5447
DexterBanner.jpg
  • PrisonMan
    +1 megnézném nagyon:]
  • gabo91
    Jó tudni, hogy nem egyedül szenvedek
  • mascarun
    Ha nem lesz kész akkor így jártál xD
  • Doomista
    Holnapig nem élném túl, ma estére kell.
  • mascarun
    Szerintem majd holnapra! De a fene se mond biztosat!
  • Deleter14
    És a felirat mikorra várható?
  • elitehun
    ja
  • Ariakus
    10. rész kint vam már?
  • Victor1103
    Basszátok meg én lerágtam az összes körmömet ezalatt a rész alatt. Ezután 100, hogy olyan finálé lesz megint érzem, hogy nagyon nagyon nehéz lesz kivárni a 6.dik évadot:)
  • 5c0rp330n
    ez kemeny volt, kemeny lesz..
  • MR ME
    kemény, énse vágtam volna le :D
  • GregSB
    Bázz, és tényleg ő a betegfiú a trainspottingból :D
  • tep

• Jim Morrison
    na, meneztem ezt a kilencedik reszt, jo volt azt kell mondanom. az a baj hogy elkezdtem nezni :/
  • elitehun
    Én sose szoktam megnézni de amikor vége lett egyszerűen nem bírtam megmozdulni és hát jött a stáblista :D
  • [HUN]Crassus
    ne nézzetek előzetest........jótanács
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó de ha Liddy IQ-ja nem egyenlő egy fogkefe IQ-jával akkor összeáll neki a kép. Hogy mit csinálhat dexter és lumen illetve hogy mik is voltak azokban a fekete zsákokban amiket a vízbe dobtak
  • Fenrir
    A promóban annyit látunk, hogy Lumen fogja a kést és egy asztal felett imitál egy szúrást. Nem tudom, hogy te mit láttál vagy néztél.
  • Shiwo
    vagy pont azzal a cliffhangerrel fejezik be az évadot, hogy lebuktatja a robotzsaru Dexet, vagy Dex rájön, hogy tud róluk...
  • elitehun
    A promóban lehetett látni hogy Liddy látni fogja ahogy dexter megöli a csávót. Így sztem már nem húzzák el a következő évadra
  • Szolnokboy1
    az is lehet.
  • Fenrir
    Szerintem Quinn lesz az aki elintézi Liddy-t. Amikor kidobta a lakásából nem éppen barátságosan néztek egymásra. Esetleg Liddy intézi el Quinn-t és úgy bukik le.
  • Szolnokboy1
    nekem az az érzésem, hogy a robotzsarut átviszik a következő évadra is. már csak 3 rész van hátra, és dexter azt sem tudja, hogy a világon van. sztem ennyi idő alatt nem tudják azt a szálat lezárni.
  • elitehun
    A barátnőjét nem. és tulajdonképpen astort sem
  • koryne
    Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni :(

Inkább legyen úgy, hogy a 6. évadban elkapják Dexet, mint hogy kifulladjon az ötlettelenségtől a 7.-ben.
    Dex már az elejétől fogva mondta, hogy biztosan nem öregen, ágyban párnák közt fogja befejezni földi pályafutását.
    Egyébként is nagyon kíváncsi lennék a többiek reakciójára :D
  • gabo91
    barátnőjét is
  • elitehun
    Nem arról volt szó hogy 7 évadot akarnak?
  • kiskapucska
    Én úgy véltem, hogy a 4. évad után valami mélyrepülés következik, mint a Weeds esetében, de hál'istennek most nem követtek el ilyen hibát. A mostani részhez meg nem tudok mit hozzáfűzni. Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni :(
  • [HUN]Crassus
    5ft-ba lefogadom,hogy ez USA only........
  • mascarun
    Robotzsaru partnere volt! xD
  • stupido
    Nem hittem volna, hogy überelni fogják a 4. évadot, de basszus nagyon jó az új évad is...
  • Szolnokboy1
    Mik vannak?!

A wikipédiáról:

"Hematofília, azaz vérfétis: a vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik. Ez a szexuális parafília igen ritkának számít, de ismertsége jelentősen megnövekedett a Dexter című televíziós sorozat eredményeként. A Dexter sorozat nyomán újabb, veszélytelenebb ága is kialakult, a Dexterizmus, amely nem valódi vérhez kötődik, hanem művérhez és egyéb, vért helyettesítő anyagokhoz."
  • elitehun
    Fáradt vok, de ki az a Louis?
  • mascarun
    És mi lesz Louis al? xD
  • elitehun
    Ha lekopna akkor sokkal kisebb lenne a feszültség és az nem lenne jó. Amúgy nem fog lekopni egy darabig ^^
  • mascarun
    Kiváncsi vagyok mit fog még kavarni a robotzsaru...
    Lekophatna már.
  • sb1
  • elitehun
    Sztem egy olyan sorozat sincs ahol ekkora karakterfejlődés menne végbe (najó talán a Dr. House-ban) és nem csak a főszereplőn hanem mindenkin. Jó Masuka még mindig egy perverz állat de így szeretjük
    Ez nagyon nagy rész volt. Kár hogy már csak 3 rész van hátra, de te jó ég még mi lesz itt
  • elitehun
    SPOILER
  • PJack
    bazz mekkora rész volt!
    majd' összefostam magam a végén.
    "Tick. Tick. Tick. That’s the Sound of Your Life Running Out."
    Could you be sure to tell him that?
    Goodbye Lumen!

awww man, shit just got real.

Astort meg dugnám