármeccset nézni, hogy tudom előre, hogy nyerni fog a csapatom. Nah, nem off-olok tovább! :)
  • 5c0rp330n
    azert ilyen infokat tudni ugy hogy a masodik evadnal jarsz, sztem nem hat jol az elmenyre.. en azert is olni tudnek, ha a kovetkezo reszbol derul ki valami lenyeges. :)
  • LoSA
    Igazad van... Bár sajnos már rákerestem Ritára... És... Nah, nah mindegy! :)
  • cherubim06
    Baráti tanács:
    Javaslom tartózkodj a fórum olvasásától, mert elég nagy poénokat fogsz így lelőni. Legtöbbünk már az 5. évadról beszél és sokan pedig képtelenek spoiler taget használni, szóval neked veszélyes ide járnod, ha szereted a fordulatokkal teli sztorikat.
  • LoSA
    Ez a Rita nagyon jó nőő! :) Ötödik évadban is benne van, ugye? :) (második évadnál tartok...)
  • Jim Morrison
    :D
  • PJack
    :D
  • ForzaInter
    jólvan ügyes vagyok, azt hittem 5 rész van most, és ahoz vártam feliratot:D ezt az oldalt meg is néztem a héten vagy 5*:D:D:D
  • elitehun
    Már tegnap volt hozzá felirat ^^
    Tedd be a kedvencek közé azt az oldalt amit Fenrir nagylelkűen belinkelt
  • LoSA
    Én most kezdtem el nézni a sorozatot... Érdekes, az biztos. Az első évadot már megnéztem, most nézem a másodikat. Az eleje itt nekem egy kicsit szenvedős, de remélem, hogy hamarosan ez az évad is beindul. ;)
  • Fenrir
    http://www.dexterfelirat.atw.hu/
  • kirol
    A 4.-nek még aznap volt mármint hétfőn.
  • ForzaInter
    Még mindig nincs felirat?:(
    Lehetne már egy állandó, jó fordítója a sorozatnak..
  • elitehun
    Jaja tom de akkor se lehet 38 éves XD
    Mindenesetre jól tartja magát
  • zotja22
    72 ben született :)
  • elitehun

Nem létezik hogy ez a nő 38 éves

Amúgy még egy kis off. A haverom pont tegnap mondta hogy hozzá nem nyúlna egy 40 éves nőhöz és akkor megmutattam neki ezt a csajt és mindjárt meggondolta magát
  • sb1
  • eatmerr
    most néztem meg az első részt, kicsit vontatott volt, és fura is. Tetszett, hogy megint kidomborodott dexter karaktere, és nem a gyilkolásban.
  • Victor1103
    Rita aztán tényleg csúcskategóriás 5csillagos MILF
  • zotja22
    http://www.youtube.com/watch?v=BwNRhbPInx0

egy kis off de megéri Rita jelenetei a született feleségekbe :) Anyám aza test :) 38 évesen :P

• kirol
    Na megnéztem én is.

Azt imádom ebben a sorozatban, hogy valahogy sosem tudom kitalálni, mi lesz az adott szituációban. Ill. sose az lesz, amire gondolok. :)
    Amikor elmenekült Lumen, na mondom ezt elkapja egy aligátor és megeszi, mert kicsit lehetetlen számomra a szitu, hogy mi más lehetne. Aztán, na, mondom most mi lesz, beszáll a kocsiba. És hát maradt.
    Ez a Kyle Butler szál pedig szintén érdekes. Gondolom nem lövik el ugyan azt a sztorit, mint a múltkor, szóval ebből se tudom mi lesz. Quinn meg alapvetően jó arc.

S a zárás, hogy a tetemszedő srác nem egyedül volt, az ütött a végén.
    Én már arra gondoltam, hogy Lumen nem is áldozat, hanem "társ volt". De ez meg azért lehetetlen, mert rosszul lett a hordóban látottaktól.

Az előzetesben meg most lelő valakit Lumen ez már előrevetíti a Lumen+Dexter párost. De Debra meg hogy találja meg a hordókat?
  • proway
    Király rész volt, a kövi is az lesz a promó alapján!
  • Victor1103
    Jó rész volt a mostani isViszont volt benne 1-2 dolog ami izgalmasabban is alakulhatott volna. pl hogy jonah nem mondta meg nyíltan hogy Dex Kyle Butler így megint csak marad a gyanakvás. Viszont az ohgy a csajjal összespanolt az kifejezetten tetszett. Ez olyan lesz kb mint a 3.évadban Miguel Pradoval. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki beleőle
  • sb1
    Egy kis csemege...

• ProGabe #3051
    az! én nem is tudom melyiket sajnálnám jobban, ha kiírnák. ez is azt mutatja, hogy mennyire jó karakterekkel van dolgunk

ITT megnézhető a főcím egyik korai verziója. jobb a mostani, de azért az sem volt kutya :)
  • PJack
    szóval gyakorlatilag az összes szereplőt meg kéne ölni? :D
    ez szánalmas :D
  • ProGabe #3049
    legszarabb lista, amit valaha is olvastam a neten, bármiről is legyen szó :D
  • Jim Morrison
    remelem :D áááááa alig varom a jovo hete :D
  • elitehun
    Pedig az benne a lényeg :D
  • kiskapucska
    Én a 4. évad befejező része után egyből kimentem az erkélyre elszívni egy cigit. :D Remélem az ötödik is lesz olyan jó, mint a 4., és nem okoz majd csalódást.
    Barátommal sokat vitáztam ezen, kértem, hogy nézze meg, elkezdem vele az elejétől, de ő nem bírja elviselni Dexter monológjait. Amit nem is értek, hogy hogy lehetséges ilyen :D Azt mondta falra mászik tőle. :D De szerintem csak ő a dili.
  • PJack
    hát ha már a 3. is ennyire tetszett, akkor a 4.-től egyenesen EL FOGOD DOBNI az agyad, mer nagyon pörgős évad lett :D