14
-
roliika #14 Jav.: 25% kedvezmény. -
roliika #13 USA-ban is van ismi...ottis 800-1500 dolcsi a minimálnak mondható lóvé...bár az euró többet ér :) Amúgy neten érdemes vásárolni, Főleg DVD-t nagyobb tételben, és figyelni az online aukciós házakat. De könyvet is olcsón lehet venni az alexandra.hu-n :) 20% kedvezmény minden könyvre :) Postalöltség + csak 550Ft. :) -
#12 detto belgium csak itt tobb adot kell fizetni.
autogyarban futoszalagnal 1400 eurot keresnek az emberek.
eg es fold... -
pentium419 #11 én is most rendeltem netről telót, előtte mp3 spílert, meg polót, meg ezt-azt -
#10 3Ft/1Dinár áron nem is olyan olcsók azok a cuccok...sőt... -
#9 Énis szeretek interneten vásárolni csak azt tart vissza sokszor hogy a postaköltség majdnem több mint maga az áru értéke... -
mesyre #8 Én is online vásárlok inkább :) Sokkal olcsóbb! Rátaláltam egy szerbiai onlineshop-ra, ahol nagyon olcsók a CD-DVD-k :) CD megkapható 36 forintért, a DVD meg 60. Szegeden lakom és 1 hét alatt kiszállították :) A cím: shopx.erdsoft.eu -
roliika #7 De igen...de 800-900 eurót alatt senkisem keres arrafelé...vagyis a minimálbér ha lehet ilyet mondani, 800-1500 Euro. Magyarul cirka 2-3 száz ezer Ft. A kaja meg kb ugyan annyi mint itt, nem mondanám, hogy drágább az élet. A kenyér az drágább igen. De Zöldség, gyümölcs, hús csak minimálisan drágább. Benzin, bio dízel meg olcsóbb, műszaki cikkek azonos áron mint itt. Internet is olcsóbb, adók alacsonyabbak...lakások vaalmivel drágábbak átlagosan , de lehet ott is olyat és annyiért kapni mint itt. Fater nem véletlenül jár ki hetente oda melózni + itt is melózik. -
Ronny #6 nem úgy van, hogy arrafelé nincs rögzített minimálbér csak ágazatonkénti megállapodások? -
chokeerigo #5 "Ausztriában szívesen vásárolnak az interneten..."
...mert talán van miből... -
#4 sokminden meg ugyanannyi... -
#3 és sokminden meg olcsóbb ezt se feledjük -
gregor #2 rolika:Ausztriában az élet is drágább!Ott egy kg kenyér drágább mint hazánkban!Ezt se feledjük! -
roliika #1 Ausztriában 900 Euró a minimálbér. /238500 Ft/