5447
DexterBanner.jpg
  • cassoneitaly
    Dexter 8x07 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • ProGabe #5045
    Kellett pár csöcs.

Az évad pedig tényleg szörnyű, alig-alig bírom nézni. Azt hittem megerőltetik magukat a készítők egy kicsit, ehhez képest félgőzzel összehoztak valamit.
  • Susarc
    hát arra tippelnék....
  • Systore #5043
    a Masuka szállal nem tudom mit akarnak így az utolsó évadban. az csak úgy van?
  • Egerwin
    Ez az évad kritikán aluli. :(
  • Fenrir
  • raymondcurto
    Én is megakadtam az elején,nem is értettem hogy mit lehet ezen annyira szeretni,aztán az első évad végére beszippantott.
    Bele sem merek gondolni,miről maradtam volna le,ha abbahagyom.
    Az egy mestermű.
    De szigorúan eredeti szinkronnal,a magyar valami gyalázat.
    Sorry az offért.
  • bency
    Nekem semmi bajom vele,nem akciódús,de nem unalmas,Csak simán chill.
  • Fenrir
    Minden évad egy külön téma, de tökéletesen összeillenek, az a sorozat egy mestermű. Ne számíts olyan akcióra, mint pl a 24-ben, (talán McNulty az 5 évad alatt egyszer sem süti el a fegyverét), de nagyon realisztikus a megvalósítása és ábrázolása Baltimore-nak. Sajnos a sorozat lassan pörög fel, ezért sokan pár rész után abbahagyják a nézését, mondván ez unalmas, de egy kicsit kell csak tovább kibírni és onnantól meg az ember már darálná egymás után.
  • Shiwo
    a The Wire mikor indul be ? sok jót hallottam róla, elkezdtem nézni 2 v 3 részt láttam, de még nem nagyon kötött le...
  • Blasta
    Lement az evad fele es azon vettem eszre magam, hogy eszmeletlenul unom. Remunalmas, semmi erdekesseg (Debraval volt nemi erdekes konfliktus, de mostanra annak is vege). Eddig nagyon minuszos nekem ez az evad es eleg szomoru, hogy pont az sorozat zaroevadarol van szo. Remelem felporognek.
  • Fenrir
    The Wire
  • SzirmosSzisza
    Itt ahogy nézem megvannak magyarul is.
  • tigeroo
    na köszönöm a tippeket, akkor hagyom is a picsbe:D
  • Janika114
    Vagy pedig egyszerűen a feliratok.info-ról töltöd le a packot :D Hamarabb fent van minden, nincs reklám, mindenben jobb.
  • mikromanus
    HA elég fürge vagy, akkor épp ki is törölheted a link előtti reklámoldal címet és akkor nem kell várni. Feliratonként akár 3 másodpercet is spórolhatsz :)
  • tigeroo
    btw valaki akinek megvan a hosszupuskas 7. évad plusz felirata a merevlemezén az 1 pakkban nem töltené fel nekem a feliratfájlokat? ismerősnek kell kiírnom az aktuális évadot, de míg egyesével megvárom a reklámokat, letöltöm, kicsomagolom megdöglök
  • precision
    http://www.sorozatjunkie.hu/2013/04/26/ativelos-krimit-de-melyiket/
  • Szolnokboy1
    Hannibal
  • SzirmosSzisza
    Castle esetleg? Bár ott kb minden 5. részben jön csak elő a főszál.

(esetleg Veronica Mars, de az eléggé más kategória :D)
  • davidka003
    Olyan sorozat nem nagyon van gondolom Dexteren kívül ami ilyen nyomozgatós de nem különálló részek vannak hanem van valami átívelő szál?
    Tudtok ilyet? Killing-et ismerem csak.
  • J R Oppenheimer
    Jogos. Nekem sem szimpatikus a kölyök, igazából nem épp egy főszereplő-material.
  • SzirmosSzisza
    Szomszédot meg is ölheti, azután, hogy mással kavart

(mondjuk tuti kiderül, hogy a testvére vagy valami)
  • Seth
    Nekem nem, mert látszik a kölyök fején, hogy nem tudná betartani a kódot, és nem fog 2. esélyt kapni
  • tigeroo
  • precision
    de, nekem is eszembe jutott
  • Susarc
    hmm not bad ,not bad
  • J R Oppenheimer
    Nektek is átfutott az fejeteken, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dexter betanítja a kölyköt és
    ebből lesz spin-off sorozat?
  • tigeroo
    komolyan mondom már masuka magánnyomozósdija is izgalmasabb volt mint dexterék bajlódása:D
  • stargatelost
    /sóhaj/...
  • cassoneitaly
    Dexter 8x06 (proper.hdtv-asap, proper.hdtv-afg, proper.720p-immerse, hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

PROPER.ASAP/AFG/720p - Feliratok.info | PROPER.ASAP/AFG/720p - Addic7ed | PROPER.ASAP/AFG/720p - Hosszupuska

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone
  • Jim Morrison
    ne hogy azt hidd, hogy úgy néztem, hogy: na most csakazért is találok benne hibát. Egyszerűen feltűnt. Mikor vége lett az epizódnak akkor néztem vissza :) Én figyelem mi történik azért veszem ezeket észre. Te nem? ^^
  • Susarc
    isteneeem mikre van neked időd egy film alatt!:) ilyesmire én sohasem figyelek,mert nem azért nézem a filmeket,hogy belekössek:P a Trójában se láttam a Görög utasszállítót Brad Pitt mögött:P csak élveztem a filmet!:) tedd azt te is és ne akadj fennt hülyeségeken! peace
  • Jim Morrison
    isteneeem... mikor ment deb meg dexter a kanapéra enni, először jobb kezében volt a sör, aztán a bal. Egyébként a vége tényleg fura volt, de csaknem cseszik el az utolsó pár részt :D
  • skinnyman
    Hat erre tenyleg nem szamitottam :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem zartak le ezt a szalat anno, de abszolut semmi utalas nem volt ra. Deb meg is halt vajon? Eddig nem sokan eltek tul ezt a cuccot, pont egyedul talan o az elozo evad vegen, de nem hiszem h masodszorra is felmunkat akar vegezni Hannah. A resz elejen Vogel-re tippeltem volna, mint kibontakozo fogonosz, de a vegere nagyon az ellenkezo iranyba ment el a dolog. Hat nagyon kivancsi leszek a vegere, itt mar barmi megtortenhet :)
  • Szolnokboy1
    akkor már meg se nézzem? :)
  • SzirmosSzisza
    Ez mi a franc volt :D
  • precision
    na bazmeg... ezt most muszáj volt? :) mint valami brazil szappanopera komolyan mondom... :)
  • Susarc
  • Calver