5447
-
#3124 de hisz akkor még inkább lenne, hisz felvidít :D -
#3123 MIIIII?
Mi az hogy nem jött elő a kedved?? Nekem max akkor nem lenne kedvem dexterhez ha nagyon durva melankóliám lenne XD -
Dean Winchester #3122 hahaha
az utolsó évad
egyszerüen nem volt időm eleinte...aztán meg 2 hét után nem jött elő a kedvem :D igy 3.hét után meg mondom még1 hetet várok majd még1et :D jövőhéten tervezem magam utolérni (SN-al egyetemben) -
#3121 Igen sanszos hogy ilyen logóval az első évad legelső részét látta csak -
#3120 Hát spoiler nélkül nehéz :P
De ha jól emlékszem a 3.-ik résztől kezd beindulni. Mármint Dexter vonala.
Amúgy nem tom hogy csinálod én tuti hogy nem birnám kihagyni XD Pláne hogy este még a fater is megnézi XD
Fel is tűnt hogy mostanában nem írtál tehát ezért. És mikor tervezed megnézni őket? -
#3119 elso evad legelso resz? am nezd tovabb, be fog hamar indulni. ha elkezded ma 9kor, akkor reggel 7kor mar izgi reszt nezhetsz ! -
#3118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mult heten neztem meg a negyedik evadot, es mivel nemtudom miert, de megvolt mar az 5. evad elso negy vagy mennyi resze, megneztem azon a heten (pedig elotte minden heten 3nap alatt neztem egy evadot, most nem). Trinitykiller, akinek alneven adta ki magat, es quinn most rajott hogy dexter az. eerted? :D -
#3117 én még nem unatkoztam egy részen se:D -
Dean Winchester #3116 hali!
1.részt láttam azóta semmit :D valahogy kibírtam...
spoiler nélkül valamit mondjatok már :D
hanyadik résztől kezd bmi brutál módjára beindulni a sorozat ? vagy még mindig langyos vizeken eveznek? -
#3115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékeim szerint te még nem tartasz az 5.-ik évadnál nem? De tuti nem ez lesz. És amúgy is milyen gyilkoshoz akar eljutni? -
#3114 Tőlem ne kérj bocsánatot mert én még rég olvastam el amikor kb a 4.-ik évad felénél jártam :P -
#3113 töröltessétek. elég régen volt már a 4. évad ahhoz hogy azt gondoljam, már láttátok :/
sry. -
#3112 Pedig a banner alatt is ott van. Régebb sajnos nekem se volt így akkor meglepetés -
#3111 köszönöm a sploilert az újoncok nevében akik idejönnek
/no offense -
#3110 hát most hétfő óta gyors megnéztem a 4. évadot (azt kifelejtettem) mostmár tiszta pár dolog.... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és hát igen. sajnálom nem kicsit h Ritát ki(ny)írták, kíváncsi vagyok meddig fajulnak a dolgok :) jopár érdekes csavar volt az utsó pár részben.... -
extrem10 #3109 és szerencsére már aznap elkészitik hozzá a feliratit is opensubon:)
nem tudom ki hogy van vele,de ez minden idök dexter évadja lesz:)föleg ha a quinn igy ugy belekeveredik a dolgokba!ez az 5ös rész azért rávilágitott pár dologra!2010 ösz legjobb sorozata ez most nem vitás:) -
mikusmate #3108 Hétfőnként már tölthető. -
#3107 milyen napon szokott kijönni az új rész? :) -
#3106 s05
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem kiderül, hogy dexternek köze van a hármas (inkább négyes) gyilkoshoz, és kénytelen bevallani, hogy Lundy beavatta. Azt mondja majd Lundynak dolgozott, hogy közelebb férkőzzön a gyilkoshoz. -
#3105 már vette a levegőt a végén a "fuck"ra:D -
#3104 Szegény Debra megkapja...
-
#3103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nagyon ütött. Mármint a biber-es beszólás :D -
Micsu #3102 4. jobb lett -
#3101 Rájöttem, hogy mi a gond a harmadik évaddal... Rita keveset vetkőzik benne! Mondhatni, hogy csak az első részben! :) Ez a harmadik évad egyébként elég gyenge lett szerintem, most nézem az utolsó részt... -
#3100 jó kis rész volt
ezen jót nevettem :D
-
#3099 THX!!!!
most favorizáltam a topikot, nem olvastam vissza :) -
#3098 #3065 -
#3097 4. - 5. részhez felirat? :'( -
paly90 #3096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zombielandet nem láttam szóval nem tudok ezügyben nyilatkozni:):) -
paly90 #3095 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja hát igen azon a Bieberes beszóláson én is szakadtam:D
Masuka a poén a sorozatban nagyon nagy arc:D -
#3094 jaaaaa :D
am mult heten neztem meg az uj evad elejet (most nem birtam ki) es volt egy ket kulon emlitesre melto resz :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1., Twinky vagy milyen nasit evett deb, amit a Zombieland foszereploje minden aron enni akart :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2., Masuka Justin Bieber megjegyzese dexter fantomkepere :DDDDDD -
paly90 #3093 mióta elkezdődött az új évad:)
-
#3092 am miota van kiteve bannerba a spoiler? :D eddig is hasznalhattam volna... :D -
#3091 szovicc -
#3090 Az nem Masuka? -
paly90 #3089 jó ez az évad de valszeg számomra nagyon magasra tették a mércét a készítők a 4.-el.
mondjuk a köv. rész nagyon jónak ígérkezik:)
Basukan meg szakadok állandóan:D:D -
#3088 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!:D -
#3087 azon en is :DD azert a bolcsi sem volt rossz. -
#3086 jaja:D akartam képet linkelni....) -
#3085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csajnak akit tetováltak milyen segge volt már?? pff..brutkó jó :D....amúgy hatalmas rész újfent, kis kopasz egyre nagyobbakat alakít még több szerepet neki :). következő rész sem ígérkezik gyengének :)