5447
DexterBanner.jpg
  • 5c0rp330n
    aha, velem van a problema. veleltlenul sem veled vagy a haverjaiddal akik szart dobarni jarni a topicba es meg akarnak masokat is gyozni rola, hogy milyen szar amit neznek. ebredj mar fel, ember. eszem faszom megall komolyan.
  • FZoleee
    ha normálisan mondanád el, nem lenne gond, sztem változtass a stíluson...
  • Bruk
    Veled komolyan valami baj...
  • 5c0rp330n
    visszaneztem, es nem 2, hanem 30 kerek masodperc volt onnan h elkezdte leszedni a robbanasig. plusz amikor a robbanas van, latszik h mar tavolabb van a hajo, szoval az megint lehet siman egy 1 perccel kesobb. az orra akkor verzett amikor el akarta kapni, ami legalabb orakkal volt azelott.
    a sorozatban mindig voltak nehezen elhiheto jelenetek, ettol fuggetlenul mindig kurvara jo volt. egyertelmu baki sztem egy darab nincs benne.
    meg en kerek elnezest a sajat topicjaban amiert en jonak tartom, es orommel nezem. az eszem megall, komolyan. huzzatok mar innen a faszomba a szardobalassal.
  • Bruk
    Jó, hát felőlem megmagyarázhatod magadnak, hogy nincsenek bakik, de nekem attól még nagyon is azok. És egyre több, és egyre durvábbak vannak. A hihetetlen dolgokról meg no comment, régen sem bírtam ezeket, de a mostani...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2mp alatt leszedte a kezéről a kötelet, leúszott jó mélyre, így túlélte a robbanást. Mindezt úgy, hogy alapból vérzett az orra, szédült, alig állt a lábán és még ráadásul kapott egy kábító szurit is. Hihetetlenül kómásnak kellett volna lennie. Talán ez volt a legnagyobb túlzás az egész sorozatban. Fogadjunk, hogy a következő részben pont arra jár majd egy kis halászhajó és felveszi. Sőt, megkockáztatom, hogy a hajó kapitánya egy sorozatgyilkos kalóz lesz, akit el is intéz. :-)
  • 5c0rp330n
    pont most mondtam, hogy egyik felsorolt dolog sem volt baki. nehezen hiheto az volt, direkt, ahogy az kb az osszes eddigi evad vegen lenni is szokott.
  • Bruk
    Azért azt ne tagadjuk, hogy egyre több a túlzás és a baki. A legutóbbi epizód végét láttad? Az mi a lóhere volt? :D
  • 5c0rp330n
    ezek egyike sem plothole. travisnak siman lehetett ideje kideriteni holly fuckpadjenek helyet. attol, hogy nem mutattak, kurvara nem a kisujjabol szopta. izgalmas is lenne a sorozat ha mindent mindig mutatnanak, egy darab csavar nem lehetne a tortenetben. es kurvara nem tennenek meg mindent hogy kideritsek ki telefonalt, mikozben egy sorozatgyilkos maszkal a varosban aki epp kishijan a fel rendorseget kiirtotta, es napokon belul biztosra veheto, hogy ujra lecsap. ezek utan az lenne a legutolso, amivel foglalkoznanak.
  • ProGabe #3876
    az, hogy felhívja a rendőrséget és bejelenti az éppen aktuális főgeci tetthelyét, már önmagában megér egy faszkorbácsot a készítőknek
    leszarom, ha eldobható telefon volt, akkor is kb. mindent megtennének hogy kiderítsék, ki telefonált

kismillió ilyen dolog történt, rengeteg a támadási felület a történetben, egyszerűen tele van plothole-okkal
  • Fenrir
    Battling Hodgkin's lymphoma and the disease is in remission [January 13, 2010].
  • [HUN]Crassus
    basszus "Dexter" rákos volt?!

• paly90
    jó rész volt, bár többet vártam az ürömös cucctól..
    aki lehurrogta az elméletem múlt héten ,jelentkezzen, köszi:D:D
  • [HUN]Crassus
    jáj az ürömös lekapcsolás kissé gagyisztikus és elkapkodott volt:((((((
  • GregSB
    Ja elégge gagyin van összerakva ez az évad, főleg a második fele...

Pl amikor Dexter elhatározza, hogy megkeresi a kurvát, még mielőtt Travis rátalál. Betör a lakásába, ottani nyom alapján kideríti ki lehet a stricije, elmegy a házhoz, ott a strici lánya elhinti, hogy van egy kúróyachtja az öregnek, és Dex ebből jön rá hol lehet a csaj... Travis meg csak úgy odatalál. Ő csak úgy tudja hol van a kurva, nem kell neki nyomozni, csak úgy kiszopja a kisujjábóli, és egyből odamegy + odaér híveivel jóval Dexter előtt. Na ez a rész nem kicsit fájt
  • Bruk
    Nahát ez a rész...

Olyan, mint az egész évad: az első fele egész jó, a második meg olyan "wtf". Oké, hogy Dexter okos, tapasztalt és ügyes ember, de nem földönkívüli Superman...
  • Micsu
    előző évadot láttad?
  • Frosty01
    +1
  • ronihun
    szerintem sincs minőségromlás sőt, ez a hatodik nekem nagyon bejön mostanra, először nem tetszett, de hát epic lesz a finálé is
  • bency
    Szerintem most is kurva jó a sorozat mint régen
  • Seth
    Nekem még mindíg tetszik a sorozat. EZ lehet csak azért van mert kb 3 hónapja kezdtem neki a sorozatnak,akkor néztem meg először az 1-5 évadot szinte egyhuzamban :D
  • ProGabe #3864
    3 évvel ezelőtt a készítők sem. hihetetlen mélyponton van a sorozat. sebaj, innen már csak felfelé vezet az út
  • Seth
    Ez a csíra Travis ,Dexter eddigi legnagyobb ellenfele, ki gondolta volna ? :D
  • Jim Morrison
    milyen finálé lesz úristen :D
  • 5c0rp330n
    kemeny lesz ez :)
  • Flamer
    hatezmar gecimod kozonseges :D
  • roland43
    tuti, hogy nem féltestvérek
    az első évadban Dexter megörökli a halott faterja házát és még vérvizsgálatot is csinál, hogy biztos ő volt-e az apja, szóval nem lehetnek féltestvérek Debbel
    kivéve, ha titokban Dex igazi faterja meg Deb annyát kúrogatta
  • Fenrir
    Végül is tökmindegy, lényeg, hogy már nincsenek együtt.
  • mascarun
    Emlékeztek hogy nyomoztak azután hogy Dex apja melyik besúgóját kurogathatta? Még az is lehet hogy féltestvérek Deb és Dexter!
    Akkor viszont már cink a belezúgós teória...
  • Frosty01
    Nu, Dexterék elváltak: Michael C. Hall és a sorozatbeli testvérét, Debrát alakító Jennifer Carpenter 2 év együttlét után, tavaly adta be a válókeresetet.
  • Fenrir
    IMDB szerint még hivatalosan nem:

Spouse:
    Jennifer Carpenter (31 December 2008 - present) (filed for divorce)
  • Tower Guard
    Húh szerintem hatalmasat fog szólni ez az utolsó 2 rész.
    Nálam a kedvencek zsinorban az 1-2 de a következő sorban a 6. áll eddig és utána a 4. 5. 3.
  • Shiwo
    de azóta elváltak
  • Fenrir
    Végül is házasok is voltak, még csak meg sem kell játszaniuk magukat nagyon :P
  • gabo91
    mégvalami
    [/spoiler] viszont az újlenyomat gyártás... 3 éves hulla aminek milyen lehet már a bőre...? megvan fagyva, de újlenyomatokat gyárt vele. úgy tudtam (lehet tévedek) de az ember bőrén lévő zsír mitt hagyunk végülis újlenyomatot. (oké festékbe belenyomod a kezed akkor a bőr redőssége elég. De pl telefon kijelzőjén húzd végig újjad, foltos lesz, nyomd rá újjad tessék ott a lenyomat.)[/spoiler]
  • gabo91
    quin: hozza a formáját, kiváncsi leszek meddig süllyed, esetleg visszapróbálja könyörögni magát?
    masukát hiányoltam
    számítógépes játékra hogy kiakadt dex...
    travis meg milyen beteg faszokat szedett össze, omg.
    dex ugyan betelefonált, de kiváncsi leszek mi lesz belőle. van egy olyan érzésem, hogy pár szereplőtől el kell majd búcsúzni. (esetleg deb? bomba/mérgezés) végülis, ritát is kitették a sorozatból, csak hogy valami legyen ami hatással van dexter személyiségére. Ha elveszíteni az utolsó élő rokonát, egyetlen testvérét. veszített el már anyát, apát, rendestestvért, feleséget, most itt az ideje hogy debtől is megváljanak.
    Évadzáró rész: rendőrzésgen robbanás... nem tudjuk ki halt meg ki élte túl... mekkora szar lenne... pff

ja megint új teló.

• Shiwo
    a Dex készítői mindig jól vágták össze az előzeteseket, lehet tök más jön ki a dologból.. (pl a pszichomókus csajba zúg bele Debra :))
  • paly90
    én sem úgy gondoltam h huu életem szerelme Dex akarom őt....hanem pl. ahogy mondogatja a nőnek, ahogy beszél róla, és lehet h elbizonytalanodik, vagy megfordul a fejében a dolog..
  • Seth
    csak egy testvérek közti awkward moment lesz. Tech geek csávó nagyon szívére vette, hogy Dexter leszólta a játékát :D Lehet a köv évad főgonosza lesz majd és Dexternek végig kell játszania:D
  • 5c0rp330n
    bocsi csak tenyleg qrvanagy faszsagnak gondoltam amit mondtal. most neztem meg a kovetkezo traileret, es mar latom h mire gondolhattal, tenyleg gyanusra csinaltak, de tartom h sztem szo sem lehet ilyesmirol, vagy ha megis lesz, annak gyorsan vege lesz.
  • paly90
    akkor megnyugodtam, h nem csak én vagyok beteg fasz...