17
-
nowayout #17 Jóban-rosszban színvonalú színészi játék (legalábbis a werkfilm alapján). -
#16 Most volt a tv2-n a werkfilm.
Szerintem jó film lesz! -
lekvároshurka #15 Kandeláber temég nálam is nagyobb kötekedö fasz vagy(nemsemmi) nem akarom megmondani senkinek, vedd ugy ez az én magán!!! véleményem volt tod demokrácia van és ez összefügg erösen a történettel ( ugye érted mire célzok? )ne duzzogj nem vajnát akarom gazdagitani de félig meddig mégis Magyar alkotás.rolika de gonosz vagy nemis értem mire célzol.... -
rolika #14 nocsak, az ott dobó "majdnem-én-lettem-a-trója-főszereplője" kata?
vajon milyen kvalitások alapján került a filmbe? -
kandeláber #13 Ne akard már megmondani, hogy mi kötelező "minden Magyar embernek". Ha Te tömni akarod Andy Vajna zsebét, csak rajta, a mártíroknak ettől nem lesz jobb. A téma miatt miért ne lehetne rossz? Mindent el lehet rontani. (Bár a fentiek alapján remélhetőleg ez jól sikerült.) -
#12 Biztos megtanították hozzáértők a színészeknek, hogy hogyan bánjanak a fegyverrel; nem csak úgy, hogy "nesze lőjél" Ha meg használják; akkor meg biztos úgy csinálják , ahogy tanították. Most meg így kényelmes fogni -
#11 de ezen a képen legalább jól fogja a csóka (biztonságosan) -
Szalámi #10 Lévén az STG később volt miont a Ppsh, nem arról vették. A szekrénytáras Ppsh tárja sokkal vékonyabb. -
#9 A Call of Duty-ba a dobtárat fogja derék katonánk akivel, aprítjuk a bográcsfejű fricceket
Ja és létezett "rendes" 30 töltényes tárral is...ezeket a német MP44 ésekről tették át ruszkik -
#8 PPSh-41. Tervezte Georgii Shpagin, 1945-ig több mint 5 millió darab készült a SzU-ban. A fegyvernek nem kell semmi fogantyú, mert a vállhoz szorítva a tár előtt kell fogni. 35 vagy 70 golyó befogadására alkalmas dobtárral felszerelhető. Súlya tárral együtt 5,4 kg. -
#7 mindenesetre ha ez a bizonyos ppsh típusú gépfegyver van nála, akkor is furcsa egy kicsit, mert pont a csövet fogja az ember, és ha ott jön ki a golyó akkor az eléggé felforrósítja a csövet, nem?
vagy kell lennie ott valami fogónak amit pont eltakar a csaj keze... -
lekvároshurka #6 Most kattintottam a honlapjukra és természetesen 23.-án lesz a premier,ha megkérhetek mindenkit 1.-re moziba nézzük meg,ráér utána is a dc,utorrent adjunk ennyi tiszteletett a mártiroknak.Köszi elöre is. -
lekvároshurka #5 Tényleg mikor lesz a Magyar premier? 23-án? nem tudja valaki?elöre is köfi (amugy tényleg 1 ppsh van nála ha akkoriba thomson van rendszeresitve a Magyar Honvédségnél nem kellett volna forradalom ) -
lekvároshurka #4 Kötelezö minden Magyar embernek ez nem kérdéses....... a téma miatt eleve nem lehet rossz, nem nézhetjük ugy mint 1 akciofilmet mégiscsak rolunk szol. Talán töri orán leadhatnák azoknak akik még iskolások kötelezö darabként kár hogy mi anno max szemjonov kapitány hösteteiröl hallotunk ha nem nyomtuk be a Szabad europát -
#3 PPSH vagy valami utódja lehet
Érdekel engem is a film -
#2 hmm, mintha hiányozna egy fogó arrol a Thompson gépfegyverről, így nem ég szét a keze szegény Dobó Katának? :) -
Inquisitor #1 Hmmm. Most meglepődtem, remélem nem PR rizsa ... és akkor talán érdemes megnézni.