Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem lesz több évad. Vagyis nem olvastam még utána, ha azt írják hogy lesz akkor bocs, de nemhiszem hogy máris bejelentették volna. Most ezt úgy írom hogy ez lenne a logikus lépés. Mivel ezzel a befejezéssel elvarrtak minden szálat, a tanulság is megvolt (hiszen ha a Dexter nem lenne ilyen akkor Rita még most is élne, úgyhogy gyerekek ne legyetek sorozatgyilkosok nem éri meg😄) Am könyvbe sincs több rész, mondjuk ez sokat nem jelent mert eléggé eltér a könyvtõl a történet. Akkor ami még feltûnt hogy a 3. évad végén azért adtak infot arról hogy lesz 4., de ennek a végén nem. Mondjuk ez szintén nem jelent semmit és lehet azért is mert a 3. évad végén azért volt elképzelésük hogy mi legyen most meg még nincs igazán, de ez azt is jelenti hogy ha lesz is folytatás valószínûleg többet kell várni rá. Azért se lenne jó folytatás mert ebbe a részbe is az volt már hogy ugyan milyen nehéz a dolga családapa, férj meg minden, persze mostmár nem férj😄, de most 3 gyereket nevel egyedül, nem hiszem hogy sok ideje lenne gyilkolászni. Szerintem remek befejezés volt, a 3. évad befejezése után ami elég happy volt nem gondoltam volna erre, szóval meglepõdtem eléggé. Jó volt mert tényleg nem felejtettek ki semmit, de azért eléggé otthagyták a végét, szóval érdekel bár gondolom nem csak engem hogy utána mi történt. Elég lett volna az is ha úgy csinálják hogy mutatnak pár képet a Dexter meg kommentálja. Mondjuk az se kizárt legalábbis én el tudom képzelni, hogy itt is mivel utolsó évad mint a szökésnél csinálnak + 1 részt csak meglepetésnek szánják vagy nemtudom. Igazából ebben reménykedek😄 Egy a lényeg hogy ne a pénz miatt folytassák onnantól mind1 én örülnék még 1-2 évadnak.

ui. Köki ebay-t tudom ajánlani, de amúgy is külföldrõl akarsz rendelni, kell egy dombornyomott bankkártya Visa vagy Masterkard, ha ez megvan akkor ebay. Több cuccot kapsz ott mint az eredeti shopban.
Mi történt Májkel fejével bazz úgy néz ki mint egy verõlegény <#mf2>

DöflingR
Rossz volt olvasnom a cikkeket róla, aztán hetekig le is voltam maradva az epizódokkal😄

precision
elõször meg sem ismertem Dextert... az a fej 😊 itt sokkal jobban sorozatgyilkosnak néz ki mint a sorozatban 😄

Bazinga!

precision
mwahahahah 😄
na, azon én is meglepõdtem 😊 a nagy csajozógép a való életben homár 😊 az ütött rendesen 😊

Bazinga!

DöflingR
Igen, nekem is kicsit furcsa volt az infó. Mondjuk én már a HIMYM-os Barney óta nem is nézek utána színésznek, nem akarok megint annyira meglepõdni😄

Shiwo
omg milyen feje van benne Hall-nak 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sztem is teljesen normális volt Rita viselkedése Dexterrel szemben. Próbáltak szerintem olyan reakciókat bemutatni, ami egy normális kapcsolatban is megtalálható, ha vkinek ilyen dolgai vannak mint Dex-nek (oké, nem a gyilkolós darabolós részre gondolok, hanem arra, hogy ennyi titka van, ilyen sokszor nincs otthon, stb) és sztem teljesen jól sikerült ezt megvalósítani...

GregSB
Sztem nem volt soha buta, kötekedõnek meg éppen annyira volt kötekedõ, mint egy odaadó feleség aki neheztel arra hogy a férjének eltitkolnivalói vannak elõle.

Szvsz amit ti idegesítõnek neveztek, az egy teljesen normális reakció volt egy egészséges kapcsolatot ápolni próbáló feleségtõl. Csakhát mint tudjuk Dexter nem éppen egy mintaférj, és mivel a nézõ vele érez a leginkább együtt ezért minden támadás Rita felõl egybõl bugyutává és idegesítõvé tette õt, pedig csak természetes reakciókat láthattunk.

Itt egy érdekes kis beszélgetés Michael C. Hall-al és John Lithgow-al. Csak az nézze meg aki már látta az évadzárót 😛

Video

precision
hát nemtom, de Debra elég lapos, ha értitek mire gondolok, és egy kicsit sem szép
de hát Májkül tudja... 😊

Bazinga!

DöflingR
Jó, már utánanéztem :😄D

SötétBarom
Mit vakarod a fejed? A fõszereplõt játszó színész felesége a Debrát játszó színésznõ.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DöflingR
<#fejvakaras>

GregSB
Majd pont a fõszereplõ feleségét fogják kiírni a sorozatból 😄

Ahhoz Michael C. Hallnak is lett volan 1-2 szava 😛

DöflingR
Bekattant és kimaradt neki a jelenet LOL 😄DDDDDDDDDDD

PJack
gyerekek, csak közölném h hivatalos interjúkban is (nem egyben) közlik, maga john lithgow mondja nekünk hogy Õ volt az, aki ezt a tettet elkövette. tessék utánanézni

Pain is inevitable. Suffering is optional.

zaki
baz annyira egyértelmû, hogy a trinity volt a killer...
méghogy dexter, hát baze 😄DDDD

PJack
Debet soha!! :o
Dex után második legfontabb karakter hiszen

Pain is inevitable. Suffering is optional.

joebacsi
"Az meg a másik, hogy egyik évadot sem hagyták elvarratlan szállal eddig, és ez így is van rendjén."

Épp ezért kellett volna Debrát megölnie Rita helyett 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Pedig én azt hittem, Debrát öli meg, az lesz a nagy fordulat. Jobban örültem volna neki 😊
Egyrészt ugye õ lakik Dexter régi kérójában, könnyebb dolga lett volna, másrészt azzal megoldotta volna azt, hogy a hugi kezdi felgöngyölíteni Dexter múltját.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bemész egy bevásárló központba és találsz ilyet márkásba és nem márkásba is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Challanger
nálam már folyamatban van egy ideje<#vigyor>
SötétBarom
Ilyet majd csak akkor veszek, ha kigyúrtam magam 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Challanger
Üdv!

Én egy olyan felsõt szeretnék venni, amiben Dexter aprítani szokott😊
Ha jól figyeltem meg Bruce Willis is ilyet viselt a Die Hard 4-ben.
Nem tudjátok, hogy Magyarországon hol lehet ilyet venni? ebay-en már találtam...

Nem úgy van h szállítanak USA támaszpontokra is ? Szal mehetsz Irakba is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég valószínû, hogy Trinity volt..., bár én adok egy esélyt a Dark Defender-nek, hiszen Dexter meg akarta ölni õt és "az" féltékenységbõl, sõt létfenntartásbõl megölte Ritát.

DöflingR
Megoldás: A hideg telet hawaii-n töltöd ahol átveheted a csomagodat 😄

Viccet félretéve, E-bay talán megoldás lehet, meg kéne nézni hogy van-e valakinek eladó és postázza-e erre fele.

Oziris666
Nem biztos h egy Rambóban kéne véleményezni mert ott nemigen oscargyanus alakítások vannak😄

Shiwo
hát, errõl az oldalról nem fogja tudni megoldani..

"Shipping Rates

The Showtime Store ships to the 50 United States only. We regret that we cannot ship internationally, or to any additional US Territories, at this time.

The following are your choices for shipping within the 48 continental United States, Alaska, and Hawaii. "

(angolul nem tudóknak: gyakorlatilag csak az usába, kanadába és hawaiira szállítanak ki)

szóval más oldalt kell keresnie, ha neten szeretné rendelni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DöflingR
Ha fan vagy akkor megoldod😄

Törölt felhasználó
mert gondolom nem ingyen hoznák házhoz Amerikából...
nem csúnya az biztos <#bee1>

http://kosadz0r.mybrute.com/

Bulykin
és innen miért nem tudod megrendelni?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Törölt felhasználó
Nem tudtok olyan boltot itt Magyarországon, ahol lehet kapni Dexter-es cuccokat? (ilyesmikre gondolok: http://showtime.seenon.com/index.php?v=showtime_shows_dexter&ecid=PRF-TV2-S00118&pa=PRF-TV2-S00118 )
jólenne...
DöflingR
Van rá esély😄

vagy nem is délelõtt, de kora délután....
Hogy most akkor mi is van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arthur délelõtt vette át a Mustangot, ezalatt elbúcsúzott Rita Dextertõl. Gyors jelenet következik a rendõrségen és vége is a napnak.
Dexter sötétedés után kapja el Trinityt, aki elõtte volt Ritánál, aki meg ugye hazaszaladt, mert otthon hagyta a személyijét.
az utat én is észrevettem, érdekes 😄
I.C.ram
Nem tudom, miért gondolják egyesek, hogy nem Trinity volt. Tök egyértelmû, hogy õ volt. Mikor Dex megölte, akkor is mondta, hogy "Everything is over".

és ha megfigyelitek, ugyanazon az úton kapta el Dexter Trinity-t, ahol Dexter egyszer balesetet szenvedett hazafelé menet.

Az meg a másik, hogy egyik évadot sem hagyták elvarratlan szállal eddig, és ez így is van rendjén.
Lehet Dexter a kocsiban lapult várva a kocsi leállását, míg Triniti közben megállt beugrani egy fürdõre. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem hiszem el Rita halálát. Szerintem álom az egész. Ki ölte meg? Ha Trinity volt mikor volt rá ideje? Mielõtt elment a Mustangért?
"mikor meghalt, akkor a rajongók fele ujjongott."
Ez így egyszerûen nem igaz, különben meg sztem is szar színésznõ.
Nekem sem fog hiányozni. Amúgy szerintem Dexter után a huga a legjobb karakter. Na õt sajnálnám, ha valami baj érné.

A feleségem mondjuk nagyon megviselte a vége.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SötétBarom
Jelen.

Fárasztott engem is. Bár az, hogy lenyesték: kicsit erõs.

precision
hát akkor nem figyelted eléggé a topikot... 😄
sok mindenkit irritált Rita, jó persze engem sem mindig, de akadtak olyan pillanatok vagy részek amikor már tényleg idegesítõen buta volt vagy kötekedõ

Bazinga!

DöflingR
Néha engem is irritált ezzel a sok telefonhívással,hogy "hol vagy már dexter?" 😄

GregSB
Csak te ujjongtál, eddig még egy fórumon sem találkoztam olyannal akit irritált volna Rita 😄D

I.C.ram
Hát az lehet, hogy ezt az egy karaktert jól játssza, de színésznõket pocsék, szerintem, mert se a Rambo-ban, se a Dexterben nem volt szerintem cél ez az együgyû picsa szerep. Dexterben is inkább egy mindenki által szeretett, jó családanyát akartak volna, erre lett helyett Rita..., aki legalább 50-50%ban megosztotta az embereket, és mikor meghalt, akkor a rajongók fele ujjongott.
..tehát remek karakterszínésznõ:-)