5447
-
Micsu #3324 utána meg tony sopranot akarná megölni de beletörik a bicskája :D -
Micsu #3323 huga biztos nem öli meg amilyen viszonyban vannak + ő talán meg is értené őt
kivégzés is elég valószínűtlen mert mert a régi gyilkosságokat már nehéz lenne rábizonyítani ha csak nem vall de ez fos vég lenne sztem
az lenne a legjobb ha valaki elkapná dexet szvsz -
#3322 :AD?A:_SD?:_A?D:_A:D -
#3321 énis valahogy így képzeltem el -
#3320 kiderül, hogy Hurley álmodja az egészet a szigeten és akkor riad fel a rém(?)álomból, amikor Dexter a börtönből egy szkófild nevű fazonnal szökik meg. Bauer nevű ügynök elől a Princeton-Plainsboro kórházba menekülnek, ahol egy House nevű dokit di Caprio személyesít meg, és egyszer csak megszólal Edith Piaf... -
#3319 Nemsok 10 kepregeny van atlagban 26.oldal.Ora fel ora alatt elolvashato:)
-
Kiado #3318 Megöl valakit aki őt is megöli :O -
Hoz_Hun #3317 Huga majd lelövi... vagy valami ilyesmi (szerintem). -
#3316 őt ölik meg :O -
#3315 megöli magát :O -
#3314 Elkapják és kivégzik (szerintem). -
#3313 Amúgy ti már gondolkoztatok azon hogy hogy lesz vége a sorozatnak? Mert azért legyünk reálisak egyszer vége lesz. Szerintetek Dexter meghal vagy él blodogan esetleg valami más variáció? -
#3312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg azért sem mert egy évadot simán ki lehetne hozni kettejükből, hogy együtt nyomulnak sokkal jobban meg lehetne szeretni őket együtt így igazán nagyot ütne ha mondjuk a köv évad végére kennék rá vagy akkor kapnák el/halna meg vagy valami.
Ha van esze a forgatókönyv írónak akkor nem írja ki most a sorozatból... -
#3311 Sajnos arra nincs időm egyelőre. Majd talán egyszer. a Dr. House-ből így se tudom leszedni a legújabb részeket, tehát azt csak TV-n nézem -
#3310 Remelem kepregenyeket is elolvastad vagy elolvasod :)
-
#3309 A faszért kellett ez beszúrni? -
#3308 Jólvanna nem kell letámadni. Csak kíváncsiságból kérdeztem és nem azt mondtam hogy "faszért kellett ezt beszúrni" -
#3307 miért baj?
bírom dexter fejét ahogy szugerálja a késeit, gondoltam elfér a topikban... -
#3306 ezzel most mi is konkrétan a problémád? -
#3305 Javítok.
Mért szúrtad be? -
#3304 Mért linkelted be? -
#3303 -
#3302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem. Sztem Dex megpróbálná megmenteni. Elvileg mégiscsak Lumen-hez áll a legközelebb. Ő tulajdonképpen a lelki társa. Mint Dex testvére csak Lumen dögösebb -
#3301 -
#3300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most direkt jó, hogy van Lumen ugyebár, mert ha bukta van, lesz kire kenni az egészet...még-ha Dex nem is fogja direkt feladni, tutira a csajszit fogják elővenni a gyilkosságokért, Dex meg majd mossa kezeit! -
#3299 Engem az érdekel hogy azt a nyomozót ki fogja kivégezni a quin vagy a dexter, mert ezekután mindkettőből simán kinézném :)
Jordan meg szerintem nem keveri jól a kártyákat, dexter sokkal keményebben befosatta amikor nyálmintát vett tőle.....
Az előző részben meg az amikor megverte astor barátnőjének a faterját az valami hihetetlen.. Ahogy egyik pillanatról a másikra felmegy benne a pumpa..... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt meg már vártam hogy mikor dugja meg Lument, hisz mikor meglátta abba na feszes ruciban én már akkor azt hittem hogy rápattan és még így sem ő kezdeményezett!!!! De belegabalyodot trendesen, kíváncsi leszek mi sül ki belőle, remélem nem kapják el Lument olyan jól elvannak most, érdekessé tenné a 6. évadot aztán majd a 6. végén elkaphatják de addig meg :) -
tomi555 #3298 Nálam Dexter mellett Friday Night Lights a kedvenc.
Amúgy meg megint nagyon jó rész volt:) Most lehet várni megint hétfőig. -
#3297 Kicsit off de amig Dexter csurdogál lefelé nem tom mit csináljak
Megtaláltam a 3.-ik legjobb sorozatot (Dexter és Dr. House után). A cime The Walking Dead. Zombis de a lényeg nem a zombihentelésben van hanem a karakterekben és a párbeszédekben ahogy sztem minden jó sorozatban. pirate bay-ről már le lehet szedni és felirat is van hozzá. -
#3296 talált.... -
#3295 szerintem is nagyon ott volt ez a rész. a végéig rágtama körmöm hogy na vajon talál e kakukktojást debra:D -
simon7108 #3294 akkor megnyugodtam:)
lehetnének tobb részesek az évadok,hogy ne kelljen megint nyár végéig várni az évad vége után. -
#3293 nem hiszem hogy kedvük lenne abbahagyni, hisz szinte csak úgy szárnyal a sorozat.
remek rész volt ez is. egyre frusztrálóbbak és hosszabbak a hetek, míg várni kell az új részekre. -
#3292 lesz...7.-ről van itt a pangás...ménem már 10 évad he? -
simon7108 #3291 arról tudni valamit,hogy lesz e 6. évad?
nem találok róla semmit sem,hogy bejelentették volna vagy valami:S
bár a nézettség alapján csak nem fogják elkaszálni de azért megkérdem hátha itt hallottatok róla valamit. -
#3290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondtam, hogy megdugja majd lument.... :D
így közelebbről nézve, hát... nincs is melle... :S kb. astornak volt ekkora :D bnőjének annál nagyobbak voltak... :P
na de nem ez a lényeg....
komoly egy rész volt. hát mikor debra meg quin mentek alex hez, és kocsija is ott volt, nagyon paráztam hát vérnyomásom felment nagyon. aztán mikor meglátta lábnyomokat kint, na mondom fasza lesz ha követik és megtalálják őket...
case mekkora egy spiler jól keveri a kártyákat.
sajnálom hogy csak két rész van hátra...
ja ez a kopo meg nagyon idegesítő, ha megtudja quin hogy aláhamisította aláírását, lesz faszujj... -
Big Bad Ryder #3289 Megnéztem. Nem találok szavakat. Nálam az eddigi legjobb Dexter epizód... Most megyek és még egy óráig némán bámulok magam elé... -
kovi04 #3288 Megjött a felirat. -
#3287 ja animált már utánanéztem köszi -
#3286 a websorozatot -
#3285 ez a "Dexter early cuts" ez mit takar?