Sid Meier\'s Railroads

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Aki szerette ezt a játékot kipróbálhatja ezt. Nem rég indult. Sajnos nem megy magyar nyelven.

Free browser online game
http://www.rail-nation.com/

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

zorrobomber
Én most vettem elõ újra a játékot és rátettem a friss magyarítást is!Még mindig szuperül el lehet vele tölteni az idõt.
zorrobomber
:/

zorrobomber
Hali! Játszik valaki még ezzel a csodával?

helló mindenki hogy kell felteni a pack-ot?
Helo.
Ma tettem fel a játékot (nem eredeti) és kéri az AutoRunGUI.DLL fájlt de nem találom sehol honnan lehetne leszedni?
DonPapa
üdv mindenkinek

magyaritásrol nem tud valaki véletlenül ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Hi!
Az az én problémám hogy nem tudok mozdonyt választani.
Elindul a játék, meg fut meg monden, de a mozdonyválasztó képernyõt behozza, választani akarok egy másikat, és lefagy...
(a railroads.exe hibát észlelt ezért leállt)

<#help>
Kicsizoli
Sziasztok
Lenne egy kicsi problémám
Mikor el akarom inditani a játékot kifagy kékhalállal, valaki tapasztalt már ilyent vagy tud rá valami megoldást

<#worship><#confused><#worship><#help><#help>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

hzsolt
Hát regisztrálás után innen letölthetsz néhány dolgot:
http://www.hookedforums.com/a/viewforum.php?f=29

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Szevasztok!

Még mindig tolom. Jó kis játék ez, pláne ha az ember nehezít rajta: reálisabb "vágánykezelés" vagy több ellenfél.

Lehet valahonnan letölteni újabb vonatokat? Kiegészítés???

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

köszi a segitséget. remélem, igy már menni fog.

hzsolt
én a gamecopywordrõl használom az 1.01 cracket, és azzal jó.
Az ott lévõ 1.10-es nálam is elszállt.
Nem hallott valaki magyarosításról, ehhez a játékhoz?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

a hibaüzenet a szokásos microsoft dr watson féle szöveg: "Sid Meier's Railroads! has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

felraktam a frissen megjelent 1.10-es patchet. hozzá reloaded féle cracket, de a játék a menü betöltése után, ha vmilyen térképet betöltenék, kidob az asztalra egy hibaüzenettel. tud vki rá megoldást?

nesto
heló, tudtok megoldást arra, hogy ha indítanám a játékot fogja magát és kilép, hibát ír ki. ?.?.?

sziasztok! segítség kéne! nem indul el a progi. se dt-vel se alcohollal. crack van hozzá?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Serpa
az nem lehet, h abban a városban gyártod az autót, ahol az acélt.

Nekem is hasonló problémám volt Detroitban. Szállítottam a szenet az acélmûnek, gyártották is az acélt rendesen. Megvettem az acélmûvet, létesítettem egy autógyárat, de nem csinált autót addig, míg nem szállítottam be más városból.
Serpa
biztos warfactory az?
esetleg konkurens szállítja el?

Sziasztok!

Kérdésem lenne:
adott városban van fegyvergyár, de nem termel, holott tömve van a város acéllal

mi a megoldás, hogy végre menjen a gyártás?

Kösz:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Atika :o)
Sziasztok mekkora a jatek merete mert marmint az install?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hogy lehet inditani update utan??

A hivatalos oldalról letölthetõ a Railroad Tycoon Deluxe ingyenesen.
Kicsit XP-hez igazítva (hang és egérkezelés). Érdekes volt viszont hogy 2 vonatnál nem engedett többet. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Én felraktam, de pályatöltögetés közben elõjön a szokásos windows hibajelentés.
terasz
de azért tegnap a keleti part scenariot 1910re végigvittem, és amerikai elnökként boldogan éldegéltem tovább..
😄
terasz
kipróbáltam, nekem még feles sebességgel is baromi gyors
😞
Felrakta már valaki az 1.01 patch-et? Érdekelne, hogy a vágányok keresztezõdésének problémáját ez megoldja-e.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

A játékok az introikat általában beépített player/codec-el oldják meg, szal a külsõ codecpackok ritkán játszanak szerepet.
Gundark
Van egy igen érdekes problémám 😊Akadoznak a videók (bink) a manüben is, és az intro is. Próbáltam mát többféle codecet, sõt codec nélkül is, más driverrel, az alaptól, a legújabbig, de max az akadozás ideje változik. Ebbõl gondolom hogy valami hiányzik neki. Pl a GTR2 bink video jól mennek 😊 valakinek van valami ötlete? Ja maga a játék jól megy, mogulban leigáztam már fél németországot 😊 de ez a dolog bosszant.

És az mitöl lehet,hogy mikor akarok kilépni a Reloaded-es verzióbol,kilép,a játék,de fekete képernyõ,rajta homokóra!Gondolkodik,gondolkodik.Aztán megnyomom a reset-gombot,mert nincs türelmem fél perc,perc után várogatni rá!Na,ez mitöl lehet????????

Sephi
Nos 4 oras jatek utan semmilyen hibat nem veltem eszlelni a jatekban. Szerintem rendszer vagy driver fuggo lesz a bibi nalatok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Akinek allnak a vonatok az allomason es nem rakodnak ki/be:
ALT+TAB -> kilep winfosba, aztan ALT+TAB megegyszer, hogy visszalepjen.
Es lon: mukodik minden. (Sot, a legkozelebbi inditaskor is fog menni, azaz a 2x ALT+TAB veglegesen megszunteti a problemat.)

(Na, ezt mondja meg valaki, hogy ez milyen hiba lehet?)
Hmuda
Játsz Tycoon módban és hard vonalkezeléssel. Maximum egy-két évvel késõbb történik a felszámolás, de legalább egy minimális módon több benne a kihívás. Én már két napja nem is nyúltam hozzá, de annyit megért a dolog, hogy újra felraktam az OTTD-t.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
még annyit, h vagyont nem olyan nehéz összehozni (most mogulon tolom).
pl az 50es évekre 25-30(lehet, h több) millám lett, úgy hogy felszámoltam a konkurenciát, vagyis nem beolvasztotam magamba, hanem eladtam mindenét.

Serpa
jónak jó játék, de.

pl mér csak 3 vágányos lehet az állomás.
volt, h jó lett volna még 2,3 vágány.

meg aztán ha dupla trackkel megvalósított híd félig-meddig egybe olvad.
a szemifor sincs jól megoldva.
volt, h gondolkodtak a vonatok, h most elinduljon vagy ne.
azt csak elindultak, de pesze egymásnak mentek, robbanás elmaradt.

a meghibásodások is hiányoznak.

végigvinni végigviszem, mert összességében teccik; mint az elején írtam vagyon.

Azoknak akiknek nem vesznek fel árut, utasokat a vonatok!
Ellenõrizzétek, hogy a sineken nincsenek e útelzárások!!!! Ha van akkor katt és töröl.Így már mennie kell!
A tutorial szerint csak passanger es mail vonatoknal kapsz tobb penzt nagyobb tavolsagert
Rusid
Nah akkor már én is leírom a véleményem. Azt elõre leszögezem, hogy nem játszottam az elõzõ részeivel csak nagyon keveset, de mintha úgy rémlene azokban figyelni kellett arra ,hogy legyen elegendõ szén meg víz a mozdonyokban itt ilyesmit nem találtam. A pályákat nem igazán lehet elõre szépen megtervezni akárhogy próbáltam mindig valami fertelem lett belõle. Azt sem értem hogy miért nem lehet tetszõlegesen új pályát létrehozni mindenképpen össze kell kapcsolnom a már meglévõvel. Nekem egy cseppet primitív lett a játék kb 5 perc után már semmi kihivás nem volt benne mert dõlt a lé. Pedig annyi ötletet beletehettek volna, pl figyelni kell a mozdonyok szén illetve vízkészletére, kicsit összetettebb pályaépítés ,külön karbantartóbrigád kiépítése az állomásokon. Azt is hiányoltam ,hogy nem kapok több pénzt a nagyobb távolságokért. Lehetne benne csoportos mozdonycsere olyasmi mint a OTTD-ben van, én hülyét kaptam mikor a 30 mozdonyom egyenként kellett lecserélnem.
A sok negatív dolog ellenére tettszik a játék csak bosszant ,hogy mennyivel jobb lehetett volna.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Szasztok.Bocs,hogy így ismeretlenül írom a véleményem,de 2szeresen is van fogalmam a témárol.A vasútnál melózok forgalmistaként és játszottam nem keveset a Railroad Tycoon3-al.Szval.Nekem is a Reloaded-es verzió van meg.Volt,hogy úgy belessult,gyöztem kilépni.A RT3-ban ha azt akartam,villanyvonatom legyen,villamosítanom kellett a pályát.Itt?Semmi!!Azon a pályán,ahol a gõzösök mentek,simán elmegy a villanygép!Sõt!Néha még az áramszedõ is lent marad!Ez messze nem az összes hiba.Lesz mit javítani Sid papának.Félkész-szaga van a gammának.

Dettó 😊

Nálam is repacked + crack.
Gerbill
*repcked=repacked

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Én felraktam a RECHARGED verziót(nem a repcked) feltettem a cracket és megy a játék. Eddig mindösszesen egyszer lépett ki, de az autómentés miatt nem történt nagyobb "katasztrófa".

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CS@
Ezek szerint a RELOADED megint elcseszte a dolgokat?
Az általad írtakon kívül egyéb lehetõség lehet a FLATBATTERY –verzió a #103 –ban leírtak szerint.

Sephi
Konfig :

3.2 64bites AMD Venice
1 g ddr2
Leadtek 7600 GS
Sata 160 mitomen milyen chacheval.

Letezik hogy a jatek fullos grafon ugy akadozik hogy jacchatattlan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SoundkeY
A reloaded verzional mindjart az elso vagy a masodik allomasnal egyszeruen nem vesz fel utasokat / arut.
A clone-recharged meg alapbol nem idul, az exet kicserelve meg idonkent kifagy.....eleg idegesito.....van 100% os verzio ?
Anno meg amigan nyomultam vele. Az volt a durva, a mai napig emlexem a reszleteire.
Nem ertem minek kellett igy felgyorsitani, lehetett volna sokkal lassabbra venni az ido mulasat.

Üdv!
Nálam is megáll a vonat az állomásnál és úgy marad.
Mi lehet a baj?

Oldal 1 / 5Következő →