(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt mondtam 15 évesen még nem kell alkoholizálni, bõven lesz arra még ideje. mint ahogy dohányozni is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
15 évestöl ellehet kezdeni egy kicsit a kostolgatást :)
(nem azért "kostolgatok" mert hogy nagy fiu akarok lenni meg vagány...
és nemis azért mert utánzok mást...)
hanem: finom íz,egészség,stb :D elöny :D
azért mert lehajtok párat az nem jelenti hogy máris felnötnek érzem magam,attol még ugyanugy azt csinálom mint elöbi években,tv,tanulás,gép,haverok,buli,dumcsi,zzz.Nem járok el én minden este a kocsmába meg ilyen.
Azért izé ne ismerjetek félre :D
bõven lesz még rá idõd, hidd el, bokorban feküdni, árokparton, négykézláb lépcsõtmászni 20-as éveidben
inkább élvezd ki a gyerekkkort úgysem tart már sokáig :)
mennyi rájátszás van benne, amikor az ember részeg :)
asszem a héten még nem olvastam visszásabbat..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
hát ha a nesteábe félig teqilát öntesz,félig pedig teját,azt mind megiszod,akkor lehet puf :D
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Sokmindenki nem törõdik a bevérzéssel, bár sztem nem is tudják.
hát itt tokaj hegyalján azért van jó édes bor.
A pia csak egy kis drink ^^
És a mai történet:
Biciklivel mék haverral kocsma mellet épp el(az ut melelt áll egy kocsma,persze nem onnan jövünk,nemis megyünk be,csak ép lassacskán elmegyünk mellette) bal karommal 2 ujjal fogom a bicajom kormányát,(mert nem tud stabil lennei egyenesben ha semelyik karommal nem fogom),jobb kezemben meg a nestea teja,boldba beugrottam,ilyenkor persze nem sörrel kezdek...AZtán kicsit furán fogom a kormánt.meg azis igaz hogy furán mék a biciklivel,kicsit olyan mitnha belennénk bszva,de nem igy akartam...AZtán a haverom hátulrol jön ugye.... Elhaladtunk a kocsmánál,kb 100 m,és rám szol,hogy képzeld,azt dumálta az egyik csávo kint a kocsmánál a másikkal (mivel kocsma mellet volt szabad asztal,és közel volt az uthoz;te jo ég :D ) hogy te bevagy rugva....
De haver is megmondta furán mentem ... Olyan émelygõs berugott...LOL
Hehe....
(az aszukon kivül)
a japcsik felvették
akkor azt mondtam rohadt kukorica mellékíze van
a felnõttek úgysem fogják annak tartani, max a haverok
Hát mondom azért isszák meg még azt is amit utálnak, hogy jól berúgjanak, másért nem nagyon.
de akinek nagyon megszokta az izlelö bimboja pl a 90%-s likört,mert többször iszik,vagy mert ez a munkája,ezt csinálja,ezt ö termeszti.akkor ö érezni fogja a finom izét.és nem lesz neki szr.
rum.
de az már a okos gyerek aki nem szereti ezeket a dolgokat de megissza ha itt van ha ott,csak hogy bevágodjon,vagy mert nem is tudja mért...
csakis azért iszom mert finom,mert jo,egészséges,és hangulatdobo.
(asszem:D )
Nem akartam telejsen szétoszlatni magam ^^
De a buliban télleg inkább a sör a legjobb meg a bor....
De én ugy vagyok hogy elsöbb rövid ital aztán rá a hosszab italokat.
alkoholmentes sört is ittam, az is rémrossz :\
de vannak ezek a 50% feletti likörök,hát 90% durva ...
a pálinka viszont meg a többi durván hat.
Mesélek:
Az apámnak a nagyapja,mikor levágott egy birkát,hogy legyen hus,akkor a birkábol 2 db kis szelet hust levágott.2 poharat elövett,az egyikbe bort öntött,a másikba pálinkát.Mind a 2be berakott 1 1 kis szelet hust.
Láthatta,hogy a pálinka hogy szétmarta a hust,mig a bor gyönyörö szint adott neki.
Rövid italokbol sose igyunk sokat,mert végén kilyukad a gyomrunk ...
is....
Egyenlöen van rossz és jo tulajdonsága.
Gyógyszerként hat,és agysejt rombolo egyaránt.
Persze a mértéktöl függ.
MÉG mindig jobb mint a drog,cigi.
(De viccen kivül helyes,csak egyszer neha igyál,mert a szervezeted nem szokja meg,igy ha kb 2 pohár bort iszol máris hatni fog) (volt tapasztalatom látásként)
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
vagy kitalálni,nem kell mindenhez más ember.légy önmagad,biz önmagadban.