Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vége az nagyon ütött,amikor Cole üldözte lument, tudtam h a másik szobából átmegy majd de szerencsére Dex idõben érkezett😊
am én is azt hittem h ott a végén majd Lumen száll ki a kocsiból😄
am egyre jobban bejön maga a nõ is meg a karaktere is😄😛
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ütött ahogy az eddigiek is.
Sejtettem hogy lumen kavar majd valami galibát, hát a kocsi összetörés hülye dolog volt. Dexternek elmondhatta volna a faszi adatait, hogy utánna nézzen. (lehet hogy köv részben lecsekkolja)
szegény "fáking debra morgen" köcsög laguerta hogy alá rakott...
érdekes, hogy case tudta harison nevét, lehet hogy megfigyelik... végén a beszolás is durva volt, de máskor meg hülye hogy nem tûnik fel neki dex settenkedése.
lumen egész jól összeszedte magát. rem dex végleg maga melett tartja majd, meg úgy istenessen megba**a 😄
hiányzott masuka és poénjai, helyette robocoop vicceskedett quin-nel. (káromkodások, debrátol hogy átvette stb.)
kiváncsi leszek, mi lesz lumen sorsa
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Megint egy klisészöveg: LEGYEN MÁR JÖVÕHÉT!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Take It" 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Mint minden nõ ^^
Am tudod Soha ne ölj ártatlant
Nekem már nem. Elõször az volt, most már nem gyanús. Csak simán hülye mint a segg.
Mi az, hogy valaki, aki a rendõrségen dolgozik vérnyomelemzõként az éjszaka meg éjjel is dolgozik? Nem tûnik fel neki basszus. Megáll az eszem.
Szerintem olyan nem lesz, hogy Lumen vinné el a balhét. Hamarabb fog meghalni mondjuk egy akció közben amikor nem figyel rá Dexter és Dex-nek kell eltüntetnie szegényke nyomait.
más... nektek is kezd gyanús lenni a dada? 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Megnéztem a részt. Jó volt, de nem annyira, mint az elõzõ.
Ezt meg már rég megmondtam, hogy Dexter és Lumen összejön. Rita miért halt meg? Mert megérdemelte. Egy idegesítõ, rinyáló kis kurva volt.
Julia Stiles is jó nõ szerintem.
De abból mi lesz már, hogy ketten csinálják a "helyszínt" a kiszemeltnek.
Tuti lebukás lenne ebbõl, ha nem film lenne, hisz Lumen azért elég kezdõ és Dexter meg nem figyelhet mindenre, mindkettõjükre.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Komolyan mondom 5. évadra sokat fejlõdött minden szereplõ, nagyon nagyot alkot mindenki. Érdekes, hogy általában ellaposodnak a sorik, egyre unalmasabbak lesznek. itt az 5. évadra jönnek bele 😊
vége lesz az évadnak elkezdem megint az elsõ évadtól az biztos.
Harrison nagyon cuki😄😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(#3161->#3164)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Masouka-poén megint befigyelt, bár most nem õ mondta, de ütött 😄
Nem tudom, hogy csak nekem tûnt-e fel, de ez a nyomozó csávó iszonyat jól játssza a szerepét. Nagyon "átjön". Annyira unszimpatikus, vén kiégett fráter feje van, hogy szinte már bírom 😄
Ez a Fuentes testvéres ügy pedig nem bárom, hogy már vége van mert a fõ események mellett nekem nagyon töltelékszagúnak hatott hogy bemutassa ugyanmár a Miami Metro is foglalkozik valamivel😛
A csávó, akit megbízott Quinn. Ha követné Dextert csak pár napig, rögtön látná mit mûvel. Hisz azt a csávót is, aki a mostani részben majdnem megszökött a nyílt utcán lopta el és rakta be a kocsiba.
Amikor a fóliás srás felébredt a kocsiban, majd Dexter üldözte a sarok felé, hát az durva volt.
Ez a Lumen, meg tökre be van kattanva. Ötletem, nincs mi lesz ebbõl.
Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy a csávó, aki nyomoz Dex után, hogy nem látja meg, csak követnie kellene és vége is lenne Dexnek.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
fry day fry day sálálálláláá
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.