5447
-
#3644 Csaj, aki masuka tanítványa egész jó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a rész végén ezt a lovas felvonulást, meg a jeleket a lovakon nem vágom... gondolom ez is valami bibliai utalás. A kígyós dolog az első részben, az hogy van pontosan a monda/történet. Ha valaki vágja ezeket leírhatná, hogy mit jelentenek -
F Kalifornia #3643 Önvédelemet tanult, a második évad elején Doakes őrmester rákérdez hogy miért van szüksége egy laborosnak magas szintű Jiu Jitsu-ra. -
#3642 Igen tudom, ezért kérdeztem úgy hogy "lehet-e tudni".
am kösz a válaszokat -
#3641 azt nem kérdezed meg honnan tanulta meg hogyan bánjon a pénzzel?:D mivel nem az egész életét ismerjük, még az is lehet, hogy beszél kicsit kiinaiul. Bár látom már leiirták, hogy az első évadban volt erről szó.
Nem kötekedni akarok, csak azt akarom mondani, dexter életének csak kis részét követhetjük nyomon. -
#3640 még az első évedban mondta párszor,hogy jár/t gyúrni meg harcművészetre -
#3639 gondolom az apja tanított neki pár fogást -
#3638 Már régóta meg akartam kérdezni. nem tudni hogy dexter mit tanult hogy ilyen jól bunyózik? vagy csak simán önvédelmet? -
zotja22 #3637 sztem jó! -
Swarczi #3636 Na, Dexter dicsfényben berendelve, csak sajna hosszú az idő hétfőig :D -
#3635 az orenji-s felirat jó lesz az FQM-es rls-hez is? -
#3634 -
#3633 Oh so that's why... -
#3632 Ja ok :D
nem igen követem a bulvár hireket :P -
#3631 már rég nem -
#3630 Tényleg azok még házasok? -
#3629 ÁÁÁ Dexter huga beszarás még mindig!:D -
#3628 jobaratoknal pl a vegen mind a 6 szinesz kapott reszenkent 1 millio dollart pedig azok 20 perces reszek csak. es akkor meg tobbet is ert a dollar. szoval ehhez merten abszolut nem pofatlansag sztem. mondjuk atz tobben neztek, ez nem olyan mainstream sorozat :) -
#3627 faszányos volt ez a rész is, Mos Def FTW!
hihetetlen, hogy mennyire jól változtatták meg Dextert az évadok folyamán. sok-sok dolog éppen olyan benne, mint a legelső részben, de azért fejlődik a srác. mondjuk ez igaz kb. az összes karakterre, talán csak Quinn lóg ki egy kicsit a sorból -
#3626 Most nem mindegy hogy 1 milka részenként vagy 830.000? Mind a stúdiónak mind michael c. hall-nak -
#3625 dexter elégedetlen
érdekes, eddig "alig" kapott most meg 5x akkora összeget kapna évadonként és nem elég neki... azért 1m $ / rész.... enyhén pofátlanság...
kár lenne ha ezért nem lenne folytatás. remélem megegyeznek valahogy -
#3624 jaja előző évadból láttam pár részt, és mikor megszólalt a zene a lelkem megnyugodott... :) aztán meghallottam miket mondanak az iq huszárok... elég is volt. -
#3623 vv alatt tenyleg a valovilagrol beszeltek? enyhe kontraszt van akozott a moslek hanyadek 70 iq alattiaknak szolo musor es a dexter kozott.. :) -
#3622 a Dexter társadalom nevében kikérem magamnak,hogy egylapon említsenek azzal a taplóagyuaknak való szarral! -
#3621 Jóvan már! Nem tudtam, hogy ilyen sokan nézitek a VV-t. Csak én vaok lemaradva ezexerint. Meghallottam asszittem, hogy Dextert adják bemek anyum nézi a VV-t. Mondom kapcsoljon vissza ahol volt. Asszondta végig itt volt. LOL!!! -
#3620 előző szériában is ment már, valaki nagyon szereti a dextert :) -
#3619 Lehet hogy megnézek egy részt hogy meghallgassam XD (legalábbis az elejét) -
#3618 Már az előzőben is tolták! -
#3617 He He He... VV műsorban a Dexter soundtrack-jéből játszák. :) -
safranyn #3616 nem biztos, hogy hülye :) lehet, hogy valami ilyenre hegyezik ki a "vallás mellett" -
#3615 azzz :D -
#3614 hülye teória:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EJO olyan az ifjú Hanksnek, mint Harry Dexternek! lelőttem a poént, háhá! -
Garga Pitic #3613 E.J.O -nak lesz magyar szövege?
-
#3612 most néztem meg, kurvára tetszett az 1. rész:) -
zotja22 #3611 na meglestem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól indul az évad,volt benne poén,izgalom,érzések. na meg HAMMERTIME :D
Na nem nagyon pörög a topik..mivan veletek? Senki nem nézi a legjobb sorit? :D -
zotja22 #3610 na már működik,hasít :) -
zotja22 #3609 nekem néha rosszalkodik a keresője,beírtam és nem dobta ki, -
vg #3608 piratebay miért nem jó? -
zotja22 #3607 bakker torrentet se találok :S vki tud? :) -
Ariakus #3606 Az új rész elején nem volt egy kicsit gáz, hogy Dexter a saját hangján hívta föl a mentőket? Elvileg rögzítik azokat a hívásokat. Mért nem használt vmi hangtorzítót, így elvileg simán lenyomozható, még akkor is ha eldobható telefonról hívta fel őket. -
csabicsabi #3605 Felirat