Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
magyar? hol?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Victor1103
Valószínû de tudtommal 2 verzió van a FQM és a 720p. Azokhoz meg mindkettõhöz van már felirat.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

elitehun
Ha majd ugye FQM feliratot fogok letölteni akkor el fog csúszni ha mondjuk nem FQM verziót szedek le?
S5E03, nagyon jó irány, már remegek és folyik rólam a víz; a negyedik évad ehhez képest semmi nem lesz (na jó azért labdába rúghat)
S5E04 promó!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=7DwQrtZjuPc

direkt nem linkbe teszem, mert eléggé spoileres különösen annak, aki nem látta a mai részt.
Victor1103
Íííííí! Jó rész volt, jó rész volt legyen már jövõhét!!!<#vigyor>

Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog ebbõl a deep shitbõl kimászni mert most már ugye nem csak Flynn nyomoz utána hanem a szemtanu is jól bekvar majd a képbe

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

elitehun
Ja most hogy mondod dobhatna egyet XD
vidit a táncról ! 😄 😊

sb1
Én maffiózókat kb évente egyszer végignézem...1 évad 2 nap 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shiwo
nekem csillagkapuval sikerült összehozni, hogy 1 nap 1 évad, de akkor beteg voltam, és egész nap nem csináltam mást, csak feküdtem az ágyban és néztem a részeket egymás után

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hétfõ hajnalban adják le ,tehát hétfõ estefele?
Nemrég fejeztem be a negyedik évadot és megnéztem már az 5.-bõl az elsõ kettõt is. Azt szeretném kérdezni,hogy a hét melyik napján szokott általában fent lenni neten az új rész?

kirol
Megnéztem a 2. rész. Ez nem volt olyan jó, mint az elsõ, de nem volt rossz.

Még nem látom, vajon mi lesz a stori az évadban, de azt sajnálom, hogy
a gyerekek elmentek, mert így csökkent a leterheltsége Dexternek. Ha meg nem õ vigyáz a gyerekekre minek ölték meg Ritát?
Pont most láttam szerdán a halott Ritát a született feleségekben sztriptíztáncosként. 😊

Jim Morrison
😄
am most a hetre eleg, aztan jovoheten elkezdem a harmadikat. talan keddre vegzek vele<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

elitehun
Hoppá <#vigyor5>
Akkor gyorsabban telik az idõ mint gondoltam<#zavart1>
😄DDDDDDDDDDDDD
3nap 1 évad 😄

2010. okt. 05. 20:08 | privát | válasz erre | #2967
"most néztem meg az elsõ évad uccsó részét.."
----
ma (okt. 08.) 22:31 | privát | válasz erre | #2978
"na, most vegeztem a masodik evaddal..."
elitehun
Ember te naponta megnézel egy évadot? 😄
Jim Morrison
na, most vegeztem a masodik evaddal 😄 ez kesz, baromi jo 😄
csak ennyi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DöflingR
Hát én már csak ilyen vagyok, aki nem érti az ilyen mesterien megtervezett, nagyszabású tréfákat.

egy smile-t rakhattál volna és akkor egybõl rájön mindenki h poén ,de igy nekem se tünt poénnak :S
mind1 😄
kibirtam h ne nézzem meg a 2.részt XD szóval a következõ rész nálam dupla epizód!
kirol
Csak azért túráztattalak, mert még a viccet se érted bammeg.
A #2966 hsz egy poén volt. De hát hagyjuk.

arra nem gondolsz ,hogy elég egyszer ezt eljátszania? és mivan ha gép elõtt ülve nézi és tõle 10cm-re van a billentyûzet?
DöflingR
Ücsörögjél csak kényelmesen a fotelodban, leszarom. Sírt a szád, hogy nincs felirat, én meg írtam egy lehetõséget. Sehol nem írtam olyat, hogy az epizód közepén bemásztam a tévé mögé, majd a porban dagonyáztam öt percig.. Nem gondolod, hogy teljesen feleslegesen fröcsögteted a szádat, menõ gyerek? Érdemes lenne újbol elolvasnod a velem való szóváltást a #2965-tõl. Még a lényeget sem sikerült kiszürnõd, s inkább csak irracionálisan csapkodod a billentyûzeten a gombokat.

kirol
Elképzelni se tudom, hogy hogy lehettél.
Én biztos nem csinálnék olyat, hogy megállítanám a filmet, mennék vagy 3 métert a TV-hez, elõbányásznám a tv mögé rejtett billentyûzetet nagy nehezen, majd nyomkodnám, hogy jó legyen a felirat, visszapakolom a bill-t, visszaülök fotelba, stb.-t. Közben eltelne 5 perc, zsír jó lenne tényleg.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

DöflingR
Ja, hogy lehettem ilyen gyökér, hogy nem várom meg a 720p verza feliratot, henem nyomok egy ctrl+left gombot.. Ezt magam sem értem, most beállok a sarokba!<#lama>

elitehun
Zsír te is elkezdted nézni? 😄
Jól mondja PJack lesz még jobb is 😛
PJack
nézd csak tovább, még izgibb lesz 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jim Morrison
most néztem meg az elsõ évad uccsó részét 😄DD k*rva nagy 😄 fõleg,
ahogy a végén vigyorog 😄 látszik, hogy nagyon elégedett magával 😄

kirol
Feliratot csúsztatni? Ne õrjíts már!
Kizökkenni a hangulatból? Ne mondjál már ilyen szentségtörõ dolgokat kérlek!

DöflingR
én is, de mennyi idõ csúsztatni a feliratot? két gombnyomás?😄 Ezért használtam hozzá, de nem is kellett állítgatni.

kirol
Én nem próbáltam, csak olvastam a felirathoz mellékelt leírást.

DöflingR
Érdekes, nálam passzolt hozzá 😄 Szerintem egyszer sem kellet állítgatnom a feliratot..

kirol
Ó, ez nem jó 720p-hez. 😞
Pedig este megakartam nézni. 😞

DöflingR
Hasonlóakat tudok én is remélni 😊

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#worship>
elitehun
Én majd fogok válaszolni meg el is fogom olvasni csak elõbb a Dextert kell megnéznem 😄
Nem volt a legjobb rész, túl sok volt a moralizálás. Remélem, most hogy a két kölyök lelépett, ennek vége és bepörög Dexter meg a sorozat 😊

elitehun
Ja hogy még nem lehet :S
elitehun
Honnan lehet leszedni a feliratot a második részhez??
elitehun
Sztem Greg-hez beszélt csak nem vette észre hogy Greg pedig egy teljesen másik FILM-rõl beszél. Dehát aki nem tud rányomni a válasz gombra nyilván azt se tudja hogy más mikor használja ^^
Te kihez beszélsz és mirõl?
Megtörhetetlen
Totál egyetértek, számomra is egyértelmûe na legjobb sorozat és ez a kezdés... az valami elképesztõ, bár az elõzõ évad vére is olyan volt hogy az valami elképesztõ!

fry day fry day sálálálláláá

Mekkora cliffhanger az 5/3-as promóban!
http://www.youtube.com/watch?v=x_9UHc5psP8
akkor nézz más sorozatot,a Dexter ezen évada is hatalmas lesz szerintem,elsö rész is nagyon tetszett,10percesnek tünt kb...az általam jelenleg nézett sorozatok közül ez kezdte a legjobban a szezont!!!második rész elözete is hatalmas,igy azis orjási lesz!remélem sokan megszerették ezt a sorozatot,s sokan kezdik el ujak is nézni az elsö évadtol kezdve!
GregSB
Hát én nem várok tõle sokat. Tipikus látványos hálivúdi "megtámadnak a zalienek de van valami gyengepontjuk amit kihasználva visszaverjük õket, és a végén csókolóznak a fõszereplõk a lemenõ napfényben, lobogó amcsi zászlóval a háttérben" filmnek tûnik, csak spottoltam benne David Zayast 😊

kirol
Kicsit durva és Crysis beütésû film. 😊

GregSB
Kicsit OFF:
Skyline Trailer

1:50-nél Batista 😊

elitehun
Ja dehogy veszem komolyan csak kötözködõs kedvemben voltam XD