5447
-
#3284 +1 megnézném nagyon:] -
#3283 Jó tudni, hogy nem egyedül szenvedek
-
#3282 Ha nem lesz kész akkor így jártál xD -
#3281 Holnapig nem élném túl, ma estére kell. -
#3280 Szerintem majd holnapra! De a fene se mond biztosat! -
Deleter14 #3279 És a felirat mikorra várható? -
#3278 ja -
Ariakus #3277 10. rész kint vam már? -
#3276 Basszátok meg én lerágtam az összes körmömet ezalatt a rész alatt. Ezután 100, hogy olyan finálé lesz megint érzem, hogy nagyon nagyon nehéz lesz kivárni a 6.dik évadot:) -
#3275 ez kemeny volt, kemeny lesz.. -
#3274 kemény, énse vágtam volna le :D -
#3273 Bázz, és tényleg ő a betegfiú a trainspottingból :D -
-
#3271 na, meneztem ezt a kilencedik reszt, jo volt azt kell mondanom. az a baj hogy elkezdtem nezni :/ -
#3270 Én sose szoktam megnézni de amikor vége lett egyszerűen nem bírtam megmozdulni és hát jött a stáblista :D -
#3269 ne nézzetek előzetest........jótanács -
#3268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó de ha Liddy IQ-ja nem egyenlő egy fogkefe IQ-jával akkor összeáll neki a kép. Hogy mit csinálhat dexter és lumen illetve hogy mik is voltak azokban a fekete zsákokban amiket a vízbe dobtak -
#3267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A promóban annyit látunk, hogy Lumen fogja a kést és egy asztal felett imitál egy szúrást. Nem tudom, hogy te mit láttál vagy néztél. -
#3266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy pont azzal a cliffhangerrel fejezik be az évadot, hogy lebuktatja a robotzsaru Dexet, vagy Dex rájön, hogy tud róluk... -
#3265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A promóban lehetett látni hogy Liddy látni fogja ahogy dexter megöli a csávót. Így sztem már nem húzzák el a következő évadra -
#3264 az is lehet. -
#3263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Quinn lesz az aki elintézi Liddy-t. Amikor kidobta a lakásából nem éppen barátságosan néztek egymásra. Esetleg Liddy intézi el Quinn-t és úgy bukik le. -
#3262 nekem az az érzésem, hogy a robotzsarut átviszik a következő évadra is. már csak 3 rész van hátra, és dexter azt sem tudja, hogy a világon van. sztem ennyi idő alatt nem tudják azt a szálat lezárni. -
#3261 A barátnőjét nem. és tulajdonképpen astort sem -
#3260 Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni :(
Inkább legyen úgy, hogy a 6. évadban elkapják Dexet, mint hogy kifulladjon az ötlettelenségtől a 7.-ben.
Dex már az elejétől fogva mondta, hogy biztosan nem öregen, ágyban párnák közt fogja befejezni földi pályafutását.
Egyébként is nagyon kíváncsi lennék a többiek reakciójára :D -
#3259 barátnőjét is -
#3258 Nem arról volt szó hogy 7 évadot akarnak? -
kiskapucska #3257 Én úgy véltem, hogy a 4. évad után valami mélyrepülés következik, mint a Weeds esetében, de hál'istennek most nem követtek el ilyen hibát. A mostani részhez meg nem tudok mit hozzáfűzni. Van egy olyan érzésem, hogy a vége felé közeledünk, és már csak egy hatodik évad fog készülni :( -
#3256 5ft-ba lefogadom,hogy ez USA only........ -
#3255 Robotzsaru partnere volt! xD -
stupido #3254 Nem hittem volna, hogy überelni fogják a 4. évadot, de basszus nagyon jó az új évad is... -
#3253 Mik vannak?!
A wikipédiáról:
"Hematofília, azaz vérfétis: a vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik. Ez a szexuális parafília igen ritkának számít, de ismertsége jelentősen megnövekedett a Dexter című televíziós sorozat eredményeként. A Dexter sorozat nyomán újabb, veszélytelenebb ága is kialakult, a Dexterizmus, amely nem valódi vérhez kötődik, hanem művérhez és egyéb, vért helyettesítő anyagokhoz." -
#3252 Fáradt vok, de ki az a Louis? -
#3251 És mi lesz Louis al? xD -
#3250 Ha lekopna akkor sokkal kisebb lenne a feszültség és az nem lenne jó. Amúgy nem fog lekopni egy darabig ^^ -
#3249 Kiváncsi vagyok mit fog még kavarni a robotzsaru...
Lekophatna már. -
#3248 -
#3247 Sztem egy olyan sorozat sincs ahol ekkora karakterfejlődés menne végbe (najó talán a Dr. House-ban) és nem csak a főszereplőn hanem mindenkin. Jó Masuka még mindig egy perverz állat de így szeretjük
Ez nagyon nagy rész volt. Kár hogy már csak 3 rész van hátra, de te jó ég még mi lesz itt -
#3246 SPOILER -
#3245 bazz mekkora rész volt!
majd' összefostam magam a végén.
"Tick. Tick. Tick. That’s the Sound of Your Life Running Out."
Could you be sure to tell him that?
Goodbye Lumen!
awww man, shit just got real.
Astort meg dugnám