Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui. Köki ebay-t tudom ajánlani, de amúgy is külföldrõl akarsz rendelni, kell egy dombornyomott bankkártya Visa vagy Masterkard, ha ez megvan akkor ebay. Több cuccot kapsz ott mint az eredeti shopban.
Bazinga!
na, azon én is meglepõdtem 😊 a nagy csajozógép a való életben homár 😊 az ütött rendesen 😊
Bazinga!
Szvsz amit ti idegesítõnek neveztek, az egy teljesen normális reakció volt egy egészséges kapcsolatot ápolni próbáló feleségtõl. Csakhát mint tudjuk Dexter nem éppen egy mintaférj, és mivel a nézõ vele érez a leginkább együtt ezért minden támadás Rita felõl egybõl bugyutává és idegesítõvé tette õt, pedig csak természetes reakciókat láthattunk.
Video
de hát Májkül tudja... 😊
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ahhoz Michael C. Hallnak is lett volan 1-2 szava 😛
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Dex után második legfontabb karakter hiszen
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Épp ezért kellett volna Debrát megölnie Rita helyett 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyrészt ugye õ lakik Dexter régi kérójában, könnyebb dolga lett volna, másrészt azzal megoldotta volna azt, hogy a hugi kezdi felgöngyölíteni Dexter múltját.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én egy olyan felsõt szeretnék venni, amiben Dexter aprítani szokott😊
Ha jól figyeltem meg Bruce Willis is ilyet viselt a Die Hard 4-ben.
Nem tudjátok, hogy Magyarországon hol lehet ilyet venni? ebay-en már találtam...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viccet félretéve, E-bay talán megoldás lehet, meg kéne nézni hogy van-e valakinek eladó és postázza-e erre fele.
"Shipping Rates
The Showtime Store ships to the 50 United States only. We regret that we cannot ship internationally, or to any additional US Territories, at this time.
The following are your choices for shipping within the 48 continental United States, Alaska, and Hawaii. "
szóval más oldalt kell keresnie, ha neten szeretné rendelni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://kosadz0r.mybrute.com/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
jólenne...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dexter sötétedés után kapja el Trinityt, aki elõtte volt Ritánál, aki meg ugye hazaszaladt, mert otthon hagyta a személyijét.
és ha megfigyelitek, ugyanazon az úton kapta el Dexter Trinity-t, ahol Dexter egyszer balesetet szenvedett hazafelé menet.
Az meg a másik, hogy egyik évadot sem hagyták elvarratlan szállal eddig, és ez így is van rendjén.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez így egyszerûen nem igaz, különben meg sztem is szar színésznõ.
A feleségem mondjuk nagyon megviselte a vége.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Fárasztott engem is. Bár az, hogy lenyesték: kicsit erõs.
sok mindenkit irritált Rita, jó persze engem sem mindig, de akadtak olyan pillanatok vagy részek amikor már tényleg idegesítõen buta volt vagy kötekedõ
Bazinga!