5447
-
zotja22 #3844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!trélerből nekem is ez jött le :O -
paly90 #3843 azért ne ilyen hangnembe...
miért lenne beteg faszság? nem édestestvérek... -
KaBuTo666 #3842 ideges vagy? :D -
#3841 nemtom ezt honnan a faszbol szedted de sztem qrvagyorsan felejtsd el, valamit nagyon felreertettel, nem is ertem h ilyen beteg faszsag hogy juthat vki eszebe.. -
paly90 #3840 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köv rész nagyon durva lesz...
van egy olyan érzésem h Deb belezúg Dexterbe?! vélemények?
nekem nagyon így jön le... -
Deleter14 #3839 felirat (episode 10) -
#3838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is így voltam vele, teljes volt a hatás, nagyot néztem a végén -
#3837 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó, hogy napokig nem olvastam a topicot és kizártam minden Fight Clubbos teóriámat. Így annyira menő volt és annyira élvezetes, főleg ez a rész. Meg amikor Quinn elhagyja a fegyverét... :) -
#3836 minden évad nagyon jó volt szerintem, volt persze olyan évad amelyik kicsit gyengébb volt másik évadhoz viszonyítva, de azért bőven jó volt az is.
nálam a sorrend: 4, 1, 6, 2, 3, 5 -
Micsu #3835 első és negyedik ami üt igazán -
paly90 #3834 tényleg,már beugrott:)
az a Lila vagy ki nagyon jó nő:):)
a 3. az tényleg nagyon gyenge volt...mármint a dexterhez képest...
én meg azért emlékszem a 3.-ra nagyon jól mert annyira gyenge volt:D:D
Miguel nagy király volt..:D:D -
#3833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lila felrobbantja Doakes-t, csöppet bekattan h miután a "nagy hős" piszkos munkáját elvégezte és Dexter el kívánja dobni mint egy használt zoknit, alkot egy keveset, kedves főszereplőnk pedig erre válaszul kinyírja Lila-t... avagy az ott kialakult helyzet lehető leglustább és legpocsékabb megoldása
de ha már sorrend:
első évad
második (Lila), ha az utolsó másfél órát nem számítjuk
ötödik (Lumen)
negyedik (Trinity)
második, ha az egészet vesszük
harmadik (Miguel, akinek a nevét most tvrage-en kellett kinéznem, mert annyira gyenge évad volt, h már nem is emlékeztem rá)
jelenlegit meg majd meglátjuk hogy illeszkedik bele a listába. -
paly90 #3832 hát nálam a sorrend:
4,1,2,5,3
de a 4-1 és a 2-5 szinte egy szinten van számomra..
ez a mostani 6. valahol a középmezőnyben van, majd évad végén megmondom h hol van:D
2. évad végén mi is volt? halványak az emlékeim -
#3831 az elso evad volt a legjobb, a tobbi kozott nem csinalnek rangsort de mind elegge kurvara jo volt azert. -
#3830 ért egyet a halál, ötödik évad (Lumen) Dexter évadok közül második legjobb volt... bár harmadik helyen lenne, ha második évad végét nem kúrják el olyan istentelenül. első évadot még nem tudta überelni a sorozat, de majd meglátjuk, remélhetőleg van még benne puskapor. -
Micsu #3829 sztem az előző jóval bóvlibb volt -
#3828 3-ik után a legszarabb évad. de van még benne potenciál, állítólag szorosan kapcsolódik majd ehhez a következő, tehát már most felépítik a 7-ik évadot -
paly90 #3827 megoszlanak a vélemények...
abban szinte mindenki egyet ért h jobb mint az előző, nekem nagyon bejön -
Hoz_Hun #3826 Mi a fene, már elkezdődött a következő évad?
Lesz mit néznem.
Milyen amúgy, jó? -
#3825 naugyehogyugye!
én írtam itt le legelőször, bibibííí! -
Deleter14 #3824 -
#3823 en is igy gondolom, akkor viszont ha dexter nem ment volna a templomba, travis joesellyel ott halt volna ehen :) -
#3822 ha tényleg köze van hozzá, akkor neki is agyhugyhasadása van, mert épeszü tettestárs nem mondja el a rendőröknek a társa IP címét:)
gáz az egész, úgy ahogy van. -
Micsu #3821 egyébként meg lehet hogy batista huga barátjának semmi köze az egészhez csak ő fog rájönni ki is valójában dex, rajong érte meg már folyamatosan az ő keresőjét használja :D -
#3820 Akkor biztos nem önmaga volt, hanem a prof.
Biztos hogy nincs tudatában ,amikor az ő szerepét játsza, mert akkor minek mázolt volna fel magának egy üzenetet a fürdőbe ? -
#3819 egyebkent felmerul a kerdes: travis abszolut nem tudhatta h dexter meg fogja talalni a templomot mielott kilancolta magat oda. vajon lett volna olyan beteg h ha nem jon dexter, ott hal meg kilancolva? :) vagy valahonnan megis tudta es vegig csak jatszott vele? -
Oenomaus #3818 Jogos, és bocs, hogy leoltottalak, de azt még mindig tartom, hogy nagyon gagyi megoldás ez a készítőktől. -
#3817 amugy eleinte nem csak egy kez volt?:D
most meg mintha egy egesz kar lenne:D -
Micsu #3816 ne is vedd fel mert nem sértegettelek :P
én azt értem te miről beszélsz csak én már más vizekre eveztem, vágod?
valszeg ez a "icetruckkéz" vonal is valamilyen szinten a főszálhoz vezet vagy kitudja, de már az elejétől erőltetik -
#3815 Nem tudod visszakövetni mire válaszoltam korábban? A sértegetést meg tőled fel sem veszem... -
Micsu #3814 ne légy csőlátású légyszives :D -
#3813 Ja értem, bár szó sem volt Travis-ről :D
-
Micsu #3812 travisra gondoltam, sztem van vagy vannak tsi -
#3811 Miért? Egy sima ebay vásárláshoz több ember kell ?
-
Micsu #3810 az azért jusson eszedbe hogy valszeg nem egyedül csinálta a srác -
#3809 Hát nekem már 4 rész után leesett, hogy így van, mégis elküldött itt mindenki a pi**ba, hogy faszság amit állítok, aztán most meg verik a nyáluk, hogy megmondták... -
#3808 Hát azért nem mindegy, hogy megvette majd eltusolta, vagy nem tudta eltusolni ezért megvette.
Megvette már valaki, nem tudták visszaszerezni ezért kérte meg masuka hogy tüntesse el a nyomokat. De szerintem nem ok nélkül mutatták meg a kezet, biztos hogy lesz még valami a gyerekkel. Esetleg visszatér következő évadban és akkor.
Mondjuk olyant el tudok képzelni, hogy ICE TRUCK KILLER -t tekinti "példaképnek" vagy az ő munkásságát akarja majd folytatni, nem kezd gyilkolásba de valami mégis. Travis is ilyesmi, ő is egy más által kitalált eszmét vett a fejébe, és azt akarta megvalósítani. -
#3807 ennyi :) -
#3806 #3668
Számomra már fárasztóan szájbarágós volt, hogy ez lesz, de még reménykedtem... -
#3805 nyilvan o vette meg..