5447
-
#3804 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen az, de szerintem nem kell nagy dolgot várni a dologtól. Szereti gyűjtögetni a csecsebecséket a srác, és amikor Masuka megkérte hogy vmit csináljon ,hogy lekerüljön , egyszerűen megvette .Mert pl nem tudta feltörni és nem akarta lejáratni magát,ha már annyira nagy "ész". Csak be akar vágódni mindenkinél -
#3803 de -
#3802 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gyakornok lakásán (aki Batista testvérére nyomul) az a kéz nem az ice truck killeres kéz volt, amit még a gyakornok csajszi nyúlt le? -
#3801 this is maddness!! -
Micsu #3800 nyehehe, fail -
zotja22 #3799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem a kocka srác is gyanús volt,,kiderül :) na meg,hogy debrát rájön e,hogy is halt meg a csajszi,és,hogy ki ölte meg :) -
Egerwin #3798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár volt olvasni a topicot, lelőttétek a poént. :D
Amikor kiszabadította Travis Dextert a liftből akkor már tudtam, hogy nincs Geller. Az is feltűnő volt, mikor vártak az egyetem előtt és pont akkor jelent meg Geller, mikor Dexter becsukta a szemét. -
#3797 Ja quin .... hehe szopás, batista majd megfulladt a röhögéstől... -
#3796 Na kinek lett igaza?
NEKEM! Hogy megmondtam már két részel korábban!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ebben a részben is percről percre egyre biztosabb lettem az elméletemben, hogy egyedül csinálja. Egyetemnél dex nem látta csak travis, érdekes mód egy emeleten szabadította ki dexet a liftből és 5 méterre törték be az üveget. Travis otthon aludt mikor elrabolták megölték a faszit. Honnét tudta volna geller hol lakik travis? -
#3795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harcosok Klub-jában baromi gyorsan kiszúrtam, de *nem akartam* kiszúrni - ez a "suspension of disbelief", avagy szabad fordításban a gondolkodás felfüggesztésének a lényege. nézem, élvezem, nem agyalok rajta, hagyom a készítőknek kibontani a történet úgy ahogy akarják, birka módon meglepődök, és a végeredmény a mű teljes élvezete... néha egy-két jelenet annyira egyértelműen megmutatja a "csavart", h az szimplán áttöri az ember kikapcsolt buksiját is, jelen esetben sajnos sikerült "lelőnöm magamnak a poént"
mondjuk szerintem ezt a részt megelőzően annyira nem is volt egyértelmű - pl amikor a étkezőben kajáltak, egyáltalán nem tűnt úgy, mintha a csaj csak Travis-t látná... de ez már megint lényegtelen -
kovi04 #3794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki látott pár alapvető filmes művet, amely a tudathasadásról szól (Psycho, Harcosok klubja, Egy csodálatos elme), annak már részekkel korábban leesett a dolog. Nagyon ötlettelenek a készítők, ha egy ilyen átlátszó csavarra építik fel az évadot. -
#3793 Hühűha, erre aztán nem számítottam..... -
paly90 #3792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyanez volt nálam is..:D:D
és a rész előrehaladtával egyre biztosabb voltam benne h csak Travis van, de mégis a vége akkorát ütött...beleborzongtam komolyan
am ott kezdtem sejteni amikor nem mondta meg dexternek h azt akarja a prog h menjen a templomba és h amikor ott volt akkor sem kérdezte tőle a prof h holvan dex -
#3791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ó basszátok meg az agyalásotokat
hiába a fejlett Willing Suspension Of Disbelief-em, ennek a topicnak hála az egész rohadt rész alatt azt figyeltem, h Gellar és Travis feltűnnek-e egy képkockában úgy, h külső szemlélő is jelen van, és látja őket...
kell nekem a topicot olvasgatni, kinyírtátok a meglepetésemet -
#3790 dedurva :) -
#3789 Nah mondjuk ezt még megléphetik! :D
Csak akkor még bele kell bonyolítaniuk kicsit, de akár... kivitelezhető :) -
#3788 Jaja, eldőlt az epizódban hogy mi van igaziból! :)
Nem kell többet találgatnotok! -
1Obi1 #3787 Gondoltam már rá az elején, illetve arra hogy Dexter lenne Geller. Ez persze már nem jön képbe. Viszont a te verziód sem, hacsak nincs Dexternek egy másik húga, akivel papás-mamást játszhat.
A mai epizódot látva, és az itteni hozzászólásokat olvasva, lesz itt pofára esés. -
#3786 Szerintem pedig a Dexter a doomsday killer, tehát a professzor, és a Travis is egyben. -
Oenomaus #3785 Istenem! Eddig csak olvastam a fórumot, de ez a sok baromság arról, hogy Travis csak beképzeli a professzort arra ösztökélt, hogy én is írjak. A leggagyibb megoldás lenne ez a skizofréniás téma. Valaki el kezde itt már kb. a harmadik résznél, hogy milyen durva lenne, ha csak beképzelné a profot, erre már mindenki ezt a baromságot fújja. Ugyan olyan baromság, mint mikor azt ecseteltétek a negyedik évad vége után, hogy Dexter ölte meg Ritát. A sorozat készítők sosem lépnének meg egy ilyen gagyi befejezést, a Dexter ennél színvonalasabb. -
Garga Pitic #3784 Gollam is két hangon beszélt -
Micsu #3783 miről beszélsz
Dexter nem látta őt -
Micsu #3782 és? tényleg őt látták, való életben is a betelefonálások nagy része kam -
#3781 -
kovi04 #3780 Dexter nem látta a professzort, csak arra reagált, hogy Travis nagyon néz valamit a háta mögött. Mire Dex megfordult, a prof eltűnt. Magyarán simán meglehet, hogy Travis beképzeli magának az egészet, sőt a rendező is ezt sulykolja belénk epizódok óta, ezért is lenne jó, ha mégse a több milliószor előtt skizofrén-csavart dobnák be a történetbe. -
#3779 Gyerekek gyerekek!
Amerikában több százan telefonálnak be még ma is hogy látták Elvis-t vagy a földönkívülieket! Erre ne alapozzunk szerintem! xD -
MagyaR #3778 A kérdés inkább az, ha tényleg több százan telefonáltak, hogy látták őt, akkor, hogy a fenébe nem kapták el eddig???? -
#3777 #3760 KHM!
mekmontam vagy mekmmontam! -
MagyaR #3776 Ja és Dexter is látta a rész végén, amikor utána eredt.
Mondta is, hogy nehezebb dolga lesz elkapni, mert már látta őt a prof.
Ennyit erről :). -
MagyaR #3775 A fenét nem ismerik fel.
Az előző részben volt róla szó, hogy több százan telefonáltak, hogy látták a profot.... -
#3774 hát ja, még mindig #3744 :)
persze nem mondom hogy igaz, de egy lehetséges verzió :) -
Micsu #3773 ez nem rossz teória de akkor ő ölhette meg mivel azt se tudják hogy halott, mert keresik, érdekes egyébként hogy sehol se ismerik fel -
simon7108 #3772 nézd meg a rész végén lévő előzetes végét:D
érdekes lesz az. -
#3771 amit holly mondott az azert elegge megcafolta ezt. illetve az elozo reszben tortentek is nehezen elkepzelhetove teszik a skizo dolgot. meg ahogy dexter is mondta:
Travis has a Dark Passenger
all his own,
but unlike mine, his walks
and talks and breathes
and goes by the name Professor Gellar.
And most significantly,
his Dark Passenger can be killed.
ami meg erdekes lesz most, h gellar-nak mennyi eselye lesz igy h dexter-travis is vadaszik ra es a rendorseg is szoritja a hurkot a nyaka korul. valami varatlan meg lesz itt h izgalmas legyen. -
#3770 valamit félreértesz... úgy értjük, hogy létezett, tényleg a professzora volt, miegymás, csak mondjuk már nem él, és ugyan olyan "szellem" mint Dex nevelőapja -
#3769 Ez hülyeség amit írtok! :D A prof létező személy,ugye több oknál fogva is. Hisz ugye sokan ismerték,egyetemről meg nyilvántartás,könyv ,cikkek.,közös fénykép :) Jah vagy Travis földönkívüli,és képes alakot váltani? Ez nem X-akták:)
Itt csak arról van szó,hogy egy fanatikus,és jó manipuláló képességgel bír gyenge emebreken. Valóságban is számos ilyen volt,különböző szekták vezére,de Jézus is ezek közé sorolható. Kíváncsi leszek ki kit,hogyan kap el! Jó lene ha Debéknek is teremne babér. -
#3768 Akkor lehet hogy van valaki aki másolja a Doomsdaykiller-t? xD :O -
simon7108 #3767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ne felejtsük el azt sem,hogy a húga testénél nem voltak számok,azért mert azt mindig Travis tette oda(ezt mondta Dex is) így ergo nem ő ölte meg -
simon7108 #3766 ja persze és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megölte a húgát majd kiláncolta magát...ja igen és előtte meg fejbe verte magát lapáttal:) -
#3765 senki nem mondja, hogy nem létező személy a prof
#3744 pl