33
-
kishell #33 Rátaláltam egy orosz STALKER honlapra. Érdemes a screenshotokat megcsodálni. ŐK MÁR TESZTELIK! :D -
#32 Gyerekek nem tom mit sir a szatok teljesen jo ez a grafo, még egy 6X AA mondjuk ráférne, de azt majd nekunk kell beallitani mert képtelen olyan screenshotokat kidobni. -
#31 :D
ott a pont! -
#30 hát a videók alapján k.jó lesz, ha 1általán kijön.
a hangosbemondó fílingje hátborzongató. besötétített szobában egyedül kell játszani vele. :)
persze előtte kötelezően + kell nézni egy ismeretterjesztő filmet a város nevezetességeiről a nesöneldzseográfik-/spektrumon. ;)
(van most egy nagyon jó, ami szemléletesen végigveszi az eseményeket azon a kritikus napon)
ha akkor kiadták volna, amikor már rilíz állapotban volt, forradalmi újításaival (új fizika) hatalmas játék lehetett volna. half life 2 után már csak 1 lesz a többi mellett...
(ukrán fejlesztő-arcok megérdemeltek volna egy kis nemzetközi elismerést) -
#29 tartom az állításomat,sztem eza sztalker izé MONNNYON LE' !!és az lesz a legszomorúbb,hogy majd jövőre ha kiadják(bár elnézve már ezse bizti),akkor mégis kaszálni fog mer minden gamer titkon kíváncsi rá mer a média agyon ajnározta és sztem nem kellett volna..szal ígyis rengetegen fogják megvenni hiába lesz ótvaros egy játék... -
Indigo #28 Monnyál le! Követelem hogy monnyál le! -
#27 Mire kijön, szarul fog kinézni!
Egyébként tecc... csak... nah! BUM -
Szeszmester #26 Nem igaz, amit írtál! Hazucc!! Mondj le :P
Álltólag nem arról fog szólni, h mész a sötétben és lősz. Nyitott világot akarnak, mint az Oblivion. Bár az is arról szól, h mész és csapkodsz, mégis más egy kicsit. -
gyuri12 #25 na akkor összegzés amiket erről tudok,beleírom ebbe a hsz-be(azé ne ordítsátok le a fejem,mert én ezeket gondolom erről a játékról)graf: közepes...nem túl jó(sőt rossz) de akkor nekem tökéletes,ha nem kell alá szupergép(amit erősen kétlek)
játékélmény: sztem nem lesz túl jó a képeket nézegetve...(meg főleg a videókat)
valószínűleg annyi lesz hogy mész sötétben,és lőssz...
történet:egy kamu(szar)
most nekem egy játékban ennyi számít,úgyhogy többet nem is írnék le...(mégegyszer mondom,hogy NE kezdjetek el baromságokat mondani,tudom jól hogy hülyeséget írtam...max dícsérjétek,vagy mondjátok hogy nem igaz amit írtam):D
meg amúgy az is szar hogy minek csinálják ilyen sokáig... úgyhogy sztem szar lesz...bocs... -
#24 Egyetértek veled, de lövöldözős játéknak a Doom3 is jó. Sőt, szerintem még a története és a hangulata sem rossz. Persze nincs benne sok agymunka, de azért nem rossz. HL2 inkább kaland-akció, mint FPS. Szeritnem a Prey-ben pedig van 1-2 újdonság a játékmenetben amivel kiemelkedik a tucatlövöldözős játékok közül. Gondolok itt a gravitáció variálására vagy a zsugorításra. Még az elején járok, biztos van még benne más is. -
Indigo #23 Természetesen egy idegbőlkommentelő picizöldfülűnek megbocsájtunk... De vitára már nem tartom alkalmasnak a hsz-ed... -
#22 Fogadok hogy a Duke Nukem Forever hamarabb kijön mint eza Stalker gagyisaág,én nem értem,hol lenne ennek jó grafikája?igen jó volt...kb 2éve,story:sugárfertőzött csernobili szörnyek,paráztatni akaró helyzetekkel..sztem ezis megér egy no commentet,ez a STALKER EGY NAGY VICC,semmi több,és leszarom azokat akik okosnak hiszik magukat és jönnek azzal a dumákkal hogy:"jójó,graf nem a legjobb de a játékélmény OTT van",ez egy nagy baromság,hentelés lesz mint az állat,ebbe mi a jó játékélmény,jah és sztem egy örök játéknak nevezett gamenek van egy fontos receptjem,mégpedig az ÚJÍTÁS,na ebbe a sztalker izébe,agyatlan szörnyekben,és csernobili paráztatásban hol az újítás???na viszlát,azér bocs a hangnemért,de felidegesít.. -
petersz #21 Van egy 2002-es dátumozású kép a galériában... Szóval vicc. Nagyon sajnálom, hogy nem lett semmi ebből a projektből. Ez a stalker-világ nagyon hagulatos játékalap lenne. De ez a cég tök komolytalan. -
#20 linket =P -
#19 valaki adjon videorol lonket kössz -
#18 kössz a képeket ezeket nézem már 4 éve folyamatosan -
Loverman #17 nyaff nyaff nyaff -
lokko #16 asszem tévedtem csak az első videó megnézése után emeltem szót ... most a többit is megnézve a counter 1 jutott elsőre az eszembe, ez azért tényleg kiábrándító, főleg hogy a videó még így is látványosan szagatatott -
lokko #15 egy DX9-es kártyára megírt játék szerintem nem kell hogy jobb legyen mint a HL2 EP1, aminek nagy előnye volt, hogy bár nem volt olyan szép mint az Oblivion (ami amúgy nagyonkúúl lenne), de legalább akadás nélkül elfutott egy középkategóriás gépen is, amire a legtöbb mai játék szinte képtelen mert a fejlesztők képtelenek ésszerű kompromisszumokat kötni ... inkább nyomok magas FPS-en egy nem annyira csillivilli játékot ami leköt sztory és játékéélmény szinten (HL2, EP1, PoP TT), mint egy csúcsgamát ami nem több mint agybeteg baromság (F.E.A.R, Prey, Doom3 ...) -
#14 így van, reméljük sose fogsz játszani vele és így elkerüljük az ilyen gagyi beszólásokkal kiváltott összetűzéseket
grat annak, akinek 2006-ban még a graf számít... nc -
Kindred Blades #13 SG, 2066
A GSC Gameworld alelnöke, Anton Bolshakov egy vele készített interjú során elárulta, hogy már készítik elő a terepet a STALKER 2070-es évi megjelnésére. -
Puskapor #12 majd 2010-re talán el is készül :) de már most szar a grafikája... -
neoG #11 ja -
Loverman #10 ez játszódik Csernobilban?:D -
Szeszmester #9 Láttam az in-game videót és megnéztem a képeket. A képi világra értettem a hangulatot. Mert 2 hszszel előbb a grafikáról beszéltünk. -
Indigo #8 in-game videót láttam belőle, én is tanúsítom, hogy jó hangulata van :) -
#7 milyen hangulatról beszélsz nem is játszottál vele embeeer -
Szeszmester #6 Igen, meg van egy hangulata. Most, hogy jobban megnézem, nem is olyan rossz :) -
#5 Azért annyira nem vészes. Szép a látótávolság! -
Szeszmester #4 Szar a graf.
1ébként lehet jó lesz. -
Indigo #3 Tologatás ide vagy oda, attól még jó kis játék lesz ez :) -
#2 "A guru legnagyobb bánatunkra nem közölt új megjelenési dátumot tehát egyelőre marad a régi, azaz 2007 első negyedéve."
ennek inkább örülni kéne, amikor új dátumot jelentenek be, akkor mindig eltolják fél évvel a megjelenést:) -
djukel #1 ki hisz már ezeknek?