5447
DexterBanner.jpg
  • Bruk
    Ezt sehogy szerintem. Viszont Dexter szinkronhangja nagyon jó, véleményem szerint sokkal jobb mint az eredeti (annak nincs akkora hatása... persze részben azért, mert nem értek mindent és a feliratot olvasnom kell). Az összes többi hang jó eredetiben (Ritáé különösen jó).
  • Tower Guard
    Hát lehetséges. Nem vagyok egy nagy szinkronos, de a dexterben nagyon bejöttek a szinkronhangok :) fura lesz majd eredetin továbbhaladni, bár a rejtéllyel is ugyanúgy jártam.
  • Shiwo
    hát, azt nem tudom, hogy a poént magyarban hogy fogják/tudnák visszaadni...
  • CattiBrie
    Szerintem érdemes feliratosan nézni... megéri. :)
  • Tower Guard
    Valaki tudja esetleg, hogy mikor lesz a dexter 5. évadja szinkronosan?

4-ig láttam, hát nálam a vége azért elég nagy csalódás volt... nem gondoltam volna, hogy ez lesz
  • Jim Morrison
    :D
  • Twetr0x
    1, 2, 3, 4
  • Shiwo
    nekem elvileg gépen megvan, bár még nem olvastam el
  • mascarun
    Milyen sorrendben jönnek a könyvek?
  • Twetr0x
    ó, pedig az első is zsír, az alapján csinálták az első évadot. Nézd meg minden libriben ahol jársz, elvétve szokott lenni.
    Egyébként hogy tetszik?
  • gabo91
    Elkezdtem olvasni a könyveket. (Sajnos első kötetet nem tudtam beszerezni)
    ... debra ott is csak fucking debra :)
  • CattiBrie
    Tegnap este volt a sorozat az egyik adón. Talán az első évad, mert a gyerekek még picik voltak és a kiscsajszi még tudott mosolyogni. :)
  • LoSA
    Nekem is ez volt az egyik kedvenc jelenetem... Nagyon durva!!
  • CattiBrie
    na azért, hogy van már ilyen :)
    csalódtam volna :))

a hosszú (állig, vállig vagy kicsit hosszabb) egyenes haj áll neki jól - szerintem
  • Landor
    lol! és beadja! :D
  • ProGabe #3469
  • 5c0rp330n
    hat az eleg hosszu lenne :)
  • CattiBrie
    Valamilyen filmre egyszer volt olyan videó összeállítás, hogy kivágták a fuck-okat (és csak azokat hagyták meg).. Deb-re is lehetne egy. :))
  • Jim Morrison
    :/ :DD
  • tep
    paródia :)
  • Bruk
    Akkor nekem sem túl homályosak az emlékeim. :)
  • KaBuTo666
    omg elnéztem...én ezt a 2010es ördögűzőset olvastam, na ez lett elcseszett film, a emily r. üdvéért nekem is tetszett. elnézést kérek.
  • Bruk
    Kb. 14 évesen láttam, akkor nem tűnt rossznak. Mostanában meg nem néztem. :)
  • KaBuTo666
    kár, hogy elcseszett film lett :S trailer pedig jóféle volt :S
  • Bruk
    Ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmben pedig Deb játszott. Nem emberi, amilyen fejeket vág. Kép. :)

#3452 Elkezdtem. Kicsit szokatlan, néha hamar elmegy a szöveg. A feliratokat elsősorban azért nem szeretem, mert nem tudok odafigyelni a fejekre. Ami nem utolsó dolog, ha egy tv sorozatról beszélünk. De azért így sem volt rossz.
  • Jim Morrison
    joa lett :D

am mikor jon a kovi evad? ugy volt, hogy evente 2-3 evad.
  • ProGabe #3458
    :Ddddd
  • precision
    :D
  • Landor
    mai ügyködésem a videóvágóval :D
    annó amikor láttam ezt a jelenenet kurvára felröhögtem :DD

• CattiBrie
    Hello Shiwo! :)

Amúgy itt van Dexter apartmanja:
    http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=25.894193,-80.13285&spn=0.000668,0.001033&t=h&z=20

:)
  • Shiwo

üdv itt (is), a Dexter rajongók táborában :)
  • CattiBrie
    Sziasztok! Én is végignéztem az összes évadot. :) Valamikor idén kezdtem el. :) De most már felhomályosultam Dexterből. :)

"de nem vitték tovább a szálat"

De bármikor elő lehet szedni. :) Mint az összes többi bármit, amit nem mutatnak. :)
  • mascarun
    Jó az! Én annak idején úgy ismerkedtem meg vele. Cask később kezdték el szinkronosan vetíteni a hazai tvadók.
  • Bruk
    Az messze van még. Lehet meg kéne barátkoznom a felirattal és az eredeti hanggal.
    Köszönöm!
  • mascarun
    Jövőre!
    Gondolom szeptember-október tájékán!
  • Bruk
    Az 5. részben volt benne. Kép.

Nem tudja valaki, hogy az 5. évad mikor lesz szinkronosan?
  • Cat 02 #3448
    Vagy mintha lett volna szó róla, hogy X zsákot találtak a tenger mélyén.
  • gabo91
    héj miguel...migel
    nice to see you...bitch

"The interior of Dexter apartments, where he keeps the blood-sample trophys, is actually built inside a studio in L.A, but the exteriors we can see in the episodes are filmed in two different places. The first episodes where shot in Miami, so the original one is there and it’s a private condo. After that, the producers decided to build a replica in L.A, imitating the views you’d have if you where in Miami.
    Dexter lives in 10b, second floor ;) "

Szóval eddig abban a hitben éltem, hogy Miami-ban forgatják... Közben a nagysz*rt. LosAngelesben van a studió, ott van "dex háza", ill csak a mása. Rendőrség Long Beachen van, meg úgy elég sok mindent ott vesznek fel. (maradék meg studió) akkor mit forgatnak Miamiban?
  • gabo91
    hm... érdekes
    azt hittem mindent miami-ban forgatnak. De ez mekkora egy vicc...
    dex gyerekkori háza (mármint ahol nevelőszüleivel élt)
    angel:

szóval dex szomszédja

de a poén most jön... sétálgattam az utcában, gondoltam megismerem a környéket... hát egy házzal mentem odébb, és mi áll a kapubejáróban?
    slice of life
    közelről is ittvan

Amúgy utána néztem és több helyszín, lakása/forgatási helyszíne is van a show time-nak long beachen, ill ezen a környéken.
  • zotja22
    képeket vki bevághatná ide róla :)