5447
DexterBanner.jpg
  • zotja22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    trélerből nekem is ez jött le :O
  • paly90
    azért ne ilyen hangnembe...
    miért lenne beteg faszság? nem édestestvérek...
  • KaBuTo666
    ideges vagy? :D
  • 5c0rp330n
    nemtom ezt honnan a faszbol szedted de sztem qrvagyorsan felejtsd el, valamit nagyon felreertettel, nem is ertem h ilyen beteg faszsag hogy juthat vki eszebe..
  • paly90
    köv rész nagyon durva lesz...
    van egy olyan érzésem h Deb belezúg Dexterbe?! vélemények?
    nekem nagyon így jön le...
  • Deleter14
    felirat (episode 10)
  • ronihun
    én is így voltam vele, teljes volt a hatás, nagyot néztem a végén
  • fixon
    Jó, hogy napokig nem olvastam a topicot és kizártam minden Fight Clubbos teóriámat. Így annyira menő volt és annyira élvezetes, főleg ez a rész. Meg amikor Quinn elhagyja a fegyverét... :)
  • ForzaInter
    minden évad nagyon jó volt szerintem, volt persze olyan évad amelyik kicsit gyengébb volt másik évadhoz viszonyítva, de azért bőven jó volt az is.

nálam a sorrend: 4, 1, 6, 2, 3, 5
  • Micsu
    első és negyedik ami üt igazán
  • paly90
    tényleg,már beugrott:)
    az a Lila vagy ki nagyon jó nő:):)
    a 3. az tényleg nagyon gyenge volt...mármint a dexterhez képest...
    én meg azért emlékszem a 3.-ra nagyon jól mert annyira gyenge volt:D:D
    Miguel nagy király volt..:D:D
  • Calver
    Lila felrobbantja Doakes-t, csöppet bekattan h miután a "nagy hős" piszkos munkáját elvégezte és Dexter el kívánja dobni mint egy használt zoknit, alkot egy keveset, kedves főszereplőnk pedig erre válaszul kinyírja Lila-t... avagy az ott kialakult helyzet lehető leglustább és legpocsékabb megoldása

de ha már sorrend:
    első évad
    második (Lila), ha az utolsó másfél órát nem számítjuk
    ötödik (Lumen)
    negyedik (Trinity)
    második, ha az egészet vesszük
    harmadik (Miguel, akinek a nevét most tvrage-en kellett kinéznem, mert annyira gyenge évad volt, h már nem is emlékeztem rá)

jelenlegit meg majd meglátjuk hogy illeszkedik bele a listába.
  • paly90
    hát nálam a sorrend:
    4,1,2,5,3
    de a 4-1 és a 2-5 szinte egy szinten van számomra..
    ez a mostani 6. valahol a középmezőnyben van, majd évad végén megmondom h hol van:D
    2. évad végén mi is volt? halványak az emlékeim
  • 5c0rp330n
    az elso evad volt a legjobb, a tobbi kozott nem csinalnek rangsort de mind elegge kurvara jo volt azert.
  • Calver
    ért egyet a halál, ötödik évad (Lumen) Dexter évadok közül második legjobb volt... bár harmadik helyen lenne, ha második évad végét nem kúrják el olyan istentelenül. első évadot még nem tudta überelni a sorozat, de majd meglátjuk, remélhetőleg van még benne puskapor.
  • Micsu
    sztem az előző jóval bóvlibb volt
  • ProGabe #3828
    3-ik után a legszarabb évad. de van még benne potenciál, állítólag szorosan kapcsolódik majd ehhez a következő, tehát már most felépítik a 7-ik évadot
  • paly90
    megoszlanak a vélemények...
    abban szinte mindenki egyet ért h jobb mint az előző, nekem nagyon bejön
  • Hoz_Hun
    Mi a fene, már elkezdődött a következő évad?
    Lesz mit néznem.
    Milyen amúgy, jó?
  • ProGabe #3825
    naugyehogyugye!

én írtam itt le legelőször, bibibííí!
  • Deleter14
  • 5c0rp330n
    en is igy gondolom, akkor viszont ha dexter nem ment volna a templomba, travis joesellyel ott halt volna ehen :)
  • Afe
    ha tényleg köze van hozzá, akkor neki is agyhugyhasadása van, mert épeszü tettestárs nem mondja el a rendőröknek a társa IP címét:)

gáz az egész, úgy ahogy van.
  • Micsu
    egyébként meg lehet hogy batista huga barátjának semmi köze az egészhez csak ő fog rájönni ki is valójában dex, rajong érte meg már folyamatosan az ő keresőjét használja :D
  • Seth
    Akkor biztos nem önmaga volt, hanem a prof.
    Biztos hogy nincs tudatában ,amikor az ő szerepét játsza, mert akkor minek mázolt volna fel magának egy üzenetet a fürdőbe ?
  • 5c0rp330n
    egyebkent felmerul a kerdes: travis abszolut nem tudhatta h dexter meg fogja talalni a templomot mielott kilancolta magat oda. vajon lett volna olyan beteg h ha nem jon dexter, ott hal meg kilancolva? :) vagy valahonnan megis tudta es vegig csak jatszott vele?
  • Oenomaus
    Jogos, és bocs, hogy leoltottalak, de azt még mindig tartom, hogy nagyon gagyi megoldás ez a készítőktől.
  • kommersz
    amugy eleinte nem csak egy kez volt?:D
    most meg mintha egy egesz kar lenne:D
  • Micsu
    ne is vedd fel mert nem sértegettelek :P

én azt értem te miről beszélsz csak én már más vizekre eveztem, vágod?
    valszeg ez a "icetruckkéz" vonal is valamilyen szinten a főszálhoz vezet vagy kitudja, de már az elejétől erőltetik
  • Seth
    Nem tudod visszakövetni mire válaszoltam korábban? A sértegetést meg tőled fel sem veszem...
  • Micsu
    ne légy csőlátású légyszives :D
  • Seth
    Ja értem, bár szó sem volt Travis-ről :D
  • Micsu
    travisra gondoltam, sztem van vagy vannak tsi
  • Seth
    Miért? Egy sima ebay vásárláshoz több ember kell ?
  • Micsu
    az azért jusson eszedbe hogy valszeg nem egyedül csinálta a srác
  • gabo91
    Hát nekem már 4 rész után leesett, hogy így van, mégis elküldött itt mindenki a pi**ba, hogy faszság amit állítok, aztán most meg verik a nyáluk, hogy megmondták...
  • gabo91
    Hát azért nem mindegy, hogy megvette majd eltusolta, vagy nem tudta eltusolni ezért megvette.

Megvette már valaki, nem tudták visszaszerezni ezért kérte meg masuka hogy tüntesse el a nyomokat. De szerintem nem ok nélkül mutatták meg a kezet, biztos hogy lesz még valami a gyerekkel. Esetleg visszatér következő évadban és akkor.

Mondjuk olyant el tudok képzelni, hogy ICE TRUCK KILLER -t tekinti "példaképnek" vagy az ő munkásságát akarja majd folytatni, nem kezd gyilkolásba de valami mégis. Travis is ilyesmi, ő is egy más által kitalált eszmét vett a fejébe, és azt akarta megvalósítani.
  • precision
    ennyi :)
  • Afe
    Számomra már fárasztóan szájbarágós volt, hogy ez lesz, de még reménykedtem...
  • 5c0rp330n
    nyilvan o vette meg..