5447
-
paly90 #3244 nem válasznak akartam sorry:D -
paly90 #3243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ohh a vége nagyon ütött
meg amikor mondta Harrison h mama Lumen milyen fejet vágott:D:D -
#3242 Alexandrában nézzél szét!
Van egy pár!
-
#3241 Hány kötet van? Esetleg magyar nyelven is kiadták őket?
úgysincs semmi ötletem mit kérjek karácsonyra nagyszülőktől... -
#3240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!o májgád...
csalodtam, hogy quin leált...
jobb is az már sok lenne... nagyon összefostam magam mikor lumen egyedül volt és mentek a tini lányok.... mekkora ribanc lett astorból... olyan lesz mint az anya össze vissza dugatja majd magát, összeáll valami sittessel.
na de masuka beszólásai megint jók voltak. a végén telefonhívásnál sokkot kaptam, szegény lumen hát nagyon sajnáltam.
már csak három rész van... ne :S
pedig ez az eddigi legjobb évad. -
Big Bad Ryder #3239 Gyerekek ez nagyon nagyon ütős rész volt! Már csak három rész? Mi lesz még itt..?! -
#3238 Mindig is ekkora volt.... -
#3237 Akkor meg aztán pláne! :) -
#3236 Főleg hogy az első könyv-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ben meghal:D -
#3235 engem már az első évad óta idegesít, kiírhatnák már végre. -
#3234 ez jó rész volt
-
#3233 sok zsíros kaját eszik > nő a picsája :D -
#3232 Hát ez most egy picit ilyen tölirész volt de annak is tökéletes:)
A vége viszont ááá mekkora cliffhanger!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Take care Lumen! Nagyon nagyon ütős lesz a maradék 3 rész ezután viszont tuti lebukik ha nem teszi el a nyomozócsávót láb alúl csak viszont Dex még nem is tud róla szóval kíváncsi vagyok hogy fogja megoldani -
cherubim06 #3231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora rész, úristen! Cliffhanger hegyek! Meg a s05e10 promó, a végén! Nem tudom, hogy fogom kibírni a következő 3 hetet. -
#3230 La Guerta ,miért lett ekkora seggfej?!!:(( -
#3229 izgi lesz a maradék 3 rész.. -
#3228 12, pont mint az elmúlt 4 évben. -
Dean Winchester #3227 hány részes is ez az évad? 13? -
#3226 ne, most nagyot csalódtam...
Hát én komolyan elhittem hogy köpött... :S -
#3225 Jaja a haja más. Először nekem is furcsa volt kicsit -
#3224 Ugyanaz aki eddig is volt. A haja más mint eddig. -
#3223 Jól látom hogy az ötödik évadban másik Quinn van? -
#3222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosítok. Azt nem tudtam hogy a Duck Tales-ből vannak csak azt hogy vmi meséből... -
#3221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Félrevezettél a kommenteddel :P -
#3220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja tényleg XD Amikor néztem akkor be is ugrott
Kicsit furán is éreztem magam amikor olvastam azt a kommentet mert emlékeztem hogy nem köpött be senkit. ezek szerint "mégis" -
#3219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy Cole nem a cinkostársai nevét mondta..
Huey, Dewey, és Louie nem más, mint a Kacsamesékből (Duck Tales) a 3 baseball sapkás kiskacsa, Tiki, Niki és Viki, Donald kacsa unokaöccsei -
#3218 Még az is lehet hogy robocop elhúzódik a következő évadra. Na jó ez nem valószínű de ki tudja? -
#3217 Nekem akkor amikor a vajat dobja a serpenyőbe és utána a húst :D
Mondjuk nem feltétlenül szoktam mindig enni sőt. -
#3216 Jah, az a sült hús az nagyon ott van :D -
Big Bad Ryder #3215 Amikor a tojást vágja fel, nekem akkor szokott megjönni az étvágyam :D -
#3214 én vagyok az egyetlen aki mindig megéhezik ha nézi ezt a sorozatot?
talán az intró miatt vagy nemtudom, de így visszagondolva nem is volt olyan alkalom amikor ne ettem volna e remek sorozat nézése közben :D -
#3213 -
#3212 Jaja -
#3211 omg
nem vágom miről karattyolnak... de akár oda is képzelhetné, ahogy apját szokta...
amugy, cole 3 nevet mondott. +4. a "take it"-es faszi, meg ugye robocoop is ott van...
akkor az annyi mint 3+1+1=5 5*28m vagyis 140m tiszta polietilén fólia... hm ekkora menyiségre talán még kedvezményt is fog kapni... :)
4 epizód, és 5 potenciális trófea jelölt...
-
Big Bad Ryder #3210
-
#3209 Legalábbis nem ismeri a 90-es évek igazi akciófilmjeit. Nem a mostani agyonbonyolított történetekről beszélek. -
#3208 akinek az expendables szar film az ne is haragudj,de nem férfi!:) -
#3207 kurva jó film! -
#3206 láttam sajnos, naon sz@r film :) -
#3205 Az expendables-ben meg Batista :)