Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
évente 3-4 évadot? hmmm jólvan 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Én mondjuk azt se tudtam, hogy a húga a felesége 😊
Attila8805
Már meggyógyult!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mascarun
Ezt nem is tudtam. Most kerestem valamit és akkor dobta be a keresõ!
Rákos a fõszereplõ

gabo91
Nos vége ennek az évadnak is. Történet, megvalósítás, zene szereplõk mind mind sokat fejlõdött elõzõ évadokhoz képest. Csak így tovább! Várom a folytatást!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó évad volt, sokkal izgalmasabb mint az elõzõ kettõ. Lumen mikor mondani akart valamit azt hittem bejelenti hogy terhes, hát elmegy.. ez van... quin hogy fosott, ügyvédet kér nem beszélhet stb. nagyon beparázott dextertõl.

Las vegasból van még két évad jövõhétre végzek vele, még az idén elkezdem elsõ évadtól nézni dextert (nyáron már tartottam ismétlést)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Shiwo
rendes volt Dextõl, hogy nem dobta fel Quinn-t..Quinn most már tudja, hogy Dexnek köze van a robotzsarú halálához, de szerintem nem fog többet rászállni (kihúzta a kakiból + Deb miatt, pedig mennyivel egyszerûbb lett volna Dexnek rákenni a dolgot, így most keresni fogják a gyilkost)...amúgy mintha valahol szó lett volna arról (lehet itt), hogy a Lumen-t játszó színésznõ 2 évadra szerzõdött le, és ha tényleg így volt, akkor várhatóan visszatér a 6. évadban..amúgy a megszokott jó szezon-záró rész volt...nem hiányolom a cliffhanger-t, mert az elsõ három évad során sem volt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nekem nagyon tetszett.

Én majdnem jobban izgultam akkor amikor dobták be a hullákat, hogy valami fog történni. Az elõzõ évadzárót sosem fogom már kiheverni. Dexter a legjobb sorozat, hihetetlen, hogy mennyire bele tudom élni magam.

Mikor lesz a következõ évad? Már alig várom...
Jim Morrison
nah, túl vagyok ezen az évadon én is 😄 ma néztem meg a 11es részt, mert nem akartam, hogy leülepedjen mire elkezdem nézni az uccsó részt. Kitaláltam benne ezt azt, de azt kell mondanom, ez szerintem jó kis évad volt. Volt jobb is, de rosszabb is, nekem tetszett. 😄
Amit nem értek, hogy miért csak 12 rész? Akkor már évente 3-4 évadot csinálhatnának.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
koszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Count Adyn
Azért amikor Deb a fólián keresztül dumált dexékhez az beadta a feelinget, nem?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

5c0rp330n
Quinn igy viszont mar tudja 😊

A felvezetõ szerintem jobb volt, mint maga az évadzáró, de azért így sem volt kifejezetten rossz.
Új Cody van ? És Debra-nak csak szerintem áll hülyén a szeme ? 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bruk
Tudtam hogy nem szabad ide benéznem. Ezt az apás dolgot nem kellett volna látnom. 😄

Ha van felirat akkor valaki szóljon, köszi
Victor1103
Ez így ebben a formában nagyon jó sorozatzáró lett volna, igazból nem volt benne annyi WTF pillanat hanem szépen kerekre zárták le az évadot. Mivel lesz 6.évad én személy szerint egy ütõs cliffhangernek jobban örültem volna de így is jó volt. Egyedül Lument (meg Dexet is) sajnálom. Elég megkedveltem a karakterét és jó lett volna viszont látni a 6.évadban. De hát ez van. Kíváncsi vagyok mit fognak jövõre kitalálni de azt már most borítékolni lehet hogy nagyon jó lesz. Mint mindig😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Attila8805
Alig várom már a feliratot😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

elitehun
Ja. Azért mondtam hogy hatalmas karakterfejlõdés ment végbe
gabo91
Aha igazad van.

Belenéztem legelsõ részbe. (s1e1) hát mostanra hogy kikopott a "magával való beszélgetés" (gondolkodik,) hát ugye apjával beszélget már képzeletben.
Meg eleinte milyen lélek nélküli volt, nem voltak érzései mostanra azért már valamit változott.
Ja és már a kollégáinak sem visz fánkot...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

elitehun
Az elsõ részben azt a faszit aki gyerekeket gyilkolt sztem élve vágta fel. Lehet hogy rosszul emlékszem de látom magam elõtt a képet ahogy a kamer dexter hátát mutatja közben távolodik és a másik csávó meg ordit. elõtte Dex meg bekapcsolt egy csontvágót vagy nem tom mit
gabo91
Kire gondolsz?
nekem a láncfûrészes eset jut eszembe, mikor az anyukája gyilkosát õlte meg...
de azért az nagyobb horderejû dolog mint lumen elrablása... szerintem

tep
Arkangyal linkje a humorosból 😊

\"SLICE of LIFE\"

MR ME
kb olyan fejet vág 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mascarun
Na majd valaki átszerkeszti hogy Dexter épp a szájába rakja a farkát! xD

elitehun
EZ ijesztõ <#idiota>
PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Doomista
hehe

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
érdekes lesz az évadzáró

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sb1
Ûberjó rész volt ez is, nagyon várjuk a jövõhetet....de a "Hello Dexter Morgan"-hez nem nõt fel...az idáig a legnagyobb, mikor trinity besétált hozzá...jelenleg verhetetlen! 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Attila8805
Várjuk mint állat de az elõzõ évad utolsó elõtti része már rég volt😞

no aki látta az utolsó elõtti részt az csak annyit mondjon már h az elõzõ évad utolsó elõtti részére hajaz vagy attól is brutálisabb? 😄 (Mármint nem kell szó szerint érteni ,hanem h elég fasza-e tehát rohadtul várjátok-e az utolsó részt 😄)
[HUN]Crassus
lololol

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

elitehun
Megint hatalmas rész volt 😄D
A végén Dexter nagyon begurult. Sztem Jordan-t élve fogja felvágni...
Mondjuk már kevesebbért is felvágott valakit élve (ha nem csal az emlékezetem)
PJack

így már értem köszi

jobban félt tõle mint utálta

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

azt tudom
meg azt is hogy ugye nem nyult hozzá Chase
én csak azt nem értem hogy miért nem utálja Chaset

MrSpock
Õ volt a cserkésztáborban a vezetõjük,és az elsõ "áldozatuk"gyerekként.

Go Jeff Go!!!!

megnéztem a promot....nem kellett volna....
lenne egy olyan kérdésem h Chasenek milyen kapcsolata volt Emilyvel?
mármint hogyhogy nem utálta õt a csaj meg mintha még bálványozta volna is.
lehet h volt már csak nem emlékszem rá

[HUN]Crassus
HOL van A MACSKÁS VIDEÓ a neten!!!!?😄😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PJack
+1 😄

Doomista
Nem kell mindent elhinni...😄 De az biztos hogy amint vége az utolsó résznek, újra elkezdem nézni az elsõ évadtól.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mascarun
Gondolom nem emiatt. Mert akkor beteg vagy!
Ha meg nem akkor kit érdekel? :p

Promo tuti úgy van meg vágva, hogy tök másra mutat pl Debra, de azért feelinges.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
Kivettem 1 hét szabadságot.

WÁÕÁÁÁÁÛÁÚÁÁÁÁÛÕ
Mikor lesz már következõ rész, beszarás a promo!!!

gabo91
állítólag lesz 6. évad... boldog karácsonyt
mindenesetre nem bírom ki jövõhét hétfõig...
egyébként jó hogy vasárnap van dexter (hétfõ) anno sorozataim kedden voltak és az tök rossz volt.
hétfõn dexter aztán kedd szerda sokáig vagyok suliba dolgozom stb. péntek szombat vasárnap meg ugyis hétvége szóval hamar eltelik hétfõn meg ott az új rész. 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ez egy überüber rész volt...
kérlek mondjátok hogy lesz még 6. évad is...
valaki kérlek... legyen az a karácsonyi ajándék hogy lesz folytatás...
vérnyomásom egekbe szökött... kirázott a hideg ledermedtem... de annyira, hogy mikor vége lett nem állítottam le...
ne tegények ne nézzétek meg a végén a promot. nem szabad...
durva rész volt nagyon. hát baszki enyire még nem szorult sosem a hurok... jo hogy megölte a geci ládát, de milyen áron... minedenkit quint is megkéne õlnie hogy rá ne jöjjön aztán debrád meg a fél õrsöt is...
sajnos megnéztem a promot... te úr isten... szerintem itt vége...
debra rányit mikor épp gyilkolna elõtte autó baleset... csajt elrabolta case.... azt a kurva eget...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nekem a 4. évad nagyon durva volt... Most megy valahol tévében? Az 5. évadot még nem volt erõm elkezdeni, de szerintem megvárom, míg lemegy, és egyben fogom megnézni az egészet! 😄 1-2 nap leforgása alatt, ahogy a negyedikkel is tettem! Iszonyatosan imádom! 😄

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/