5447
DexterBanner.jpg
  • Jim Morrison
    a vegen lesz meztelen :/
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát mint lehetett látni egyelőre csak az aktákat nézte át és sztem az nincs benne hogy betörtek egy házba
  • Big Bad Ryder
    Pörgött ez a rész rendesen!

Masouka-poén megint befigyelt, bár most nem ő mondta, de ütött :D
    Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de ez a nyomozó csávó iszonyat jól játssza a szerepét. Nagyon "átjön". Annyira unszimpatikus, vén kiégett fráter feje van, hogy szinte már bírom :D
  • LoSA
    Most nézem a 4. évadot... Sajna Rita most sem vetkőzik sokat... :'(
  • Victor1103
    Jó rész volt a mai is, de
    ez a Dexter után nyomozós szál egy kicsit fura úgy, hogy olyan dolgokat nem lát meg ez a csóka hogy pl betörtek Lumennel Boyd Fawler házába vagy pl, hogy a másik faszinál is jártak. Most vagy nyomoz utánuk vagy nem?

Ez a Fuentes testvéres ügy pedig nem bárom, hogy már vége van mert a fő események mellett nekem nagyon töltelékszagúnak hatott hogy bemutassa ugyanmár a Miami Metro is foglalkozik valamivel:P
  • elitehun
    Télleg Doakes őrmester. Kösz
  • elitehun
    Ja igen de ha követné akkor Dex nyilván kiszúrná mint a második évadban Doakes-t
  • Fenrir
    Sergeant James Doakes
  • kirol

A csávó, akit megbízott Quinn. Ha követné Dextert csak pár napig, rögtön látná mit művel. Hisz azt a csávót is, aki a mostani részben majdnem megszökött a nyílt utcán lopta el és rakta be a kocsiba.
  • elitehun
    Mármint ki nem lát meg kit? Mert sztem Dex tuti kiszúrja mint anno a nigga zsarut akinek nem jut eszembe a neve :)
  • kirol
    Megnéztem én is az aktuális rész:

Amikor a fóliás srás felébredt a kocsiban, majd Dexter üldözte a sarok felé, hát az durva volt.
    Ez a Lumen, meg tökre be van kattanva. Ötletem, nincs mi lesz ebből.
    Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy a csávó, aki nyomoz Dex után, hogy nem látja meg, csak követnie kellene és vége is lenne Dexnek.
  • proway
    még jó h nem lesz több hét szünet a részek között :)
  • [HUN]Crassus
    ez azért nem lehet így,mert egy ilyen helyzetet Deb nem bírna ki.....valami extra nagy csavar lesz! 1000%
  • Megtörhetetlen
    Kíváncsi leszek mi lesz a vége... Ha tippelhetnék akkor azt mondanám hogy
    a második évadhoz hasonlóan lesz vége Quinnek min tannak a feka nyomozónak aki le akarta buktatni a Dextert, ugyanúgy meghal a végére mert hogy magától nem áll le az tuti, vagy majd rákeni a Lumenre nem tudom, de Quinn nem fogja abbahagyni, a Deb szíve megint darabokban lesz, esetleg a végén Deb előtt le is bukik, de Deb megvédi... Esetleg a másuik variáció, hogy Lumennal összejön, nem véletlen hasonlít a Ritára csak sokkal csúnyább, de ugyanúgy szőke kicsi, "agy beteg" csak kicsit másképp. És majd együtt nevelik fel a Harrysint, 1-2 évad múlva már az Ő kísérleteit fogjuk látni. Lumen meg az anyuci lesz a maga mocskos titkaival együtt, szép kis család lenne belőle :D Lumen Dexter meg a kicsi együtt :DD :DD :DD
  • mascarun
    Köszönet!
  • elitehun
    Nincs benne semmi
  • Doomista
  • elitehun
    Ki lehetne tenni banner alá
  • paly90
    innen
  • mascarun
    Az ötödik évad feliratait honnan tudnám letölteni?
  • elitehun
    Ja erre én is gondoltam és talán úgy lesz hogy elkapja a robotzsarut :P és akkor quinn-nek még gyanúsabbá válik vagy vmi hasonlót tudok elképzelni
  • Fenrir
    Ha ő nem is, de a Robotzsaru valószínűleg asztalon fogja végezni :P
  • elitehun
    Hát szerintem tuti hogy Quinn be fog kavarni. De ez talán nem is olyan nagy baj. Legalább lesznek még izgalmak bőve :D
  • sb1
  • Jim Morrison
    Masuka bazze :D
    die die
  • Doomista
    hatalmas rész volt! :-)
  • paly90
    az tényleg nagyon nagy volt:d
    nekem még a die die is nagyon tetszett:D:D
  • gabo91
    Komolyan mondom ez az éved kegyetlen... az első 4 is jó volt de mindet veri az 5. évad. 6 részből talán 2 rész volt ami átlagos a többi, beleértve ezt is hihetetlen.
    Hát majdnem összefostam magam, lerágtam már a fél kezemet.
    mikor elkezdte a szökevényt üldözni, debráék meg mennek arra... na mondom itt milesz... nem gyengén tolja ez a dexter fiú, ...
    ja meg harison is... hát mekkora komoly volt az a die die beszolás... utánna dexternek percei voltak takaritani erre altatót kell énekelnie :D
    masuka fantáziáját hogy beindította a tetthely... de lazán kitörte srác nyakát aztán dájdáj...

quin... hát nagy buzi, második évadban is a nigro nyomozott dex után de akkor legalább tudta dexter... itt veszélyes a dolog. remélem nem kavar be majd quin.
  • threeman
    ez kegyetlen nagy rész volt!!!

parás, vicces, és fel is dobott jópár labdát...
  • tep
    van már
  • zotja22
    felirattal nézte vki a 6 ost? dexterfelirat.hu még nincs a 6 oshoz.. opens. se láttam
  • Jim Morrison
    akkor meg foleg :D
  • Doomista
    Kopasz vagyok.
  • Jim Morrison
    olyan mintha vasalnad a hajad
  • Doomista
    Az. Talán baj?
  • [HUN]Crassus
    Leizzadtam a gyártelpes részen,de MAsukának hála még most is könnyes a szemem!:D:D:D:D:D:D

MESTERMŰ ez a sorozat!
  • Big Bad Ryder
    Hatalmas epizód Visszajött a régi Dexter-érzés D:
  • Victor1103
    5x06 egy újabb fantasztikus rész
    Amikor Masuka demonstrálta, hogy valójában mi történt a bűncselekény helyszínén hát azon beszartam
  • Fenrir
    "Német vagy vagy mi van?"
  • Doomista
    Épp 10 perccel ezelőtt néztem meg a s04e12t...basszameg, sokkot kaptam.