5447
DexterBanner.jpg
  • tep
    huhh, jó rész volt ez is

más: nemrég néztem meg megint a Ghost Ship-filmet, benne szerepelt Quinn is :)
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát én meg azt mondom hogy a robotzsaru nagyon meg akar halni
  • kirol
    Na erről beszéltem anno, hogy ha követné Dextert simán lebukna, mert Dexter se venné észre őt. Hát így is lett.
  • Doomista
    Okay.

• ProGabe #3200
    :D

(ték)
  • Big Bad Ryder
    Lehet, hogy a himnusz volt az a szám?
  • Doomista
    Úristen, hatalmas rész volt... Főleg a szokásos késelés jelenet, ott fel is álltam a székből! Azzal a zeneszámmal csak jobban ütött...Mikor vége volt, csak akkor vettem észre hogy én állva nézem a sorozatot :D Hatalmas! Tudja valaki, hogy melyik/mely számok szóltak Cole életének kioltása jelenetében?
  • elitehun
    Ez mekkora rész volt :D
    Lesznek itt finomságok
  • elitehun
    Kösz de már behozta. csak most ha beírtam azt a keresőjébe hogy dexter nem dobott ki semmit. Persze csak a dexter szónál -.-
    De túljártam az eszén mert a google a barátom csak beírtam hogy pirate bay dexter s05e08
  • cherubim06
    btjunkie
  • elitehun
    Csak nekem nem akarja behozni a Pirate Bay-t? Nem tudtok egy másik torrent oldalt ahonnan leszedhetem az új dexter részt? ncore-on nem vok fent tehát azt ne mondjátok :P
  • [HUN]Crassus
    hmmm szerintem ezt a készítők is elbaszták....VAGY később még majd ez fog bekavarni!
  • paly90
    ismételten fantasztikus rész volt..
    vége az nagyon ütött,amikor Cole üldözte lument, tudtam h a másik szobából átmegy majd de szerencsére Dex időben érkezett:)
    am én is azt hittem h ott a végén majd Lumen száll ki a kocsiból:D
    am egyre jobban bejön maga a nő is meg a karaktere is:D:P
  • gabo91
    kimaradt: érdekes, hogy lumen mikor bemenekült a szobába, cole az oldalsó ajtót betörte (darabokra szakadt) na hát dexterék szépen megölték összetakarítottak kijelentkeztek... törött ajtó amely cole szobájával szomszédos ott vigyorog... cole pedig eltűnt. ez nem tűnt fel senkinek sem?
  • gabo91
    Ismétlem megint magam a szokásossal: nagyon jó rész volt...
    ütött ahogy az eddigiek is.
    Sejtettem hogy lumen kavar majd valami galibát, hát a kocsi összetörés hülye dolog volt. Dexternek elmondhatta volna a faszi adatait, hogy utánna nézzen. (lehet hogy köv részben lecsekkolja)
    szegény "fáking debra morgen" köcsög laguerta hogy alá rakott...

érdekes, hogy case tudta harison nevét, lehet hogy megfigyelik... végén a beszolás is durva volt, de máskor meg hülye hogy nem tűnik fel neki dex settenkedése.

lumen egész jól összeszedte magát. rem dex végleg maga melett tartja majd, meg úgy istenessen megba**a :D

hiányzott masuka és poénjai, helyette robocoop vicceskedett quin-nel. (káromkodások, debrátol hogy átvette stb.)
    kiváncsi leszek, mi lesz lumen sorsa
  • [HUN]Crassus
    PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZDMEEEEG!:D az az uccsó jelenet!:)
  • Victor1103
    Istenem mekkora rész volt ez is áááá! Hihetetlen ez a sorozoat!

A végén mikor Jordan beszélt dex-el és megált a kocsi arra számítottam, hogy Lumen fog kiszállni de nem így lett. Na az ütött volna. A végén viszont csávókám már eléggé mély titkokra bukkan Dexter sötét énjével kapcsolatba:)

Megint egy klisészöveg: LEGYEN MÁR JÖVŐHÉT!!!
  • sb1
    Az utolsó 10 perc..teljesen készen voltam tőle..Lumen az első emberke, aki az egész "szertartásba" részt vesz...mikor dex megvágja a faszit, Lumen-nak akkor azért leesik, hogy biza dex sem 100 :) !

Amúgy szerintem robocop sok-mindenre rá fog jönni...csak ideje nem lesz elmondani senkinek sem :)
  • elitehun
    Thx but i dont take it :D
    Sose nézem meg még a Preview-t se a stáblistánál :P
  • sb1

"Take It" :)
  • elitehun
    "... mindíg értetlenkedik, sohase azt csinálja amit kéne, visszapofázik..."
    Mint minden nő ^^
    Am tudod Soha ne ölj ártatlant
  • luckyboi
    Nekem= Engem
  • luckyboi
    Nekem ez a lumen pi**a mérhetetlen módon idegesít, mindíg értetlenkedik, sohase azt csinálja amit kéne, visszapofázik dex-nek, a helyébe már jól beraktam volna a gyűjteményembe, már akkor utáltam ezt a "színésznőt" amikor gagyi tinifilmekben nyomatták, pincsifejű, tehetségtelen senki. és pont a kedvenc sorozatomban, pont ő , ááá! :)
  • threeman
    nekem is fura a nannus
  • kirol

Nekem már nem. Először az volt, most már nem gyanús. Csak simán hülye mint a segg.
    Mi az, hogy valaki, aki a rendőrségen dolgozik vérnyomelemzőként az éjszaka meg éjjel is dolgozik? Nem tűnik fel neki basszus. Megáll az eszem.

Szerintem olyan nem lesz, hogy Lumen vinné el a balhét. Hamarabb fog meghalni mondjuk egy akció közben amikor nem figyel rá Dexter és Dex-nek kell eltüntetnie szegényke nyomait.

• Frosty01
    hát nekem nagyon olyan érzésem van hogy az évad végén lumen viszi a balhét, mert lebuknak és dexter azért mégiscsak magát védi előbb mint másokat... a festő ribancot is összecsomagolta :)

más... nektek is kezd gyanús lenni a dada? :D
  • kirol

Megnéztem a részt. Jó volt, de nem annyira, mint az előző.
    Ezt meg már rég megmondtam, hogy Dexter és Lumen összejön. Rita miért halt meg? Mert megérdemelte. Egy idegesítő, rinyáló kis kurva volt.
    Julia Stiles is jó nő szerintem.

De abból mi lesz már, hogy ketten csinálják a "helyszínt" a kiszemeltnek.
    Tuti lebukás lenne ebből, ha nem film lenne, hisz Lumen azért elég kezdő és Dexter meg nem figyelhet mindenre, mindkettőjükre.
  • PJack
    ez óriási volt :DDD
  • ProGabe #3176
    :DDDDDd

• Frosty01
    die die :D
  • LoSA
    Fején kívül nem sokat láttam... :)
  • gabo91
    Hát igen ez is jó rész volt.
    Komolyan mondom 5. évadra sokat fejlődött minden szereplő, nagyon nagyot alkot mindenki. Érdekes, hogy általában ellaposodnak a sorik, egyre unalmasabbak lesznek. itt az 5. évadra jönnek bele :)
    Laguertának van arca mit ne mondjak... ő biztosan nem felelős a történtekért... pff, kicsit leosztotta batistat. lumen egész helyes nő, oké rita jobb volt, viszont idegesítő picsa volt, tényleg elképzelhető hogy összejönnek majd dexel. ja igen lumen masukas poénja hatalmas volt. végre wisthler (prison break)(itt személyi testőr, ő vezette a kocsit.) is beszállt a tőrténetbe. dexnek már profin megy a tetthely gyártás másra kenni a dolgokat :)
    jajj megint egy hetet kell várni a következő részre... :S
    vége lesz az évadnak elkezdem megint az első évadtól az biztos.
  • paly90
    ez(is) nagyon jó rész volt
    Lumen és Dex 'párosa' nagyon bejön:D
    Harrison nagyon cuki:D:D
  • [HUN]Crassus
    nem kapta akkor még meg az 500 dodót
  • Jim Morrison
    meztelenul Ritat
  • LoSA
    Mit kértem én? :)
  • Jim Morrison
    te kerted
    (#3161->#3164)
  • LoSA
    Miért halt meg Rita?!?! Ezt nem hiszem el.... :( Most végeztem e negyedik évaddal, ami eszméletlen jó volt, de olyan kár, hogy Rita meghalt... Miért írták ki, miért kellett így alakulnia? Van valami info? A másik No ordinary sorozat miatt, vagy mi? Áááh, p*csába!
  • Victor1103
    Oké, de amikor beszélt Quinnel kiderült, hogy tud Lumenről és Dexterről mert látta őket együtt a házban a Ritáékéban. Erre utána meg jött a jelenet ahhol Boyd Fowler házába ment el Dex és Lumen oda meg már nem követte őket.. kicsit fura magánnyomozó
  • proway
    hát nekem ez a rész vlhogy csendesebb volt mint az előző, nem mondom h gond csak olyan "lenyugodott" hangulata volt.