Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont Rita háza + Dex apartmanja ott van Miamiban, azokért a jelenetekért, amik ezen házak elõtt készülnek külön átutaznak?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem az utolsót azt benézted, zoomolj ki, nem hiszem hogy LA-ba ingázna Dexter a keleti partól 😄
google térképbe dobjátok be a címeket:
Miami Beach, 1155 103rd Street, Bay Harbor Islands, FL 33154, USA
3319 1st Street, Long Beach, CA 90803, USA (átfestették)
33.755984,-118.197182 valahol itt van a kishajó 😊
majd még keresgélek jó szórakozást.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Esetleg olyan, hogy mutatnak egy bevezetõ részt hogy 10 évvel korábban: dex elkap valakit kinyírja. Majd jelenben meg furcsa dolgok történnek vele. Ellopják kocsiját, lejáratják szakmájában stb stb. Esetleg elrabolják a gyerekét stb. ... lényeg hogy valaki vadászna rá, tõnkre akárná tenni az egész életét majd mikor minden romokban elvenni az életét, mert akit mutattak hogy X éve megölt annak van egy dühödt fia/lánya akárkije. Aki évekig ezt tervezte, megfigyelte dextert stb.
Minden persze azért lenne érdekes mert lenne több potenciális jelölt is de mi sem tudnánk biztozan mindig szûkül ne a kõr. DEX meg kezdené sejteni a dolgot gyanakodna elkezdene múltjában kotorászni visszaemlékezni. stb. szerintem meglehetne ezt csinálni komolyan. még az is elképzelhetõ hogy valaki eddig mutogatott szereplõt csinálnák meg annak, és akkor az is mutatná hogy végig a közelében volt de sosem gondolta dex. bár így most nem tudnák erre jelöltet.
esetleg ráhuznának valahogy dexre egy gyilkosságot amit nem ú követett el, addig a gyereket elvennék tõle. bár ott vannak a nagyszülõk...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
harry morgan? õ mérgezte meg az apját? erre most tényleg nem emlékszem... az ápoló nõt megölte és akkor az apja jobban lett...
na mind1
43 db áldozatot számolok az elsõ évad elõtt...
gondolom elsõ s1e1ben mikor kinyitja vitrint megszámolták menyi vérminta van.
ezért van ennyi unknown. akik megvannak nevezve azok pedig gene marshall, alex thimon õket az early cutban likvidálta. Aztán voltak utalások hogy annó régen elsõ áldozatait hogy õllte meg (innen pár név és módszer) na de itt 25 ember megvan nevezve akiket az eslõ évad elõtt õlt meg.
újrakezdem akkor leellenõrzöm a listát. 😊
rita morgan... beszarás, még õt is odatették....
ez így szar... csak azok kellenének akiket ténylegesen õ õlt meg.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
fry day fry day sálálálláláá
legnagyobb kedvenc jeleneteim meg ezek:
tavalyi évad utolsó elõtti részének az utolsó pár perce. még mindig kiráz a hideg, ha megnézem 😊
jó ez így, csak tényleg sokat kell várni. de kibírjuk.
És az hogy kábeltévés, akkor már kõbe van vésve a 12 rész?
ezért ennyi részes csak :S 😊
Bazinga!
De csak most kezdõdött és már vége is. 😞 Hm.
Sokkal jobb lenne, ha nem 12 részes lenne, hanem 24.
Miért ragaszkodnak ennyire a 12-höz?
Én is azt sajnálom a legjobban, hogy Lumen elment. Mondjuk én azt hittem, hogy meg fog halni, de nem úgy, ahogy most gondoljátok, hanem éjjel, amikor mentek haza Lumen ott ült a csónak elején és mutatták, majd totálból mutatták és ekkor beugrott, hogy ezek karambolozni fognak egy másik csónakkal és Lumen meghal.
Kár, hogy elment.
Bennem is az a mondat maradt meg, hogy van remény a sötétség legyõzésére. Szerintem ez lesz a vége egyszer, ami remélem sokára lesz még. Bár nem tudom meddig lehet ezt húzni, hisz már 5 éve megy. Ami ugye 2,5 lenne, de hát itt. 😞
Amúgy akár már most is befejezhették volna, szép kerek lett volna így is. Csak akkor mi lett volna velünk Dexter nélkül?!
Bár most megint ott vagyunk, hogy várni kell 9 hónapot. 😞
elég sok ilyen kis "szálacska" volt az évadban. ezektõl kicsit "elszappanosodott" a sorozat (gondoljunk csak Angelék civódására), de ez az 5-ik évadban azt hiszem megbocsájtható
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
#3390:
#3401:
#3404:
#3406:
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"És azt, hogy már biztos lehetek benne,hogy semmi, de semmi sincs kõbe vésve.Még a sötétség sem.Amíg itt volt, egy rövid pillanatig elgondolkodtatott, hogy talán még nekem is van esélyem
rá, hogy ember legyek."
Itt a többi forumozó már taglalta ezt a személyiségfejlõdés dolgot! Még bármi lehet!
- esetleges spoiler -
összejönne Lumennel végleg és összeházasodnak, békésen nevelgetnék a 3 gyereket, esetleg gyártanának még hozzá, közbe Dex továbbra is aprítaná a rosszfiúkat, egészen öreg koráig... nem tudom, hogy milyen hatás kellene érje ahhoz, hogy az õ sötét útitársa is eltûnjön, de az még tán egy megoldás lenne...nekem nem jönne be egy olyan végkifejlet, amiben Dexet kinyírják vagy lecsukják...
szerintem nagyon jó kis évad lett, picit csalódott is vagyok az évadzáróval kapcsolatban, de azért nagyot ütött is
én az egész sorozat végkimenetelére vagyok már kíváncsi, hogy most mi lesz Dexterrel
nehezen tudom elképzelni, hogy megjavul... a lebukik börtönbe zárják sztori se illik a sorozat profiljába, nem lenne értelme, max ha halálra ítélnék
a másik pedig a készítõk már nagyon játszanak az emberek (mármint a nézõk) értékrendjével... Dexter már nem elõször ölt ártatlan embert
szóval nem is tudom mi lenne a legjobb vég-végkifejlet a sorozat és Dexter számára
de majd a készítõk kitalálják 😊
Bazinga!
fry day fry day sálálálláláá
#3393: én se.
#3395: én is.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.