Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Én nem tudtam eldönteni, hogy Rita-t játszó csaj tényleg ennyire szar színész, hogy ennyire mesterkélten és erõltetve adja elõ a szerepét, vagy ennyire zseniális, hogy ilyen jól hozza az idegesítõ együgyû feleség szerepét?

Asszem inkább az elõbbi, mert a Rambo-ban is csontra ugyanezt a szerepet hozta.
Oziris666
Majd vámpírként visszatér<#idiota>

DöflingR
Szõkén jobb😄

Nézegettem még képeket errõl a Ritáról és sötét hajjal nagyon bejön 😄 A feketék a gyengéim 😄 Áhh, miért kellett kiírni a sorozatból, nekem elég lett volna ha átfestik a haját <#idiota>

fûrész 4 vagy 5-ben is benne van Rita, de a szar frizurájáról alig felismerhetõ 😊
precision
pázzeg, meg sem ismertem sötét hajjal 😄

Bazinga!

Bulykin
akkor ennyire hasonlít<#wow1> lulz😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nem õ :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szerintem a sorozat szempontjából egyáltalán nem az a fontos, hogy ki a jobb nõ, dexternek amúgy is mind2 bejött, de rájött, hogy kit kell választania 😊 csak hát sajnos õ is meghalt 😞
nem kell dexternek egy új kurva, hülyeség
Bulykin
az is

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Elsõ képre azt hittem a Dollhousenak a vezetõje 😄

Bulykin
ne nézz sorozatokat<#idiota>

precision
a brit csajt? akkor már inkább Rita 😊
az nem elég hogy ronda volt, de még kib*szottul idegesítõen beszélt

VS

<#vigyor1>

Bazinga!

lele
eggyet értek. annyira utálom hogy várni kell ilyenkor 1 évet.

[HUN]Crassus
HOGYAN LEHETNEK EKKORA KECIK A SOROZAT ÍRÓK!!! NEM HISZEM EL EZT A 12-es részt!!:S:S😞((((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hozzák vissza a brit csajt a holtából <#finom>

Remélem következõ évadban jön egy dögös csaj. De mindenhogy dögös, nem ilyen Rita féle <#banplz>

mondjuk egy olyan opció is lehetne, hogy: semmit
Bulykin
inkább ne

Lehetne egy ilyen szavazás hogy

TE mit csinálnál Ritával?

-megölném
-kiírnám
-sunáznám
-fújjatnám majd adnék neki buszra pénzt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Synit HUN
Asszem a végén egy kicsit meghaltam... Tegnap éjfélre végeztem vele. Alig bírtam elaludni. Gyönyörû húzás, durva ütés, de nekem sok volt. Valahogy érzem hogy kár lett volna kihagyni, de akkor is...
Viszont a kíváncsiságom nagyon magas szinten lesz most a következõ évadig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem Rita nagyon fog hiányozni. Imádtam. Nagyon kár.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

majd leforgatjuk neked külön

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer

hm. nemtudom.. nem mutatáttok hogy a triniti ölte volna meg.. :| :|

http://loal.atw.hu

bocs,felse merült bennem,hogy még kell a spoiler :S
szal bocs még1szer
Flamer
4x12 normális felirat SYS-hez nem RED720p hez..

http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3608634

PJack
igen énis így néztem a végét, és így sokkos állapotban bámultam még az üres képernyõt 10 percig :|

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bulykin
még arra vagyok kíváncsi, hogy ugranak e elõre majd az idõben vagy nem...
mert ha a kis srácot helyezik majd elõtérbe akkor...de sztem jobb lenne anélkül

I.C.ram
Hát ez az 😄
na ez fail<#idiota>
engem sem idegesített és nagyon megérintett a vége, nagyon sajnálom, meg a picit is 😞((([/spoiler]
Bulykin
<#eljen>

CLYDE PHILLIPS szerint, aki a sorozat írója mellesleg:
Trinity volt.
PJack
de amúgy tényleg. elején már felpörgött, az autós rész egyenesen csúcsszuper volt sztem, meg még kb a feléig tartota a szintet, aztán a vége felé elkezdett lenyugodni, a végén tudtam h ennek így kell történnie, mondom jó, de hóhó mondom ittmég történni fog valami, és hát... történt is. total shock O_o

egyébként meg
artúr bácsi volt, ezmost elég egyértelmû, de sztem ezt nem csavarnák így meg h skizofrén meg ilyenek, mer az fasság lenne, meg túlzás. suicide meg szintén kizárva, hisz tökboldog volt elõtte, szintén baromság lett volna ez is. más személyt meg egyszerûen nemtudok elképzelni.
én szerettem, engem nem idegesített, gyönyörû nõ volt, kár érte. rest in peace Rita

PJack
teis jóltudsz spoilerezni bazmeg :SAD_SDF:asD

áá szépen gomplayerrel elcsusztattam a feliratot! pedig évadzáróként vártam, volna,hogy az elejétõl kezdve fasza feliratot kapok,de tökmind1 a rész kárpótólt mindenért
ááá baszameg shit,bazdmeg
fuck :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
a vége ütött rendesen 😮
baszki #2505 teljes mértékben.
avége überbrutáldurva
de a kövi évad elsõ része kb 2 évvel késõbb fog játszódni sztem de kell a folytatás! ezaz évad volt a legjobb szerintem.
RIP Rita <#rinya>
vége az évadnak<#shakehead><#sir>
Flamer
ahah 😄 hát emlékezés róla 😄 semmi több 😄 hogy hogy indult. 😄

kb. én is így vagyok<#eljen>
de a vége... áá... <#rinya>
Kmarha
érdekes évad záró volt.. az elsõ felében csak úgy csapkodtam az asztalt, annyi huubammeg volt. Aztán kezdett kicsit elnyugodni az egész. A végét egyenesen kevésnek éreztem.. aztán puff, az utolsó jelenet kiverte a biztosítékot. Erre nem számítottam 😄 Meg vagyok elégedve. 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
menj fel a feliratok.org-ra ott a 720p-s verzió mellett a sima hdtv alá idõzített felirat is megvan.

Régen nem volt gond, csak most van elcsúszva a kettõ egymástól

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dexter.412.hdtv.xvid-sys
csak nálam nincs már az elején se felirat?
" elõzõ rész tartalmából... ez a féle :S
aztán meg siet
na nekilátok az uccsó résznek 😮
precision
nem akarom tudni, hogy a mostani epizód melyik része késztetett téged erre az asszociációra 😄
(amúgy én is emlékszem 😄😄😄)

Bazinga!

Flamer

Flamer

emlékszem mikor elsõ részekbe rita leszopta dexet😄

I.C.ram
<#ejnye1>
I.C.ram
Engem már abban a filmben is idegesített 😄
Bulykin
ömézing^^
tuti Trinity volt, feleslegesen agyaltok😄 bosszúból csinálta, mert megmentette a kis srácot és mert hazudott neki, stb.
kúrvakíváncsi vagyok mi lesz a következõ évadban:o hatalmas kérdõjel van bennem ezekután, hogy mihez kezd majd Dex...és ugye jön majd egy újabb sorozatgyilkos is akit le kell majd vadászni😊 vááá de sokat kell még várni

Shiwo
valszeg ki volt kapcsolva a telója, vagy elnémítva (aminek van értelme, hogy ne zavarja meg meló közben) és akkor nézett csak rá, mikor már otthon volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez jó, köszi, de azért érdekelne az is, amit írtam:-)