5447
-
#3164 a vegen lesz meztelen :/ -
#3163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát mint lehetett látni egyelőre csak az aktákat nézte át és sztem az nincs benne hogy betörtek egy házba -
Big Bad Ryder #3162 Pörgött ez a rész rendesen! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Masouka-poén megint befigyelt, bár most nem ő mondta, de ütött :D
Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de ez a nyomozó csávó iszonyat jól játssza a szerepét. Nagyon "átjön". Annyira unszimpatikus, vén kiégett fráter feje van, hogy szinte már bírom :D -
#3161 Most nézem a 4. évadot... Sajna Rita most sem vetkőzik sokat... :'( -
#3160 Jó rész volt a mai is, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a Dexter után nyomozós szál egy kicsit fura úgy, hogy olyan dolgokat nem lát meg ez a csóka hogy pl betörtek Lumennel Boyd Fawler házába vagy pl, hogy a másik faszinál is jártak. Most vagy nyomoz utánuk vagy nem?
Ez a Fuentes testvéres ügy pedig nem bárom, hogy már vége van mert a fő események mellett nekem nagyon töltelékszagúnak hatott hogy bemutassa ugyanmár a Miami Metro is foglalkozik valamivel:P -
#3159 Télleg Doakes őrmester. Kösz -
#3158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja igen de ha követné akkor Dex nyilván kiszúrná mint a második évadban Doakes-t -
#3157 Sergeant James Doakes -
#3156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A csávó, akit megbízott Quinn. Ha követné Dextert csak pár napig, rögtön látná mit művel. Hisz azt a csávót is, aki a mostani részben majdnem megszökött a nyílt utcán lopta el és rakta be a kocsiba.
-
#3155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint ki nem lát meg kit? Mert sztem Dex tuti kiszúrja mint anno a nigga zsarut akinek nem jut eszembe a neve :) -
#3154 Megnéztem én is az aktuális rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor a fóliás srás felébredt a kocsiban, majd Dexter üldözte a sarok felé, hát az durva volt.
Ez a Lumen, meg tökre be van kattanva. Ötletem, nincs mi lesz ebből.
Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy a csávó, aki nyomoz Dex után, hogy nem látja meg, csak követnie kellene és vége is lenne Dexnek.
-
#3153 még jó h nem lesz több hét szünet a részek között :) -
#3152 ez azért nem lehet így,mert egy ilyen helyzetet Deb nem bírna ki.....valami extra nagy csavar lesz! 1000% -
#3151 Kíváncsi leszek mi lesz a vége... Ha tippelhetnék akkor azt mondanám hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a második évadhoz hasonlóan lesz vége Quinnek min tannak a feka nyomozónak aki le akarta buktatni a Dextert, ugyanúgy meghal a végére mert hogy magától nem áll le az tuti, vagy majd rákeni a Lumenre nem tudom, de Quinn nem fogja abbahagyni, a Deb szíve megint darabokban lesz, esetleg a végén Deb előtt le is bukik, de Deb megvédi... Esetleg a másuik variáció, hogy Lumennal összejön, nem véletlen hasonlít a Ritára csak sokkal csúnyább, de ugyanúgy szőke kicsi, "agy beteg" csak kicsit másképp. És majd együtt nevelik fel a Harrysint, 1-2 évad múlva már az Ő kísérleteit fogjuk látni. Lumen meg az anyuci lesz a maga mocskos titkaival együtt, szép kis család lenne belőle :D Lumen Dexter meg a kicsi együtt :DD :DD :DD
-
#3150 Köszönet! -
#3149 Nincs benne semmi -
#3148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3147 Ki lehetne tenni banner alá -
paly90 #3146 innen -
#3145 Az ötödik évad feliratait honnan tudnám letölteni? -
#3144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja erre én is gondoltam és talán úgy lesz hogy elkapja a robotzsarut :P és akkor quinn-nek még gyanúsabbá válik vagy vmi hasonlót tudok elképzelni -
#3143 Ha ő nem is, de a Robotzsaru valószínűleg asztalon fogja végezni :P -
#3142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szerintem tuti hogy Quinn be fog kavarni. De ez talán nem is olyan nagy baj. Legalább lesznek még izgalmak bőve :D -
#3141 -
#3140 Masuka bazze :D
die die -
#3139 hatalmas rész volt! :-) -
paly90 #3138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az tényleg nagyon nagy volt:d
nekem még a die die is nagyon tetszett:D:D -
#3137 Komolyan mondom ez az éved kegyetlen... az első 4 is jó volt de mindet veri az 5. évad. 6 részből talán 2 rész volt ami átlagos a többi, beleértve ezt is hihetetlen.
Hát majdnem összefostam magam, lerágtam már a fél kezemet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor elkezdte a szökevényt üldözni, debráék meg mennek arra... na mondom itt milesz... nem gyengén tolja ez a dexter fiú, ...
ja meg harison is... hát mekkora komoly volt az a die die beszolás... utánna dexternek percei voltak takaritani erre altatót kell énekelnie :D
masuka fantáziáját hogy beindította a tetthely... de lazán kitörte srác nyakát aztán dájdáj...
quin... hát nagy buzi, második évadban is a nigro nyomozott dex után de akkor legalább tudta dexter... itt veszélyes a dolog. remélem nem kavar be majd quin.
-
#3136 ez kegyetlen nagy rész volt!!!
parás, vicces, és fel is dobott jópár labdát... -
#3135 van már -
zotja22 #3134 felirattal nézte vki a 6 ost? dexterfelirat.hu még nincs a 6 oshoz.. opens. se láttam -
#3133 akkor meg foleg :D -
#3132 Kopasz vagyok. -
#3131 olyan mintha vasalnad a hajad -
#3130 Az. Talán baj? -
#3129 Leizzadtam a gyártelpes részen,de MAsukának hála még most is könnyes a szemem!:D:D:D:D:D:D
MESTERMŰ ez a sorozat! -
Big Bad Ryder #3128 Hatalmas epizód Visszajött a régi Dexter-érzés D: -
#3127 5x06 egy újabb fantasztikus rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Masuka demonstrálta, hogy valójában mi történt a bűncselekény helyszínén hát azon beszartam -
#3126 "Német vagy vagy mi van?" -
#3125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Épp 10 perccel ezelőtt néztem meg a s04e12t...basszameg, sokkot kaptam.