(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól persze lehetnek
2. része: ez természetes :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg mondjuk azt ne mondd hogy például egy rákkeltõ anyag jó lehet (olyan is van)
pl kávéautomatában a megivott "kávé"nak nevezhetõ dologban 3 mg is lehet a tartósítószer, ez már tényleg nem jó
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
belegondoltatok abba, hogyha látunk egy földönkívüli létformát tevékenykedni mondjuk 1000fényévnyire, bármit amit most csinálnak az csak 1000éve történt meg...? :)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
tartósítószer.. mesterséges anyagok (az E-család) az élelmiszerekben, ilyen anyagokhoz egyszerûen az emberi szervezet nincs hozzászokva. Ilyenek nincsenek is a természetben, a szervezetnek ezek nem jók
Egyébként az emberi szervezet a legrosszabb az idegen anyagok kiválasztását tekintve
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
másrészrõl nem kell attól tartaniuk, hogy a kis kanosoknak egybõl az ágy jut eszükbe
terjeszd magadról azt, hogy buzi vagy, viselkedj is úgy, meglátod tapadni fognak rád is :)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mert akkor nem csodálkozom sajnos :(
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Sorry, hogy így lemaradazom sokszor csak mostanában besûrûsödtek felettem a dolgok és olyan kezdek lenni mint az papírokkal megtömött íróasztal mögött csücsülõ muksó! Azért a topicot követem mégha írni nincs is idõm mindíg! <#vigyor4>#vigyor4>
Udvariasság:
Én nagyon fontosnak tartom az udvariasságot. De ez egy eléggé öszetett dolog. Én többnyire átengedem a helyem a tömegközlekedési jármûveken, illetve ha felszállok egyre akkor a sofõr-nek mindíg köszönök (gondoljatok bele egy egy jó szó milyen jól tud esni amikor az embernek már tele a t*ke a sok dugóval... és egyébként is én így tartom helyesnek mivel amíg az õ által kezelt jármûvön vagyok addig õ felel értem és én szeretem megalapozni a jó kapcsolatokat a gondok elkerülése végett) hiszen egy egy szó semmibe se kerül de nagyon sokat ér!! Nos azt viszont hozzá kell fûznöm, hogy én gyõri lakos vagyok és itt megfigyelhetõ az utobbi 4-5 évben a nyugdíjjasok "elkanászosodása" nem akarok senkit se megsérteni de egy kicsit elfajulni látszanak a dolgok: Általában reggel 7-8 óra között és délután 2-4 óra között van nyugdíjjas csúcsforgalom a buszokon amikor ugye minden diák igyekszik megközelíteni az iskolát, és ez nem kevés problémát okoz, fõleg, hogy sok nyugdíjjas sztem csak heccbõl utazik ilyenkor, mert azt játszák, hogy felszállnak a tömegbe és fennhangon elkezdenek egymással társalogni a mai pofátlan fiatalságról miközben semmi se történt. Többünkel elõfordult az is, hogy péntek délután, edzés, külön óra, hatmillió kg cucc, suliból totál kimerülve "go home"-van, végre jön a hétvége leülök a tök üres csuklós buszon mire a következõ megállóba felszállt egy idõs illetõ aki odajön hozzám és megkérdezi, hogy nem adnám-e át a helyem (mégcsak nem is ajtóközelben vagyunk <#pardon1>#pardon1>) na ekkor egyszer nem tudtam udvarias lenni és nagyon eldurannt az agyam (körbenéztem a buszon látom minden hely üres visszanéztem az illetõre és elküldtem a halál fa**ára)! Tudom nem volt szép de akkor nagyon kellett.
Ha ismernétek személyesen tudnátok, hogy az nem az én énem egyébként. Én igyekszem a jó irányba terelni az emberi kapcsolatokat hiszen azért ez az én érdekem is, kitudja mikor, kinek a segítségére szorulok majd életem tekervényes folyamán! <#vigyor2>#vigyor2>
De sajnos nem mindenki ilyen és sok "bunkót" ismerek, pedig ha belegondolunk aközépkorban mekkora presztizs volt lovagiasnak (udvariasnak lenni) ma meg majdnem nulla az értéke! Néha nem értem merre fordul a világ. Bocs a regényért, még lesz folytatás <#buck>#buck> valamikor.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
örüljetek hogy megtnultam szorol szora az egészet,eddig minden versre 5-s feleletet kaptam.de csakis azért mert felelni kellet mind1ikböl.
különben hozzásem nyultam volna !
vagy mondjuk ugy hogy alien....földönkivüliek.akinek hogy teccik.én ufonak becézem maga fajt,mindigis igy mondtam mindenkinek,és ök is nekem.ez van.senkisem tökéletes.
az igaz hogy kevés...de ez mellet a rengeteg kqa sok tanulni valo és házi mellé böven elég lesz kiolvasni ezeket is !!!!!! :@@:@@:@@
legalább verseket nem kell megtanulni.általánosban annyit kellet hogy szemeimet szurták ki vele.és a beszédem nem változott se interneten se sehol.szoval rám nem hatnak ezek a dolgot.:@@:@@:@@:@@
mondjuk jobb lenne, ha olyat is találnál, amit élvezel
de olvass el egy-két Jókait pl. és csodálkozni fogsz, hogy utána miylen választékosan tudsz beszélni
persze a hatása nem tart örökké
(mondhattam volna Illyést is, de nem akartaléak öngyilkosságba kergetni :D)
talán egy gyümölcskosarak?
szerintem ez böven elég lesz...
hát az ember más az ufokhoz képes...
unalmas, de mindjárt nagyobb a szókincsed
csak kérdés ki/mi a sikeresebb?
szükséges-e az intelligencia, a szupersejtszervezõdés?
mondjatok egy olyat, ami nem éli fel
egy faj emiatt lesz sikeres vagy vesztes
Földöt akartam írni.thx hogy rákérdeztél így javíthattam.
csak most számoltam meg xD
2x megakadtam:D
AZ én favomban van pontosan 115 db topik :)