Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Csak nekem nem akarja behozni a Pirate Bay-t? Nem tudtok egy másik torrent oldalt ahonnan leszedhetem az új dexter részt? ncore-on nem vok fent tehát azt ne mondjátok 😛
[HUN]Crassus
hmmm szerintem ezt a készítõk is elbaszták....VAGY késõbb még majd ez fog bekavarni!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ismételten fantasztikus rész volt..
vége az nagyon ütött,amikor Cole üldözte lument, tudtam h a másik szobából átmegy majd de szerencsére Dex idõben érkezett😊
am én is azt hittem h ott a végén majd Lumen száll ki a kocsiból😄
am egyre jobban bejön maga a nõ is meg a karaktere is😄😛

gabo91
kimaradt: érdekes, hogy lumen mikor bemenekült a szobába, cole az oldalsó ajtót betörte (darabokra szakadt) na hát dexterék szépen megölték összetakarítottak kijelentkeztek... törött ajtó amely cole szobájával szomszédos ott vigyorog... cole pedig eltûnt. ez nem tûnt fel senkinek sem?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Ismétlem megint magam a szokásossal: nagyon jó rész volt...
ütött ahogy az eddigiek is.
Sejtettem hogy lumen kavar majd valami galibát, hát a kocsi összetörés hülye dolog volt. Dexternek elmondhatta volna a faszi adatait, hogy utánna nézzen. (lehet hogy köv részben lecsekkolja)
szegény "fáking debra morgen" köcsög laguerta hogy alá rakott...

érdekes, hogy case tudta harison nevét, lehet hogy megfigyelik... végén a beszolás is durva volt, de máskor meg hülye hogy nem tûnik fel neki dex settenkedése.

lumen egész jól összeszedte magát. rem dex végleg maga melett tartja majd, meg úgy istenessen megba**a 😄

hiányzott masuka és poénjai, helyette robocoop vicceskedett quin-nel. (káromkodások, debrátol hogy átvette stb.)
kiváncsi leszek, mi lesz lumen sorsa

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

[HUN]Crassus
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZDMEEEEG!😄 az az uccsó jelenet!😊

Victor1103
Istenem mekkora rész volt ez is áááá! Hihetetlen ez a sorozoat!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

A végén mikor Jordan beszélt dex-el és megált a kocsi arra számítottam, hogy Lumen fog kiszállni de nem így lett. Na az ütött volna. A végén viszont csávókám már eléggé mély titkokra bukkan Dexter sötét énjével kapcsolatba😊

Megint egy klisészöveg: LEGYEN MÁR JÖVÕHÉT!!!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sb1
Az utolsó 10 perc..teljesen készen voltam tõle..Lumen az elsõ emberke, aki az egész "szertartásba" részt vesz...mikor dex megvágja a faszit, Lumen-nak akkor azért leesik, hogy biza dex sem 100 😊 !

Amúgy szerintem robocop sok-mindenre rá fog jönni...csak ideje nem lesz elmondani senkinek sem 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

elitehun
Thx but i dont take it 😄
Sose nézem meg még a Preview-t se a stáblistánál 😛
sb1

"Take It" 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

elitehun
"... mindíg értetlenkedik, sohase azt csinálja amit kéne, visszapofázik..."
Mint minden nõ ^^
Am tudod Soha ne ölj ártatlant
Nekem= Engem
Nekem ez a lumen pi**a mérhetetlen módon idegesít, mindíg értetlenkedik, sohase azt csinálja amit kéne, visszapofázik dex-nek, a helyébe már jól beraktam volna a gyûjteményembe, már akkor utáltam ezt a "színésznõt" amikor gagyi tinifilmekben nyomatták, pincsifejû, tehetségtelen senki. és pont a kedvenc sorozatomban, pont õ , ááá! 😊
threeman
nekem is fura a nannus

kirol

Nekem már nem. Elõször az volt, most már nem gyanús. Csak simán hülye mint a segg.
Mi az, hogy valaki, aki a rendõrségen dolgozik vérnyomelemzõként az éjszaka meg éjjel is dolgozik? Nem tûnik fel neki basszus. Megáll az eszem.

Szerintem olyan nem lesz, hogy Lumen vinné el a balhét. Hamarabb fog meghalni mondjuk egy akció közben amikor nem figyel rá Dexter és Dex-nek kell eltüntetnie szegényke nyomait.

Frosty01
hát nekem nagyon olyan érzésem van hogy az évad végén lumen viszi a balhét, mert lebuknak és dexter azért mégiscsak magát védi elõbb mint másokat... a festõ ribancot is összecsomagolta 😊

más... nektek is kezd gyanús lenni a dada? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

kirol

Megnéztem a részt. Jó volt, de nem annyira, mint az elõzõ.
Ezt meg már rég megmondtam, hogy Dexter és Lumen összejön. Rita miért halt meg? Mert megérdemelte. Egy idegesítõ, rinyáló kis kurva volt.
Julia Stiles is jó nõ szerintem.

De abból mi lesz már, hogy ketten csinálják a "helyszínt" a kiszemeltnek.
Tuti lebukás lenne ebbõl, ha nem film lenne, hisz Lumen azért elég kezdõ és Dexter meg nem figyelhet mindenre, mindkettõjükre.

PJack
ez óriási volt 😄DD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ProGabe
😄DDDDd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frosty01
die die 😄

practitioner of the forbidden arts of death

LoSA
Fején kívül nem sokat láttam... 😊

gabo91
Hát igen ez is jó rész volt.
Komolyan mondom 5. évadra sokat fejlõdött minden szereplõ, nagyon nagyot alkot mindenki. Érdekes, hogy általában ellaposodnak a sorik, egyre unalmasabbak lesznek. itt az 5. évadra jönnek bele 😊
Laguertának van arca mit ne mondjak... õ biztosan nem felelõs a történtekért... pff, kicsit leosztotta batistat. lumen egész helyes nõ, oké rita jobb volt, viszont idegesítõ picsa volt, tényleg elképzelhetõ hogy összejönnek majd dexel. ja igen lumen masukas poénja hatalmas volt. végre wisthler (prison break)(itt személyi testõr, õ vezette a kocsit.) is beszállt a tõrténetbe. dexnek már profin megy a tetthely gyártás másra kenni a dolgokat 😊
jajj megint egy hetet kell várni a következõ részre... :S <#whatever><#rinya><#rinya>
vége lesz az évadnak elkezdem megint az elsõ évadtól az biztos.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ez(is) nagyon jó rész volt
Lumen és Dex 'párosa' nagyon bejön😄
Harrison nagyon cuki😄😄

[HUN]Crassus
nem kapta akkor még meg az 500 dodót

Jim Morrison
meztelenul Ritat

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Mit kértem én? 😊

Jim Morrison
te kerted
(#3161->#3164)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Miért halt meg Rita?!?! Ezt nem hiszem el.... 😞 Most végeztem e negyedik évaddal, ami eszméletlen jó volt, de olyan kár, hogy Rita meghalt... Miért írták ki, miért kellett így alakulnia? Van valami info? A másik No ordinary sorozat miatt, vagy mi? Áááh, p*csába!

Victor1103
Oké, de amikor beszélt Quinnel kiderült, hogy tud Lumenrõl és Dexterrõl mert látta õket együtt a házban a Ritáékéban. Erre utána meg jött a jelenet ahhol Boyd Fowler házába ment el Dex és Lumen oda meg már nem követte õket.. kicsit fura magánnyomozó

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

proway
hát nekem ez a rész vlhogy csendesebb volt mint az elõzõ, nem mondom h gond csak olyan "lenyugodott" hangulata volt.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Jim Morrison
a vegen lesz meztelen :/

elitehun
Hát mint lehetett látni egyelõre csak az aktákat nézte át és sztem az nincs benne hogy betörtek egy házba
<#rolleyes>
Pörgött ez a rész rendesen!

Masouka-poén megint befigyelt, bár most nem õ mondta, de ütött 😄
Nem tudom, hogy csak nekem tûnt-e fel, de ez a nyomozó csávó iszonyat jól játssza a szerepét. Nagyon "átjön". Annyira unszimpatikus, vén kiégett fráter feje van, hogy szinte már bírom 😄

LoSA
Most nézem a 4. évadot... Sajna Rita most sem vetkõzik sokat... :'(

Victor1103
Jó rész volt a mai is, de
ez a Dexter után nyomozós szál egy kicsit fura úgy, hogy olyan dolgokat nem lát meg ez a csóka hogy pl betörtek Lumennel Boyd Fawler házába vagy pl, hogy a másik faszinál is jártak. Most vagy nyomoz utánuk vagy nem?

Ez a Fuentes testvéres ügy pedig nem bárom, hogy már vége van mert a fõ események mellett nekem nagyon töltelékszagúnak hatott hogy bemutassa ugyanmár a Miami Metro is foglalkozik valamivel😛

elitehun
Télleg Doakes õrmester. Kösz
elitehun
Ja igen de ha követné akkor Dex nyilván kiszúrná mint a második évadban Doakes-t
Fenrir
Sergeant James Doakes

A halál csupán a kezdet...

kirol

A csávó, akit megbízott Quinn. Ha követné Dextert csak pár napig, rögtön látná mit mûvel. Hisz azt a csávót is, aki a mostani részben majdnem megszökött a nyílt utcán lopta el és rakta be a kocsiba.

elitehun
Mármint ki nem lát meg kit? Mert sztem Dex tuti kiszúrja mint anno a nigga zsarut akinek nem jut eszembe a neve 😊
kirol
Megnéztem én is az aktuális rész:

Amikor a fóliás srás felébredt a kocsiban, majd Dexter üldözte a sarok felé, hát az durva volt.
Ez a Lumen, meg tökre be van kattanva. Ötletem, nincs mi lesz ebbõl.
Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy a csávó, aki nyomoz Dex után, hogy nem látja meg, csak követnie kellene és vége is lenne Dexnek.

proway
még jó h nem lesz több hét szünet a részek között 😊

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

[HUN]Crassus
ez azért nem lehet így,mert egy ilyen helyzetet Deb nem bírna ki.....valami extra nagy csavar lesz! 1000%

Megtörhetetlen
Kíváncsi leszek mi lesz a vége... Ha tippelhetnék akkor azt mondanám hogy
a második évadhoz hasonlóan lesz vége Quinnek min tannak a feka nyomozónak aki le akarta buktatni a Dextert, ugyanúgy meghal a végére mert hogy magától nem áll le az tuti, vagy majd rákeni a Lumenre nem tudom, de Quinn nem fogja abbahagyni, a Deb szíve megint darabokban lesz, esetleg a végén Deb elõtt le is bukik, de Deb megvédi... Esetleg a másuik variáció, hogy Lumennal összejön, nem véletlen hasonlít a Ritára csak sokkal csúnyább, de ugyanúgy szõke kicsi, "agy beteg" csak kicsit másképp. És majd együtt nevelik fel a Harrysint, 1-2 évad múlva már az Õ kísérleteit fogjuk látni. Lumen meg az anyuci lesz a maga mocskos titkaival együtt, szép kis család lenne belõle 😄 Lumen Dexter meg a kicsi együtt 😄D 😄D 😄D

fry day fry day sálálálláláá

mascarun
Köszönet!

elitehun
Nincs benne semmi<#fejvakaras>
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

elitehun
Ki lehetne tenni banner alá
mascarun
Az ötödik évad feliratait honnan tudnám letölteni?