Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki azt mondta hogy kesztyû van rajt... hát nem hiszem, az apróbb ráncok is látszódnak.
ötlet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rita:
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A Dexter elsõ évada (12 epizód összesen 626 percen) 2011. februárjának végén jelenik meg DVD a Select Video forgalmazásában. A 7.990 Ft-ba kerülõ, négylemezes kiadványon az epizódokat eredeti (1.78:1) képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében élvezhetjük. Extra nem lesz a korongokon.
@dvdextra.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
a könyvben ki van késõbb Laguerta helyett? Laguerta v2? 😊)
?
[/spam]™
• dá-dá // szerintem egy pici gyerek mondhatja ezt még pápá helyett
• dáj-dáj // mint dajdajozni .)
• esetleg pápá
Persze nyilván csak tippelek.
[/spam]™
[/spam]™
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
4-ig láttam, hát nálam a vége azért elég nagy csalódás volt... nem gondoltam volna, hogy ez lesz
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként hogy tetszik?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
... debra ott is csak fucking debra 😊
[/spam]™
csalódtam volna 😊)
a hosszú (állig, vállig vagy kicsit hosszabb) egyenes haj áll neki jól - szerintem
[/spam]™
-tRs-Landor
[/spam]™
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#3452 Elkezdtem. Kicsit szokatlan, néha hamar elmegy a szöveg. A feliratokat elsõsorban azért nem szeretem, mert nem tudok odafigyelni a fejekre. Ami nem utolsó dolog, ha egy tv sorozatról beszélünk. De azért így sem volt rossz.
am mikor jon a kovi evad? ugy volt, hogy evente 2-3 evad.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
annó amikor láttam ezt a jelenenet kurvára felröhögtem 😄D
-tRs-Landor
Amúgy itt van Dexter apartmanja:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=25.894193,-80.13285&spn=0.000668,0.001033&t=h&z=20
😊
[/spam]™
"de nem vitték tovább a szálat"
De bármikor elõ lehet szedni. 😊 Mint az összes többi bármit, amit nem mutatnak. 😊
[/spam]™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nice to see you...bitch
"The interior of Dexter apartments, where he keeps the blood-sample trophys, is actually built inside a studio in L.A, but the exteriors we can see in the episodes are filmed in two different places. The first episodes where shot in Miami, so the original one is there and it’s a private condo. After that, the producers decided to build a replica in L.A, imitating the views you’d have if you where in Miami.
Dexter lives in 10b, second floor 😉 "
Szóval eddig abban a hitben éltem, hogy Miami-ban forgatják... Közben a nagysz*rt. LosAngelesben van a studió, ott van "dex háza", ill csak a mása. Rendõrség Long Beachen van, meg úgy elég sok mindent ott vesznek fel. (maradék meg studió) akkor mit forgatnak Miamiban?
azt hittem mindent miami-ban forgatnak. De ez mekkora egy vicc...
dex gyerekkori háza (mármint ahol nevelõszüleivel élt)
angel:
szóval dex szomszédja
de a poén most jön... sétálgattam az utcában, gondoltam megismerem a környéket... hát egy házzal mentem odébb, és mi áll a kapubejáróban?
slice of life
közelrõl is ittvan
Amúgy utána néztem és több helyszín, lakása/forgatási helyszíne is van a show time-nak long beachen, ill ezen a környéken.