STALKER - a marketing már a nyakunkon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyerekek nem tom mit sir a szatok teljesen jo ez a grafo, még egy 6X AA mondjuk ráférne, de azt majd nekunk kell beallitani mert képtelen olyan screenshotokat kidobni.
hát a videók alapján k.jó lesz, ha 1általán kijön.
a hangosbemondó fílingje hátborzongató. besötétített szobában egyedül kell játszani vele. 😊
persze elõtte kötelezõen + kell nézni egy ismeretterjesztõ filmet a város nevezetességeirõl a nesöneldzseográfik-/spektrumon. 😉
(van most egy nagyon jó, ami szemléletesen végigveszi az eseményeket azon a kritikus napon)
ha akkor kiadták volna, amikor már rilíz állapotban volt, forradalmi újításaival (új fizika) hatalmas játék lehetett volna. half life 2 után már csak 1 lesz a többi mellett...
(ukrán fejlesztõ-arcok megérdemeltek volna egy kis nemzetközi elismerést)
a hangosbemondó fílingje hátborzongató. besötétített szobában egyedül kell játszani vele. 😊
persze elõtte kötelezõen + kell nézni egy ismeretterjesztõ filmet a város nevezetességeirõl a nesöneldzseográfik-/spektrumon. 😉
(van most egy nagyon jó, ami szemléletesen végigveszi az eseményeket azon a kritikus napon)
ha akkor kiadták volna, amikor már rilíz állapotban volt, forradalmi újításaival (új fizika) hatalmas játék lehetett volna. half life 2 után már csak 1 lesz a többi mellett...
(ukrán fejlesztõ-arcok megérdemeltek volna egy kis nemzetközi elismerést)
________ `_~_\" noss
tartom az állításomat,sztem eza sztalker izé MONNNYON LE' !!és az lesz a legszomorúbb,hogy majd jövõre ha kiadják(bár elnézve már ezse bizti),akkor mégis kaszálni fog mer minden gamer titkon kíváncsi rá mer a média agyon ajnározta és sztem nem kellett volna..szal ígyis rengetegen fogják megvenni hiába lesz ótvaros egy játék...
Monnyál le! Követelem hogy monnyál le! <#bohoc>#bohoc>
Nem igaz, amit írtál! Hazucc!! Mondj le 😛
Álltólag nem arról fog szólni, h mész a sötétben és lõsz. Nyitott világot akarnak, mint az Oblivion. Bár az is arról szól, h mész és csapkodsz, mégis más egy kicsit.
Álltólag nem arról fog szólni, h mész a sötétben és lõsz. Nyitott világot akarnak, mint az Oblivion. Bár az is arról szól, h mész és csapkodsz, mégis más egy kicsit.
na akkor összegzés amiket errõl tudok,beleírom ebbe a hsz-be(azé ne ordítsátok le a fejem,mert én ezeket gondolom errõl a játékról)graf: közepes...nem túl jó(sõt rossz) de akkor nekem tökéletes,ha nem kell alá szupergép(amit erõsen kétlek)
játékélmény: sztem nem lesz túl jó a képeket nézegetve...(meg fõleg a videókat)
valószínûleg annyi lesz hogy mész sötétben,és lõssz...
történet:egy kamu(szar)
most nekem egy játékban ennyi számít,úgyhogy többet nem is írnék le...(mégegyszer mondom,hogy NE kezdjetek el baromságokat mondani,tudom jól hogy hülyeséget írtam...max dícsérjétek,vagy mondjátok hogy nem igaz amit írtam)😄
meg amúgy az is szar hogy minek csinálják ilyen sokáig... úgyhogy sztem szar lesz...bocs...
játékélmény: sztem nem lesz túl jó a képeket nézegetve...(meg fõleg a videókat)
valószínûleg annyi lesz hogy mész sötétben,és lõssz...
történet:egy kamu(szar)
most nekem egy játékban ennyi számít,úgyhogy többet nem is írnék le...(mégegyszer mondom,hogy NE kezdjetek el baromságokat mondani,tudom jól hogy hülyeséget írtam...max dícsérjétek,vagy mondjátok hogy nem igaz amit írtam)😄
meg amúgy az is szar hogy minek csinálják ilyen sokáig... úgyhogy sztem szar lesz...bocs...
Egyetértek veled, de lövöldözõs játéknak a Doom3 is jó. Sõt, szerintem még a története és a hangulata sem rossz. Persze nincs benne sok agymunka, de azért nem rossz. HL2 inkább kaland-akció, mint FPS. Szeritnem a Prey-ben pedig van 1-2 újdonság a játékmenetben amivel kiemelkedik a tucatlövöldözõs játékok közül. Gondolok itt a gravitáció variálására vagy a zsugorításra. Még az elején járok, biztos van még benne más is.
Természetesen egy idegbõlkommentelõ picizöldfülûnek megbocsájtunk... De vitára már nem tartom alkalmasnak a hsz-ed...
Fogadok hogy a Duke Nukem Forever hamarabb kijön mint eza Stalker gagyisaág,én nem értem,hol lenne ennek jó grafikája?igen jó volt...kb 2éve,story:sugárfertõzött csernobili szörnyek,paráztatni akaró helyzetekkel..sztem ezis megér egy no commentet,ez a STALKER EGY NAGY VICC,semmi több,és leszarom azokat akik okosnak hiszik magukat és jönnek azzal a dumákkal hogy:"jójó,graf nem a legjobb de a játékélmény OTT van",ez egy nagy baromság,hentelés lesz mint az állat,ebbe mi a jó játékélmény,jah és sztem egy örök játéknak nevezett gamenek van egy fontos receptjem,mégpedig az ÚJÍTÁS,na ebbe a sztalker izébe,agyatlan szörnyekben,és csernobili paráztatásban hol az újítás???na viszlát,azér bocs a hangnemért,de felidegesít..
Van egy 2002-es dátumozású kép a galériában... Szóval vicc. Nagyon sajnálom, hogy nem lett semmi ebbõl a projektbõl. Ez a stalker-világ nagyon hagulatos játékalap lenne. De ez a cég tök komolytalan.
khumbula
valaki adjon videorol lonket kössz
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
kössz a képeket ezeket nézem már 4 éve folyamatosan <#hehe>#hehe><#worship>#worship>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
nyaff nyaff nyaff
asszem tévedtem csak az elsõ videó megnézése után emeltem szót ... most a többit is megnézve a counter 1 jutott elsõre az eszembe, ez azért tényleg kiábrándító, fõleg hogy a videó még így is látványosan szagatatott
egy DX9-es kártyára megírt játék szerintem nem kell hogy jobb legyen mint a HL2 EP1, aminek nagy elõnye volt, hogy bár nem volt olyan szép mint az Oblivion (ami amúgy nagyonkúúl lenne), de legalább akadás nélkül elfutott egy középkategóriás gépen is, amire a legtöbb mai játék szinte képtelen mert a fejlesztõk képtelenek ésszerû kompromisszumokat kötni ... inkább nyomok magas FPS-en egy nem annyira csillivilli játékot ami leköt sztory és játékéélmény szinten (HL2, EP1, PoP TT), mint egy csúcsgamát ami nem több mint agybeteg baromság (F.E.A.R, Prey, Doom3 ...)
így van, reméljük sose fogsz játszani vele és így elkerüljük az ilyen gagyi beszólásokkal kiváltott összetûzéseket
grat annak, akinek 2006-ban még a graf számít... nc
grat annak, akinek 2006-ban még a graf számít... nc
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG, 2066
A GSC Gameworld alelnöke, Anton Bolshakov egy vele készített interjú során elárulta, hogy már készítik elõ a terepet a STALKER 2070-es évi megjelnésére.
A GSC Gameworld alelnöke, Anton Bolshakov egy vele készített interjú során elárulta, hogy már készítik elõ a terepet a STALKER 2070-es évi megjelnésére.
majd 2010-re talán el is készül 😊 de már most szar a grafikája...
ja
ez játszódik Csernobilban?😄
Láttam az in-game videót és megnéztem a képeket. A képi világra értettem a hangulatot. Mert 2 hszszel elõbb a grafikáról beszéltünk.
in-game videót láttam belõle, én is tanúsítom, hogy jó hangulata van 😊
milyen hangulatról beszélsz nem is játszottál vele embeeer <#idiota>#idiota>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Igen, meg van egy hangulata. Most, hogy jobban megnézem, nem is olyan rossz 😊
Azért annyira nem vészes. Szép a látótávolság!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szar a graf.
1ébként lehet jó lesz.
1ébként lehet jó lesz.
Tologatás ide vagy oda, attól még jó kis játék lesz ez 😊
"A guru legnagyobb bánatunkra nem közölt új megjelenési dátumot tehát egyelõre marad a régi, azaz 2007 elsõ negyedéve."
ennek inkább örülni kéne, amikor új dátumot jelentenek be, akkor mindig eltolják fél évvel a megjelenést😊
ennek inkább örülni kéne, amikor új dátumot jelentenek be, akkor mindig eltolják fél évvel a megjelenést😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ki hisz már ezeknek?