Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Las vegasból van még két évad jövõhétre végzek vele, még az idén elkezdem elsõ évadtól nézni dextert (nyáron már tartottam ismétlést)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mikor lesz a következõ évad? Már alig várom...
Amit nem értek, hogy miért csak 12 rész? Akkor már évente 3-4 évadot csinálhatnának.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Belenéztem legelsõ részbe. (s1e1) hát mostanra hogy kikopott a "magával való beszélgetés" (gondolkodik,) hát ugye apjával beszélget már képzeletben.
Meg eleinte milyen lélek nélküli volt, nem voltak érzései mostanra azért már valamit változott.
Ja és már a kollégáinak sem visz fánkot...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nekem a láncfûrészes eset jut eszembe, mikor az anyukája gyilkosát õlte meg...
de azért az nagyobb horderejû dolog mint lumen elrablása... szerintem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Mondjuk már kevesebbért is felvágott valakit élve (ha nem csal az emlékezetem)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
meg azt is hogy ugye nem nyult hozzá Chase
én csak azt nem értem hogy miért nem utálja Chaset
mármint hogyhogy nem utálta õt a csaj meg mintha még bálványozta volna is.
lehet h volt már csak nem emlékszem rá
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mikor lesz már következõ rész, beszarás a promo!!!
mindenesetre nem bírom ki jövõhét hétfõig...
egyébként jó hogy vasárnap van dexter (hétfõ) anno sorozataim kedden voltak és az tök rossz volt.
hétfõn dexter aztán kedd szerda sokáig vagyok suliba dolgozom stb. péntek szombat vasárnap meg ugyis hétvége szóval hamar eltelik hétfõn meg ott az új rész. 😄
kérlek mondjátok hogy lesz még 6. évad is...
valaki kérlek... legyen az a karácsonyi ajándék hogy lesz folytatás...
vérnyomásom egekbe szökött... kirázott a hideg ledermedtem... de annyira, hogy mikor vége lett nem állítottam le...
ne tegények ne nézzétek meg a végén a promot. nem szabad...
sajnos megnéztem a promot... te úr isten... szerintem itt vége...
debra rányit mikor épp gyilkolna elõtte autó baleset... csajt elrabolta case.... azt a kurva eget...
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/