Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
ez nagyon nagy! <#eljen>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Jim Morrison
veszhelyzetnel, a belso jeleneteket a warner (asszem warner) stuiojaban forgatjak, a kinti jelenthez meg mindig elutaznak chichagoba. legalabbis en igy tudom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Oh.

Viszont Rita háza + Dex apartmanja ott van Miamiban, azokért a jelenetekért, amik ezen házak elõtt készülnek külön átutaznak?

ProGabe
viszont a sorozatot ott forgatják!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
<#eljen>

Szerintem az utolsót azt benézted, zoomolj ki, nem hiszem hogy LA-ba ingázna Dexter a keleti partól 😄

gabo91
feladat:

google térképbe dobjátok be a címeket:

Miami Beach, 1155 103rd Street, Bay Harbor Islands, FL 33154, USA
3319 1st Street, Long Beach, CA 90803, USA (átfestették)
33.755984,-118.197182 valahol itt van a kishajó 😊

majd még keresgélek jó szórakozást.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ProGabe
nem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mascarun
Egyébként valamelyik könyvben szerepelt Lumen?

mascarun
gabo91
Akkor inkább legyen olyan ami a kezdeteket mutatja be. Elsõ évadban láthattunk néhány kis jelenetet, (fõként mikor apja is élt) Lehetne olyan hogy akkor hogy kezdte ûzni az ipart.

Esetleg olyan, hogy mutatnak egy bevezetõ részt hogy 10 évvel korábban: dex elkap valakit kinyírja. Majd jelenben meg furcsa dolgok történnek vele. Ellopják kocsiját, lejáratják szakmájában stb stb. Esetleg elrabolják a gyerekét stb. ... lényeg hogy valaki vadászna rá, tõnkre akárná tenni az egész életét majd mikor minden romokban elvenni az életét, mert akit mutattak hogy X éve megölt annak van egy dühödt fia/lánya akárkije. Aki évekig ezt tervezte, megfigyelte dextert stb.
Minden persze azért lenne érdekes mert lenne több potenciális jelölt is de mi sem tudnánk biztozan mindig szûkül ne a kõr. DEX meg kezdené sejteni a dolgot gyanakodna elkezdene múltjában kotorászni visszaemlékezni. stb. szerintem meglehetne ezt csinálni komolyan. még az is elképzelhetõ hogy valaki eddig mutogatott szereplõt csinálnák meg annak, és akkor az is mutatná hogy végig a közelében volt de sosem gondolta dex. bár így most nem tudnák erre jelöltet.
esetleg ráhuznának valahogy dexre egy gyilkosságot amit nem ú követett el, addig a gyereket elvennék tõle. bár ott vannak a nagyszülõk...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Aki nem bírja az alkoholt az ne igya!!
mascarun
Lehet lesz olyan évad is ami már nem is Dexter rõl szól hanem Harrison ról!

sb1
Teljesen Duke Nukem Forever feeling basszus 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

precision
még nem, de ÁLLAT 😄

Bazinga!

Shiwo
vótemá ? <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bruk
Jaj, siettem, lemaradt az hogy "nem".
Köszönöm a javítást.

közvetlenül=közvetetten, nem?
Bruk
Harry öngyilkos lett (gyógyszer túladagolás), mert meglátta mit is alkotott (Dextert). Ahogy PJack írta, közvetlenül, de miatta halt meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Én voltam. A szabály ötlete az egy dolog, egy grandiózus ötleté, a nemes célért. De a valóságban, akkor látta meg mit is alkotott... és nem tudott ezzel együtt élni."

PJack
hát végülis nem közvetlenül, de miatta halt meg.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

gabo91
Be van jelölve, melyik szenonba kik tartozna... de kik vannak az elsõ évad elõtt?
harry morgan? õ mérgezte meg az apját? erre most tényleg nem emlékszem... az ápoló nõt megölte és akkor az apja jobban lett...
na mind1
43 db áldozatot számolok az elsõ évad elõtt...
gondolom elsõ s1e1ben mikor kinyitja vitrint megszámolták menyi vérminta van.
ezért van ennyi unknown. akik megvannak nevezve azok pedig gene marshall, alex thimon õket az early cutban likvidálta. Aztán voltak utalások hogy annó régen elsõ áldozatait hogy õllte meg (innen pár név és módszer) na de itt 25 ember megvan nevezve akiket az eslõ évad elõtt õlt meg.
újrakezdem akkor leellenõrzöm a listát. 😊

rita morgan... beszarás, még õt is odatették....
ez így szar... csak azok kellenének akiket ténylegesen õ õlt meg.

úgy igen, de én ennyit nevet nem tudok megjegyezni...😄 és szerintem te se tudod fejbõl hogy melyik ki...😄
PJack
pedig rohadt egyszerû 😄
oda van írva minden

ezt nem nagyon látom át...:\
PJack

Megtörhetetlen
Az hogy 12 rész az nem gond azaz az, mert tényleg szeretem és nyilván jó lenne ha minél többet tolnának ki de félek tényleg az a minõség rovására nem hiszem hogy 24 részen keresztül lehet ezt a feszültséget hozni anékül hogy megund .)

fry day fry day sálálálláláá

zaki
tényleg nagyon jó évad volt, egyik kedvenc sorozatom még mindig 😊

legnagyobb kedvenc jeleneteim meg ezek:

tavalyi évad utolsó elõtti részének az utolsó pár perce. még mindig kiráz a hideg, ha megnézem 😊

PJack
ha több epizódot csinálnának egy évadban, akkor az lehet, hogy a minõség romlására menne
jó ez így, csak tényleg sokat kell várni. de kibírjuk.

precision
hát nagyjából igen, bevett szokás Amerikában az ilyen

Bazinga!

kirol
A Dexter jóindulattal is 50 perces, szóval max. 7-8 perccel hosszabb, mint a többi.

És az hogy kábeltévés, akkor már kõbe van vésve a 12 rész?

precision
a Dexter kábeltv -s sorozat, részenként 1 órával (szemben az "ingyenes" csatornák 30-40 perces sorozataival)

ezért ennyi részes csak :S 😊

Bazinga!

kirol
Iszonyatosan jó volt ez az évad!
De csak most kezdõdött és már vége is. 😞 Hm.
Sokkal jobb lenne, ha nem 12 részes lenne, hanem 24.
Miért ragaszkodnak ennyire a 12-höz?

Én is azt sajnálom a legjobban, hogy Lumen elment. Mondjuk én azt hittem, hogy meg fog halni, de nem úgy, ahogy most gondoljátok, hanem éjjel, amikor mentek haza Lumen ott ült a csónak elején és mutatták, majd totálból mutatták és ekkor beugrott, hogy ezek karambolozni fognak egy másik csónakkal és Lumen meghal.
Kár, hogy elment.
Bennem is az a mondat maradt meg, hogy van remény a sötétség legyõzésére. Szerintem ez lesz a vége egyszer, ami remélem sokára lesz még. Bár nem tudom meddig lehet ezt húzni, hisz már 5 éve megy. Ami ugye 2,5 lenne, de hát itt. 😞

Amúgy akár már most is befejezhették volna, szép kerek lett volna így is. Csak akkor mi lett volna velünk Dexter nélkül?!
Bár most megint ott vagyunk, hogy várni kell 9 hónapot. 😞

ProGabe
"Érdekes, hogy elvileg azt a faszit a WC-ben otthagyta, de nem vitték tovább a szálat."

elég sok ilyen kis "szálacska" volt az évadban. ezektõl kicsit "elszappanosodott" a sorozat (gondoljunk csak Angelék civódására), de ez az 5-ik évadban azt hiszem megbocsájtható

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hegi90
A Trinity-s és az elsõ évad után ez volt a legjobb szerintem 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

joebacsi
<#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

http://noitema.hu/tart/cikk/pb/0/84417/1/sztarok/Fotok__Meg_tart_az_atkos_ev_valik_a_Dexter_fohose_is

#3389:
Quinn honnan tudná? Ugyanúgy csak erõs gyanúja van, de nem tudhatja.

#3390:
Én nem azt gondoltam, hogy Dextertõl parázott be, hanem csak látta, hogy kívülrõl nagyonis úgy néz ki, hogy minden ellene szól. Ezért kért ügyvédet.

#3401:
Érdekes, hogy elvileg azt a faszit a WC-ben otthagyta, de nem vitték tovább a szálat.

#3404:
Nekem is volt ilyen olvasata. Hogy van valami halvány remény.

#3406:
Nekem meg pont tetszett a duó.

Hát elég lagymatag évad volt. Az elõzõ sokkal izgalmasabbra sikeredett. Ezt a "partner" dolgot nem kéne már eröltetni. Jobban szeretem amikor Dexter egyedül van és nem pesztrálgat senkit. Ez már volt a (szerintem leggyengébb) 3. évadban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GregSB
Mindenesetre ha le akaják zárni a sorozatot, és happy endet akarnak akkor ez egy járható út lenne. Szép-lassan leszokik valahogy a gyilkolásról, odamegy Lumenhez hogy meggyúgyult és boldogan élne mig meg nem halnak. Mondjuk ez túl egyszerû lenne, remélem nem így tervezik 😊

mascarun
Az én olvasatomban most a az utolsó rész végén mintha utalt volna arra hogy ha Lumen "sötét utasa" képes volt eltünni akkor számára is van/lehet remény.
"És azt, hogy már biztos lehetek benne,hogy semmi, de semmi sincs kõbe vésve.Még a sötétség sem.Amíg itt volt, egy rövid pillanatig elgondolkodtatott, hogy talán még nekem is van esélyem
rá, hogy ember legyek."

Itt a többi forumozó már taglalta ezt a személyiségfejlõdés dolgot! Még bármi lehet!

Shiwo
amúgy meg tán a legjobb lenne a semmilyen végkifejlet..

- esetleges spoiler -
összejönne Lumennel végleg és összeházasodnak, békésen nevelgetnék a 3 gyereket, esetleg gyártanának még hozzá, közbe Dex továbbra is aprítaná a rosszfiúkat, egészen öreg koráig... nem tudom, hogy milyen hatás kellene érje ahhoz, hogy az õ sötét útitársa is eltûnjön, de az még tán egy megoldás lenne...nekem nem jönne be egy olyan végkifejlet, amiben Dexet kinyírják vagy lecsukják...

Shiwo
Dex belerugott, Liddy kést rántott, onnantól kezdve meg önvédelem (nem csak lebuktathatta volna, akár ki is nyírhatta volna Dexet)

precision
az egész évad alatt nem olvastam a topikot mer nem akartam még mikrospoilerbe se belefutni 😄
szerintem nagyon jó kis évad lett, picit csalódott is vagyok az évadzáróval kapcsolatban, de azért nagyot ütött is

én az egész sorozat végkimenetelére vagyok már kíváncsi, hogy most mi lesz Dexterrel
nehezen tudom elképzelni, hogy megjavul... a lebukik börtönbe zárják sztori se illik a sorozat profiljába, nem lenne értelme, max ha halálra ítélnék

a másik pedig a készítõk már nagyon játszanak az emberek (mármint a nézõk) értékrendjével... Dexter már nem elõször ölt ártatlan embert

ok az elsõnél "véletlen" volt, amikor azt a fotóst megölte és kiderült hogy ártatlan, aztán a másodiknál ideges volt Rita halála miatt, és kinyírta a WC -ben a fazont (bár elég lett volna, ha jól összeveri csak), és most meg Liddy -t öli meg.... oké, "nem volt más kiút", mert amúgy meg lebukott volna, de akkor sem volt gyilkos Liddy és Dexter megölte... ahogy Jordan mondta a "halálos ágyán 😄", "Killing is killing Dexter".

szóval nem is tudom mi lenne a legjobb vég-végkifejlet a sorozat és Dexter számára
de majd a készítõk kitalálják 😊

Bazinga!

Megtörhetetlen
Wáááááááá de jó volt 😊
Nagyon nagy, mondjuk nem erre számítottam én örültem volna ha a Lumen meg a Dex együtt marad, Debbel tuti lesz valami a köv. évadban nem fogja tudni ezt ilyen simán kezelni az tuti, Quin már konkrétan tudja hogy Dex a gyilkos, de szerintem csak Deb miatt nem tesz semmit, ráadásul most lekötelezettje is...

fry day fry day sálálálláláá

Biztos ment tovább a móka forgatás után a Julia Stiles-szal
Jim Morrison
én se.
#3393: én se.
#3395: én is.

Doomista
most már akkor rá tudsz startolni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Shiwo
<#szomoru2>

PJack