214
Sid Meier\'s Railroads
-
#214 Én még erre is emlékszem... -
perko #213 Aki szerette ezt a játékot kipróbálhatja ezt. Nem rég indult. Sajnos nem megy magyar nyelven.
Free browser online game
http://www.rail-nation.com/ -
#212 1 dollár!
https://www.humblebundle.com/ -
Tibbbor #211 Én most vettem elő újra a játékot és rátettem a friss magyarítást is!Még mindig szuperül el lehet vele tölteni az időt. -
#210 :/ -
#209 Hali! Játszik valaki még ezzel a csodával? -
tomi kft #208 helló mindenki hogy kell felteni a pack-ot? -
toto11 #207 Helo.
Ma tettem fel a játékot (nem eredeti) és kéri az AutoRunGUI.DLL fájlt de nem találom sehol honnan lehetne leszedni? -
#206 üdv mindenkinek
magyaritásrol nem tud valaki véletlenül ? -
adambatyam #205 Hi!
Az az én problémám hogy nem tudok mozdonyt választani.
Elindul a játék, meg fut meg monden, de a mozdonyválasztó képernyőt behozza, választani akarok egy másikat, és lefagy...
(a railroads.exe hibát észlelt ezért leállt)
-
#204 Sziasztok
Lenne egy kicsi problémám
Mikor el akarom inditani a játékot kifagy kékhalállal, valaki tapasztalt már ilyent vagy tud rá valami megoldást
-
#203 Hát regisztrálás után innen letölthetsz néhány dolgot:
http://www.hookedforums.com/a/viewforum.php?f=29 -
berlin #202 Szevasztok!
Még mindig tolom. Jó kis játék ez, pláne ha az ember nehezít rajta: reálisabb "vágánykezelés" vagy több ellenfél.
Lehet valahonnan letölteni újabb vonatokat? Kiegészítés???
Üdv.:
B. -
M0RN1NGST4R #201 köszi a segitséget. remélem, igy már menni fog. -
#200 én a gamecopywordről használom az 1.01 cracket, és azzal jó.
Az ott lévő 1.10-es nálam is elszállt.
Nem hallott valaki magyarosításról, ehhez a játékhoz? -
M0RN1NGST4R #199 a hibaüzenet a szokásos microsoft dr watson féle szöveg: "Sid Meier's Railroads! has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." -
M0RN1NGST4R #198 felraktam a frissen megjelent 1.10-es patchet. hozzá reloaded féle cracket, de a játék a menü betöltése után, ha vmilyen térképet betöltenék, kidob az asztalra egy hibaüzenettel. tud vki rá megoldást? -
#197 heló, tudtok megoldást arra, hogy ha indítanám a játékot fogja magát és kilép, hibát ír ki. ?.?.? -
temes69 #196 sziasztok! segítség kéne! nem indul el a progi. se dt-vel se alcohollal. crack van hozzá? -
#195 az nem lehet, h abban a városban gyártod az autót, ahol az acélt. -
bree #194 Nekem is hasonló problémám volt Detroitban. Szállítottam a szenet az acélműnek, gyártották is az acélt rendesen. Megvettem az acélművet, létesítettem egy autógyárat, de nem csinált autót addig, míg nem szállítottam be más városból. -
#193 biztos warfactory az?
esetleg konkurens szállítja el? -
berlin #192 Sziasztok!
Kérdésem lenne:
adott városban van fegyvergyár, de nem termel, holott tömve van a város acéllal
mi a megoldás, hogy végre menjen a gyártás?
Kösz:
B. -
#191 Sziasztok mekkora a jatek merete mert marmint az install? -
STFU #190 hogy lehet inditani update utan?? -
BYpsilon #189 A hivatalos oldalról letölthető a Railroad Tycoon Deluxe ingyenesen.
Kicsit XP-hez igazítva (hang és egérkezelés). Érdekes volt viszont hogy 2 vonatnál nem engedett többet. :) -
Evans #188 Én felraktam, de pályatöltögetés közben előjön a szokásos windows hibajelentés. -
#187 de azért tegnap a keleti part scenariot 1910re végigvittem, és amerikai elnökként boldogan éldegéltem tovább..
:D -
#186 kipróbáltam, nekem még feles sebességgel is baromi gyors
:( -
juharfalvi #185 Felrakta már valaki az 1.01 patch-et? Érdekelne, hogy a vágányok kereszteződésének problémáját ez megoldja-e. -
Borg #184 A játékok az introikat általában beépített player/codec-el oldják meg, szal a külső codecpackok ritkán játszanak szerepet. -
#183 Van egy igen érdekes problémám :)Akadoznak a videók (bink) a manüben is, és az intro is. Próbáltam mát többféle codecet, sőt codec nélkül is, más driverrel, az alaptól, a legújabbig, de max az akadozás ideje változik. Ebből gondolom hogy valami hiányzik neki. Pl a GTR2 bink video jól mennek :) valakinek van valami ötlete? Ja maga a játék jól megy, mogulban leigáztam már fél németországot :) de ez a dolog bosszant. -
Madmano #182 És az mitöl lehet,hogy mikor akarok kilépni a Reloaded-es verzióbol,kilép,a játék,de fekete képernyő,rajta homokóra!Gondolkodik,gondolkodik.Aztán megnyomom a reset-gombot,mert nincs türelmem fél perc,perc után várogatni rá!Na,ez mitöl lehet???????? -
#181 Nos 4 oras jatek utan semmilyen hibat nem veltem eszlelni a jatekban. Szerintem rendszer vagy driver fuggo lesz a bibi nalatok. -
Selindek #180 Akinek allnak a vonatok az allomason es nem rakodnak ki/be:
ALT+TAB -> kilep winfosba, aztan ALT+TAB megegyszer, hogy visszalepjen.
Es lon: mukodik minden. (Sot, a legkozelebbi inditaskor is fog menni, azaz a 2x ALT+TAB veglegesen megszunteti a problemat.)
(Na, ezt mondja meg valaki, hogy ez milyen hiba lehet?) -
#179 Játsz Tycoon módban és hard vonalkezeléssel. Maximum egy-két évvel később történik a felszámolás, de legalább egy minimális módon több benne a kihívás. Én már két napja nem is nyúltam hozzá, de annyit megért a dolog, hogy újra felraktam az OTTD-t. -
#178 még annyit, h vagyont nem olyan nehéz összehozni (most mogulon tolom).
pl az 50es évekre 25-30(lehet, h több) millám lett, úgy hogy felszámoltam a konkurenciát, vagyis nem beolvasztotam magamba, hanem eladtam mindenét. -
#177 jónak jó játék, de.
pl mér csak 3 vágányos lehet az állomás.
volt, h jó lett volna még 2,3 vágány.
meg aztán ha dupla trackkel megvalósított híd félig-meddig egybe olvad.
a szemifor sincs jól megoldva.
volt, h gondolkodtak a vonatok, h most elinduljon vagy ne.
azt csak elindultak, de pesze egymásnak mentek, robbanás elmaradt.
a meghibásodások is hiányoznak.
végigvinni végigviszem, mert összességében teccik; mint az elején írtam vagyon. -
Babajim #176 Azoknak akiknek nem vesznek fel árut, utasokat a vonatok!
Ellenőrizzétek, hogy a sineken nincsenek e útelzárások!!!! Ha van akkor katt és töröl.Így már mennie kell! -
BladeW #175 A tutorial szerint csak passanger es mail vonatoknal kapsz tobb penzt nagyobb tavolsagert